VNU Business Publications

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • VNU Business Publications
Private companiesTobacco Products • VNU Business Publications

Contactgegevens VNU Business Publications: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VNU Business Publications: address, phone, fax, email, website, opening hours

VNU Business Publications

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hulstlaan 42, Brussels, 1170, België

Telefoon (phone): 32 2 +678.16.11 32 2 +678.16.11

Fax (fax): +32 (12) 378-51-81 +32 (12) 378-51-81

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VNU Business Publications: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VNU Business Publications"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VNU Business Publications"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VNU Business Publications, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VNU Business Publications. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VNU Business Publications, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VNU Business Publications. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VNU Business Publications
Products information VNU Business Publications

BTW identificatienummer (tax): BE03377716064
Ondernemingsnummer: 7255615234
Hoofdstad (capital): 871,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 162,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in VNU Business Publications zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VNU Business Publications
(Get full report from official database of BE for VNU Business Publications)

Aanvulling soorten activiteiten voor VNU Business Publications
Addition kinds of activities for VNU Business Publications

5172. Petroleumproducten, n.v. | Petroleum products, nec
14420202. Kiezelmijn | Pebble mining
20220103. Spreads, kaas | Spreads, cheese
22110210. Shirting stoffen, katoen | Shirting fabrics, cotton
26550400. Vezelkernen, rollen en bobbins | Fiber cores, reels, and bobbins
38210112. Laboratoriumapparatuur: dampkappen, distillatieracks, enz. | Laboratory equipment: fume hoods, distillation racks, etc.
50750103. Luchtvervuiling apparatuur en benodigdheden | Air pollution control equipment and supplies
82110209. Private special education school | Private special education school
92230403. Correctionele instellingen, provincie overheid | Correctional institutions, county government

Werken bij VNU Business Publications: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VNU Business Publications: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VNU Business Publications. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VNU Business Publications. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnmedewerker met heftruckattest (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een distributiecentrum regio Brugge zijn we op zoek naar magazijnmedewerkers (M/V). - Lossen en sorteren van paletten - Opkuis/op orde houden van algemeen magazijn

  • Allround Onderhoudsmechanieker (M/V) (DILSEN)

    Regio: DILSEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een handelaar in gereedschappen en ijzerwaren voor bouw, industrie, sanitair & park en tuin zijn wij op zoek naar een all round onderhoudsmechanieker (m/v) Het waarborgen van een uitstekende dienst-na-verkoop is één van hun sterkste troeven. Een team van ervaren technici biedt een absolute meerwaarde voor het herstellen en onderhouden van het algemene machinepark. Onderhoud en herstellingen gebeuren op een deskundige en zeer efficiënte manier. Het is dan ook van essentieel belang dat er regelmatig opleidingen worden gevolgd om deze werkzaamheden volgens de specificaties van de fabrikant uit te kunnen voeren.

  • Teammember Okay Hofstade (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Industrieel Elektricien dagwerk regio Waregem: Let's Work Together! (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Let's Work Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De functie van industrieel elektricien omvat de installatie van elektrische borden, de bekabeling van machines of infrastructuurwerken, de aansluiting van motoren, sensoren en elektrische borden. Deze werkzaamheden worden bij onze klanten uitgevoerd in ploegen van 2 elektriciens. Kandidaten met interesse voor buitenlandse opdrachten kunnen ook ingezet worden voor installatiewerken in buitenlandse filialen van onze klanten. Solliciteer snel voor JOUW TOP JOB bij Let\'s Work Waregem 056/62 28 10!

  • Huishoudhulp regio Opwijk/Buggenhout/Merchtem (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: TRIXXO HOME OPWIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een nieuwe gemotiveerde werknemer/werkneemster met een passie voor huishoudelijke taken. Je zal vooral schoonmaken, maar af en toe ook strijken, maaltijden voorbereiden en kleine naaiwerken doen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Sint-elioos-Winkel,combineren met andere gezinnen mogelijk. (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken,en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Dilbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Brasschaat (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: IN-Z NOORDERKEMPEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Brasschaat en omgeving

  • Administratief bediende / binnendienst (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: TECHNICAS

    Type: Vaste Job

    TECHNICAS BVBA, gevestigd te LONDERZEEL, is fabrikant van containers en allerhande metaalconstructies, waaronder compacteer machines, afvaltransportsystemen en diverse toebehoren. Ter ondersteuning van ons team zijn wij op zoek naar (M/V) : Gedreven, all-round bediende voor binnendienst met wisselwerking tussen : ondersteunend orderverwerking : input orders / logistiek / voorraad opvolgen ondersteunend buitendienst : o.a. offertes maken – tel. contact/informeren klant - … (algemeen) administratieve taken

  • Vermogensbeheer (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: Connexis Antwerpen

    Type: Vaste Job

    30 jaar kennis binnen de financiële wereld Nieuw, modern kantoor Inspraak tijdens strategische beslissingen Heb jij passie voor Beleggingen en wil je proactief bezig zijn met het uitzoeken binnen bestaande Beleggingsportefeuille naar nieuwe opportuniteiten? In deze zelfstandige job vervul je een sleutelpositie voor ons kantoor. Als Adviseur Beleggingen/Vermogen zijn jouw takenpakket omvat: Enerzijds volg je de bestaande beleggingsportefeuille op, anderzijds contacteer je ook de spaarklanten met beleggingspotentieel. Je voert persoonlijke gesprekken met de klanten op kantoor en adviseert hen over de beleggingsproducten, waarbij je rekening houdt met hun persoonlijke situatie. Tijdens die gesprekken pols je eveneens naar het potentieel binnen de andere pijlers als sparen, verzekeringen en kredieten. Dit geef je door aan je gespecialiseerde collega's ter verdere opvolging en uitdieping. Op die manier bouw je aan een vertrouwensrelatie op lange termijn.

  • Reclame bedeler in Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Keukenhulp (flexijob) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: DE ENGEL

    Type: Flexijob

    Je helpt onze chef bij het bereiden van de koude gerechten. Je zet alle bestellingen klaar om door te geven. Je helpt bij het opkuisen van de keuken.

Zoek naar antwoorden van VNU Business Publications in sociale netwerken
Look for responds of VNU Business Publications in social networks

Lees alle opmerkingen voor VNU Business Publications. Laat een reactie achter voor VNU Business Publications. VNU Business Publications bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VNU Business Publications. Leave a respond for VNU Business Publications. VNU Business Publications on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VNU Business Publications op de google maps. Adres en contacten VNU Business Publications
Location of VNU Business Publications on the google maps. Address and contacts of VNU Business Publications

Andere gerelateerde bedrijven als come VNU Business Publications VNU Business Publications: MICHEL QUERTAIN | O.C.M.W. | COSEDILUX ASBL | TOYOTA BELGIUM | KANTOOR COLLAERS J.P.

Other related companies as VNU Business Publications: MICHEL QUERTAIN | O.C.M.W. | COSEDILUX ASBL | TOYOTA BELGIUM | KANTOOR COLLAERS J.P.

VNU Business Publications is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VNU Business Publications, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03377716064. Het bedrijf VNU Business Publications bevindt zich op het adres: Hulstlaan 42, Brussels, 1170. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 871,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 162,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in VNU Business Publications zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VNU Business Publications is Tabaksproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VNU Business Publications is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VNU Business Publications, openstaande posities, locatie van VNU Business Publications op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VNU Business Publications is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is VNU Business Publications, company assigned to the tax number BE03377716064. The company VNU Business Publications is located at the address: Hulstlaan 42, Brussels, 1170. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 871,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 162,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in VNU Business Publications were not found.
The main activity of VNU Business Publications is Tobacco Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of VNU Business Publications is not available. You also can look at reviews of VNU Business Publications, open positions, location of VNU Business Publications on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VNU Business Publications, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VNU Business Publications, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VNU Business Publications, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VNU Business Publications, employees, financial statistics.