Vlaams Theater Instituut

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • Vlaams Theater Instituut
Private companiesMiscellaneous Repair Services • Vlaams Theater Instituut

Contactgegevens Vlaams Theater Instituut: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vlaams Theater Instituut: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vlaams Theater Instituut

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sainctelettesquare 19, Brussel, 1000, België

Telefoon (phone): 32 9 329 31 70 32 9 329 31 70

Fax (fax): 32 9 329 31 70 32 9 329 31 70

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vlaams Theater Instituut: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vlaams Theater Instituut"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vlaams Theater Instituut"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vlaams Theater Instituut, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vlaams Theater Instituut. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vlaams Theater Instituut, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vlaams Theater Instituut. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vlaams Theater Instituut
Products information Vlaams Theater Instituut

BTW identificatienummer (tax): BE07174316406
Ondernemingsnummer: 5188812255
Hoofdstad (capital): 124,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 306,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in Vlaams Theater Instituut zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vlaams Theater Instituut
(Get full report from official database of BE for Vlaams Theater Instituut)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vlaams Theater Instituut
Addition kinds of activities for Vlaams Theater Instituut

369499. Motor elektrische apparatuur, niet inbegrepen | Engine electrical equipment, nec
34430900. Pijp, staander, en culverts | Pipe, standpipe, and culverts
34919903. Brandkraanventielen | Fire hydrant valves
35230411. Hog voedings-, verwerkings- en waterapparatuur | Hog feeding, handling, and watering equipment
36639903. Encryptie-apparaten | Encryption devices
50870100. Beauty salon en kapper winkel apparatuur en benodigdheden | Beauty salon and barber shop equipment and supplies

Werken bij Vlaams Theater Instituut: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vlaams Theater Instituut: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vlaams Theater Instituut. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vlaams Theater Instituut. Looking for open vacancies in other companies

  • Servicetechnieker sanitair & HVAC (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit Roeselare zijn we heel dringend op zoek naar een servicetechnieker voor sanitair & HVAC. Je takenpakket bestaat uit het installeren, onderhouden & herstellen van sanitaire- en HVAC installaties. Dit zowel bij industriële klanten als bij particulieren.

  • Allround onderhoudstechnieker (MOERBEKE)

    Regio: MOERBEKE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Verrichten van onderhoud en reparatiewerkzaamheden. Signaleren en oplossen van technische storingen. Allerhande klusjes die het werken aangenamer maakt. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een ambitieus en groeiend bedrijf waarin plaats is voor doorgroeimogelijkheden.

  • Dringend gezocht: Huishoudhulp M/V (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: t-interim Maasmechelen

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij t-dienstencheques aan het juiste adres!! Wij zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp of poetshulp in de regio Maasmechelen Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Student Synergie | Beveren | 1-2 dagen per week (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Studentenjob

    Voor ons kantoor in Beveren zijn wij op zoek naar een vlotte student die een breedtakenpakket wil uitvoeren. Dit bestaat onder andere uit: Telefonische screening van de kandidaten en inplannen voor afspraken. Kandidaten/studenten inschrijven. Up-to-date houden van de website. Ondersteuning bieden op administratief vlak.

  • Verantwoordelijke allround medewerker (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VMMC

    Type: Vaste Job

    Je leert eerst de basis (de klanten aan de kassa helpen en waar nodig in de winkel; je vult de producten juist aan in de rekken, je houdt de winkel ordelijk en proper, maakt belegde broodjes, ...) Nadien help je op een geduldige, vriendelijke en beleefde manier je collega's en klanten bij het oplossen van onenigheden. Je leert brood/koeffiekoeken/broodjes bakken, mensen opleiden, helpt mee met leveringen nakijken, bestellen, winkel openen/sluiten, ... Het is een functie met afwisselend werk en de doorgroeimogelijkheden zijn naargelang uw ambitie.

  • VERKOPER - GROUP SEB (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Beperkte tewerkstelling <13 uren/week

    Heb je een gevoel voor innovatieve producten en heb je zin in een commerciële uitdaging? Maak dan zeker deel uit van ons Team! Na een gedreven producttraining wordt u een echte ambassadeur en informeert u de klanten op een enthousiaste manier over de uitzonderlijke, inventieve en technologisch producten. Je stimuleert de verkopen van strijkijzers als geen ander, je geest en commerciële drive zorgen voor het succes van de verkoop.

  • Accountmanager | Z-W-Vl (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: JongeRaven/SterkeRaven

    Type: Vaste Job

    Je bent commercieel op zijn sterkst met de telefoon. Je werkt daarom ook hoofdzakelijk vanop kantoor. Maar uiteraard slaag je er even goed in je klant alsnog te overtuigen bij een bezoek. Je bent vlot, ondernemend en creatief, targets en deadlines stimuleren je. Je komt terecht in een toffe omgeving en een uiterst dynamische branche.

  • Vrachtwagenbestuurder/chauffeur C (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: WIN TRANS

    Type: Vaste Job

    Taken: Je levert aan horeca-zaken in een straal van 60 km rond Herentals. Je kijkt de producten na bij levering. Je laadt de bestelling af bij bepaald klanten.

  • Leefstijlcoach How2behealthy (Regio Antwerpen (B)-Noord-brabant (NL))

    Regio: Regio Antwerpen (B)-Noord-brabant (NL)

    Bedrijf: HOW2BEHEALTHY-CURE4LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Consulent(e) van How2behealthy worden? Consulent worden bij How2behealthy? Welvaartszieken en gezondheidszorgkosten exploderen. Wij geloven dat preventieve & natuurlijke gezondheidszorg de toekomst heeft! Binnen deze onnatuurlijke maatschappij bomvol misleidende gezondheidsclaims is ons doel om klanten op natuurlijke wijze in balans te brengen/houden door een eerlijke totaal-aanpak door het versterken van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Wij bieden een volwaardige aanvulling/alternatief op de reguliere gezondheidszorg. How2behealthy is een natuurgeneeskundig franchise formule met als motto: "How2behealthy : The Natural Way!" Waarom bij ons aansluiten? De natuurgeneeskunde is in opkomst. 15% van huidige zorgaanbod is alternatief en dit groeit hard. Helaas is het aanbod erg versnipperd. Veel potentiële klanten die niet (voldoende) geholpen kunnen worden in het reguliere circuit gaan op zoek naar alternatieve behandelmethodes, maar waar te beginnen? Men ziet door de bomen het bos niet meer. How2behealthy vervult deze gidsfunctie! We bieden een breed scala aan natuurgeneeskundige behandelingen en zoeken samenwerkingen met partners. Hun gezondheidsproducten & diensten bieden we in de vorm van partneraanbiedingen aan in onze webshop, uiteraard met een aantrekkelijke korting voor How2behealthy klanten! Een goede therapeut maakt nog geen goede ondernemer: samen staan we sterk en wij bieden gedegen ondersteuning op diverse gebieden. Zo bieden we zowel losse diensten en diverse pakketten aan onze klanten. Aangesloten consulenten ontvangen ondersteunende middelen zoals de Body-Vital-check apparatuur, programma-klappers en ondersteunende documentatie als recepten en productwijzer en diverse templates. Tevens ondersteunen we bij klantenwerving, systemen (zoals een professioneel CRM systeem), marketing, promotiematerialen, eigen webshop & supplementenlijn etc. Wat zoeken wij? How2behealthy is op zoek naar gemotiveerde en gepassioneerde gezondheids- en natuurvoedingsconsulenten die als zelfstandig ondernemer onze klanten willen begeleiden naar een natuurlijke levensstijl en een optimale gezondheid. Wie is de ideale How2behelathy consulent & partner: • HBO werk- en denkniveau; • Opleidingsrichting natuurgeneeskunde (gezondheidstherapeut) of (natuur)voeding: medische basiskennis is een pré. Opleiding nog niet afgerond? Dat hoeft geen probleem te zijn!; • Empathisch vermogen om de cliënt te begeleiden naar diens persoonlijke einddoel; • Enthousiasmerende grondhouding met passie voor de doelgroep en het vakgebied; • Een goede balans tussen inhoud en zakelijkheid; • Bereidheid te investeren in lokale naamsbekendheid en werving van nieuwe cliënten.

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio BERCHEM (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • BIJLESLERAREN VOOR ANALYTISCHE VAKKEN (regio Haacht - Aarschot - Diest/VLAAMS-BRABANT) (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: HAD2018

  • Stagiair-advocaat Civiel Recht (Waregem) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

    Le Grand & Associates, selectiekantoor gespecialiseerd in Accountancy, Tax & Legal profielen, ondersteund een gerenommeerd advocatenkantoor in haar zoektocht naar een stagiair-advocaat met een eerste ervaring in het civiele recht. Je hoeft nog geen ervaring te hebben in de advocatuur om hiervoor in aanmerking te komen. Het takenpakket van de junior associate die we zoeken: Je staat in voor een zeer uiteenlopend en interessant cli?nteel en verleent advies over geschillen in het civiele recht. Je werkt steeds samen met een meer ervaren advocaat die jou feedback geeft over de geleverde diensten. Deze 'senior' betrekt jou ook zoveel mogelijk bij het dossier. Zo kan je, indien mogelijk, verschillende vergaderingen met de klant meevolgen zodat je perfect op de hoogte bent van de noden en wensen.

Zoek naar antwoorden van Vlaams Theater Instituut in sociale netwerken
Look for responds of Vlaams Theater Instituut in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vlaams Theater Instituut. Laat een reactie achter voor Vlaams Theater Instituut. Vlaams Theater Instituut bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vlaams Theater Instituut. Leave a respond for Vlaams Theater Instituut. Vlaams Theater Instituut on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vlaams Theater Instituut op de google maps. Adres en contacten Vlaams Theater Instituut
Location of Vlaams Theater Instituut on the google maps. Address and contacts of Vlaams Theater Instituut

Andere gerelateerde bedrijven als come Vlaams Theater Instituut Vlaams Theater Instituut: Marie-Louise | Lisette | BAKKERIJ TUBBAX | IR?NE DELVAUX | NEW EDGE CONCEPT SPRL

Other related companies as Vlaams Theater Instituut: Marie-Louise | Lisette | BAKKERIJ TUBBAX | IR?NE DELVAUX | NEW EDGE CONCEPT SPRL

Vlaams Theater Instituut is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vlaams Theater Instituut, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07174316406. Het bedrijf Vlaams Theater Instituut bevindt zich op het adres: Sainctelettesquare 19, Brussel, 1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 124,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 306,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Vlaams Theater Instituut zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vlaams Theater Instituut is Diverse reparatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vlaams Theater Instituut is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vlaams Theater Instituut, openstaande posities, locatie van Vlaams Theater Instituut op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vlaams Theater Instituut is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vlaams Theater Instituut, company assigned to the tax number BE07174316406. The company Vlaams Theater Instituut is located at the address: Sainctelettesquare 19, Brussel, 1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 124,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 306,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Vlaams Theater Instituut were not found.
The main activity of Vlaams Theater Instituut is Miscellaneous Repair Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Vlaams Theater Instituut is not available. You also can look at reviews of Vlaams Theater Instituut, open positions, location of Vlaams Theater Instituut on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vlaams Theater Instituut, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vlaams Theater Instituut, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vlaams Theater Instituut, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vlaams Theater Instituut, employees, financial statistics.