VirgoPlus sprl

Contactgegevens VirgoPlus sprl: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VirgoPlus sprl: address, phone, fax, email, website, opening hours

VirgoPlus sprl

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Dartois, 1, Liege, B-4000, België

Telefoon (phone): 32-4-253.00.59 32-4-253.00.59

Fax (fax): 32-4-253.00.49 32-4-253.00.49

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VirgoPlus sprl: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VirgoPlus sprl"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VirgoPlus sprl"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VirgoPlus sprl, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VirgoPlus sprl. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VirgoPlus sprl, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VirgoPlus sprl. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VirgoPlus sprl
Products information VirgoPlus sprl

BTW identificatienummer (tax): BE06881805419
Ondernemingsnummer: 9184265136
Hoofdstad (capital): 984,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 120,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in VirgoPlus sprl zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VirgoPlus sprl
(Get full report from official database of BE for VirgoPlus sprl)

Aanvulling soorten activiteiten voor VirgoPlus sprl
Addition kinds of activities for VirgoPlus sprl

3716. Stacaravans | Motor homes
22739903. Vloerbekleding, textielvezel | Floor coverings, textile fiber
32690102. aardewerk | Crockery
37140402. Defroster, motorvoertuig | Defrosters, motor vehicle
38210200. Laboratorium meubilair | Laboratory furniture
39490904. Squash apparatuur en benodigdheden | Squash equipment and supplies
79220306. Zomertheater | Summer theater

Werken bij VirgoPlus sprl: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VirgoPlus sprl: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VirgoPlus sprl. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VirgoPlus sprl. Looking for open vacancies in other companies

  • magazijnier/monteur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een Belgische industriële multinationale onderneming die voornamelijk actief is in de energiesector, zoeken wij voor het depot te Wondelgem een monteur/magazijnier. Je taken zullen bestaan uit de montage van onderdelen van bovenleidingen van treinen, dit is op een basismontageniveau. Verder sta je in voor het stockeren van de onderdelen in het magazijn. Naast het Nederlands, praat je ook een goed mondje Frans. Ben jij die enthousiasteling die zich in zijn nopjes voelt in een logistieke omgeving en de kneepjes van montage kent op basisniveau, reageer dan snel op deze vacature.

  • CNC OPERATOR (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT KONTICH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een gevestigde wereldwijde ontwerper, fabrikant, leverancier van precisieaandrijvingen, standaardaandrijvingen, gepersonaliseerde aandrijfoplossingen en industriële tandwielkasten. Zijn wij voor de uitbreiding van ons team te Edegem op zoek naar CNC Operatoren. Als CNC Operator produceer je de onderdelen voor onze tandwielkasten. Je bedient zelfstandig een CNC-gestuurde machine. Je programmeert. Je doet de opspanning Je werkt de stukken af en zorgt voor de eerste kwaliteitscontrole van de werkstukken.

  • HUISHOUDHULP regio groot Nevele - Drongen (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij klanten in het kader van dienstencheques. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Genk, 12 uur per week (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week voor 1 gastgezin wonende te Genk. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, strijken en eventueel koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulpen regio Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: HAPPI HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio’s Haacht, Keerbergen, Tremelo. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken, zoals het wekelijkse poetswerk, die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

  • Medewerkers poetsdienst dienstencheques (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: OCMW DESSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Als medewerker poetsdienst dienstencheques (m/v/x) sta je in voor het onderhoud en de regelmatige schoonmaak van de normaal gebruikte woonruimte van de cliënt. Je draagt bij tot het in stand houden van een zo optimaal mogelijk gezinsleven of je bent de ondersteuning voor de bejaarde(n)/zorgbehoevende(n) opdat deze zolang mogelijk zelfstandig zou(den) kunnen wonen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Jobstudent Bon'Ap Oostkamp (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je bedient elke klant steeds met een glimlach. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je bedient klanten aan het broodjesmeubel en produceert traiteurproducten zoals salades en kant-en-klare maaltijden. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Bouwarbeiders, metsers (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: HINION

    Type: Vaste Job

    Metselaars met kennis van ruwbouw, facadewerk,.. liefst met 1 jaar ervaring. Mogelijkheid tot interne opleiding. correcte en stipte verloning, in een jong aangenaam team

  • (Junior) Industrieel Elektricien (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in industriële elektriciteitswerken, zoeken we elektriciens met al dan niet enige ervaring in een industriële omgeving. Jouw takenpakket: - Je gaat met alleen of met een team van collega's ter plaatse bij bedrijven, supermarkten, ziekenhuizen enz. - Daar analyseer je het probleem van de klant of indien er nieuwe elektriciteit voorzien moet worden, werk je volgens plan verder. - Je voorziet alle kabels door deze te bevestigen in de kabelgoten. Indien nodig kap en slijp je de nodige sleuven. - Je werkt regelmatig met een hoogtewerker voor het monteren van de kabelgoten en het leggen van de kabels. Indien je geen ervaring mee hebt, is een opleiding hoogtewerker wel mogelijk. - Je hebt kennis van bordenbouw en je past deze toe bij installeren van de elektrische installaties.

  • Elektricien (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als mobiele werknemer wordt u tewerkgesteld op diverse werven. U bent verantwoordelijk voor montages, installaties, alsook onderhoud en herstellingen. Onze klanten zijn scholen, zorgsector, de overheid en industrie.

  • STIJLVOLLE KELNERS HORECA EVENTS (GENT) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLYING SERVICE LEUVEN

    Type: Werfreserve

    Voor ons kantoor te Gent zijn wij op zoek naar stijlvolle kelners (m/v) voor boeiende horeca-events in de regio van Gent. Studenten zijn ook welkom. In teamverband sta je in voor de zaalbediening op allerlei evenementen. Tijdens de week, tijdens het weekend, overdag, 's avonds, 's nachts... Flying Service heeft altijd werk voor jou!

Zoek naar antwoorden van VirgoPlus sprl in sociale netwerken
Look for responds of VirgoPlus sprl in social networks

Lees alle opmerkingen voor VirgoPlus sprl. Laat een reactie achter voor VirgoPlus sprl. VirgoPlus sprl bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VirgoPlus sprl. Leave a respond for VirgoPlus sprl. VirgoPlus sprl on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VirgoPlus sprl op de google maps. Adres en contacten VirgoPlus sprl
Location of VirgoPlus sprl on the google maps. Address and contacts of VirgoPlus sprl

Andere gerelateerde bedrijven als come VirgoPlus sprl VirgoPlus sprl: RG Bero decor | HUNKEM?LLER | CONTAINERPARK BRECHT | COMP. EURO-BELGE R?ASSUR. | SAFETY

Other related companies as VirgoPlus sprl: RG Bero decor | HUNKEM?LLER | CONTAINERPARK BRECHT | COMP. EURO-BELGE R?ASSUR. | SAFETY

VirgoPlus sprl is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VirgoPlus sprl, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06881805419. Het bedrijf VirgoPlus sprl bevindt zich op het adres: Rue Dartois, 1, Liege, B-4000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 984,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 120,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in VirgoPlus sprl zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VirgoPlus sprl is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VirgoPlus sprl is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VirgoPlus sprl, openstaande posities, locatie van VirgoPlus sprl op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VirgoPlus sprl is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is VirgoPlus sprl, company assigned to the tax number BE06881805419. The company VirgoPlus sprl is located at the address: Rue Dartois, 1, Liege, B-4000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 984,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 120,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in VirgoPlus sprl were not found.
The main activity of VirgoPlus sprl is National Security and International Affairs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VirgoPlus sprl is not available. You also can look at reviews of VirgoPlus sprl, open positions, location of VirgoPlus sprl on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VirgoPlus sprl, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VirgoPlus sprl, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VirgoPlus sprl, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VirgoPlus sprl, employees, financial statistics.