VINS ALBERT DE MARTAL

Contactgegevens VINS ALBERT DE MARTAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VINS ALBERT DE MARTAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

VINS ALBERT DE MARTAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bd. Mettewie 93/25, BRUXELLES, BRABANT B 1080, België

Telefoon (phone): 32 2 469 15 78 32 2 469 15 78

Fax (fax): 32 2 469 15 02 32 2 469 15 02

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VINS ALBERT DE MARTAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VINS ALBERT DE MARTAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VINS ALBERT DE MARTAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VINS ALBERT DE MARTAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VINS ALBERT DE MARTAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VINS ALBERT DE MARTAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VINS ALBERT DE MARTAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VINS ALBERT DE MARTAL
Products information VINS ALBERT DE MARTAL

BTW identificatienummer (tax): BE01807495117
Ondernemingsnummer: 1171112060
Hoofdstad (capital): 462,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 722,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in VINS ALBERT DE MARTAL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VINS ALBERT DE MARTAL
(Get full report from official database of BE for VINS ALBERT DE MARTAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor VINS ALBERT DE MARTAL
Addition kinds of activities for VINS ALBERT DE MARTAL

203702. Fruitsappen | Fruit juices
35419903. Elektrolytische metalen snijwerktuigen | Electrolytic metal cutting machine tools
37280101. Ailerons, vliegtuigen | Ailerons, aircraft
50130106. Automotive hardware | Automotive hardware
83310102. Manpower training | Manpower training

Werken bij VINS ALBERT DE MARTAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VINS ALBERT DE MARTAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VINS ALBERT DE MARTAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VINS ALBERT DE MARTAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Storingsmonteur / Onderhoudstechnieker regio Antwerpen (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ADECCO MECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Mechelen, actief in de productie van verpakkingen, zoeken we een gemotiveerde STORINGSMONTEUR / ONDERHOUDSTECHNIEKER.

  • Torenkraanbestuurder gezocht opstart 29/10 (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal vanuit de cabine werken ! Laden en lossen / Hijswerk van de goederen op de juste locatie van de werf

  • Magazijnier (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met je collega's sta je in voor het algemeen magazijnwerk met heftruck: Je verwerkt de inkomende goederen, je zorgt voor de orderpicking en het laden en lossen van de vrachtwagen. Je helpt eveneens mee bij de productie van ons maat/plooiwerk in koper en zink.

  • Metser (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een ervaren metser . Onze klant is een nationaal bouwbedrijf gespecialiseerd in industriebouw . Als metser sta je in voor het metselen van de gevels . Je voert binnen metselwerk uit . Verder voer je ook voegwerken uit . Je komt terecht in een van de grootste bouwbedrijven uit de regio . Interne doorgroeimogelijkheden . Mooie verloning en voordelen volgens barema's bouwsector .

  • Tig Lasser (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DE PILOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Roeselare zoeken we een Tig lasser. Je staat in voor het lassen en monteren van buisleidingen in inox en staal.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - voltijds - Merelbeke (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Linden, 26 uur per week (LINDEN)

    Regio: LINDEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 10 uren per week, te presteren in 2 gastgezinnen wonende te Linden. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken, boodschappen en eventueel voorbereiden van de maaltijden. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Genk, 12 uur per week (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week voor 1 gastgezin wonende te Genk. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, strijken en eventueel koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wichelen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Field Service Engineer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Een van onze klanten is een wereldwijd gerenommeerd bedrijf in machinebouw voor de elektronica industrie. Voor deze ontwikkelaar van turn-key automatiseringssystemen rekruteren wij een Field Service Engineer die voor internationale opdrachten ingeschakeld wordt. Je wordt als technisch specialist ingeschakeld bij allerhande technische problemen op het vlak van mechanica, elektronica, elektriciteit en automatisatie. Je levert internationale service waarbij je steeds naar een optimale oplossing voor de problemen streeft. Je verzorgt opleidingen bij klanten (software en hardware). Je rondt je interventies correct administratief af (registraties, spare parts lijsten etc.). Je werkt 30% tot 50% van je tijd in het buitenland.

  • Zelfstandige winkelverantwoordelijke (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: SINGH BIKRAMJIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze buurtwinkel in Brecht zijn we op zoek naar een winkelverantwoordelijke. Je zal op zelfstandige basis de winkel beheren. Dit houdt volgende taken in: Verkopen van de winkelwaar (o.a. vers brood en charcuterie) De stock opvolgen en bestellingen plaatsen De leveringen ontvangen en de winkelwaar in de rekken plaatsen De winkel proper en ordelijk houden ...

  • Vivid Resourcing - Windows Server Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Overall role purpose The Windows Server Engineer is part of the Windows Server/VMware department, which is itself a department within IT. The Windows Server/VMware department provides design, monitoring, operation and implementation of Windows backend and vSphere based services. Ensuring optimum availability, disaster recovery, security and performance of the infrastructure within a global scope. Duties Guarantee the seamless availability of our infrastructure portfolio in a complex and dynamic environment. Providing and supporting services on a global scale, while adhering to technical standards and strict company security guidelines. Execute specialized tasks involved in designing, installing and maintaining Windows & VMware servers located at the clients main Data Centers. This in order to provide global customers a fully operational environment for the hosted business applications at the highest availability rate, featuring the best cost/benefit ratio with minimum. - Note: The design element is particularly crucial to this project, someone who has recent experience in designing infrastructure related to the Microsoft Windows services Design and control the implementation of Windows & VMware backend services to ensure that business requirements can be met throughout the short and longer term. Document all implementation processes & administration tasks. Requirements Thorough knowledge of Windows Server, Windows Failover Clustering and their related environments. Thorough knowledge of Active Directory. Excellent experience in 3rd line support engineering Awareness of security standards. Min. 5 years' of Infra IT experience. You have good communication and planning skills You are fluent in English (spoken and written) Details Start Date: Immediate Location: Brussels Rate: Negotiable, depending on experience with Clustering and high level design on 3rd line engineering If you are interested, interviews can be scheduled immediately.

Zoek naar antwoorden van VINS ALBERT DE MARTAL in sociale netwerken
Look for responds of VINS ALBERT DE MARTAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor VINS ALBERT DE MARTAL. Laat een reactie achter voor VINS ALBERT DE MARTAL. VINS ALBERT DE MARTAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VINS ALBERT DE MARTAL. Leave a respond for VINS ALBERT DE MARTAL. VINS ALBERT DE MARTAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VINS ALBERT DE MARTAL op de google maps. Adres en contacten VINS ALBERT DE MARTAL
Location of VINS ALBERT DE MARTAL on the google maps. Address and contacts of VINS ALBERT DE MARTAL

Andere gerelateerde bedrijven als come VINS ALBERT DE MARTAL VINS ALBERT DE MARTAL: CRةDIT ہ L´INDUSTRIE | CAPTEL | EOLE | Loockx Lieve | UNIVERSIT? DE LI?GE

Other related companies as VINS ALBERT DE MARTAL: CRةDIT ہ L´INDUSTRIE | CAPTEL | EOLE | Loockx Lieve | UNIVERSIT? DE LI?GE

VINS ALBERT DE MARTAL is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VINS ALBERT DE MARTAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01807495117. Het bedrijf VINS ALBERT DE MARTAL bevindt zich op het adres: Bd. Mettewie 93/25, BRUXELLES, BRABANT B 1080. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 462,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 722,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in VINS ALBERT DE MARTAL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VINS ALBERT DE MARTAL is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VINS ALBERT DE MARTAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VINS ALBERT DE MARTAL, openstaande posities, locatie van VINS ALBERT DE MARTAL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VINS ALBERT DE MARTAL is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is VINS ALBERT DE MARTAL, company assigned to the tax number BE01807495117. The company VINS ALBERT DE MARTAL is located at the address: Bd. Mettewie 93/25, BRUXELLES, BRABANT B 1080. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 462,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 722,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in VINS ALBERT DE MARTAL were not found.
The main activity of VINS ALBERT DE MARTAL is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VINS ALBERT DE MARTAL is not available. You also can look at reviews of VINS ALBERT DE MARTAL, open positions, location of VINS ALBERT DE MARTAL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VINS ALBERT DE MARTAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VINS ALBERT DE MARTAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VINS ALBERT DE MARTAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VINS ALBERT DE MARTAL, employees, financial statistics.