Video service

Contactgegevens Video service: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Video service: address, phone, fax, email, website, opening hours

Video service

Regio (region): N\A, België

Adres (address): F.Feverystraat 15, Blankenberge, 8370, België

Telefoon (phone): 32.50.417322 32.50.417322

Fax (fax): 32.50.417322 32.50.417322

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Video service: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Video service"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Video service"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Video service, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Video service. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Video service, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Video service. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Video service
Products information Video service

BTW identificatienummer (tax): BE03375244140
Ondernemingsnummer: 2295013427
Hoofdstad (capital): 800,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 215,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in Video service zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Video service
(Get full report from official database of BE for Video service)

Aanvulling soorten activiteiten voor Video service
Addition kinds of activities for Video service

473100. Vrachtvervoer regeling | Freight transportation arrangement
26310400. Bekleed en behandeld bord | Coated and treated board
26729905. Geglazuurd papier, behalve fotografisch, koolstof of schuurmiddel | Glazed paper, except photographic, carbon, or abrasive
35599936. Watch rate recorders | Watch rate recorders
38410202. Bloeddrukapparaat | Blood pressure apparatus
59610201. Computersoftware, postorder | Computer software, mail order

Werken bij Video service: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Video service: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Video service. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Video service. Looking for open vacancies in other companies

  • Inspecteur dierenarts voor de Lokale Controle Eenheden (m/v/x) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: SELOR

    Type: Examen openbaar bestuur (SELOR)

    Er zijn meerdere plaatsen bij de Lokale Controle Eenheden (LCE) van het Directoraat-Generaal Controle van het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen(FAVV). Indien je deel uitmaakt van de laureaten die niet onmiddellijk in dienst kunnen treden, word je naam opgenomen in een lijst waaruit we kunnen putten zodra er opnieuw een plaats vrijkomt voor deze functie binnen dezelfde dienst of in één van de andere Nederlandstalige LCE's. Binnen het hoofdbestuur en in elke LCE werden drie diensten opgericht op basis van een indeling van alle operatoren actief in de voedselketen naargelang hun activiteit en hun autocontrolesysteem. Je expertisegebied omvat hoofdzakelijk dierengezondheid en de controle van levensmiddelen van dierlijke oorsprong, met name de goede hygiënepraktijken, de autocontrole op basis van het Hazard Analysis and Critical Control Point (HACCP), dierziekten, geneesmiddelen voor dieren en de afvalproblematiek daaromtrent. Je werkt zowel op levende dieren als op karkassen.

  • Elektricien gebouwen Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De divisie Buildings binnen Engie Fabricom verzorgt de elektrische uitrusting van grote gebouwen en complexen zoals ziekenhuizen en rusthuizen, de kantoormarkt, musea, datacentra, winkelcentra, parkeergarages, logistieke sites, overheidsgebouwen, gevangenissen, zwembaden... Voor de afdeling regio Gent is ze op zoek naar een Elektricien die mee verantwoordelijk is voor onder andere volgende taken: Aansluiten van elektronische apparatuur en elektriciteitskasten; Kabels trekken; Slijpwerk; Meezoeken naar een totaaloplossing voor het uitrusten van sterkstroom- en zwakstroominstallaties.

  • Zaalhulp M/V (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een hotel in Kortrijk zijn wij op zoek naar iemand om te helpen in de zaal.

  • Toonzaaladviseur (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als toonzaal verkoper sta je dagelijks in voor: Samen met het team opening en sluit van de winkel Onthaal van de klanten Advies geven aan de klanten bestelbonnen opmaken/ingeven Organisatie van de winkel Ben je hands on in het magazijn

  • Slagershulp (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant waar men een hoge kwaliteit van de gerechten en een goede service nastreeft en waar de klant steeds centraal staat zijn wij op zoek naar een slagershulp. Jouw takenpakket bestaat uit: - niet uitbenen, maar wel het winkel-klaar maken van het vlees (gehaktbereidingen, barbecuegerechten,...) - bereidingen maken afhankelijk van het gewenst aantal werkuren vul je bovenstaande taken aan met: - het helpen in de keuken - bijspringen in de verkoop

  • ONDERHOUDSTECHNIEKER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een gemotiveerde technieker voor een klant gespecialiseerd in het leveren en onderhouden van industriële reinigingstoestellen en compressoren. Je levert en onderhoudt reinigingstoestellen, compressoren en industriële verwarmingstoestellen. Na een inloopperiode in de werkplaats ga je zelfstandig op verplaatsing naar verschillende klanten voor levering en onderhoud. Je staat de klanten ook professioneel te worden bij het leveren van een nieuw toestel.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Kuringen (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp regio Ursel/Zomergem - 20u. bij éénzelfde gezin (URSEL)

    Regio: URSEL

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor 1 gezin in Ursel (op de grens met Zomergem) zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, ....en dit gedurende +/- 20 u per week bij éénzelfde gezin. We zoeken een gemotiveerde en dynamische persoon die dit gezin graag wil helpen! UREN BESPREEKBAAR!

  • Jobstudent toonzaalverkoop (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Onze klant in Heusden-Zolder is momenteel op zoek naar een gedreven en gemotiveerde jobstudent die op zaterdagen van 10u - 15u ondersteuning kan bieden in de toonzaal. Je zal voornamelijk klanten verder helpen en tewoord staan over de producten.  Ben jij de geschikte kandidaat hiervoor? Reageer dan snel op deze vacature. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gespecialiseerd in het produceren van tegels en klinkers.

  • Laders Prefab Elementen (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: RECON BOUW

    Type: Vaste Job

    Muren correct en veilig inbinden en laden op sledes. Vlot lezen en begrijpen van de voorziene productietekeningen en laadschema's Controle uitvoeren van de geproduceerde wanden. Het op maat zagen van stenen met CNC zaagmachnine. Stapelen en klaarzetten van plaatsing materiaal voor transport werf. Levering bouwmaterialen lossen met heftruck.

  • PRAKTIJKTRAINER TUINAANLEG MET ERVARING (LIMBURG) ZELFSTANDIGE BASIS (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: PCLT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze drukke winterperiode zoekt het PCLT extra praktijktrainers. U geeft praktijkopleiding in één van volgende groen cursussen: gebruik en basisonderhoud van tuinmachines (kettingzaag, bosmaaier, haagschaar, hakselaar,…); planten en snoeien; constructies en verhardingen; ... U wordt aangestuurd door een ervaren opleidingscoördinator. Bij succes jaarlijks herhaalbaar.

  • Vivid Resourcing - PHP Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Company   My client located in Brussels are seeking a freelance PHP developer to join them immediately for an initial 6 month contract. The client are a start-up organisation who provide a software service using Big Data to provide analytics.     Role Developer using latest PHP technologies and to be part of the decision making for the technology / framework choice of the client's platform Provide experience to build MicroServices Ability to assist on front end and back end solutions.    Required 3+ years working as a PHP Developer Proven experience working with Symfony and/or Laravel Experience with MicroServices Knowledge of NoSQL / Data processin Fluent in English    Details Location: Brussels Duration: 6 months Start Date: ASAP   If you wish to be considered for the position available, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below.   Thanks, Sagar

Zoek naar antwoorden van Video service in sociale netwerken
Look for responds of Video service in social networks

Lees alle opmerkingen voor Video service. Laat een reactie achter voor Video service. Video service bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Video service. Leave a respond for Video service. Video service on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Video service op de google maps. Adres en contacten Video service
Location of Video service on the google maps. Address and contacts of Video service

Andere gerelateerde bedrijven als come Video service Video service: Kattenbos Q.8 NV | DRINK MARC BALLEN | J. DE PREZ | GRAB | LES POMPES FUNEBRES MAHY SA

Other related companies as Video service: Kattenbos Q.8 NV | DRINK MARC BALLEN | J. DE PREZ | GRAB | LES POMPES FUNEBRES MAHY SA

Video service is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Video service, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03375244140. Het bedrijf Video service bevindt zich op het adres: F.Feverystraat 15, Blankenberge, 8370. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 800,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 215,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Video service zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Video service is Papier en geallieerde producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Video service is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Video service, openstaande posities, locatie van Video service op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Video service is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Video service, company assigned to the tax number BE03375244140. The company Video service is located at the address: F.Feverystraat 15, Blankenberge, 8370. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 800,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 215,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Video service were not found.
The main activity of Video service is Paper and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Video service is not available. You also can look at reviews of Video service, open positions, location of Video service on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Video service, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Video service, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Video service, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Video service, employees, financial statistics.