Venturi inc.

Contactgegevens Venturi inc.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Venturi inc.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Venturi inc.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vichtseweg 166 Waregem, 8790, België

Telefoon (phone): 3256772027 3256772027

Fax (fax): 3256772027 3256772027

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Venturi inc.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Venturi inc."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Venturi inc."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Venturi inc., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Venturi inc.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Venturi inc., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Venturi inc.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Venturi inc.
Products information Venturi inc.

BTW identificatienummer (tax): BE04171478271
Ondernemingsnummer: 5159973144
Hoofdstad (capital): 876,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 900,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in Venturi inc. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Venturi inc.
(Get full report from official database of BE for Venturi inc.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Venturi inc.
Addition kinds of activities for Venturi inc.

331200. Hoogovens en staalfabrieken | Blast furnaces and steel mills
38410403. katheters | Catheters
39440203. Spelletjesautomaten, met uitzondering van munteenheden | Video game machines, except coin-operated
50640200. Elektrische entertainment apparatuur | Electrical entertainment equipment
82119902. Afrondingsschool, secundair | Finishing school, secondary

Werken bij Venturi inc.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Venturi inc.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Venturi inc.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Venturi inc.. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratieve medewerker(ster) M/V Nl/Fr (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: ADECCO BRUXELLES ETTERBEEK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor ons klant actief in de preventie en de bescherming en gelegen in Sint-Agatha-Berchem zijn wij op zoek naar een administratieve medewerker(ster) M/V tweetalig Nl/Fr vtot en met eind december. Functie Je bent verantwoordelijk om klantenbehoeften te detecteren en gepaste oplossingen voor te stellen. Je onderzoekt intern de verschillende mogelijkheden en doet dit obv de vigerende wetgeving. Je organiseert de medische onderzoeken, vaccinatiecampagnes, CPBW en bedrijfsbezoeken voor de klant en dit op de meest efficiënte manier. Je staat in voor de kwalitatieve opvolging van binnenkomende vragen van klanten intern en extern. Je bent verantwoordelijk voor een up to date klantenbestand in ons softwaresysteem Health@work. Je volgt de facturatie van onze dienstverlening op en bent in staat vragen van klanten te beantwoorden. Je bewaakt een uniforme dienstverlening en overtreft de verwachtingen van je klant. Je bent het aanspreekpunt voor de interne preventie adviseur / hr bij de klant en onderhoudt een vlot face tot face contact met je klant. Je communiceert op een professionele en pro-actieve manier met de klant. Je volgt de procedures op van het kwaliteitssysteem en doet spontaan voorstel tot verbetering. Je werkt nauw samen met de collega's van planning en callcenter en draagt actief bij in teammeetings. Je rapporteert aan de Service Delivery Manager

  • Chauffeur (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: t-interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Boom zijn wij op zoek naar een ervaren chauffeur die op afroepbasis wil werken om ziekte en verlof op te vervangen: Je staat in voor het vervoer van de goederen naar ziekenhuizen. Je regelt het transport, je verwerkt de administratie en je zorgt voor een correct vervoer en afhandeling. Je werkt aan de hand van bonnen en werkt deze gestructureerd af. Je volgt een strikt schema.

  • Assistent magazijnverantwoordelijke (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de dagelijkse ondersteuning en uitvoering van het volledige logistieke proces en draagt mee bij tot de orde- en netheid van het magazijn. Je bent de rechterhand van de magazijnverantwoordelijke en fungeert als back-up indien deze afwezig is. Je staat rechtstreeks in contact met alle gerelateerde afdelingen en interne klanten. Je bent verantwoordelijk voor de ontvangst van chauffeurs en zal helpen bij het laden en lossen van allerhande voertuigen.

  • Operator seniorprofiel - weekend - M/V (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bent u op zoek naar een job- vast weekendwerk? Heeft u reeds ervaring als operator aan de inpakmachine? Kan u opleiding volgen gedurende 4-6 maanden? Onze klant te Wielsbeke zoekt weekendarbeider voor hun nieuwe site. U staat in voor zowel registratie, opvolging, kwaliteitscontrole als klein reinigingswerk.

  • Sondeermeester (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert Construct Torhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Kortrijk zijn we op zoek naar een sondeermeester. Je werkt zelfstandig (bodemonderzoek en funderingsadvies). Je voert op een verantwoorde manier het veldwerk uit: sonderingen en boringen Je bedient en onderhoudt daarvoor een sondeermachine Je werkt zowel voor ons bouwbedrijf als voor externe kanten op werven over gans België Je kunt occasioneel ingezet worden bij diverse teams als all-round hulpman ter ondersteuning Je pleegt op regelmatige basis en op een constructieve manier overleg met de werfleiding

  • Metaalarbeider (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijf te Genk is op zoek naar een metaalarbeider

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Paal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp te Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: AXXI4YOU T POETSHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Samen met 250 collega’s over heel Vlaanderen ondersteun je onze klanten met diverse taken als huishoudhulp. Zo kan je instaan voor schoonmaak, strijken,…maar ook voor het bereiden van maaltijden. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

  • Jobstudent verkoop (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: t-interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Jouw taak bestaat uit volgende zaken: De winkel op orde houden; Het opvouwen van kledij; Kassawerk indien het drukker is; De winkel proper houden; Stocktelling; Rekken aanvullen; etc. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een nationale speler in de verkoop van kleding en accessoires. 

  • Jobstudent verzorgende regio Brasschaat-Kapellen-Ekeren-Merksem (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN - BERCHEM

    Type: Studentenjob

    Help je anderen graag uit de nood? Is verzorgen jouw tweede natuur? En wil je ook een stevig centje bijverdienen? Dan ben je bij Solidariteit voor het Gezin aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten die staan te popelen om bejaarden en hulpbehoevenden aan huis te verzorgen. Klinkt eentonig? Dat is het zeker niet, want ook huishoudelijke taken staan op jouw to-do-list. Je hoeft je niet overweldigd te voelen, want een uitbundige sectorverantwoordelijke ondersteunt je met veel plezier in je taakuitvoering.

  • Student verkoper VERO MODA Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    VERO MODA OOSTENDE IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van VERO MODA? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij VERO MODA prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden; Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Operatoren buitendienst (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DEVLIEGER

    Type: Werfreserve

    In het kader van een verdere groeiambitie zijn wij dan ook op zoek naar een OPERATOR voor onze vestiging te KNOKKE-HEIST FUNCTIE: je staat in voor het uitvoeren van verschillende buitenproeven op werven bij onze klanten, zoals vervaardigen van proctors, uitvoeren van plaatproeven, uitvoeren van rioolinspekties met robotgestuurde camera en diepsonderingen Een interne opleiding is voorzien!

Zoek naar antwoorden van Venturi inc. in sociale netwerken
Look for responds of Venturi inc. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Venturi inc.. Laat een reactie achter voor Venturi inc.. Venturi inc. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Venturi inc.. Leave a respond for Venturi inc.. Venturi inc. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Venturi inc. op de google maps. Adres en contacten Venturi inc.
Location of Venturi inc. on the google maps. Address and contacts of Venturi inc.

Andere gerelateerde bedrijven als come Venturi inc. Venturi inc.: FA. GENTEN | WILFRIED VERHELST | Massor-Term | H. STRYCKERS | HUIS FRUDIGRO

Other related companies as Venturi inc.: FA. GENTEN | WILFRIED VERHELST | Massor-Term | H. STRYCKERS | HUIS FRUDIGRO

Venturi inc. is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Venturi inc., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04171478271. Het bedrijf Venturi inc. bevindt zich op het adres: Vichtseweg 166 Waregem, 8790. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 876,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 900,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Venturi inc. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Venturi inc. is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Venturi inc. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Venturi inc., openstaande posities, locatie van Venturi inc. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Venturi inc. is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Venturi inc., company assigned to the tax number BE04171478271. The company Venturi inc. is located at the address: Vichtseweg 166 Waregem, 8790. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 876,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 900,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Venturi inc. were not found.
The main activity of Venturi inc. is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Venturi inc. is not available. You also can look at reviews of Venturi inc., open positions, location of Venturi inc. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Venturi inc., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Venturi inc., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Venturi inc., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Venturi inc., employees, financial statistics.