VANDERBAUWHEDE TOM

Contactgegevens VANDERBAUWHEDE TOM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANDERBAUWHEDE TOM: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANDERBAUWHEDE TOM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NELESTRAAT 10D, GENTBRUGGE, 9050, België

Telefoon (phone): 03-827 09 99 (+32-03-827 09 99) 03-827 09 99 (+32-03-827 09 99)

Fax (fax): 03-827 15 95 (+32-03-827 15 95) 03-827 15 95 (+32-03-827 15 95)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANDERBAUWHEDE TOM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANDERBAUWHEDE TOM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANDERBAUWHEDE TOM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANDERBAUWHEDE TOM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANDERBAUWHEDE TOM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANDERBAUWHEDE TOM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANDERBAUWHEDE TOM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANDERBAUWHEDE TOM
Products information VANDERBAUWHEDE TOM

BTW identificatienummer (tax): BE02514739990
Ondernemingsnummer: 5454406738
Hoofdstad (capital): 670,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 897,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in VANDERBAUWHEDE TOM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANDERBAUWHEDE TOM
(Get full report from official database of BE for VANDERBAUWHEDE TOM)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANDERBAUWHEDE TOM
Addition kinds of activities for VANDERBAUWHEDE TOM

253101. Schoolmeubilair | School furniture
284403. Parfums en colognes | Perfumes and colognes
23350102. Bruidsjurken en jurken | Wedding gowns and dresses
34830104. Fin gemeenschappen: mortel, bom, torpedo, enz. | Fin assemblies: mortar, bomb, torpedo, etc.
35410503. Schroefmachines, automatisch | Screw machines, automatic
36440103. Uitlaatdozen (elektrische bedradingstoestellen) | Outlet boxes (electric wiring devices)
50510214. Pijp en buizen, staal | Pipe and tubing, steel
80110507. Geriatrische specialist, arts / chirurg | Geriatric specialist, physician/surgeon

Werken bij VANDERBAUWHEDE TOM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANDERBAUWHEDE TOM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANDERBAUWHEDE TOM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANDERBAUWHEDE TOM. Looking for open vacancies in other companies

  • Fruitsorteerder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je takenpakket zal bestaan uit: Het sorteren van fruit maar ook controleren of ze voldoende rijp zijn voor verscheping Het in orde brengen van verpakking, door het wegsnijden van plastic Het controleren van de paletten en de koeling De etikettering in orde brengen Bedrijfsprofiel: Onze klant in de haven van Antwerpen is op zoek naar nieuwe fruitsorteerders. Onze klant is één van de grootste fruitbehandelaars ter wereld waarbij het werk van dag tot dag kan variëren.

  • Onderhoudstechnieker weekendploeg (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrij regio Wielsbeke is AGO Jobs & HR op zoek naar een ervaren onderhoudstechnieker. Je bent verantwoordelijk voor het volledige machinepark, waarbij je instaat voor preventief onderhoud, het oplossen van terugkerende problemen en waar je meehelpt met opbouw en opstart van nieuwe lijnen. Daarnaast kan je ingeschakeld worden om elektrische aanpassingen aan te brengen. Je werkt heirvoor steeds in het weekend tussen 5u en 17u.

  • Orderpicker 2 ploegen (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote klant in de regio van Westerlo (Heultje) zijn we op zoek naar orderpickers die bereid zijn te werken in 2 ploegen (vroege-late) Je takenpakket als orderpicker ziet er als volgt uit:  klaarzetten van verschillende bestellingen (via voicepicking) controleren van de kwaliteit, eventuele beschadigingen van de goederen checken van de stockvoorraad Het betreft een functie op lange termijn met mogelijkheid tot vast contract na positieve interimperiode.

  • Huishoudhulp 15u/week (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: Amby Koersel

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Spelhost dinerspellen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Antwerpen studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Elektro -monteur (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: BUTLER TECH

    Type: Vaste Job

    Elektriciteitswerken Industrieel Cross-wiring Van A tot Z

  • Laborant farma (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: LAB SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Voor een gerenommeerd farmabedrijf zijn wij momenteel op zoek naar een QC laborant voor het chemisch labo. Taken: · Na een opleidingsperiode voer je zelfstandig labo-analyses uit (HPLC, ELISA, SDS-PAGE,..). Deze analyses worden uitgevoerd ter ondersteuning van productrelease, klachtenbehandeling en/of projecten ikv productontwikkleing en - validaties. · Je zorgt ervoor dat de documentatie van uitgevoerde analyses correct is en conform cGPM richtlijnen. · Je zorgt ervoor dat jouw kennis over cGMP, procedures en veiligheid up-to-date blijft. · In nauwe samenwerking met de project engineering en quality engineer, draag je bij tot troubleshooting en een hierbij horende preventieve aanpak · Als onderdeel van een team ben je mede-verantwoordelijk voor het behalen van vooropgestelde objectieven rond productiviteit, kwaliteit en veiligheid

  • Dynamische Project- en Personeelsplanner industrie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ON-Y-GO

    Type: Vaste Job

    In deze technische – en industriële omgeving zal de nieuwe medewerker de personeelsplanning op zich nemen. Het is prioriteit dat alle medewerkers op het juiste project én binnen hun juiste kennis en vaardigheden ingepland worden, maar tevens dat er rekening gehouden wordt met deadlines per project, de productiviteit én efficiënt werken volgens de opgelegde normen. Functieomschrijving: -je staat in voor dagelijkse inplanning van werknemers op de diverse projecten; -je onderhoudt contact met de contractanten, teneinde de planning optimaal in te vullen; -je beschikt over voldoende technische kennis (moet op de hoogte zijn van de uitvoering van de werken); -je verwerkt je personeelsplanning in een daarvoor ontwikkeld ERP programma en Excel; -je behoudt en bewaakt het overzicht over de werkzaamheden en stuurt planmatig bij waar nodig;

  • Dossierbeheerder voor kantoor in volle bloei Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Tot deze groep behoren een aantal kantoren, waarvan 1 dat ongeveer 3 jaar geleden werd geopend in Ieper. Vandaag de dag zijn er al 15 medewerkers actief, wat wijst op een goede, gezonde groei. De medewerkers zijn een mix van ervaren en minder ervaren mensen. Volgens dit kantoor zorgt een goede balans in ervaring voor een aanhoudende continuïteit. Indien het verwerven van extra kennis en ervaring behoren tot je prioriteiten, dan zit je bij dit kantoor goed. Door de evenwichtige aanwezigheid van verscheidene bekwaamheden staat er steeds iemand voor je klaar wanneer je hulp nodig hebt. Op jouw beurt kan ook jij mensen bijstaan wanneer nodig. DOSSIERBEHEERDER/ACCOUNTANT OPDRACHT Je beheert dossiers van A-Y: een takenpakket dat gaat van inboekwerk tot en met afsluitingen. Je staat in contact met klanten en helpt hen verder met al hun vragen en problemen. Je vormt dus het centraal aanspreekpunt. Op termijn is het uiteindelijk wel de bedoeling dat je besprekingen doet met klanten en dat je doorgroeit tot een volwaardige A-Z dossierbeheerder.

  • Metaalarbeider in daguren (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de voorbereidende metaalwerken: ponsen, boren, ontvetten .... Je leert alles ter plaatse aan, alle machines zijn conventioneel.

  • Video Content Creator ( Flexi Job ) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: HPA

    Type: Flexijob

    Scava is actief in de verkoop van 'Fitness & Health' producten en wij zoeken een Fulltime collega met pit, passie en durf die de wereld van videotrends kent als de beste, iemand die volledig autonoom kan werken en sterk uit de hoek komt. Je draagt bij aan het creatieve proces en brengt proactief nieuwe video-ideëen aan, c reëer aansprekende video-content die geplaatst wordt op onze online kanalen en die resoneert bij specifieke doelgroepen door de boodschap en de gekozen vorm. Je denk mee aan concepten en helpt mee in de executie van pre-productie tot en met post-productie. Je bent ambitieus en voelt je verantwoordelijk voor je eigen werk. Of je op die dag nou op een shoot staat of pre- of post-productie doet: je doet het met passie en nailed de taken die jij je eigen hebt gemaakt. Je bent vlot in de omgang & sympathiek. Een optimistisch persoon. Je weet wat commercieel ok is en je voelt onze producten perfect aan.

  • Flexi-job Kelner / Dienster (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Flexijob

    Heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

Zoek naar antwoorden van VANDERBAUWHEDE TOM in sociale netwerken
Look for responds of VANDERBAUWHEDE TOM in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANDERBAUWHEDE TOM. Laat een reactie achter voor VANDERBAUWHEDE TOM. VANDERBAUWHEDE TOM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANDERBAUWHEDE TOM. Leave a respond for VANDERBAUWHEDE TOM. VANDERBAUWHEDE TOM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANDERBAUWHEDE TOM op de google maps. Adres en contacten VANDERBAUWHEDE TOM
Location of VANDERBAUWHEDE TOM on the google maps. Address and contacts of VANDERBAUWHEDE TOM

Andere gerelateerde bedrijven als come VANDERBAUWHEDE TOM VANDERBAUWHEDE TOM: SUPER SHOP | JOZEF HAENS | FA. VAN BROECK | Fransen Lieve | Murapack S.P.R.L.

Other related companies as VANDERBAUWHEDE TOM: SUPER SHOP | JOZEF HAENS | FA. VAN BROECK | Fransen Lieve | Murapack S.P.R.L.

VANDERBAUWHEDE TOM is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VANDERBAUWHEDE TOM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02514739990. Het bedrijf VANDERBAUWHEDE TOM bevindt zich op het adres: NELESTRAAT 10D, GENTBRUGGE, 9050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 670,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 897,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in VANDERBAUWHEDE TOM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VANDERBAUWHEDE TOM is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANDERBAUWHEDE TOM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANDERBAUWHEDE TOM, openstaande posities, locatie van VANDERBAUWHEDE TOM op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VANDERBAUWHEDE TOM is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is VANDERBAUWHEDE TOM, company assigned to the tax number BE02514739990. The company VANDERBAUWHEDE TOM is located at the address: NELESTRAAT 10D, GENTBRUGGE, 9050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 670,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 897,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in VANDERBAUWHEDE TOM were not found.
The main activity of VANDERBAUWHEDE TOM is Chemicals and Allied Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VANDERBAUWHEDE TOM is not available. You also can look at reviews of VANDERBAUWHEDE TOM, open positions, location of VANDERBAUWHEDE TOM on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANDERBAUWHEDE TOM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANDERBAUWHEDE TOM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANDERBAUWHEDE TOM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANDERBAUWHEDE TOM, employees, financial statistics.