Van pellicom - Desbuquois BVBA

Particuliere bedrijvenHolding and Other Investment Offices • Van pellicom - Desbuquois BVBA
Private companiesHolding and Other Investment Offices • Van pellicom - Desbuquois BVBA

Contactgegevens Van pellicom - Desbuquois BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van pellicom - Desbuquois BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van pellicom - Desbuquois BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Albertstraat 40, Bornem, AN B-2880, België

Telefoon (phone): (32)38-89(26 (+32-(32)38-89(26) (32)38-89(26 (+32-(32)38-89(26)

Fax (fax): 32)38-89(26) 32)38-89(26)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van pellicom - Desbuquois BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van pellicom - Desbuquois BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van pellicom - Desbuquois BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van pellicom - Desbuquois BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van pellicom - Desbuquois BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van pellicom - Desbuquois BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van pellicom - Desbuquois BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van pellicom - Desbuquois BVBA
Products information Van pellicom - Desbuquois BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09038421630
Ondernemingsnummer: 9033752441
Hoofdstad (capital): 414,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 705,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in Van pellicom - Desbuquois BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van pellicom - Desbuquois BVBA
(Get full report from official database of BE for Van pellicom - Desbuquois BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van pellicom - Desbuquois BVBA
Addition kinds of activities for Van pellicom - Desbuquois BVBA

346600. Kroon en sluitingen | Crowns and closures
448200. Ferries | Ferries
615300. Kortlopende zakelijke kredietinstellingen, met uitzondering van landbouw | Short-term business credit institutions, except agricultural
07230301. Bean schoonmaakdiensten | Bean cleaning services
10819900. Metaalmijndiensten, niet inbegrepen | Metal mining services, nec
22110805. Dimities | Dimities
32720100. Vloeistofvangbakken, tanks en deksels: beton | Liquid catch basins, tanks, and covers: concrete
47310201. Binnenlandse goederenvervoer | Domestic freight forwarding

Werken bij Van pellicom - Desbuquois BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van pellicom - Desbuquois BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van pellicom - Desbuquois BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van pellicom - Desbuquois BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker | Geel | Voltijds | 2 ploegen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Geel zijn wij op zoek naar enthousiaste orderpickers. Je takenpakket bestaat uit volgende taken: Je pickt aan de hand van pickbonnen en voice picking Ruimtelijk inzicht en logisch kunnen redeneren Veiligheid, orde en netheid zijn belangrijk voor jou Bij voorkeur heb je ervaring met een elektrisch transpalet Trefwoorden : Orderpicker, magazijnmedewerker, magazijnier.

  • Logistiek verantwoordelijke | Duits - Engels - Frans | Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Neem jij graag de leiding en zorg jij er steeds voor dat alles volgens plan verloopt? Heb jij daarbovenop ook een probleemoplossende ingesteldheid en een grondige kennis van Excel? Wij hebben de ideale job voor jou ! Onze klant, een sterk groeiende en dynamische onderneming gelegen te Genk, is momenteel op zoek naar een logistiek verantwoordelijke om de leiding te nemen over een afdeling en ervoor te zorgen dat alles in goede banen loopt. Jouw verantwoordelijkheden: Je verzorgt samen met je collega's de planning van A tot Z; Je neemt klantenbestellingen en retourdocumenten aan en doet de afhandeling hiervan; je regelt transporten op een efficiënte manier; je analyseert klantenbehoeften en biedt oplossingen op maat aan; je ontwikkelt de logistieke strategie en werkt mee aan de toepassing hiervan; je coördineert en leidt de activiteiten van het team; Je rapporteert aan de managing director. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Quality engineer (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Quality Engineer ben je verantwoordelijk voor het coördineren en opvolgen van alle kwaliteitsaspecten van een bepaalde productgroep. Je bent hierbij het aanspreekpunt voor klanten leveranciers en de interne productieafdelingen. Je staat in nauw contact met de klant voor de kwaliteitsopvolging. Je maakt hierbij kwaliteitsafspraken behandelt opmerkingen voert audits uit ? Je gaat aan de slag met de verzamelde informatie om verbeteringsacties op te zetten en deze te coördineren om zo de kwaliteit van onze producten en/of systemen verder te verbeteren. Je stelt correctieve en preventieve maatregelen voor in het geval van klantenklachten en je volgt deze nauwgezet op. Je waakt over de implementatie en evaluatie van de voorgestelde oplossingen. Je beoordeelt de toegeleverde producten en goederen die door klanten werden teruggestuurd en je beslist wat de volgende acties zijn. Je evalueert en begeleidt de productieafdelingen (intern) en de leveranciers (extern) zodat de producten aan de gestelde eisen voldoen en continu verbeterd worden. Als interne auditor controleer en beoordeel je de verschillende processen. Je geeft tijdens de volledige productiecyclus advies vanuit je streven naar kwaliteit zodat de producten op een kwalitatieve manier afgeleverd worden aan de klant. Je stimuleert de productieafdelingen en leveranciers onder meer met behulp van kwaliteitscirkels. Je verzamelt beheert en rapporteert alle kwaliteitsgegevens.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Erpe-Mere (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Haacht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENT OF BIJVERDIENER WEEKEND CENTRUM BRUGGE 8U/DAG ZA/ZO (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: MANPOWER HORECA & EVENTS

    Type: Studentenjob

    Er zijn 2 beschikbare stations. De eerste is als snackbarmedewerker. een eerste ervaring in een frituur kan zeker een plus zijn. Je staat hier in voor de bereiding van de frietjes en andere bereidingen, bediening van dranken maar ook het ordelijk houden van jouw werkplek en de zaal. De andere functie is als kelner in de taverne waar vnl. chocoladebereidingen, pannenkoeken en ijsjes geserveerd worden. Een eerdere ervaring met dergelijke koude bereidingen is een plus, geen must. Vnl. ervaring als kelner in de bediening is een must. ( voor beiden) Voor een aparte zeer levendige toeristische attractie in Brugge gaan we op zoek naar extra medewerkers voor het weekend die op regelmatige basis op zaterdag en zondag kunnen werken.

  • MEDEWERKER ZAAL - STUDENTEN/FLEXI'S (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CAFE MANGER HASSELT

    Type: Studentenjob

    Als extra medewerker in onze brasserie zal je ons team komen versterken. Je zal instaan voor de bediening in de zaal: opnemen van bestellingen opdienen van de bestellingen tafels afruimen betalingen innen Ook barwerk (afwas, aanvullen van de koelkasten) kan tot het takenpakket behoren.

  • Chauffeur Openbaar Vervoer De Lijn (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: TEYSSEN AUTOBUSSEN

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar autobuschauffeurs : Voltijdse job chauffeur Openbaar Vervoer De Lijn U staat in voor het veilig vervoer van personen - je vervoert reizigers veilig volgens een vaste dienstregeling. Je voldoet aan de verwachtingen van klanten door hen goed te ontvangen en door inlichtingen te geven over de dienstregeling, de route of de verschillende haltes Je informeert je klanten betreffende tarieven en verkoop je vervoersbewijzen ...

  • Digital Marketeer (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SECRETARY PLUS

    Type: Vaste Job

    Als Digital Marketeer in dit gezond bedrijf kom je terecht in een uitdagende functie waarin je de volledige online marketing verder mag uitbouwen. Weet jij dus van aanpakken en heb je kaas gegeten van de marketing trends? Dan is dit de uitdaging die jij zoekt! Wat zijn jouw taken? - Je zet een ijzersterk communicatieplan op poten - Je optimaliseert de webshop en weet precies hoe voor extra traffic te zorgen - Je bouwt sociale media kanalen uit en zorgt dat deze steeds up-to-date blijven - Je lanceert een YouTube kanaal en zorgt voor leuke content - Je schrijft blogs over sport, health en lifestyle die onze bezoekers doen terugkomen - Je maakt en verstuurt mailings - Je overtuigt klanten om mooie reviews te schrijven - Nieuwe ideeën voor marketingacties? Altijd welkom!

  • DOCENTEN AARDRIJKSKUNDE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FULL MARKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In een erkende privéschool geeft u op freelance basis aardrijkskunde aan individuele studenten. Het kan gaan om de begeleiding van zowel studenten uit het a.s.o., bso of tso bij de voorbereiding voor de examens van de Examencommissie (Middenjury) als om studenten uit het hoger (universitair) onderwijs.

  • Kinesitherapeut (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: THIRY PERSONAL TRAINING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je komt in een multidisciplinaire praktijk terecht waarin je in samenwerking met Personal trainers je klanten kan behandelen. Je kan gebruik maken van je eigen kleine consultatieruimte en kan gebruik maken van de sportruimte voor specifieke oefeningen.

  • Sorteerster 2-ploegen (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Werfreserve

    Voor een gekend voedingsbedrijf, regio Kortemark, zijn wij op zoek naar een sorteerder/ster voor werfreserve. Je staat aan de lopende band en sorteert de groenten op grootte en gebreken. Je doet graag bandwerk en maakt er geen probleem van om in twee ploegen te werken.

Zoek naar antwoorden van Van pellicom - Desbuquois BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Van pellicom - Desbuquois BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van pellicom - Desbuquois BVBA. Laat een reactie achter voor Van pellicom - Desbuquois BVBA. Van pellicom - Desbuquois BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van pellicom - Desbuquois BVBA. Leave a respond for Van pellicom - Desbuquois BVBA. Van pellicom - Desbuquois BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van pellicom - Desbuquois BVBA op de google maps. Adres en contacten Van pellicom - Desbuquois BVBA
Location of Van pellicom - Desbuquois BVBA on the google maps. Address and contacts of Van pellicom - Desbuquois BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Van pellicom - Desbuquois BVBA Van pellicom - Desbuquois BVBA: Michels K | MUTUALIT? SOCIALISTE | COSIMO RUBERTO | VANDEPAER DRUKKERIJ | VAN DE WEYERHOEVE

Other related companies as Van pellicom - Desbuquois BVBA: Michels K | MUTUALIT? SOCIALISTE | COSIMO RUBERTO | VANDEPAER DRUKKERIJ | VAN DE WEYERHOEVE

Van pellicom - Desbuquois BVBA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van pellicom - Desbuquois BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09038421630. Het bedrijf Van pellicom - Desbuquois BVBA bevindt zich op het adres: Albertstraat 40, Bornem, AN B-2880. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 414,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 705,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Van pellicom - Desbuquois BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van pellicom - Desbuquois BVBA is Holding and Other Investment Offices, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van pellicom - Desbuquois BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van pellicom - Desbuquois BVBA, openstaande posities, locatie van Van pellicom - Desbuquois BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Van pellicom - Desbuquois BVBA is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van pellicom - Desbuquois BVBA, company assigned to the tax number BE09038421630. The company Van pellicom - Desbuquois BVBA is located at the address: Albertstraat 40, Bornem, AN B-2880. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 414,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 705,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Van pellicom - Desbuquois BVBA were not found.
The main activity of Van pellicom - Desbuquois BVBA is Holding and Other Investment Offices, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Van pellicom - Desbuquois BVBA is not available. You also can look at reviews of Van pellicom - Desbuquois BVBA, open positions, location of Van pellicom - Desbuquois BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van pellicom - Desbuquois BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van pellicom - Desbuquois BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van pellicom - Desbuquois BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van pellicom - Desbuquois BVBA, employees, financial statistics.