VAN DER MERSCH, PHILIPPE

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • VAN DER MERSCH, PHILIPPE
Private companiesPersonal Services • VAN DER MERSCH, PHILIPPE

Contactgegevens VAN DER MERSCH, PHILIPPE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN DER MERSCH, PHILIPPE: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN DER MERSCH, PHILIPPE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Prins Karellaan, OVERIJSE, VLAAMS BRABANT 3090, België

Telefoon (phone): 32 2 688 20 56 32 2 688 20 56

Fax (fax): 32 2 687 69 83 32 2 687 69 83

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN DER MERSCH, PHILIPPE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN DER MERSCH, PHILIPPE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN DER MERSCH, PHILIPPE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN DER MERSCH, PHILIPPE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN DER MERSCH, PHILIPPE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN DER MERSCH, PHILIPPE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN DER MERSCH, PHILIPPE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN DER MERSCH, PHILIPPE
Products information VAN DER MERSCH, PHILIPPE

BTW identificatienummer (tax): BE05338775634
Ondernemingsnummer: 3666381835
Hoofdstad (capital): 459,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 101,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in VAN DER MERSCH, PHILIPPE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN DER MERSCH, PHILIPPE
(Get full report from official database of BE for VAN DER MERSCH, PHILIPPE)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN DER MERSCH, PHILIPPE
Addition kinds of activities for VAN DER MERSCH, PHILIPPE

599905. Munten en postzegels | Coins and stamps
17410100. Stichting en muurconstructie | Foundation and retaining wall construction
24210400. Buiten hout structurele producten | Outdoor wood structural products
24219903. Snij voorraad, naaldhout | Cut stock, softwood
26110300. Pulpmolens, mechanische en recycling verwerking | Pulp mills, mechanical and recycling processing
32590000. Structurele kleiproducten, nec | Structural clay products, nec
34710203. Kleur en afwerking van aluminium of gevormde producten | Coloring and finishing of aluminum or formed products
39990808. Borduren | Embroidery kits

Werken bij VAN DER MERSCH, PHILIPPE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN DER MERSCH, PHILIPPE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN DER MERSCH, PHILIPPE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN DER MERSCH, PHILIPPE. Looking for open vacancies in other companies

  • Bediener houtbewerkingsmachines (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Kuurne zoekt Konvert een gemotiveerde teamplayer om een hecht team te vergezellen in de houtsector. Als opstart ga je aan de slag als polyvalent machinebediener bij de invoer van houten platen. Tijdens de drukkere periode kan je jezelf bewijzen door gemotiveerd en leergierig aan de slag te gaan. Indien je de job graag doet en je een positieve interim periode kan afleggen, is een vast contract zeker mogelijk! Heb jij een heftruckervaring en eerste kennis van het bedienen van een cncmachine dan heb je reeds een voetje voor... reageer snel en ga aan de slag!

  • Service technieker (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Zandhoven, een bedrijf gespecialiseerd in energiezuinige toepassingen, zijn wij op zoek naar servicetechnieker Als servicetechnieker sta je in voor de dienst na service voor onderhoud en herstellingen aan zonnepanelen, warmteboilers, en andere energiezuinige toepassingen.   

  • Polyesterverwerker (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Overpelt, zijn we op zoek naar een polyesterverwerker. Takenpakket: - Verwerken van polyester - Je stelt constructies samen uit staal en/of hout - Voorbereiden, aanpassen en onderhoud aan matrijzen voor spuitproces - Assemblage en testen - Mallen maken - Spuitwerken - Werken met diverse harsen en coatings (brengt geur met zich mee)

  • Studenten bediening - Kortrijk - november (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant gaan wij op zoek naar studenten die zullen meehelpen met de bediening aan hun beursstand. Wat zal je doen: Tappen van (non)alcoholische dranken Glazen afwassen Zorgen dat de stand proper blijft Lege glazen ophalen ... Wanneer gaat deze beurs door? 25, 26 & 27 november Waar? Kortrijk We zoeken per dag 3 studenten als volgt: Uurrooster 1: 8u30 – 15u (1 student) Uurrooster 2: 15u- 22u (2 studenten) Kan jij één of meerdere dagen werken? Bel of mail ons!

  • Docent koken aan kinderen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TASTE ART

    Type: Studentenjob

    TASTE-ART organiseert naschoolse, muzische spel- en sportactiviteiten voor kinderen vanaf 2,5 jaar. Een jong gemotiveerd team van medewerkers staat klaar om een gevarieerd aanbod van sport, spel, kunst, expressie, cultuur en vooral veel plezier aan te bieden aan de kinderen. De activiteiten gaan na de lesuren door in de scholen waardoor niet enkel eigen leerlingen van die campus maar ook externe leerlingen welkom zijn. U gaat de actvitieit 'Gezond en beleefd" geven. Deze activitiet loopt gedurende het volledige schooljaar en telt 28 lessen. U gaat 20 weken met de kinderen koken en 8 weken werken rond het beleefde aspect. U mag zelf voorstellen doen of krijgt van ons een aantal opties om zaken klaar te maken.

  • Studenten gezocht voor C&A Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Voor de winkel C&A in Ninove zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die minimaal 1 dag tijdens de week beschikbaar kunnen zijn en die al een beetje kassa ervaring hebben bij voorkeur.

  • Jobstudent verkoop (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een boetiek in Oostende zijn wij op zoek naar een jobstudent om te werken in de vakanties en de weekends. Je helpt mee met het uitpakken van de nieuwe collectie, je houdt de winkel op orde en je helpt de klanten.

  • Chauffeur C (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: TAILORMADE LOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Tailormade Logistics (TML) is een dynamische, creatieve en succesvolle logistieke dienstverlener en transportgroep. Wij werken voor multinationals in oa ‘automotive & fashion’. Ons hoofdkantoor bevindt zich in de haven van Gent, waar we na 20 jaar uitgegroeid zijn tot een gevestigde waarde. Daarnaast hebben we filialen in Wallonië, Limburg, Frankrijk, Italië en Zweden. Wij bieden innovatieve oplossingen aan op zowel logistiek vlak (reverse logistics, crossdocks, …) als transport (intermodaal met de trein, shortsea, luchtvracht,..). Om onze groei te ondersteunen zijn wij op zoek naar een Chauffeur C om 's nachts en tijdens de voormiddag te werken. Je voert nationale transporten uit tussen de verschillende sites van TML en onze klanten. Je controleert de ladingen op zowel kwaliteit, kwantiteit als veiligheid. Je onderhoudt steeds goed contact met de mensen op de planning zodat de ritten zo efficiënt mogelijk kunnen uitgevoerd worden. Je helpt mee met laden en lossen.

  • Deeltijds supermarktbediende - onmiddellijk contract bepaalde duur (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Vaste Job

    Voor een supermarkt regio Ninove zoeken we gemotiveerd winkelpersoneel. Je staat in voor het aanvullen van de rekken, je zorgt ervoor dat de winkel netjes blijft, je hebt oog voor detail. Je wordt ook ingeschakeld als kassamedewerker. Je helpt de klant zo goed mogelijk verder met het afrekenen van de aangekochte goederen.

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • Kantoorverantwoordelijke regio West-Vlaanderen (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Functie: Als kantoorverantwoordelijke neemt u op korte en middellange termijn de taken van een kantoorhouder over. U volgt het cli?ntenportfolio op en spreekt proactief cli?nten en prospecten aan. U zorgt voor een optimalisatie van de organisatie in het kantoor en zet een commerci?le strategie op. U neemt initiatieven om het kantoor verder uit te bouwen. U werkt in nauw overleg met de regiodirecteur. Profiel: U hebt minstens 5 jaar ervaring in de bank- en/of verzekeringswereld. U bent flexibel en houdt van afwisseling. U kan zich snel inwerken in nieuwe omstandigheden. U bent klantgericht, integer en hebt veel zin voor verantwoordelijkheid. U hebt commercieel inzicht en een sterke zin voor ondernemen.? Aanbod: U maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. U werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op uw doelgroep. U komt terecht in een uitdagende omgeving met veel afwisseling waarin u uw kennis en vaardigheden verder kan ontwikkelen. Voor u als kantoorverantwoordelijke aan de slag gaat, krijgt u een praktijkgerichte opleiding op maat van uw kennis en ervaring. U geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta.? Interesse? U kan zich online kandidaat stellen door te?klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan u bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

  • Bijverdienste in je eigen regio M/V (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: KONVERT INTERIM

    Type: Werfreserve

    Heb je reeds een job maar heb je nog wat uren vrij ? Wil je nog graag wat bijverdienen , dan hebben wij de ideale bijverdienste voor jou ! Het demonstreren en verkopen kan je aangeleerd worden ; voor het product zijn regelmatig opleidingen voorzien. Stuur ons snel je cv , er worden wekelijks info avonden / rondleidingen georganiseerd .

Zoek naar antwoorden van VAN DER MERSCH, PHILIPPE in sociale netwerken
Look for responds of VAN DER MERSCH, PHILIPPE in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN DER MERSCH, PHILIPPE. Laat een reactie achter voor VAN DER MERSCH, PHILIPPE. VAN DER MERSCH, PHILIPPE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN DER MERSCH, PHILIPPE. Leave a respond for VAN DER MERSCH, PHILIPPE. VAN DER MERSCH, PHILIPPE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN DER MERSCH, PHILIPPE op de google maps. Adres en contacten VAN DER MERSCH, PHILIPPE
Location of VAN DER MERSCH, PHILIPPE on the google maps. Address and contacts of VAN DER MERSCH, PHILIPPE

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN DER MERSCH, PHILIPPE VAN DER MERSCH, PHILIPPE: Armillotta P | MEUBILERING BOSTEELS | REPROSOL | Coosemans B | MICHELLE HARDEMAN

Other related companies as VAN DER MERSCH, PHILIPPE: Armillotta P | MEUBILERING BOSTEELS | REPROSOL | Coosemans B | MICHELLE HARDEMAN

VAN DER MERSCH, PHILIPPE is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN DER MERSCH, PHILIPPE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05338775634. Het bedrijf VAN DER MERSCH, PHILIPPE bevindt zich op het adres: Prins Karellaan, OVERIJSE, VLAAMS BRABANT 3090. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 459,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 101,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in VAN DER MERSCH, PHILIPPE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN DER MERSCH, PHILIPPE is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN DER MERSCH, PHILIPPE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN DER MERSCH, PHILIPPE, openstaande posities, locatie van VAN DER MERSCH, PHILIPPE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VAN DER MERSCH, PHILIPPE is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN DER MERSCH, PHILIPPE, company assigned to the tax number BE05338775634. The company VAN DER MERSCH, PHILIPPE is located at the address: Prins Karellaan, OVERIJSE, VLAAMS BRABANT 3090. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 459,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 101,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in VAN DER MERSCH, PHILIPPE were not found.
The main activity of VAN DER MERSCH, PHILIPPE is Personal Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN DER MERSCH, PHILIPPE is not available. You also can look at reviews of VAN DER MERSCH, PHILIPPE, open positions, location of VAN DER MERSCH, PHILIPPE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN DER MERSCH, PHILIPPE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN DER MERSCH, PHILIPPE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN DER MERSCH, PHILIPPE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN DER MERSCH, PHILIPPE, employees, financial statistics.