MICHELLE HARDEMAN

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • MICHELLE HARDEMAN
Private companiesPersonal Services • MICHELLE HARDEMAN

Contactgegevens MICHELLE HARDEMAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MICHELLE HARDEMAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

MICHELLE HARDEMAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BERGLAAN 19; 8570; ANZEGEM, België

Telefoon (phone): 56689197 (+32-56689197) 56689197 (+32-56689197)

Fax (fax): +32 (82) 887-89-20 +32 (82) 887-89-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MICHELLE HARDEMAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MICHELLE HARDEMAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MICHELLE HARDEMAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MICHELLE HARDEMAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MICHELLE HARDEMAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MICHELLE HARDEMAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MICHELLE HARDEMAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MICHELLE HARDEMAN
Products information MICHELLE HARDEMAN

BTW identificatienummer (tax): BE09714355468
Ondernemingsnummer: 7482757568
Hoofdstad (capital): 318,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 745,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Produits: Parfums, Cosm茅tiques.

Product categorie (product category): Parfumeries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MICHELLE HARDEMAN
(Get full report from official database of BE for MICHELLE HARDEMAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor MICHELLE HARDEMAN
Addition kinds of activities for MICHELLE HARDEMAN

016102. Erwt- en boonplanten | Pea and bean farms
267401. Verzending en boodschappentassen of zakken | Shipping and shopping bags or sacks
731300. Radio, televisie, uitgeververteenwoordigers | Radio, television, publisher representatives
01190105. Erwt (droge veld en zaad) boerderij | Pea (dry field and seed) farm
25149906. Nieuwigheden meubilair, huishouden: metaal | Novelty furniture, household: metal
50430200. Camera's en fotografische apparatuur | Cameras and photographic equipment
50910706. Zeilboten | Sailboats
51940201. Tabak kauwen | Chewing tobacco
80930100. Materiaalkunde klinieken (polikliniek) | Substance abuse clinics (outpatient)

Werken bij MICHELLE HARDEMAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MICHELLE HARDEMAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MICHELLE HARDEMAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MICHELLE HARDEMAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch commercieel adviseur (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Opglabbeek zijn wij op zoek naar een Technisch commercieel adviseur. Wij verwachten van jou dat je: • actief de markt verkent en prospecteert. • advies en commerciële service geeft aan bestaande klanten, prospecten en architecten: product stalen en technische informatie geven, oplossingen voor allerhande vragen geven. • bereid bent om demo’s te geven wanneer de klant of prospect erom vraagt, zeker bij nieuwe producten. • het huidige klantenbestand uitbreidt en de contacten met bestaande klanten onderhoudt. • bezoekrapporten maakt en de bezoekagenda bijhoudt. • bereid is om interne en externe bijscholing te volgen om op de hoogte te blijven van producten en technieken. • na een intensieve opleiding zelfstandig kan werken.

  • Aanvoerder inpakmachine - 2 ploegen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Thule is internationale marktleider in outdoor en kampeermateriaal. Hun vestiging in Menen is voornamelijk gespecialiseerd in de productie van tenten, luifels en fietsenrekken. Thule is samen met zijn 2 200 werknemers op 140 markten actief. Je vindt hun producten in alle uithoeken van de wereld, gaande van de afgelegen stranden in Australië, skipistes in de Alpen tot fietsroutes in de Andes. Dit alles onder het moto: 'Active life, simplified'. Als aanvoerder van de inpakmachine zorg je ervoor dat de werknemers aan de machine continu beschikken over voldoende verpakkingsmateriaal. Dit doe je met de hulp van een elektrische transpallet. Indien nodig help je ook met het inpakken van de producten.

  • medewerker Undercoating (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Afplakken van wagens Het spuiten van een anti-roestlaag onderaan de wagens Ervaring is niet vereist - opleiding wordt voorzien

  • Lijnoperator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM FOOD HERENTALS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Lijnoperator sta jij in voor : Het klaarzetten van de lijn Het ombouwen van de lijn (banden verstellen) Het instellen van de robot op het juiste programma  Het opvolgen van de lijn en de kwaliteit

  • Technisch tekenaar metaalsector (ervaring niet vereist) (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil je graag werken als technisch tekenaar? Wil jij diegene zijn dat plannen omzet in tekeningen op de computer? Heb je hier ervaring in? Zoveel te beter! Heb je hier geen ervaring in? Dan is het bedrijf bereid om dit aan te leren!Metaalindustrie Dit klein familiebedrijf is op zoek naar verschillende technische medewerkers. Matrijzenbouw is hun specialiteit. Ze bieden je hierbij graag een interne opleiding waar je de kneepjes van het vak leert. Bij dit bedrijf denken ze graag in functie van de medewerker. Zo werk je 39u per week maar kies je zelf wanneer je begint en wanneer je eindigt. Taken van de tekenaar Belangrijk voor deze job is dat je al een basis hebt in technische tekeningen en planlezen. Vervolgens staat volgend takenpakket jou te wachten: Vraag van de klant uitwerken Dit omzetten in een technische tekening met behulp van computerprogramma Dit gaat zowel om 2D-tekeningen als 3D-tekeningen Plan voor productie opmaken Werkplaatstekeningen opmaken ...

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE MET NOTIES VAN BOEKHOUDING (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: KEROS

    Type: Vaste Job

    Na een interne opleiding sta je samen met jou collega’s in voor de administratie en de basis boekhouding van een familiale KMO. Je bent de rechterhand van de zaakvoerders. Taakinhoud: input data; mailbehandeling; telefonie; agendabeheer; inboeken van facturen; betalingen opvolgen.

  • Safety & Quality Manager (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: FREYSSINET BELGIUM

    Type: Vaste Job

    JOUW UITDAGING Je maakt deel uit van het managementteam en neemt het voortouw in nieuwe veiligheidsinitiatieven. · Je analyseert het veiligheidsbewustzijn op de werven, de omgevingsfactoren, de middelen en veiligheidsinstructies. Dit resulteert in het continue verhoging van het veiligheidsniveau binnen de organisatie. · Je bent medeverantwoordelijk voor het implementeren en het uitvoeren van het bestaande internationale veiligheidsplan. · Je verleent specifiek advies en geeft presentaties aan het kader en arbeiders. · Je voert de wettelijk bepaalde taken in het kader van jouw rol als preventieadviseur uit en bent in contact met je buitenlandse collega’s. · Je adviseert het projectmanagement in het uitvoeren van risicoanalyses en organiseert interne audits voor zowel ISO als VCA**. Op basis hiervan neem je de nodige maatregelen en stelt actieplannen op. · Je analyseert incidenten en arbeidsongevallen, geeft gepast advies en neemt de nodige acties. · Je bewaakt de naleving van de veiligheidsvoorschriften en het kwaliteitsmanagementsysteem. · Werfbezoeken en bijwonen van coördinatievergaderingen behoren tot jou dagelijkse taken · Je adviseert de aankoopafdeling aangaande de veiligheidsvereisten bij aankoop van arbeidsmiddelen, PBM, ea. · Je bent een professionele specialist, dus je blijft up-to-date in je domein en zorgt voor de communicatie en toepassing binnen de hele organisatie.

  • Elektrisch ontwerper (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een Electrical Design Engineer! Binnen het team van R&D staat u in voor het volledige elektrische ontwerp van productiemachines. U vervaardigt zelfstandig PLC sturingen. U maakt visualisaties met WinCC of andere toepassingen. Vanuit een concept maakt u een volledig ontwerp met de nodige uitvoeringsplannen van de sturingen en kastenbouw. U documenteert en analyseert constructies en machines of schakelingen en installaties of circuits en componenten. U voert tussentijdse en eindverificaties van het eigen werk uit en registreert deze. U signaleert mogelijkheden voor continuering en uitbreiding van werkzaamheden voor opdrachtgevers. U volgt de laatste technologische ontwikkelingen op.

  • Kok Asian Cuisine (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: van der valk beveren nv

    Type: Vaste Job

    Taken Bereiden van Sushi gerechten Bereiden van diverse Aziatische gerechten Live sushi bereiden in de lounge OZZO Bereiden van Sushi-buffetten, Meewerken aan de Sushi-workshops die georganiseerd worden voor ons cliënteel Wanneer nodig meedraaien met het keukenteam voor evenementen, banketten Je bent ook bereid om mee te werken aan evenementen op locatie Profiel Kennis van de Aziatische keuken is een must In deze functie is flexibiliteit (weekend, avond, feestdagen) en stressbestendigheid een absolute must Je kan je uitdrukken in de Nederlandse en/of Engelse taal Je bent een echte teamplayer Je past de hygiënenormen (HACCP) toe Eigen vervoer is, gezien de werkuren, aangewezen

  • Technisch Tekenaar (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Technisch tekenaar Voor onze klant te Beerse zijn we op zoek naar een technisch tekenaar; Ondersteunend tekenwerk; Deeltekeningen omzetten in productietekeningen ; De klant is gespecialiseerd in podiumbouw, dus jou taak bestaat oa uit het mee ontwerpen en uittekenen van deze podia;

  • Homeopaat (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • KELNER (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: RAFAELO

    Type: Flexijob

    Je zal meewerken als horecamedewerker in de zaal. Takenpakket : Opdienen van kleine gerechten, ijsjes en dranken in het salon . Af en toe meehelpen in de keuken.

Zoek naar antwoorden van MICHELLE HARDEMAN in sociale netwerken
Look for responds of MICHELLE HARDEMAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor MICHELLE HARDEMAN. Laat een reactie achter voor MICHELLE HARDEMAN. MICHELLE HARDEMAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MICHELLE HARDEMAN. Leave a respond for MICHELLE HARDEMAN. MICHELLE HARDEMAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MICHELLE HARDEMAN op de google maps. Adres en contacten MICHELLE HARDEMAN
Location of MICHELLE HARDEMAN on the google maps. Address and contacts of MICHELLE HARDEMAN

Andere gerelateerde bedrijven als come MICHELLE HARDEMAN MICHELLE HARDEMAN: Rhinoceros bvba BVBA | LA LOUVI?RE | VERHAEGHE TEXTIEL | MAISON CHOISIFIN | IST-INTEROFFICE SOBETE TONGEREN

Other related companies as MICHELLE HARDEMAN: Rhinoceros bvba BVBA | LA LOUVI?RE | VERHAEGHE TEXTIEL | MAISON CHOISIFIN | IST-INTEROFFICE SOBETE TONGEREN

MICHELLE HARDEMAN is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MICHELLE HARDEMAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09714355468. Het bedrijf MICHELLE HARDEMAN bevindt zich op het adres: BERGLAAN 19; 8570; ANZEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 318,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 745,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Parfumeries. Lijst met producten zijn Produits: Parfums, Cosm茅tiques..
De hoofdactiviteit van MICHELLE HARDEMAN is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MICHELLE HARDEMAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MICHELLE HARDEMAN, openstaande posities, locatie van MICHELLE HARDEMAN op de kaart.

MICHELLE HARDEMAN is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is MICHELLE HARDEMAN, company assigned to the tax number BE09714355468. The company MICHELLE HARDEMAN is located at the address: BERGLAAN 19; 8570; ANZEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 318,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 745,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Parfumeries. List of products are Produits: Parfums, Cosm茅tiques..
The main activity of MICHELLE HARDEMAN is Personal Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of MICHELLE HARDEMAN is not available. You also can look at reviews of MICHELLE HARDEMAN, open positions, location of MICHELLE HARDEMAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MICHELLE HARDEMAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MICHELLE HARDEMAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MICHELLE HARDEMAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MICHELLE HARDEMAN, employees, financial statistics.