van den dorpe marc

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • van den dorpe marc
Private companiesSocial Services • van den dorpe marc

Contactgegevens van den dorpe marc: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data van den dorpe marc: address, phone, fax, email, website, opening hours

van den dorpe marc

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Casinoplein 25 Gent, B-9000, België

Telefoon (phone): 3292233240 3292233240

Fax (fax): 3292333478 3292333478

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) van den dorpe marc: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "van den dorpe marc"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "van den dorpe marc"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van van den dorpe marc, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen van den dorpe marc. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of van den dorpe marc, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees van den dorpe marc. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti van den dorpe marc
Products information van den dorpe marc

BTW identificatienummer (tax): BE06759857177
Ondernemingsnummer: 4461242675
Hoofdstad (capital): 465,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 311,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in van den dorpe marc zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor van den dorpe marc
(Get full report from official database of BE for van den dorpe marc)

Aanvulling soorten activiteiten voor van den dorpe marc
Addition kinds of activities for van den dorpe marc

267601. Handdoeken, servetten en tissuepapier producten | Towels, napkins, and tissue paper products
13890202. Meting van de debiet, olie en gas | Measurement of well flow rates, oil and gas
15319902. Coöperatieve appartementenontwikkelaars | Cooperative apartment developers
17919901. Voorbouw installeren, metaal | Building front installation, metal
20150600. Slachting en verwerking van pluimvee | Poultry slaughtering and processing
28190401. Pekel | Brine
37319904. Marine rigging | Marine rigging
50840104. Cream scheiders, behalve boerderij | Cream separators, except farm

Werken bij van den dorpe marc: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in van den dorpe marc: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor van den dorpe marc. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for van den dorpe marc. Looking for open vacancies in other companies

  • Toyota zoekt magazijnmedewerkers (Diest) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar enthousisaste orderpickers voor een klant in Diest - Halen. Het is een groot distributiecentrum van auto onderdelen. Het bedrijf is een internationale speler, in de automotive sector met als grootste vestiging het distributiecentrum in Diest. In het bedrijf zijn verschillende afdelingen die kunnen gaan van kleine tot grote onderdelen. Voor de grote onderdelen is een hef- of reachtruck attest vereist. Als je voor deze functie in aanmerking wil komen, moet je een test afleggen op de computer. Als je hierop geslaagd bent, wordt er een kort interview afgelegd. Je wordt uitgenodigd bij het bedrijf voor een onthaaldag. Wanneer het bedrijf er een positief gevoel bij heeft, heb je de kans om onmiddellijk op te starten op een afdeling naar keuze. Takenpakket: - klaarmaken bestellingen - orderpicking - binnenkomende onderdelen - intern transport - stockeren van de binnengekomen onderdelen

  • Medewerker montage Constructie/Staalbouw (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als montage medewerker volg je de instructies van de montageleider en de voorman. Je vormt één team samen met je collega's op de bouwplaats en zorgt voor de montage van staalconstructies op locatie.

  • HUISHOUDHULP (M/V) MERELBEKE (voltijds) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: DIENSTEN-AAN-HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Teamleader Technische helpdesk (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Vaste Job

    Je bent eindverantwoordelijke voor het organiseren van het helpdeskteam. Je gaat voor outperformance. Je plant, organiseert en runt alle interventie- en onderhoudsactiviteiten. Zo zorg je ervoor dat klanten hun bezoek aan een Q8-station veilig en aangenaam ervaren. Je respecteert de normen en procedures hierbij en werkt/denkt op een kostenefficiënte manier. Je organiseert de helpdesk en coacht de 5 medewerkers. Hierdoor creëer en behoud je een competent, gemotiveerd en efficiënt team. Jullie verwerken meer dan 1000 meldingen per maand en zorgen ervoor dat het aantal storingen en tijd tot reparaties tot een minimum herleid worden. Jullie gaan voor continue verbetering van jullie activiteiten. Je bent betrokken bij de planning van preventieve en correctieve onderhoudsactiviteiten, nodig om de operationele continuïteit en de conformiteit van het netwerk te waarborgen. Je bent, samen met je helpdeskteam, verantwoordelijk voor de 1e lijn helpdeskreparaties en gerelateerde acties/interventies. Als leidinggevende optimaliseer je de interne en externe communicatie tijdens de interventie- en onderhoudsactiviteiten om maximale efficiëntie te bereiken. Je hebt contacten met leveranciers en de ingenieurs die de stations beheren. Ook verzekeringsissues neem je op. Tot slot is het belangrijk te onthouden dat jouw team het eerste contactpunt is met de mensen in de stations en shops. En dit voor alle technische en operationele problemen die voorkomen.

  • Online marketeer (AFSNEE)

    Regio: AFSNEE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een dynamische dienstverlenend bedrijf zijn we op zoek naar een online marketeer die mee zal instaan voor de ondersteuning van de verdere groei van de organisatie.  Deze internationaal gerenomeerde marktleider zoekt een proactief iemand die continu op zoek gaat naar nieuwe online opportuniteiten om zoveel mogelijk goede leads uit de markt te halen. Ben jij op zoek naar de volgende stap in jouw online marketingcarrière? Dan bieden wij jou een uitdagende job in een snel groeiende en –veranderende markt.  Vanuit Google Analytics volg je alle online campagnes (SEA, SEO, Display, Affiliate, Social) op voor elk van de productsegmenten met als doel een zo efficiënt mogelijke leadgeneratie. Je bent continu op zoek naar nieuwe leadkanalen en bent contactpersoon voor alle online leadpartners, waarbij je op regelmatige basis de resultaten analyseert en waar nodig bijstuurt. Je bent eindverantwoordelijk voor alle websites en landingspagina’s waarbij optimale leadgeneratie voorop staat. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het continu voeden van deze sites met nieuwe relevante content, gebruik makend van ons CMS. Je stuurt het SEA- en SEO-agentschap aan en je legt je eveneens toe op de verdere optimalisatie van onze e-mail campagnes via onze e-mailtool. Je rapporteert aan de Marketing Manager. Je biedt ondersteuning in de uitvoering van het marketing- en communicatieplan en denkt proactief mee rond de ontwikkeling van online en offline campagnes. Kortom, je streeft naar een toppositionering van de verschillende online tools (website, landingspagina’s, nieuwsbrieven, …) van thyssenkrupp Home Solutions als marktleider in een zeer uitdagende markt. Iets voor jou? Stuur dan zeker je cv en een korte motivatie naar [email protected] t.a.v Céline Vereecke. 

  • Personal Trainer in Fitness (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: HPA

    Type: Vaste Job

    Scava.be is actief in de verkoop van 'fitness en Wellness' producten en zijn op zoek naar een personal trainer die onze klanten kan begeleiden in het maken van de juiste oefeningen en hen op gang zet met een aangepast trainingsschema. Je bent het uithangbord van ons bedrijf en onze klanten zien in jou het perfecte voorbeeld. Een kwalitatieve service is voor jou prioritair en daarom help je de klanten op een professionele manier verder. Naast het geven van groeplessen en workshops, geef je de klanten ook een persoonlijk voedingsadvies. Extra troeven zijn mogelijks jouw commerciële vaardigeheden, waardoor je ook de juiste accessoires of fitness toestellen kan verkopen en/of aanbevelen.

  • Zorgkundige (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant een woonzorgcentrum in Overijse is Ombrelo op zoek naar een zorgkundige.

  • IT projectcoördinator (m/v/x) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Nationaal Verbond van Socialistische Mutualiteiten

    Type: Vaste Job

    Je coördineert de IT projecten en activiteiten in het kader van thuishulp en thuisverpleging. Je doet dit in nauw overleg met het IT team, onze business partners en onze ziekenfondsen/zorgkassen. Je werkt nauw samen met externe partijen en vertegenwoordigt daarbij onze organisatie. Je ontwikkelt een onderbouwde visie op onze werking en formuleert voorstellen betreffende de jaarplanning en objectieven. Je detecteert mee de behoeften op het terrein en spoort actief nieuwe opportuniteiten voor verbetering op. Je rapporteert grondig aan je opdrachtgevers zodat zij op de voet de evolutie van de projecten kunnen opvolgen en de nodige beslissingen kunnen nemen. Je geeft ondersteuning aan onze partners om een correcte en eenvormige dienstverlening te garanderen. Je zorgt ervoor dat onze partners steeds op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen.

  • RESERVE schoonmaak regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Sint-Niklaas zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

  • Chauffeur B + meehelpen achteraan bakkerij (ERPE)

    Regio: ERPE

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Flexijob

    je zal achteraan in de bakkerij meehelpen om alles klaar te zetten en daarna leveren naar de verschillende filialen.

  • FLEXI HORECAMEDEWERKER (M/V) WEEKEND (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Flexijob

    Voor een hippe horeczaak in centrum Knokke, zijn wij op zoek naar een zaalmedewerker die wekelijks afwisselend zaterdag, zondag (of allebei indien gewenst) kan meehelpen. Je helpt mee opdienen en afruimen in de zaal. De werkuren liggen tussen 12u & 22u

  • Kelner (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: LA MIMOSA

    Type: Flexijob

    Dranken klaar maken Eten en drinken brengen aan de tafel Afruimen Bestellingen opnemen Toog netjes houden Glazen afwassen Frigos bijvullen

Zoek naar antwoorden van van den dorpe marc in sociale netwerken
Look for responds of van den dorpe marc in social networks

Lees alle opmerkingen voor van den dorpe marc. Laat een reactie achter voor van den dorpe marc. van den dorpe marc bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for van den dorpe marc. Leave a respond for van den dorpe marc. van den dorpe marc on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie van den dorpe marc op de google maps. Adres en contacten van den dorpe marc
Location of van den dorpe marc on the google maps. Address and contacts of van den dorpe marc

Andere gerelateerde bedrijven als come van den dorpe marc van den dorpe marc: DIRK DE BEULE | COIFFURE TONNY | ALBERTO RIGHELE | Pele | BLONDEEL-DOSSCHE

Other related companies as van den dorpe marc: DIRK DE BEULE | COIFFURE TONNY | ALBERTO RIGHELE | Pele | BLONDEEL-DOSSCHE

van den dorpe marc is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is van den dorpe marc, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06759857177. Het bedrijf van den dorpe marc bevindt zich op het adres: Casinoplein 25 Gent, B-9000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 465,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 311,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in van den dorpe marc zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van van den dorpe marc is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van van den dorpe marc is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van van den dorpe marc, openstaande posities, locatie van van den dorpe marc op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

van den dorpe marc is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is van den dorpe marc, company assigned to the tax number BE06759857177. The company van den dorpe marc is located at the address: Casinoplein 25 Gent, B-9000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 465,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 311,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in van den dorpe marc were not found.
The main activity of van den dorpe marc is Social Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of van den dorpe marc is not available. You also can look at reviews of van den dorpe marc, open positions, location of van den dorpe marc on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over van den dorpe marc, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf van den dorpe marc, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about van den dorpe marc, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company van den dorpe marc, employees, financial statistics.