VAN DE MEENE, HENK P. C.

Contactgegevens VAN DE MEENE, HENK P. C.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN DE MEENE, HENK P. C.: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN DE MEENE, HENK P. C.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Elisabetlaan 23 KNOKKE-HEIST, 8300, België

Telefoon (phone): 492012720498 (+32-492012720498) 492012720498 (+32-492012720498)

Fax (fax): 49201272062 (+32-49201272062) 49201272062 (+32-49201272062)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN DE MEENE, HENK P. C.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN DE MEENE, HENK P. C."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN DE MEENE, HENK P. C."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN DE MEENE, HENK P. C., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN DE MEENE, HENK P. C.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN DE MEENE, HENK P. C., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN DE MEENE, HENK P. C.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN DE MEENE, HENK P. C.
Products information VAN DE MEENE, HENK P. C.

BTW identificatienummer (tax): BE08144409179
Ondernemingsnummer: 8949432373
Hoofdstad (capital): 417,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 497,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in VAN DE MEENE, HENK P. C. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN DE MEENE, HENK P. C.
(Get full report from official database of BE for VAN DE MEENE, HENK P. C.)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN DE MEENE, HENK P. C.
Addition kinds of activities for VAN DE MEENE, HENK P. C.

14740000. Potash, soda en boraat mineralen | Potash, soda, and borate minerals
22219906. Voiles, synthetische vezel en zijde | Voiles, manmade fiber and silk
27590303. Circulaires: drukwerk, nsk | Circulars: printing, nsk
28190903. Calciumverbindingen en zouten, anorganisch, nec | Calcium compounds and salts, inorganic, nec
54519900. Zuivelproducten winkels, nec | Dairy products stores, nec

Werken bij VAN DE MEENE, HENK P. C.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN DE MEENE, HENK P. C.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN DE MEENE, HENK P. C.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN DE MEENE, HENK P. C.. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker medisch secretariaat centrum psychiatrie-centrum reumatologie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AZ GROENINGE

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als medewerker medisch secretariaat wordt het volgende van jou verwacht: - Je onthaalt patiënten op een professionele, vriendelijke manier. - Je staat in voor de interne en externe telefonie van de artsen en zorgt voor een goede opvolging ervan. - Je beheert de agenda en plant afspraken voor de artsen. - Je verwerkt het typwerk. - Je verzorgt de inkomende en uitgaande correspondentie. - Je klasseert de documenten en maakt ze scanklaar. - Je plant onderzoeken. - Je volgt de voorraad op en doet de nodige bestellingen.

  • dakwerker schuine daken (RAMSDONK)

    Regio: RAMSDONK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Ramsdonk zijn we opzoek naar een dakwerker voor platte daken voor deze vacature ziet het talenpakket er als volgt uit: je kan plannen interpreteren je kan het dak uitzetten en uitlijnen verzorgde afwerking van de rand de nok de noordbogen en kilgoten je maakt aansluiting met dakramen en dakkapellen en dicht dak doorvoeringen je maakt en plaatst dakgoten en afvoersystemen voor het regenwater je monteert en demonteert stellingen ladders en veiligheidsvoorzieningen ervaring met zink en loot en EPDM is zeer belangrijk

  • Calculator (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een bedrijf regio Pittem zoeken wij EEN CALCULATOR (M/V) (voltijds of deeltijds) Functieomschrijving : adhv het vooropgesteld plan maakt de calculator de prijsoffertes op voor een project van A tot Z als calculator gaat u bij voorkeur ook naar de werf om een duidelijke prijsofferte op te maken u maakt de facturen op en staat tevens in voor de nacalculatie. bij een voltijdse tewerkstelling krijgt u ook nog andere taken toegewezen

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ASSE (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: GREENHOUSE ASSE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Asse zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft het schoonmaken van hun woning en af en toe strijkwerk. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt graag al jouw vragen!

  • Verkoopmedewerker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Studentenjob

    Als verko(o)p(st)er ben je verantwoordelijk voor: - Onthalen van de klanten. - Het verkopen van vleeswaren. - Algemeen onderhoud van de winkel. - De mensen verder helpen met een glimlach.

  • Jobstudenten herfstvakantie (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een chocoladebedrijf regio Ledegem is AGO Jobs & HR op zoek naar jobstudenten voor de herstvakantie. Je zal instaan voor het inpakken van chocolade.

  • Product Specialist/Trainer (m/v) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: KARCHER

    Type: Vaste Job

    Het doorlopen van de verschillende stadia tijdens het 'product introductieproces' is voor jou vertrouwde materie : na een eerste kennismaking met het nieuwe product en een grondige concurrentie analyse en 'product testing', weet jij perfect het potentieel van het nieuwe product in te schatten in overleg met de marketeer bepaal je het plan van introductie zowel intern als extern. Je weet op een overtuigende manier het nieuwe product over te brengen naar de sales afdeling en dealers. Verder speel je alle relevante informatie overzichtelijk door naar interne afdelingen. In overleg met sales en marketing ontwikkel je de gepaste trainingen per doelgroep

  • Monteur/Demonteur (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: VAG CAROSSERIE

    Type: Vaste Job

    Uw takenpakket bestaat uit (de)monteren en monteren van alle onderdelen.

  • Technisch aankoper DV00506 (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Na een begeleide opleiding in het systeem en onze producten, krijg je de volgende verantwoordelijkheden: Je initieert, onderhandelt en sluit (raam)contracten af met preferred suppliers. Je interpreteert bestelvoorstellen uit het ERP-systeem en zet ze om in bestellingen. Je overlegt met leveranciers en interne klanten om de beste service te leveren tegen de best onderhandelde kosten. Je volgt de openstaande bestellingen en leveringen op, ten einde op tijd te kunnen leveren aan de klant. Je evalueert regelmatig ons leveranciersbestand en gaat op zoek naar nieuwe opportuniteiten. Je beoordeelt en selecteert nieuwe leveranciers in een internationale context. Je voert marktonderzoeken uit om jouw interne klanten te adviseren. Je hebt oog voor nieuwe productietechnieken en bespreekt dit met onze R&D- en productieafdeling. Je behandelt vragen van de klant die variëren van kwaliteitsafwijkingen t.e.m. factuurproblemen. Je rapporteert aan de aankoopmanager.

  • Production Engineer (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Ausy, a Randstad company

    Type: Vaste Job

    Als production engineer ben je verantwoordelijk voor het continu verbeteren van het assemblageproces. Dit kader je natuurlijk altijd binnen de gestelde kaders rond veiligheid, kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en kosten. Je taak is voornamelijk het operationeel ondersteunen van het productieproces in relatie tot product- en procesproblemen. Bijkomend ben je de spilfiguur tussen productie- en engineersactiviteiten door het consequent leren van ervaringen uit het verleden en deze te vertalen in verbetervoorstellen voor proces en/of product.

  • Accountant / Dossierbeheerder voor leuk kantoor - Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Collegiaal, professioneel en open zijn wellicht de 3 sleutelwoorden die dit kantoor het beste omschrijven. Dit kantoor dat na 20 jaar ervaring in de accountancy wereld een mooie reputatie opbouwde is op zoek naar een dossierbeheerder om hun team te komen versterken. Ze gaan niet alleen voor een persoonlijke aanpak naar hun klanten toe, maar ook onder de medewerkers heerst een open communicatie. Dit uit zich onder andere in een open werkvloer waar iedereen elkaar bijstaat en streeft naar kwaliteitsverlening op een hoog niveau. Accountant / Dossierbeheerder - Functie: Het verlenen van advies aan je eigen klantenportefeuille zal behoren tot je takenpakket, je voert dus ook de nodige besprekingen met klanten en bent hun eerste aanspreekpunt. Ja zal je eigen dossiers van A-Z afwerken, waardoor je deze door en door kent. Als senior dossierbeheerder ben jij de steunpilaar voor je junior collega's die je bijstaat om hen naar een hoger niveau te tillen.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio NUKERKE (NUKERKE)

    Regio: NUKERKE

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

Zoek naar antwoorden van VAN DE MEENE, HENK P. C. in sociale netwerken
Look for responds of VAN DE MEENE, HENK P. C. in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN DE MEENE, HENK P. C.. Laat een reactie achter voor VAN DE MEENE, HENK P. C.. VAN DE MEENE, HENK P. C. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN DE MEENE, HENK P. C.. Leave a respond for VAN DE MEENE, HENK P. C.. VAN DE MEENE, HENK P. C. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN DE MEENE, HENK P. C. op de google maps. Adres en contacten VAN DE MEENE, HENK P. C.
Location of VAN DE MEENE, HENK P. C. on the google maps. Address and contacts of VAN DE MEENE, HENK P. C.

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN DE MEENE, HENK P. C. VAN DE MEENE, HENK P. C.: VAN DEN HOUTE | AD DELHAIZE | JEAN DECUYPER | L. RIGAUX | Tyrol-Imant

Other related companies as VAN DE MEENE, HENK P. C.: VAN DEN HOUTE | AD DELHAIZE | JEAN DECUYPER | L. RIGAUX | Tyrol-Imant

VAN DE MEENE, HENK P. C. is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN DE MEENE, HENK P. C., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08144409179. Het bedrijf VAN DE MEENE, HENK P. C. bevindt zich op het adres: Elisabetlaan 23 KNOKKE-HEIST, 8300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 417,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 497,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in VAN DE MEENE, HENK P. C. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN DE MEENE, HENK P. C. is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN DE MEENE, HENK P. C. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN DE MEENE, HENK P. C., openstaande posities, locatie van VAN DE MEENE, HENK P. C. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VAN DE MEENE, HENK P. C. is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN DE MEENE, HENK P. C., company assigned to the tax number BE08144409179. The company VAN DE MEENE, HENK P. C. is located at the address: Elisabetlaan 23 KNOKKE-HEIST, 8300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 417,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 497,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in VAN DE MEENE, HENK P. C. were not found.
The main activity of VAN DE MEENE, HENK P. C. is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN DE MEENE, HENK P. C. is not available. You also can look at reviews of VAN DE MEENE, HENK P. C., open positions, location of VAN DE MEENE, HENK P. C. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN DE MEENE, HENK P. C., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN DE MEENE, HENK P. C., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN DE MEENE, HENK P. C., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN DE MEENE, HENK P. C., employees, financial statistics.