VAN DE MEENE, HENK P. C.

Particuliere bedrijvenPijpleidingen, behalve aardgas • VAN DE MEENE, HENK P. C.
Private companiesPipelines, Except Natural Gas • VAN DE MEENE, HENK P. C.

Contactgegevens VAN DE MEENE, HENK P. C.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN DE MEENE, HENK P. C.: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN DE MEENE, HENK P. C.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Elisabetlaan 23, KNOKKE-HEIST, 8300, België

Telefoon (phone): 49 201 27 20 498 (+32-49 201 27 20 498) 49 201 27 20 498 (+32-49 201 27 20 498)

Fax (fax): 49 201 27 20 624 (+32-49 201 27 20 624) 49 201 27 20 624 (+32-49 201 27 20 624)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN DE MEENE, HENK P. C.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN DE MEENE, HENK P. C."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN DE MEENE, HENK P. C."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN DE MEENE, HENK P. C., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN DE MEENE, HENK P. C.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN DE MEENE, HENK P. C., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN DE MEENE, HENK P. C.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN DE MEENE, HENK P. C.
Products information VAN DE MEENE, HENK P. C.

BTW identificatienummer (tax): BE05204467773
Ondernemingsnummer: 1140350341
Hoofdstad (capital): 483,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 555,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in VAN DE MEENE, HENK P. C. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN DE MEENE, HENK P. C.
(Get full report from official database of BE for VAN DE MEENE, HENK P. C.)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN DE MEENE, HENK P. C.
Addition kinds of activities for VAN DE MEENE, HENK P. C.

072399. Crop voorbereiding diensten voor de markt, nec | Crop preparation services for market, nec
245201. Boerderij- en landbouwgebouwen, geprefabriceerd hout | Farm and agricultural buildings, prefabricated wood
824901. Handelsschool | Trade school
39140505. Vaatwerk, roestvrij staal | Hollowware, stainless steel
79999904. Fireworks display service | Fireworks display service

Werken bij VAN DE MEENE, HENK P. C.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN DE MEENE, HENK P. C.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN DE MEENE, HENK P. C.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN DE MEENE, HENK P. C.. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur - Tijdelijke lange opdracht (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De parkwachter zorgt ervoor dat dat de bedrijfsmiddelen tijdig inzetbaar en klaargelegd zijn zodat de geplande werkzaamheden tijdig uitgevoerd kunnen worden. - Klaarzetten van het gevraagde materiaal om mee naar de werf te nemen. - Controleren van de staat en keuring van in-en uitgaande materialen. - Communiceren over het niet-inzetbaar materiaal aan operations en proactief meezoeken naar oplossingen - Uitvoeren van werkzaamheden aan allerhande soorten slangen. - Onderhouden van de interne hallen en het terrein buiten.

  • Redder (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een job als redder? Lees dan zeker verder! Voor een subtropisch zwembad in regio Gent zoeken we gemotiveerde redders met een brevet 'Hoger Redder'. Je zal instaan voor de veiligheid van de zwembadbezoeker en de optimale klantentevredenheid. Bedrijfsprofiel: Een toonaangevend sport -en recreatiecentrum in Gent

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Melsen (MELSEN)

    Regio: MELSEN

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Parkingwachter Bellewaerde (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services

    Type: Studentenjob

    In Bellewaerde sta je in voor het aanduiden van de plaatsen op de parking en houdt tevens toezicht. Indien nodig beman je zelf de kassa.

  • Jobstudent supermarkt (SINT-JORIS-WEERT)

    Regio: SINT-JORIS-WEERT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken een vaste jobstudent voor een mooie supermarkt in Sint-Joris-Weert. Je takenpakket bestaat uit aanvulwerk en kassawerk. Je kan 1 of een paar vaste dagen of halve dagen per week (ma-vr) werken. De winkel is makkelijk bereikbaar vanuit Leuven per trein (12 minuten).

  • Student magazijnier op maandag (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Studentenjob

    Onze klant, gelegen in Mechelen-Noord en gespecialiseerd in brandbeveiliging, heeft een webshop waarvoor de bestellingen moeten klaargezet worden. Wanneer klanten brandblussers, haspels, rookmelders,... bestellen ben jij de persoon die deze gaat klaarzetten. Wat moet je juist doen? Je werkt in het magazijn en laadt mee de vrachtwagens uit. Je helpt ook de bestellingen mee klaar te zetten. Verder vragen ze ook om op tijd en stond gegevens in excel te updaten. De bestellingen moeten immers opgevolgd worden hé.

  • winkelmedewerker - student (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent word je ingeschakeld tijdens de week. Wanneer je werkt en hoeveel uren je zal werken, is afhankelijk van de planning van de winkel en natuurlijk van je eigen beschikbaarheid. Als jobstudent help je 's ochtends mee met het wegvullen van de binnengekomen vrachten (fysiek werk, hoog tempo) en tijdens de middagshiften sta je mee in voor het op orde houden van de winkel (rekken aanvullen, spiegelen, FIFO-vullen) en sta je het verkoopteam bij aan de kassa's op drukke momenten.

  • Student hoger redder attest (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: t-interim Maasmechelen

    Type: Studentenjob

    Wijzijn op zoek naar studenten met een hoger redder attest om te werken tussen 1juni en 20 september in een recreatiedomein in omgeving Maaseik. Je wordt ingezet als redder aanhet strand in dit recreatiedomein. Je kan deeltijds werken, tot 6dagen per week in de opgegeven periode. Indien het weer niet toelaat dat ergezwommen wordt, krijg je ander werk, dit kan gaan van administratieve takentot kleine onderhoudswerkzaamheden, waarvoor je geen bijkomende opleiding nodighebt. Je werkt met een planning enbeschikbaarheden die je zelf kan doorgeven. Je taken gaan van het hijsen vande vlag, tot toezicht houden aan de waterlijn. Je staat ook in voor hetverzorgen van de wonden, beheer van de fontijnen, het controleren van de EHBOkoffer, het reddersverslag invullen en het beademingstoestel controleren, hetnoteren in het logboek enz. Je draagt een t-shirt dat jeherkenbaar maakt en dat krijg je van de organistatie. Je kan omgaan met moeilijkeklanten en verwittigt indien nodig de politie of je werkgever bij aanhoudendeproblemen.

  • HR JOBSTUDENT, te KONTICH (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor ons kantoor in Kontich zijn we op zoek naar meerdere gemotiveerde studenten die zich gedurende het academiejaar enkele dagen per week kan vrijmaken om ondersteunend werk te verrichten. Voornaamste takenpakket: - inschrijven van uitzendkrachten - klassement - inputten van dossiers - vacatures online plaatsen - telefonisch contacteren van kandidaten

  • calculator/medewerker commerciële binnendienst (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: KBS SYSTEMS

    Type: Vaste Job

    KBS Systems biedt u een totaal pakket aan diensten en producten om brandverspreiding te voorkomen en de gevolgen van een brand zo gering mogelijk te houden. Denk aan oa. brandwerende deuren, afdichtingen en omkastingen. Taakomschrijving: · Je interpreteert de prijsvraag van de klanten en kan hen kritisch begeleiden in de juiste keuze · Je kan de aanvraag technisch inschatten, plannen interpreteren, lastenboeken ontleden en omrekenen naar een correcte offerte · Je staat klanten te woord bij eventuele vragen over de offerte · Je staat ook in nauw contact met de leveranciers en gaat zo op zoek naar de beste prijs-kwaliteit verhouding

  • Spooler operator 2-ploegen (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een non woven textielbedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een spooler operator nacht. Als spooler sta je aan het eindstation van de hygienelijn: onderdelen van luiers op basis van polyestervezels. Aan het eindstation wikkel je alle textielwaren op in grote rollen die vooraf versneden werden in kleinere reepjes. Daarnaast bedien je ook de verpakkingslijn. Je werkt met verschillende soorten machines: de ene iets meer geautomatiseerd dan de andere.

  • Brainbridge - Medior or Senior Java Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description  Within the client there are multiple Agile teams. Some dedicated to single applications, others for multiple applications. This job description is meant for a person who will be able to join one of the Agile teams. These applications cover backend systems (WebServices) or user facing application (Spring MVC JavaScript + Twitterbootstrap + Oracle). You will be helping the team making the deadlines of these applications. It is END-2-END development, hence you have to work with all technologies described below. The perfect profile is a person who picks up tasks and makes sure he delivers what is asked. Who doesn't t take things for granted and is willing to challenge what is handed to him.    Technical skills  Core Accountabilities: Experience in Java (7+8) is mandatory Experience in Spring 3 & 4 (focus on data accessibility towards the database) is mandatory Experience in Maven is mandatory Experience in Hibernate is mandatory Experience in WebServices (WSDL, Rest+JSON/XML) is mandatory Experience of 5 year plus in all the above is mandatory.  Essential qualities: Experience in Agile Methodologies is very important Experience in Test Driven Development is very important Experience in working with multiple Terabytes of data is very important 5 years plus experience Team player Taking ownership Problem solving Good English language skills  Desirable qualities: Degree level or equivalent International transport / Postal industry/Telecom   Location: Brussels Job type: Development

Zoek naar antwoorden van VAN DE MEENE, HENK P. C. in sociale netwerken
Look for responds of VAN DE MEENE, HENK P. C. in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN DE MEENE, HENK P. C.. Laat een reactie achter voor VAN DE MEENE, HENK P. C.. VAN DE MEENE, HENK P. C. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN DE MEENE, HENK P. C.. Leave a respond for VAN DE MEENE, HENK P. C.. VAN DE MEENE, HENK P. C. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN DE MEENE, HENK P. C. op de google maps. Adres en contacten VAN DE MEENE, HENK P. C.
Location of VAN DE MEENE, HENK P. C. on the google maps. Address and contacts of VAN DE MEENE, HENK P. C.

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN DE MEENE, HENK P. C. VAN DE MEENE, HENK P. C.: JANSSENS-VANDEWALLE | DE KEFFER | Beyloos Martine | Roux J | DRUKKERIJ DANNEELS

Other related companies as VAN DE MEENE, HENK P. C.: JANSSENS-VANDEWALLE | DE KEFFER | Beyloos Martine | Roux J | DRUKKERIJ DANNEELS

VAN DE MEENE, HENK P. C. is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN DE MEENE, HENK P. C., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05204467773. Het bedrijf VAN DE MEENE, HENK P. C. bevindt zich op het adres: Elisabetlaan 23, KNOKKE-HEIST, 8300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 483,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 555,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in VAN DE MEENE, HENK P. C. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN DE MEENE, HENK P. C. is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN DE MEENE, HENK P. C. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN DE MEENE, HENK P. C., openstaande posities, locatie van VAN DE MEENE, HENK P. C. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VAN DE MEENE, HENK P. C. is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN DE MEENE, HENK P. C., company assigned to the tax number BE05204467773. The company VAN DE MEENE, HENK P. C. is located at the address: Elisabetlaan 23, KNOKKE-HEIST, 8300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 483,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 555,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in VAN DE MEENE, HENK P. C. were not found.
The main activity of VAN DE MEENE, HENK P. C. is Pipelines, Except Natural Gas, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN DE MEENE, HENK P. C. is not available. You also can look at reviews of VAN DE MEENE, HENK P. C., open positions, location of VAN DE MEENE, HENK P. C. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN DE MEENE, HENK P. C., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN DE MEENE, HENK P. C., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN DE MEENE, HENK P. C., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN DE MEENE, HENK P. C., employees, financial statistics.