VAN DE MEENE, HENK P. C.

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • VAN DE MEENE, HENK P. C.
Private companiesTobacco Products • VAN DE MEENE, HENK P. C.

Contactgegevens VAN DE MEENE, HENK P. C.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN DE MEENE, HENK P. C.: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN DE MEENE, HENK P. C.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Elisabetlaan 23, KNOKKE-HEIST, 8300, België

Telefoon (phone): 49 201 27 20 498 (+32-49 201 27 20 498) 49 201 27 20 498 (+32-49 201 27 20 498)

Fax (fax): 49 201 27 20 624 (+32-49 201 27 20 624) 49 201 27 20 624 (+32-49 201 27 20 624)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN DE MEENE, HENK P. C.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN DE MEENE, HENK P. C."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN DE MEENE, HENK P. C."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN DE MEENE, HENK P. C., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN DE MEENE, HENK P. C.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN DE MEENE, HENK P. C., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN DE MEENE, HENK P. C.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN DE MEENE, HENK P. C.
Products information VAN DE MEENE, HENK P. C.

BTW identificatienummer (tax): BE02765502929
Ondernemingsnummer: 5679901123
Hoofdstad (capital): 905,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 369,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in VAN DE MEENE, HENK P. C. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN DE MEENE, HENK P. C.
(Get full report from official database of BE for VAN DE MEENE, HENK P. C.)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN DE MEENE, HENK P. C.
Addition kinds of activities for VAN DE MEENE, HENK P. C.

3296. Minerale wol | Mineral wool
201303. Worstjes en gerelateerde producten, uit gekocht vlees | Sausages and related products, from purchased meat
22820102. Stopgaren: draaien, wikkelen of spoelen | Darning yarn: twisting, winding, or spooling
30690108. Stoppers, rubber | Stoppers, rubber
32720312. Dakpanelen en platen, beton | Roofing tile and slabs, concrete
73890101. Kunstenaarsagenten en makelaars | Artists' agents and brokers
89991000. Persoonlijke diensten | Personal services

Werken bij VAN DE MEENE, HENK P. C.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN DE MEENE, HENK P. C.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN DE MEENE, HENK P. C.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN DE MEENE, HENK P. C.. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in de regio Gent zijn wij opzoek naar en productiemedewerker. In de productieafdeling sta je samen met je collega\\\'s in voor de assemblage van onderdelen van vrachtwagens. Daarbij maak je gebruik van duidelijk omschreven montage-instructies. Bij de uitvoering van je werk let je op een hoge kwaliteit van de uitvoering, hou je rekening met het milieu en veiligheid en doe je regelmatig suggesties ter verbetering.

  • Orderpickers voor merken zoals Kipling, Vans, Napapijri, Timberland ...! 2 ploegen (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De goederen die binnenkomen worden op een correcte wijze gelost, gepicked, verpakt en geladen. Alsook zijn er klanten die een speciale behandeling vragen voor hun goederen o.a. labelen, etiketteren, ... Dit is steeds anders en maakt het werk zeer gevarieerd. Het bedrijf is zeer ergonomisch en werkt enkel met nieuwe technologie, zoals bvb voicepicking. Dat zijn orders die verzameld worden via spraakherkenning, door een headset en een terminal dat hen langs de stellingen begeleidt waar de artikelen liggen opgeslagen. We zoeken personen die onmiddellijk aan de slag kunnen! Wat kunnen we je aanbieden? Er wordt gewerkt in een tweeploegensysteem. Dat zijn uren van 6u00 tot 14u00 en van 14u00 tot 22u. Elke vrijdag mag je een uurtje vroeger stoppen. Er is een competitief uurloon aangevuld met extralegale voordelen. Het bedrijf is bereikbaar met het openbaar vervoer, je krijgt jouw woonwegverkeer terug betaald. In eerste instantie is het een tijdelijke job, maar heel wat medewerkers wordt een vast contract aangeboden na een positieve interimperiode.

  • Winkelverantwoordelijke Ramen en deuren m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je beheert je ramen & deuren zaak van bijna 3 miljoen euro: Je verdeelt de taken aan je 6 medewerkers & volgt deze op. Je geeft aan wat in het assortiment moet veranderen, je volgt klachten en problemen van klanten op & helpt ze mee op te lossen, je kent je producten van binnen en van buiten. Je zal ook eindverantwoordelijke zijn voor de planning van de opmetingen en plaatsingen en hiervoor in contact staan met de plaatsers. Je zal klanten advies geven over ramen/deuren, zonnewering, sectionaalpoorten, terrasoverkappingen, … en de bijhorende accessoires. Je geeft uitleg over de technische details en je geeft advies over de opmeting en plaatsing. Je zal naar de klant luisteren en hem goed begeleiden in het keuzeproces en eventueel praktische tips geven. Je zal ook mbv een offerteprogramma offertes aan de klant voorstellen. Je zal offertes opmaken, bestellingen doen en jouw offertes actief opvolgen. Je kan goed met een PC werken (Excel, Word, Outlook)

  • POLYVALENT ARBEIDER METAAL (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als metaalarbeider sta je in voor het galvaniseren van metalen stukken. Hierbij dien je de metalen stukken aan te binden aan een hijstuig om ze te galvaniseren. Achteraf ga je de bewerkte stukken gaan opschuren tot je een glad oppervlak bereikt. Je ziet er op toe dat alles gebeurt volgens de veiligheidsvoorschriften.

  • Uitzendconsulente (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio groot Gent zijn wij op zoek naar een Recruiter, Uitzendconsulente. U zal starten in Sint-Niklaas en dan over gaan naar Gent. U stelt wervingsteksten, functieprofielen & advertenties op op basis van de informatie die u doorkrijgt U screent de cv's U plaatst advertenties op uw eigen wervingskanalen U zorgt voor een goed imago bij de doelgroepen U houdt de informatie up-to-date in het ERP pakket U neemt deel aan wervingsactiviteiten zoals jobdagen, jobbeurzen, ... U neemt referenties van de kandidaten U zorgt ervoor dat u de juiste informatie krijgt om dan de juiste informatie door te geven Belangrijkste taak : technische profielen rekruteren via verschillende kanalen. Samen met onze planningsverantwoordelijke kijken wie voor welke job het meest geschikt is U ondersteunt onze planningsverantwoordelijke operationeel & bij administratieve taken, je rapporteert ook aan de CEO

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Moerbeke-Wachtebeke (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudent Verkoopsmedewerker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EDISAC

    Type: Studentenjob

    Voor onze winkel zijn we op zoek naar een jobstudent. Je voornaamste taken: bedienen van de kassa artikelen verkopen: klanten verwelkomen, adviseren en verder helpen) stock-onderhoud: helpen bij het ontvangen van leveringen en de artikelen naar de winkel brengen onderhoud van de winkel: dweilen, stofzuigen, vegen, ...

  • Jobstudent Zorgkundige (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: CAMPUS HUIZE NAZARETH

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar jobstudenten met een hart voor ouderenzorg! Dit om ons te ondersteunen tijdens weekends en vakanties. Algemeen: - u geeft bewonersgerichte en kwaliteitsvolle zorg - u werkt graag in een multidisciplinair team (verzorging, verpleging, logistiek, ergo, kine, animatie) - dit team werkt in grote mate op een vaste afdeling, aangestuurd door de aanwezige verpleegkundigen - hieronder vernoemde jobtime is slechts een indicatie: in te vullen naargelang uw wensen/beschikbaarheid

  • Jobstudent (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Customer Support medewerker (ziekenhuizen) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Xperthis

    Type: Vaste Job

    Als Customer Support medewerker voor onze administratieve toepassingen sta je in voor de functionele afhandelingvan incidenten/requests van klanten (ziekenhuizen) binnen de vastgelegde procedures en service level agreements. Je bent de eerste of tweede contactpersoon van onze klanten inzake functioneel support van onze OAZIS toepassing (patiëntadministratie/facturatie/tarificatie). Je ondersteunt, stuurt en begeleidt gebruikers en lost zoveel mogelijk incidenten/requests zelfstandig op. Je werkt mee aan het problem management van de ondersteunde toepassingen. Je werkt in een team van +10 medewerkers en je rapporteert aan de teamleader Customer Support.

  • Uitzendconsulent Konvert Office Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert HQ

    Type: Vaste Job

    Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten. •Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. •Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling. •Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

Zoek naar antwoorden van VAN DE MEENE, HENK P. C. in sociale netwerken
Look for responds of VAN DE MEENE, HENK P. C. in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN DE MEENE, HENK P. C.. Laat een reactie achter voor VAN DE MEENE, HENK P. C.. VAN DE MEENE, HENK P. C. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN DE MEENE, HENK P. C.. Leave a respond for VAN DE MEENE, HENK P. C.. VAN DE MEENE, HENK P. C. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN DE MEENE, HENK P. C. op de google maps. Adres en contacten VAN DE MEENE, HENK P. C.
Location of VAN DE MEENE, HENK P. C. on the google maps. Address and contacts of VAN DE MEENE, HENK P. C.

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN DE MEENE, HENK P. C. VAN DE MEENE, HENK P. C.: A. SWENNEN | L. BADER | GLACIER LE CHANTILLY | C.N.C. NAMUR-LUXEMBOURG | MC Cain Foods Belgium NV

Other related companies as VAN DE MEENE, HENK P. C.: A. SWENNEN | L. BADER | GLACIER LE CHANTILLY | C.N.C. NAMUR-LUXEMBOURG | MC Cain Foods Belgium NV

VAN DE MEENE, HENK P. C. is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN DE MEENE, HENK P. C., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02765502929. Het bedrijf VAN DE MEENE, HENK P. C. bevindt zich op het adres: Elisabetlaan 23, KNOKKE-HEIST, 8300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 905,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 369,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in VAN DE MEENE, HENK P. C. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN DE MEENE, HENK P. C. is Tabaksproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN DE MEENE, HENK P. C. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN DE MEENE, HENK P. C., openstaande posities, locatie van VAN DE MEENE, HENK P. C. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VAN DE MEENE, HENK P. C. is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN DE MEENE, HENK P. C., company assigned to the tax number BE02765502929. The company VAN DE MEENE, HENK P. C. is located at the address: Elisabetlaan 23, KNOKKE-HEIST, 8300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 905,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 369,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in VAN DE MEENE, HENK P. C. were not found.
The main activity of VAN DE MEENE, HENK P. C. is Tobacco Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN DE MEENE, HENK P. C. is not available. You also can look at reviews of VAN DE MEENE, HENK P. C., open positions, location of VAN DE MEENE, HENK P. C. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN DE MEENE, HENK P. C., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN DE MEENE, HENK P. C., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN DE MEENE, HENK P. C., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN DE MEENE, HENK P. C., employees, financial statistics.