Kantoor D Deschildre NV

Contactgegevens Kantoor D Deschildre NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Kantoor D Deschildre NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Kantoor D Deschildre NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Markt 45; 8950; Heuvelland (Nieuwkerke), België

Telefoon (phone): 057 44 44 41 (+32-057 44 44 41) 057 44 44 41 (+32-057 44 44 41)

Fax (fax): 057 44 44 41 (+32-057 44 44 41) 057 44 44 41 (+32-057 44 44 41)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Kantoor D Deschildre NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Kantoor D Deschildre NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Kantoor D Deschildre NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Kantoor D Deschildre NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Kantoor D Deschildre NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Kantoor D Deschildre NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Kantoor D Deschildre NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Kantoor D Deschildre NV
Products information Kantoor D Deschildre NV

BTW identificatienummer (tax): BE03844085693
Ondernemingsnummer: 4155822753
Hoofdstad (capital): 229,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 655,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in Kantoor D Deschildre NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bookkeepers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Kantoor D Deschildre NV
(Get full report from official database of BE for Kantoor D Deschildre NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Kantoor D Deschildre NV
Addition kinds of activities for Kantoor D Deschildre NV

721301. Linnen levering, niet-kleding | Linen supply, non-clothing
01610103. Honingdew Meloenboerderij | Honeydew melon farm
23950202. Kunst naaldwerk: gemaakt van aangekochte materialen | Art needlework: made from purchased materials
26310501. Karton | Cardboard
39519904. Markers, soft tip (vilt, stof, plastic, enz.) | Markers, soft tip (felt, fabric, plastic, etc.)
50310000. Timmerhout, multiplex en millwork | Lumber, plywood, and millwork
59219901. Sterke drank | Hard liquor
79991303. Gokautomaten, operatie | Gambling machines, operation

Werken bij Kantoor D Deschildre NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Kantoor D Deschildre NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Kantoor D Deschildre NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Kantoor D Deschildre NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief bediende sta je in voor de administratieve ondersteuning van inkomende en uitgaande vrachten (de te laden en/of lossen goederen van de klant). Je stelt de zendingen samen en bereid deze voor in SAP. Je bent verantwoordelijk voor de opmaak van de juiste documenten en geeft deze mee met de transporteur. Je verzorgt de rapportering aan de klant, opvolging van de goederenstroom en hebt regelmatig contacten met klant en interne magazijniers. Je werkt in dagshift en rapporteert aan de Team Leader.

  • Kwaliteit assistent m/v (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je voornaamste taak is het uitvoeren van diverse controles van grondstoffen, eindproducten en systeemparameters. Dit is een brede taak die onder meer ingangcontroles, hygiênecontroles, kalibraties, behelst. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor enkele administratieve taken zoals het registreren en archiveren van klachten, grondstofspecificaties, kwalitetisregistraties,... Tenslotte zorg je ook voor dat de nodige analyses gebeuren

  • Gemotiveerde ateliermedewerker (Alu+PVC) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een productie arbeider voor het vervaardigen van ramen in PVC en aluminium in ons atelier . Je zal instaan voor het versnijden en versterken van de profielen. Je maakt gebruik van een CNC bewerkingsmachine. Nadien worden de profielen samengestoken/gelast en moet het beslag aangebracht worden. De glaslatten dienen verzaagd en gemonteerd te worden.

  • SERVICE ( TRANSPORT ) COORDINATOR - DENDERMONDE (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant met maar liefst 9 vestigingen over Belgie en Nederland, zijn wij op zoek naar een Service Coordinator. Je zal tewerkgesteld worden in de vestiging te Dendermonde, opgelet deze vestiging verhuisd in 2019 naar Zele. Ook jou willen ze dan mee verhuizen, aangezien ze enorm aan het groeien zijn en dus op zoek gaan naar nieuwe medewerkers. Belgie en Nederland tellen nu +- 230 werknemers met 99% van hen die een technische achtergrond hebben. Onze klant is expert in wat ze doen en zijn enorm gekent binnen de logistieke transportsector. In de functie als Service Coordinator zal je o.a instaan voor het volgende takenpakket Je zal mee het betrokken worden bij het weekoverleg en receptieoverleg Rapporteren doe je aan de vestigingsleider en zal tewerkgesteld worden op de receptie-afdeling Je zal verantwoordelijk en bevoegd zijn voor o.a. vastleggen en bespreken van opdrachten m.b.t. voertuigen, schades of mankementen vastleggen in een werkorder, werkplaatsopdrachten controleren, werkorders communiceren met de chef van de werkplaats, werkplanning dagelijks bespreken met de betrokken partijen, bij pech of strandingen de mogelijkheden bespreken met de klant, bewaken van klantafspraken, werkplaatsdoelstellingen en planning, ......

  • Operator/heftruckchauffeur GOEDE VERLONING m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als operator/heftruckchauffeur ben je verantwoordelijk voor het reiningen van de ovenwagen en het verplaatsen van de producten met de heftruck.

  • ENTHOUSIASTE RECRUITER (GOEDE KENNIS FRANS) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor ons kantoor gelegen in hartje Roeselare, zijn wij op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega. U komt terecht in een gepassioneerd team van 4 medewerkers waar collegialiteit centraal staat. Absolute Jobs is een uitzendkantoor , gespecialiseerd in het selecteren van zowel binnen- als buitenlandse bekwame talenten, met optie op een vast contract. We beschikken over selectiekantoren in Roemenië, Polen en Spanje die samen met Absolute Jobs België het perfecte team vormen om gespecialiseerde profielen tewerk te stellen. Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Wil je een job met veel sociaal contract en veel variatie, dan is de job van uitzendconsulent waarschijnlijk wel iets voor jou! Wat zijn jouw taken? Je bent een krak in het zoeken én vinden van nieuw talent. Je belt heel graag en haalt voldoening uit het vastleggen van afspraken met werkzoekenden. Aan de hand van een persoonlijk gesprek ga je op zoek naar de sterktes en motivatie van jouw kandidaat. Het vinden van de perfecte match tussen kandidaten en bedrijven bezorgt jou een fantastisch gevoel. Je vindt het een uitdaging om elke dag opnieuw op zoek te gaan naar nieuwe vacatures. Zo help je mee jouw kantoor uitbouwen. Administratief ben je heel sterk want je beseft dat iedereen graag op een correcte manier verloond en behandeld wordt. Je kan er als geen ander voor zorgen dat zowel de kandidaat als de klant blindelings vertrouwen hebben in jouw kunnen.

  • Gevelwerker (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Maasmechelen zijn wij op zoek naar een ervaren gevelwerker (voegen, zandstralen, slijpen, ...) Je geraakt tot in Maasmechelen of tot op een carpool

  • Student houtbewerking (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP LOMMEL

    Type: Studentenjob

    Als student houtbewerking sta je in voor het maken en verwerken van allerlei meubels uit hout. Schuren, monteren, assembleren van kasten, banken en tafels.

  • Technisch Receptionist (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: HERMANS

    Type: Vaste Job

    De mobiliteitsmakelaar is een snelgroeiend bedrijf dat binnen de Kempen een mobiliteitsaanbod uitbouwt dat aansluit bij de noden van onze klanten vandaag èn morgen. Hiervoor bieden we de producten en bijhorende diensten aan van de verschillende merken van de Volkswagen groep (VW, Audi, Seat, Skoda) waarbij we willen uitgroeien tot een referentiearea in België. Momenteel verwelkomen wij in onze groep Garage Hermans (Herentals), Autobedrijf Deckx-Team (Turnhout) en Verellen (Geel). Door de eigenheid van de verschillende vestigingen te behouden, verzekeren we ons ervan dat de klant centraal blijft staan in de werking. Daarnaast investeren wij permanent in het aanbod van innovatieve aanvullende mobiliteitsoplossingen die antwoorden bieden op de veranderingen en uitdagingen van de sector. Wij zijn op zoek naar een technisch receptionist of beter klantenadviseur naverkoop. Plaats van tewerkstelling: Garage Hermans (Herentals) of Autobedrijf Deckx-Team (Turnhout) Verantwoordelijkheden: Je maakt een afspraak met de klant en volgt zijn/haar dossier op tot en met de aflevering van het voertuig. Je begeleidt en adviseert klanten tijdens uit te voeren onderhouds- en herstellingswerkzaamheden Je vertaalt de wensen en problematiek van de klant m.b.t. het voertuig naar de werkplaats toe Je coördineert de dagelijkse planning van de werkplaats Je factureert de werken aan de klant en licht hem/ haar in over de uitgevoerde herstellingen. Je rapporteert naar de naverkoop verantwoordelijke.

  • Senior dossierbeheerder met zin in de toekomst - Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Een kantoor met een familiale touch kan je wel bekoren? Dan is dit kantoor dat geleid wordt door een man/vrouw - team misschien wel de geschikte plaats voor jou! Dit op en top familiekantoor dat reeds in 1967 werd opgericht en in 2003 werd overgelaten aan de dochter van de zaakvoerder, wist gedurende de jaren een bijzonder klantenbestand op te bouwen. Dit kantoor wenst zijn klanten niet alleen boekhoudkundig maar ook fiscaal te ondersteunen. Ze doen dit niet alleen voor de bestaande eenmanszaken en vennootschappen, maar ook voor starters die zij voorzien van de nodige begeleiding. Dossierbeheerder - Functie Als senior dossierbeheerder ben jij de eerste contactpersoon voor de klanten, je vangt al hun vragen op en kan hen voorzien van de nodige informatie en adviezen. Van A-Z je dossiers beheren zal tot je dagelijkse takenpakket behoren, zodat je op de hoogte bent van je eigen dossiers en deze volledig zelfstandig kan afwerken.

  • Service Technieker (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: CLAYTON OF BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Heb je zin om zelfstandig te werken in een tof team van service techniekers die elkaar steeds helpen? Kijk je uit naar een uitdagende technische job? Dan is deze functie vast iets voor jou. Als service technieker ben je de ambassadeur van Clayton voor onze klanten. Na je opleidingsperiode kan je van thuis uit vertrekken om onderhoud en herstellingen te doen bij nationale en internationale klanten.

  • RESERVE schoonmaak regio Ieper 2018 (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Ieper zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van Kantoor D Deschildre NV in sociale netwerken
Look for responds of Kantoor D Deschildre NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Kantoor D Deschildre NV. Laat een reactie achter voor Kantoor D Deschildre NV. Kantoor D Deschildre NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Kantoor D Deschildre NV. Leave a respond for Kantoor D Deschildre NV. Kantoor D Deschildre NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Kantoor D Deschildre NV op de google maps. Adres en contacten Kantoor D Deschildre NV
Location of Kantoor D Deschildre NV on the google maps. Address and contacts of Kantoor D Deschildre NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Kantoor D Deschildre NV Kantoor D Deschildre NV: MARCEL BARBIER | CHRISTIANA VANLEENHOVE | Polymer Contractors | Mullens Diest | DANNY CLAUWERS

Other related companies as Kantoor D Deschildre NV: MARCEL BARBIER | CHRISTIANA VANLEENHOVE | Polymer Contractors | Mullens Diest | DANNY CLAUWERS

Kantoor D Deschildre NV is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Kantoor D Deschildre NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03844085693. Het bedrijf Kantoor D Deschildre NV bevindt zich op het adres: Markt 45; 8950; Heuvelland (Nieuwkerke). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 229,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 655,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Bookkeepers. Producten gemaakt in Kantoor D Deschildre NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Kantoor D Deschildre NV is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Kantoor D Deschildre NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Kantoor D Deschildre NV, openstaande posities, locatie van Kantoor D Deschildre NV op de kaart.

Kantoor D Deschildre NV is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Kantoor D Deschildre NV, company assigned to the tax number BE03844085693. The company Kantoor D Deschildre NV is located at the address: Markt 45; 8950; Heuvelland (Nieuwkerke). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 229,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 655,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Bookkeepers. Products created in Kantoor D Deschildre NV were not found.
The main activity of Kantoor D Deschildre NV is Petroleum Refining and Related Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Kantoor D Deschildre NV is not available. You also can look at reviews of Kantoor D Deschildre NV, open positions, location of Kantoor D Deschildre NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Kantoor D Deschildre NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Kantoor D Deschildre NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Kantoor D Deschildre NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Kantoor D Deschildre NV, employees, financial statistics.