US CAR TECH sprl

Contactgegevens US CAR TECH sprl: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data US CAR TECH sprl: address, phone, fax, email, website, opening hours

US CAR TECH sprl

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Saules 19 b, Nechin, B-7730, België

Telefoon (phone): 32 69 36 03 84 32 69 36 03 84

Fax (fax): 32 69 36 03 85 32 69 36 03 85

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) US CAR TECH sprl: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "US CAR TECH sprl"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "US CAR TECH sprl"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van US CAR TECH sprl, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen US CAR TECH sprl. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of US CAR TECH sprl, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees US CAR TECH sprl. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti US CAR TECH sprl
Products information US CAR TECH sprl

BTW identificatienummer (tax): BE04608184814
Ondernemingsnummer: 5532958984
Hoofdstad (capital): 277,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 422,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in US CAR TECH sprl zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor US CAR TECH sprl
(Get full report from official database of BE for US CAR TECH sprl)

Aanvulling soorten activiteiten voor US CAR TECH sprl
Addition kinds of activities for US CAR TECH sprl

6022. Staat commerciële banken | State commercial banks
382300. Process controle instrumenten | Process control instruments
581302. Nachtclubs | Night clubs
24529907. Sauna kamers, geprefabriceerd, hout | Sauna rooms, prefabricated, wood
36130100. Stroomonderbrekers | Power circuit breakers
50990301. Brandblussers | Fire extinguishers
59991205. Zwembaden, boven de grond | Swimming pools, above ground

Werken bij US CAR TECH sprl: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in US CAR TECH sprl: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor US CAR TECH sprl. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for US CAR TECH sprl. Looking for open vacancies in other companies

  • Donator Care Agent (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Unique Customer Care

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het opnemen van inkomende oproepen van schenkers en het beantwoorden van hun vragen Je beantwoordt de vragen van de schenkers via email Je helpt mee telefonisch fondsen verzamelen voor een diversiteit aan NGO’s Je bent mede verantwoordelijk voor het updaten van de database Je ondersteunt het callcenter via diverse administratieve taken Je werkt in een team van ongeveer 10 medewerkers onder leiding van een callcenterverantwoordelijke Je werkt van maandag tot vrijdag van 9u tem 17u30

  • Teeltverantwoordelijke (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Ieper zijn we op zoek naar een teeltverantwoordelijke. 

  • Machinebediener (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Waregem zijn wij op zoek naar een Machinebediener. U taak zal bestaan uit het verpakken van dozen, en zakken. ( maximum 25 kg ) U zal de machine bedienen. Hiervoor voorziet men een interne opleiding. De machine die u zal bedienen is eenvoudig en bovendien gemakkelijk aan te leren.

  • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Aalter - Nevele (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudent Quick Ruisbroek (RUISBROEK)

    Regio: RUISBROEK

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor Quick Ruisbroek zijn wij op zoek naar gedreven studenten ! Als student neem je actief deel aan de goede werking van het restaurant. Samen met je collega's onthaal je de klant met een glimlach, beantwoord je zijn vragen en bedien je hem snel en efficiënt. Als student kan je verschillende functies uitvoeren. Zo kan je werken aan de kassa, waar je instaat voor een vlotte verkoop van de verschillende producten (kassa). Een andere functie speelt zich af in de keuken, waar je de producten bereidt. Hierbij garandeer je steeds de kwaliteit en de smaak van het voedsel (grill). Door de zaal in alle netheid te onderhouden, waak je over de tevredenheid van de klant. Je houdt steeds de hygiënenormen nauwlettend in de gaten en je leeft de kwaliteits- en veiligheidsprocedures na. Je zorgt samen met je collega's voor een goede werksfeer.

  • Enquêteurs (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Leuven zijn we op zoek naar enquêteurs. Je belt mensen op om enquêtes af te nemen.

  • Stage : Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) in de HR (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Je komt terecht in een jong dynamisch team, waar je zal beschouwd word als een volwaardige medewerker. - Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en kandidaten, zowel telefonisch als per mail. - Je beheert de mailboxen en verwerkt de binnenkomende CV's. - Je verwerkt tijdig de teruggekregen documenten zodat consultants meteen aan de interviews kunnen beginnen. - Je geeft snel en accuraat de verslagen in van de kandidaten interviews. - Je controleert de dossiers van de kandidaten en vraagt indien nodig ontbrekende documenten op. - Je schrijft vacatures uit op een aantrekkelijke manier en plaatst deze online op de verschillende jobboards. - Je verzamelt commerciële informatie en detecteert sales opportuniteiten. - Je stelt toffe mailings op ter promotie van geïnterviewde kandidaten en/of interessante jobs. - Je beheert onze database zodat je die optimaal kan gebruiken om kandidaten aan te leveren en je houdt de gegevens up-to-date. - Je bent verantwoordelijk voor de sourcing en rekrutering van sterke profielen. - Je screent grondig de ingezonden CV's van potentiële kandidaten en contacteert hen telefonisch om een interview vast te leggen.

  • Stadstour begeleider (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar uitdagende studentenjob? Lees dan zeker verder! Je zal werken als begeleider in de stad Oudenaarde. Het is een soort stadswandeling waarin de deelnemers golven door de stad en tegelijkertijd allerlei weetjes over de stad uitgelegd krijgen. Je begeleidt een groep op een enthousiaste manier door een binnenstad en je geeft telkens leuke weetjes mee Je voorziet de groep van materiaal en je ziet toe op een veilig spelverloop onder het motto "safety first" Na de wandeling maak je de winnaar bekend adhv de bijgehouden scores Duurtijd begeleiding maximaal 3 uur per groep, meerdere groepen per dag mogelijk

  • Jobstudent(e) voor schoonmaak kantoren (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: O.V.D. INVEST

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die instaan voor het poetsen van kantoren en sanitair tijdens de vakanties en/of tijdens het schooljaar.

  • (HULP) KOK (BEIGEM)

    Regio: BEIGEM

    Bedrijf: BEIGEMS GENOT

    Type: Vaste Job

    Voor onze nieuwe brasserie met voorziene opstart begin oktober, zijn we dringend op zoek naar een hulpkok of kok. We zijn een no-nonsense brasserie met Frans-Belgische keuken en eerlijke gerechten. Je zal instaan voor de gehele werking van de keuken: Het uitwerken van de menukaart; De foodcost berekenen; De organisatie en het onderhoud van de keuken. Mise en place; De bereiding van de gerechten; Onderling taken verdelen in samenspraak met de zaakvoerder en de andere (hulp)kok. ...

  • Account Manager (Farmaceutische industrie) (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: VISTALINK

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van de farmaceutische markt en rapporteert wekelijks aan de Sales Manager. Je werkt mee aan de versterking van de marktpositie en bent verantwoordelijk voor de volledige verkoop, lokaal in België. Je bent sterk resultaatgedreven en werkt samen met je technische collega’s aan het behalen van de vooropgestelde groeidoelstellingen binnen de specifieke doelmarkt. Je wil mee je schouders zetten onder het volgende groeiplan! Je bent vertrouwd met de automatiseringswereld en de specifieke eigenheden van een KMO in een industriële B2B omgeving. Je kent de automatiseringswereld met zijn specifieke concurrenten, marktevoluties naar robotisatie, Industrie 4.0 etc. Vanuit je technische kennis kan je meedenken met je klant maar ook samenwerken met je eigen R&D team. Je bent vertrouwd met het verkopen en verdedigen van inhoudelijke complexe en zeer technische aanbiedingen met een ROI karakter en een terugverdientijd. Prospectie maakt deel uit van je wekelijkse bezigheden en je beheert en managet je offerteportefeuille tot in alle details. Als gedreven technische (verkoops)consultant weet je de vragen van je klanten te behandelen in samenwerking met onze R&D afdeling en de ondersteunende Inside Sales afdeling, naar winnende offertes en later gerealiseerde projecten met een duidelijke meerwaarde voor onze klanten. Trefwoorden: Resultaten behalen en groei realiseren, uitstekende commerciële feeling, automatisatie & technologie binnen industriële productieomgevingen (farma, automobiel, voeding, …)

  • Medewerker verkoop groenten en fruit (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Brasschaat zijn we dringend op zoek naar 2 verkoopsters Verkopen van groenten en fruit Onderhoud winkel Bedienen kassa Mensen onthalen en verder helpen

Zoek naar antwoorden van US CAR TECH sprl in sociale netwerken
Look for responds of US CAR TECH sprl in social networks

Lees alle opmerkingen voor US CAR TECH sprl. Laat een reactie achter voor US CAR TECH sprl. US CAR TECH sprl bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for US CAR TECH sprl. Leave a respond for US CAR TECH sprl. US CAR TECH sprl on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie US CAR TECH sprl op de google maps. Adres en contacten US CAR TECH sprl
Location of US CAR TECH sprl on the google maps. Address and contacts of US CAR TECH sprl

Andere gerelateerde bedrijven als come US CAR TECH sprl US CAR TECH sprl: FLD.D.S. KISTENFABRIEK NV | Mega Presse | DIRK ROTTIERS | MARC LEMPEREUR-LEGROS | De Zilvervos

Other related companies as US CAR TECH sprl: FLD.D.S. KISTENFABRIEK NV | Mega Presse | DIRK ROTTIERS | MARC LEMPEREUR-LEGROS | De Zilvervos

US CAR TECH sprl is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is US CAR TECH sprl, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04608184814. Het bedrijf US CAR TECH sprl bevindt zich op het adres: Rue des Saules 19 b, Nechin, B-7730. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 277,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 422,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in US CAR TECH sprl zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van US CAR TECH sprl is Nondepository Credit Institutions, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van US CAR TECH sprl is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van US CAR TECH sprl, openstaande posities, locatie van US CAR TECH sprl op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

US CAR TECH sprl is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is US CAR TECH sprl, company assigned to the tax number BE04608184814. The company US CAR TECH sprl is located at the address: Rue des Saules 19 b, Nechin, B-7730. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 277,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 422,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in US CAR TECH sprl were not found.
The main activity of US CAR TECH sprl is Nondepository Credit Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of US CAR TECH sprl is not available. You also can look at reviews of US CAR TECH sprl, open positions, location of US CAR TECH sprl on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over US CAR TECH sprl, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf US CAR TECH sprl, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about US CAR TECH sprl, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company US CAR TECH sprl, employees, financial statistics.