ULLENS, JEAN-CHARLES

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • ULLENS, JEAN-CHARLES
Private companiesAgricultural Services • ULLENS, JEAN-CHARLES

Contactgegevens ULLENS, JEAN-CHARLES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ULLENS, JEAN-CHARLES: address, phone, fax, email, website, opening hours

ULLENS, JEAN-CHARLES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): rue de Hennin 74, BRUXELLES, BXL CAP 1050, België

Telefoon (phone): 3226442636 3226442636

Fax (fax): 123 123 1234 (+32-123 123 1234) 123 123 1234 (+32-123 123 1234)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ULLENS, JEAN-CHARLES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ULLENS, JEAN-CHARLES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ULLENS, JEAN-CHARLES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ULLENS, JEAN-CHARLES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ULLENS, JEAN-CHARLES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ULLENS, JEAN-CHARLES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ULLENS, JEAN-CHARLES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ULLENS, JEAN-CHARLES
Products information ULLENS, JEAN-CHARLES

BTW identificatienummer (tax): BE03565856933
Ondernemingsnummer: 4812530517
Hoofdstad (capital): 500,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 165,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in ULLENS, JEAN-CHARLES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ULLENS, JEAN-CHARLES
(Get full report from official database of BE for ULLENS, JEAN-CHARLES)

Aanvulling soorten activiteiten voor ULLENS, JEAN-CHARLES
Addition kinds of activities for ULLENS, JEAN-CHARLES

6082. Buitenlandse handel en internationale banken | Foreign trade and international banks
782201. Filmuitwisseling | Film exchange services
20119901. Ingeblikte vleeswaren (behalve babyvoeding), vlees geslacht ter plaatse | Canned meats (except baby food), meat slaughtered on site
20330100. Tomatenproducten, verpakt in blikjes, potten, enz. | Tomato products, packaged in cans, jars, etc.
20539907. Pies, bakkerij; | Pies, bakery; frozen
22610207. Krimpende katoenen doek | Shrinking cotton cloth
24991208. Tackel blokken, hout | Tackle blocks, wood
59990701. Motoren en onderdelen, luchtgekoeld | Engines and parts, air-cooled
59999915. Kaarten en grafieken | Maps and charts

Werken bij ULLENS, JEAN-CHARLES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ULLENS, JEAN-CHARLES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ULLENS, JEAN-CHARLES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ULLENS, JEAN-CHARLES. Looking for open vacancies in other companies

  • ELEKTRICIEN BORDENBOUW (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de bordenbouw van automatisatie (PLC, frequentieregelaars), daarnaast sta je ook in voor het bekabelen en aansluiten van machines.

  • Procesoperator 2 ploegen (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je controleert de goeie werking van de mahcines en bent verantwoordelijk voor de productiekwaliteit. Je lost kleine technische storingen op. Bij programmawissels stel je de machine instellingen af waarbij je het volledige proces vanuite en stuurkamer beheerst. je houdt alles net zowel in de stuurkamer als op de werkvloer. Je werkt nauw samen met collega's zodat relevante ervaring correct wordt overgedragen.

  • Huishoudhulp Waasmunster (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques St Niklaas

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor de regio Waasmunster. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, eten klaarmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Boodschappen (uitsluitend te voet) Wassen en strijken

  • Huishoudhulp regio Lichtaart (LICHTAART)

    Regio: LICHTAART

    Bedrijf: Steam & Clean

    Type: Dienstenchequebaan

    Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ... Aantal uren en dagen in overleg Goede verloning Werk in eigen streek Vast contract Verplaatsingsvergoeding Was-en telefoonvergoeding Eindejaarspremie Werkkledij Geen avond- of weekendwerk Hoe solliciteren Stuur een email naar [email protected] met je naam, adres, telefoonnummer en email-adres. Beschrijf daarin bondig wat je werkervaring is en wat je graag zou willen doen. Wij zorgen voor je planning in een vast uurrooster (deeltijds of voltijds) met een contract van onbepaalde duur. Je hoeft geen diploma te hebben, werkervaring is meegenomen, maar geen must. Nederlands begrijpen is meegenomen.

  • Huishoudhulp/poetshulp regio Zwevegem-Deerlijk-Waregem (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Kaprijke (KAPRIJKE)

    Regio: KAPRIJKE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • schoonmaak(st)ers (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: PWA HAALTERT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor het schoonmaken van particuliere woningen in de gemeente groot Haaltert. Niet enkel schoonmaken kan er soms gevraagd worden maar volgende taken kunnen ook gevraagd worden om uitgevoerd te worden strijken, maaltijden bereiden, ... - U werkt in uw eigen regio met een deeltijds of voltijds contract waarbij we rekening proberen te houden met de samen afgesproken werkuren.

  • Administratief bediende - vervanging zes maanden (DENDERLEEUW)

    Regio: DENDERLEEUW

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Denderleeuw, zoeken wij momenteel een administratief bediende voor een vervangingsopdracht van zes maanden. Jouw taken? Je zal instaan voor een deeltje van de planning op te maken, en je bent bovendien verantwoordelijk voor het opvolgen van de uit te voeren werken. Hiervoor moet je vlot kunnen werken met excel, en nauwkeurig aan de slag gaan. Basis input pc

  • Student verkoper ONLY Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    ONLY LIER IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van ONLY? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij ONLY prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Woonassistent(e) (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Vaste Job

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als woonassistent(e): Informatie verstrekken aan potentiële bewoners Nieuwe bewoners onthalen Bevragen en evalueren van de diensten Coördineren garantie overbruggingszorg, garantie crisiszorg en garantie levering warme maaltijden Faciliteren transfer naar residentiële zorg Bijhouden bewonersdossiers Gegevens voor facturatie aanleveren

  • FINANCIEEL VERANTWOORDELIJKE KMO KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ARGON SELECTIE

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de boekhouding/controlling van een aantal vennootschappen. Je verricht de boekhouding van A tot Z van het bedrijf. Je registreert en verwerkt de boekhoudkundige verrichtingen met betrekking tot aan- en verkoop. U bent tevens verantwoordelijk voor de fiscale aangiften (BTW, vennootschapsbelasting) Je doet ook debiteurenbeheer en voert betalingen uit. Je verricht de maandelijkse afsluitingen. Je werkt mee aan het opmaken en bijhouden van kostenanalyses. Je assisteert bij de opmaak van budgetten en forecasts. Je vraagt financiële informatie op van bepaalde klanten en geeft die in. Een assistent verricht het inputwerk. Je rapporteert aan de zaakvoerder en werkt nauw samen met de extern accountant.

  • PROJECTINGENIEUR ELEKTRICITEIT (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een ingenieur met een sterke interesse in elektriciteit. U ontwerpt en beheert uw projecten die zich afspelen in elektriciteit. Al naargelang uw ervaring, in de : residentiële / lichte industriële / zware industriële / hoogspanning / kantoren / hotels elektriciteitsinstallaties; voor bv: inplanting lichtpunten, kabelberekeningen, stuklijsten, aanpassen of opstellen plannen, eendraadsschems's, domotica, brandbeveiliging, beveiligingschema's, transmissieberekeningen, ... Ook het begeleiden van het project behoort tot uw taak.: - aansturen tekenaars, - aankopen, - planning, - werfplanning, - vergaderingen, - contact met derden, Studiebureau, ... Tevens het adviseren van andere diensten en collega's omtrent keuringen en elekriciteitsvraagstukken maken deel uit van de job. Dit is een functie op een studiebureau.

Zoek naar antwoorden van ULLENS, JEAN-CHARLES in sociale netwerken
Look for responds of ULLENS, JEAN-CHARLES in social networks

Lees alle opmerkingen voor ULLENS, JEAN-CHARLES. Laat een reactie achter voor ULLENS, JEAN-CHARLES. ULLENS, JEAN-CHARLES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ULLENS, JEAN-CHARLES. Leave a respond for ULLENS, JEAN-CHARLES. ULLENS, JEAN-CHARLES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ULLENS, JEAN-CHARLES op de google maps. Adres en contacten ULLENS, JEAN-CHARLES
Location of ULLENS, JEAN-CHARLES on the google maps. Address and contacts of ULLENS, JEAN-CHARLES

Andere gerelateerde bedrijven als come ULLENS, JEAN-CHARLES ULLENS, JEAN-CHARLES: FOYER G?N?RAL CORNET | D'Hollander Tania | Louagie Wim | RINGTEGEL | LOUIS CARLEER

Other related companies as ULLENS, JEAN-CHARLES: FOYER G?N?RAL CORNET | D'Hollander Tania | Louagie Wim | RINGTEGEL | LOUIS CARLEER

ULLENS, JEAN-CHARLES is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ULLENS, JEAN-CHARLES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03565856933. Het bedrijf ULLENS, JEAN-CHARLES bevindt zich op het adres: rue de Hennin 74, BRUXELLES, BXL CAP 1050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 500,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 165,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in ULLENS, JEAN-CHARLES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ULLENS, JEAN-CHARLES is Landbouwdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ULLENS, JEAN-CHARLES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ULLENS, JEAN-CHARLES, openstaande posities, locatie van ULLENS, JEAN-CHARLES op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ULLENS, JEAN-CHARLES is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is ULLENS, JEAN-CHARLES, company assigned to the tax number BE03565856933. The company ULLENS, JEAN-CHARLES is located at the address: rue de Hennin 74, BRUXELLES, BXL CAP 1050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 500,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 165,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in ULLENS, JEAN-CHARLES were not found.
The main activity of ULLENS, JEAN-CHARLES is Agricultural Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ULLENS, JEAN-CHARLES is not available. You also can look at reviews of ULLENS, JEAN-CHARLES, open positions, location of ULLENS, JEAN-CHARLES on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ULLENS, JEAN-CHARLES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ULLENS, JEAN-CHARLES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ULLENS, JEAN-CHARLES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ULLENS, JEAN-CHARLES, employees, financial statistics.