Uitgeversbedrijf Tijd NV

Contactgegevens Uitgeversbedrijf Tijd NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Uitgeversbedrijf Tijd NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Uitgeversbedrijf Tijd NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Posthoflei 3 bus 9, Berchem, 2600, België

Telefoon (phone): 3232860227 3232860227

Fax (fax): 3232860220 3232860220

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Uitgeversbedrijf Tijd NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Uitgeversbedrijf Tijd NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Uitgeversbedrijf Tijd NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Uitgeversbedrijf Tijd NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Uitgeversbedrijf Tijd NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Uitgeversbedrijf Tijd NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Uitgeversbedrijf Tijd NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Uitgeversbedrijf Tijd NV
Products information Uitgeversbedrijf Tijd NV

BTW identificatienummer (tax): BE07352020263
Ondernemingsnummer: 3800964355
Hoofdstad (capital): 252,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 531,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in Uitgeversbedrijf Tijd NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Uitgeversbedrijf Tijd NV
(Get full report from official database of BE for Uitgeversbedrijf Tijd NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Uitgeversbedrijf Tijd NV
Addition kinds of activities for Uitgeversbedrijf Tijd NV

3624. Koolstof- en grafietproducten | Carbon and graphite products
162300. Water-, riool- en nutlijnen | Water, sewer, and utility lines
508299. Bouw- en mijnbouwmachines, nec | Construction and mining machinery, nec
20929902. Kreeft, bevroren | Crabmeat, frozen
32920606. Garen, asbest | Yarn, asbestos
50630501. Alarmsystemen, niet inbegrepen | Alarm systems, nec
56110000. Kledingwinkels voor mannen en jongens | Men's and boys' clothing stores
67929901. Olieverhuur, kopen en verkopen op eigen rekening | Oil leases, buying and selling on own account

Werken bij Uitgeversbedrijf Tijd NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Uitgeversbedrijf Tijd NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Uitgeversbedrijf Tijd NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Uitgeversbedrijf Tijd NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Afvullijn Operator Gent 2 Ploegen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een chemisch bedrijf in Gent zoeken we een afvullijn operator - Je ziet er op toe dat de vaten goed gevuld worden en controleert op de kwaliteit ervan - Je werkt in de chemie waar veiligheid voorop staat, je hebt oog voor kwaliteit, veiligheid en nauwkeurigheid

  • Verpleegkundige Projectstaffing aan de kust (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bedrijfsprofiel: Woon je nu nog in het binnenland en verhuis je binnenkort naar de kust? Zoek je nog een boeiende job? Dan biedt Care Talents jou dé ideale oplossing! Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou!  Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  Sea jij het al helemaal zitten? ;-) Wij ook! Laat deze once-in-a-lifetime kans niet schieten!

  • Milieucoördinator - Niveau B (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: SYNERGIE LOKEREN CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Dendermonde zoeken we een milieucoördinator - niveau B Je takenpakket: Ondersteuning geven aan de Environmental manager met betrekking tot bedrijfsinterne milieuzorg. Het opvolgen van diverse registers: afvalstoffenregister, waterbalans, wetgevingsregister, keuringsregister, etc… Het verzamelen en het verwerken van data met betrekking tot energie. Ondersteuning in ISO14001 en ISO50001. Interne audits (EMAT, SMAT, …). Opmaken en geven van toolboxen. Administratieve ondersteuning geven aan Environmental Manager in functie van WCM Ondersteuning geven in diverse milieu gerelateerde projecten.

  • GEMOTIVEERDE OPERATOR METAAL 3 PLOEGEN- HEEL GOEDE VERLONING- REGIO KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalverwerkend bedrijf zoeken wij een machineoperator met technische achtergrond in 3 ploegen. Je zal instaan voor het bedienen en bemannen van de productielijn en de opvolging van het proces. Bij storingen of problemen zal je ingrijpen. Je zorgt voor het aanvullen van grondstoffen en wegbrengen van afgewerkte producten met de heftruck. Dit kan volledig aangeleerd worden.

  • Dakwerker platte daken (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal als dakwerker instaan voor het plaatsen van platte daken. Je plaatst asfalt, EPDM en PVC. Je gaat mee met een team op verplaatsing, dit met andere arbeiders en een chef.

  • Assistent Filiaalleider | Doe-Het-Zelf (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt al enkele jaren ervaring als verkoper. Je hebt een goede kennis van doe-het-zelfartikelen. Je bent in staat mensen te coachen en aan te sturen. Je weet hoe je met moeilijke situaties moet omgaan. Je bent flexibel en bereid op zaterdag te werken. Je bent zowel vlot in het nederlands als in het frans.

  • x Productie-elektricien Regio Lier - Heist o/d Berg (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je helpt bij het monteren, installeren, aansluiten en uittesten van elektrische leidingen, elektriciteitskasten, beveiligingssystemen, instrumenten en apparaten, enz. in nieuwe autobussen en touringcars en industriële voertuigen. Hierbij wordt gewerkt aan de hand van elektrische schema’s en plans. Je moet de installatie kunnen controleren met de nodige meetinstrumenten.

  • Huishoudhulpen regio Rotselaar - Werchter (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: HAPPI HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio’s Rotselaar - Werchter. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

  • On site teamleader (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Als on-site teamleader te Mechelen manage je de activiteiten bij onze partner om de nodige besparingen te realiseren. Verder promoot je actief ons private label en probeer je de klant te laten overschakelen op het volledige gamma van ERIKS. Vervolgens stuur je het on site personeel (team van 5 en op termijn 7 collega’s) aan en begeleid je hen persoonlijk. De verdere taken van de on-site teamleader te Mechelen zien er als volgt uit: - Je verzekert dat contractuele betalingstermijnen gerespecteerd worden. - Je identificeert en ontwikkelt nieuwe mogelijkheden binnen de huidige contracten van de klanten. - Je werkt nauw samen met het management om ondersteuning te geven aan de jaarlijkse verkoopdoelstellingen. - Je maakt een groeiplan op en gaat dit ook uitvoeren. . - Je woont de eerstelijnsvergaderingen bij op week/maandbasis. - Maandelijks geef je uitleg over de KPI’s, besparingen en lopende projecten. - Als manager ben je verantwoordelijk voor het naleven van de gezondheid en veiligheidsvoorschriften van ERIKS on-site.

  • Onderhoudstechnieker in ploegen (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Vaste Job

    Gezocht: onderhoudstechnieker (m/v) voor tweeploegendienst voor een bedrijf regio Grobbendonk. Als onderhoud/storingstechnieker kom je terecht in een geautomatiseerde werkomgeving waar je verantwoordelijk bent voor de goede werking en het onderhoud van de verschillende productiemachines. Samen met je collega's verhelp je storingen en voer je preventieve en curatieve onderhoudstaken uit. In samenspraak met het technisch team verricht je optimalisaties zodat het machinepark zijn maximaal rendement haalt. Je zal werken in twee ploegen.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Kuringen (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Zelfstandige activiteit

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequesbedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons dan ook deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Social media recruiter (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een zeer goede affiniteit met de sociale media en je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste. Dan kan dit weleens iets voor jou zijn! Onder supervisie van een ervaren recruiter zal je meewerken aan het gehele proces. Naar de toekomst toe zal je instaan om zelf de gefocusde kandidaten aan te werven. Je werkt mee aan de uitbouw van onze groep in zijn geheel. Een specifieke taak is het uitdenken en het uitwerken van een online marketingsstrategie. Daarnaast help je met andere marketingactiviteiten zoals het opzetten van promotiecampagnes, het beheren van onze sociale media en het promoten van evenementen. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten. Wij zijn actief in de sector Health & Beauty: gezondheid en schoonheid. Wij brengen kwalitatief hoogwaardige producten op de markt waardoor iedereen er goed uitziet en ook gezonder leeft.

Zoek naar antwoorden van Uitgeversbedrijf Tijd NV in sociale netwerken
Look for responds of Uitgeversbedrijf Tijd NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Uitgeversbedrijf Tijd NV. Laat een reactie achter voor Uitgeversbedrijf Tijd NV. Uitgeversbedrijf Tijd NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Uitgeversbedrijf Tijd NV. Leave a respond for Uitgeversbedrijf Tijd NV. Uitgeversbedrijf Tijd NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Uitgeversbedrijf Tijd NV op de google maps. Adres en contacten Uitgeversbedrijf Tijd NV
Location of Uitgeversbedrijf Tijd NV on the google maps. Address and contacts of Uitgeversbedrijf Tijd NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Uitgeversbedrijf Tijd NV Uitgeversbedrijf Tijd NV: FLGROHE NV | KONE BELGIUM | EURAUTOMAT NV | BUREAU BEX-NOBLESSE | Auto's 43

Other related companies as Uitgeversbedrijf Tijd NV: FLGROHE NV | KONE BELGIUM | EURAUTOMAT NV | BUREAU BEX-NOBLESSE | Auto's 43

Uitgeversbedrijf Tijd NV is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Uitgeversbedrijf Tijd NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07352020263. Het bedrijf Uitgeversbedrijf Tijd NV bevindt zich op het adres: Posthoflei 3 bus 9, Berchem, 2600. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 252,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 531,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Uitgeversbedrijf Tijd NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Uitgeversbedrijf Tijd NV is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Uitgeversbedrijf Tijd NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Uitgeversbedrijf Tijd NV, openstaande posities, locatie van Uitgeversbedrijf Tijd NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Uitgeversbedrijf Tijd NV is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Uitgeversbedrijf Tijd NV, company assigned to the tax number BE07352020263. The company Uitgeversbedrijf Tijd NV is located at the address: Posthoflei 3 bus 9, Berchem, 2600. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 252,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 531,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Uitgeversbedrijf Tijd NV were not found.
The main activity of Uitgeversbedrijf Tijd NV is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Uitgeversbedrijf Tijd NV is not available. You also can look at reviews of Uitgeversbedrijf Tijd NV, open positions, location of Uitgeversbedrijf Tijd NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Uitgeversbedrijf Tijd NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Uitgeversbedrijf Tijd NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Uitgeversbedrijf Tijd NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Uitgeversbedrijf Tijd NV, employees, financial statistics.