Thomas Lesage

Contactgegevens Thomas Lesage: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Thomas Lesage: address, phone, fax, email, website, opening hours

Thomas Lesage

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hogebrugstraat 3, Veurne, W-VL 8630, België

Telefoon (phone): 058/33 25 25 (+32-058/33 25 25) 058/33 25 25 (+32-058/33 25 25)

Fax (fax): 058/33 25 26 (+32-058/33 25 26) 058/33 25 26 (+32-058/33 25 26)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Thomas Lesage: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Thomas Lesage"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Thomas Lesage"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Thomas Lesage, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Thomas Lesage. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Thomas Lesage, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Thomas Lesage. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Thomas Lesage
Products information Thomas Lesage

BTW identificatienummer (tax): BE07686004638
Ondernemingsnummer: 6033386230
Hoofdstad (capital): 489,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 636,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in Thomas Lesage zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Thomas Lesage
(Get full report from official database of BE for Thomas Lesage)

Aanvulling soorten activiteiten voor Thomas Lesage
Addition kinds of activities for Thomas Lesage

20350105. Geurstoffen, vleesaus (behalve tomaat en droog) | Seasonings, meat sauces (except tomato and dry)
20410111. Griesmeel | Semolina flour
28420105. Lye, huishouden | Lye, household
51929900. Boeken, tijdschriften en kranten, nv | Books, periodicals, and newspapers, nec
81110213. Product aansprakelijkheidsrecht | Product liability law
97210404. Internationale zaken, lokale overheid | International affairs, local government

Werken bij Thomas Lesage: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Thomas Lesage: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Thomas Lesage. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Thomas Lesage. Looking for open vacancies in other companies

  • HANDLANGER AFBRAAKWERKEN (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: AGO CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant uit Ursel zijn we SUPERDRINGEND op zoek naar een handlanger afbraakwerken. Je zal voornamelijk instaan voor manuele afbraakwerken. Het betreft vooral binnenhuisontmanteling en binnenhuis afbraakwerken.

  • Chauffeur Rijbewijs C/E (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekende klant in Antwerpen zijn we opzoek naar 2 chauffeurs met rijbewijs C of CE. Je gaat aan de slag bij stadsreiniging Je bestuurt voertuigen zoals vrachtwagens, huisvuilwagens en kraanwagens. Je werkt samen met enkele collega’s om afval op te halen, vuil te verwijderen, materiaal te vervoeren … Indien nodig veeg je zelf mee, laad je materiaal in of uit, voer je herstellingen uit of voer je andere taken uit. Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van de collega’s met wie je samenwerkt. Je vult de weegbonnen, autovoerderkaart en controlelijsten van het voertuig in. Ook het onderhoud en de goede werking van de voertuigen en materialen waarmee je werkt, maken deel uit van je opdracht als chauffeur. Verder help je mee tijdens sneeuw-en ijzelacties.  

  • Lasser / monteur (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: jobmatch

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het monteren van industriële machines op basis van een plan. Nadien zorg je voor een correcte aflassing. Je werkt zeer nauwkeurig gezien de machines bestemd zijn voor de voedingsindustrie.

  • Junior/Senior Dossierbeheerder - Heist op den berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Junior en Senior Dossierbeheerder te Heist op den berg. Onze klant is een middelgroot kantoor in Heist op den berg waar een familiale cultuur heerst. Je komt terecht in een moderne werkomgeving met fijne aangename collega's. Het kantoor is vlot bereikbaar zowel met de wagen als met het openbaar vervoer. Er worden verschillende opleidingsmogelijkheden voorzien om te groeien tot volwaardig dossierbeheerder. Je bent verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je voert de algemene en analytische boekhouding uit van één of meerdere van onze bedrijven Je verzorgt de periodieke afsluitingen (maand, kwartaal, jaar) Je maakt de jaarrekeningen en verslagen op Je verzorgt het contact met klanten en derde partijen Je staat in voor de volledigheid van dossiers Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Hef-en reachtruckbestuurder in dagdienst (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staan in voor het laden en lossen van de vracht Je bent verantwoordelijk voor de input en de output van de goederen Je voorziet de ingepakte artikelen van stickers Je boekt alles in via een computer systeem Je geeft instructies aan je team van 2 mensen Je plaatst de goederen in de diepvries met de reachtruck Je werkt nauw samen met de productiemanager Je sorteert de goederen op de juiste manier en op de juiste plaats Je wikkelt de goederen in folie met de wikkelmachine

  • Huishoudhulp (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: AMBY MAASMECHELEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij gezinnen in regio Maasmechelen. Mogelijke taken kunnen zijn: poetsen; stijken; koken; uitzonderlijk ook boodschappen doen.

  • Huishoudhulpen/poetshulpen met dienstencheques voor Sthep Care (zorg voor ouderen) - Bree/Bocholt (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp/ poetshulp/ schoonmaakster m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Huishoudhulp regio Oedelem - voltijds / deeltijds (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Oedelem zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Student eindejaarsperiode voor administratieve ondersteuning (nov - dec) (m-v) (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de voedingssector, met piekperiode rond de eindejaarsperiode, zijn we op zoek naar een student die administratief kan bijspringen. Je zal verantwoordelijk zijn voor het verwerken van inkomende bestellingen in het systeem. Hoe je dit moet doen, zal je uiteraard ter plaatse aangeleerd worden. De opdracht zal lopen van begin november tot eind december. En dit iedere werkdag. Bij opstart zal het gaan over ongeveer 3u per dag met een opstart rond 10u , nadien 5 uur per dag (indien mogelijk) met een opstart rond 9u.

  • Commercieel buitendienstmedewerker (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    U beheert op een autonome manier uw klantenportefeuille in de regio Vlaams-Brabant en bouwt lange termijnrelaties uit met uw klanten. Hierbij steunt u op de uitstekende service en het uitgebreide assortiment van de producten. Uw cliënteel bestaat uit handelaren in dakbedekkingsproducten en hun klanten dakwerkers. U geeft ook commercieel en technisch advies aan uw klanten, zowel in hun dagdagelijkse business als bij meer specifieke vragen. Bij aanvang krijgt u een professionele interne opleiding om de technische aspecten van de producten/dakbedekking te beheersen.

  • Kelner/Dienster (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HET ANKER

    Type: Vaste Job

    Voor de versterking van ons team zijn we op zoek naar een kelner (m/v) met zin voor verantwoordelijkheid. Als kelner bent u verantwoordelijk voor het serveren en opnemen van bestellingen/kennis van bieren is een pluspunt instaan voor een gastvrije en correcte service naar de gasten toe mise en place van de zaal Je hebt al enkele jaren ervaring in de horeca Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent klantgericht, vriendelijk betrouwbaar Je bent stressbestendig Je bent Nederlandstalig Een grondige kennis van bieren is zeker een groot pluspunt !

  • Project Assistent Commerciële Afdeling (Mechelen) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Willemen Groep

    Type: Vaste Job

    Willemen Groep is in veel opzichten een ambitieuze durver. Onze groep omvat tal van aannemingsbedrijven, toeleveranciers en projectontwikkelaars. Vanuit een stabiel verleden en een rijke traditie bouwen we met 2.400 medewerkers aan prestigieuze projecten. Voor uitdagende projecten in binnen- en buitenland bedenken wij de oplossingen van morgen. Met een stevig groeitempo, grote betrokkenheid en een no-nonsense bedrijfscultuur. Ben je op zoek naar een nieuwe, gevarieerde administratieve functie, dan hebben wij voor jou de ideale uitdaging in ons hoofdkantoor te Mechelen: Project Assistant Commerciële Afdeling (m/v) Functie Als Project Assistant ondersteun je de commerciële afdeling van Willemen Construct. Willemen Construct is een van onze aannemingsbedrijven in de business line bouw. We zetten als hoofdaannemer onze schouders onder tal van boeiende projecten: kantoren, residentiële gebouwen, ziekenhuizen, scholen, … We starten telkens vanuit een totaalvisie op nieuwe projecten en hanteren daarbij de kernwaarden goede service, kwaliteit, beroepsernst en competentie. Bij al onze activiteiten stellen we de klant, de dienstverleners en onze medewerkers centraal, omdat zij samen het menselijk kapitaal vormen die het verschil maken. Een greep uit je takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de opmaak en het beheer van preselectiedossiers en kandidatuurstellingen voor nieuwe bouwprojecten; Je staat garant voor een piekfijne administratieve opvolging en reviseert alles dossiers op lay-out en inhoud; Je zorgt voor de input van prospectiegegevens; Je waakt erover dat alle nodige data (personeelslijsten, CV’s, relatiebestanden, attesten en certificaten,…) up-to-date staan; Je onderhoudt zorgvuldig de contacten met alle betrokken partijen (architecten, studiebureau’s,…) en overlegt met hen waar nodig; Je bent back-up voor de afdelingsmanager tijdens afwezigheden en springt in voor je collega’s waar nodig. Profiel Je beschikt bij voorkeur over minimum 5 jaren relevante ervaring in een administratieve functie; Affiniteit met de bouwsector is een pluspunt; Je bent een spontane en open communicator, administratief sterk en zeer nauwgezet; Je communiceert vlot in het Nederlands en Frans; Je weet van aanpakken, bent stressbestendig en zorgt voor een stipte naleving van de deadlines; Je bent een echte teamplayer, jouw enthousiasme en gedrevenheid werkt aanstekelijk. Aanbod Je komt terecht in een open bedrijfscultuur met tweerichtingscommunicatie, we hebben oog voor opleidingen en doorgroeipotentieel en bieden ruimte voor zelfontplooiing. Overigens mag je rekenen op een motiverend salarispakket.

Zoek naar antwoorden van Thomas Lesage in sociale netwerken
Look for responds of Thomas Lesage in social networks

Lees alle opmerkingen voor Thomas Lesage. Laat een reactie achter voor Thomas Lesage. Thomas Lesage bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Thomas Lesage. Leave a respond for Thomas Lesage. Thomas Lesage on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Thomas Lesage op de google maps. Adres en contacten Thomas Lesage
Location of Thomas Lesage on the google maps. Address and contacts of Thomas Lesage

Andere gerelateerde bedrijven als come Thomas Lesage Thomas Lesage: WIJKH. PACHTHOF STROYKENS | ALBERT LACQUEMANT | BVBA DOKTER JOHAN VANDERHEYDEN BVBA | L'OLYMPE DE G.M. | LAND KAERNTEN VBB

Other related companies as Thomas Lesage: WIJKH. PACHTHOF STROYKENS | ALBERT LACQUEMANT | BVBA DOKTER JOHAN VANDERHEYDEN BVBA | L'OLYMPE DE G.M. | LAND KAERNTEN VBB

Thomas Lesage is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Thomas Lesage, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07686004638. Het bedrijf Thomas Lesage bevindt zich op het adres: Hogebrugstraat 3, Veurne, W-VL 8630. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 489,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 636,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Thomas Lesage zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Thomas Lesage is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Thomas Lesage is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Thomas Lesage, openstaande posities, locatie van Thomas Lesage op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Thomas Lesage is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Thomas Lesage, company assigned to the tax number BE07686004638. The company Thomas Lesage is located at the address: Hogebrugstraat 3, Veurne, W-VL 8630. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 489,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 636,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Thomas Lesage were not found.
The main activity of Thomas Lesage is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Thomas Lesage is not available. You also can look at reviews of Thomas Lesage, open positions, location of Thomas Lesage on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Thomas Lesage, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Thomas Lesage, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Thomas Lesage, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Thomas Lesage, employees, financial statistics.