THE LINEN HOUSE ONLINE

Particuliere bedrijvenBosbouw • THE LINEN HOUSE ONLINE
Private companiesForestry • THE LINEN HOUSE ONLINE

Contactgegevens THE LINEN HOUSE ONLINE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data THE LINEN HOUSE ONLINE: address, phone, fax, email, website, opening hours

THE LINEN HOUSE ONLINE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 10 RUE BODENBROECK, BRUSSELS, BRU 1000, België

Telefoon (phone): 61 3 93482441 (+32-61 3 93482441) 61 3 93482441 (+32-61 3 93482441)

Fax (fax): 61 3 9348 1928 (+32-61 3 9348 1928) 61 3 9348 1928 (+32-61 3 9348 1928)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) THE LINEN HOUSE ONLINE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "THE LINEN HOUSE ONLINE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "THE LINEN HOUSE ONLINE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van THE LINEN HOUSE ONLINE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen THE LINEN HOUSE ONLINE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of THE LINEN HOUSE ONLINE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees THE LINEN HOUSE ONLINE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti THE LINEN HOUSE ONLINE
Products information THE LINEN HOUSE ONLINE

BTW identificatienummer (tax): BE07226501464
Ondernemingsnummer: 8912628173
Hoofdstad (capital): 330,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 798,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in THE LINEN HOUSE ONLINE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor THE LINEN HOUSE ONLINE
(Get full report from official database of BE for THE LINEN HOUSE ONLINE)

Aanvulling soorten activiteiten voor THE LINEN HOUSE ONLINE
Addition kinds of activities for THE LINEN HOUSE ONLINE

226200. Afwerkende planten, met de hand gemaakt | Finishing plants, manmade
16290110. Marine constructie | Marine construction
32710000. Betonblok en baksteen | Concrete block and brick
32720704. Gegoten steen, beton | Cast stone, concrete
35850404. Verdampingskondensatoren, warmteoverbrengingsapparatuur | Evaporative condensers, heat transfer equipment
37140402. Defroster, motorvoertuig | Defrosters, motor vehicle
38510106. lorgnetten | Lorgnettes
50919910. Wax, sport | Wax, sports

Werken bij THE LINEN HOUSE ONLINE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in THE LINEN HOUSE ONLINE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor THE LINEN HOUSE ONLINE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for THE LINEN HOUSE ONLINE. Looking for open vacancies in other companies

  • Combifunctie Chauffeur CE - Mesttransport + Asvalttransport (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als chauffeur CE wordt er verwacht dat je zowel asvalt als mest vervoert. Bij het mesttransport kom je terecht in boerderijomgevingen. Je moet mestputten leegtrekken, maar fysiek valt dit mee omdat de put meestal dicht bij de vrachtwagen ligt. Voor het asvalttransport rijdt je met een kipwagen waarbij het manoeuvreren belangrijk is. Dit is echter geen fysiek zware taak omdat er een zelflossend systeem voorzien is. Je start tussen 4 en 6 uur 's ochtends. Je rijdt ongeveer 9 tot 10 uur per dag, maar dit kan soms meer zijn..

  • Administratief bediende regio Izegem (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als administratief bediende zal je instaan voor volgende taken: - Opmaken van offertes - Briefwisseling - Kopieerwerk - Contact met sociaal bureau, alle sociale documenten in orde brengen van het personeel - Klassement - ...

  • Calculator (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je creatief met cijfers en ben je geïnteresseerd in financiële zaken? Wij hebben de ideale functie klaarliggen voor jou! Wat doe je? Je bestudeert het bestek wat betreft technische, wettelijke, veiligheidstechnische en financiële voorwaarden. Je maakt prijsaanvragen op naar leveranciers en onderaannemers ook sta je in voor de rekenkundig en planmatige controle. Je woont de plaatsbezoeken bij. Je verwerkt de offertes van onderaannemers of leveranciers en je becijfert de kostprijs van eigen fabrikaat. Je zorgt voor de juiste prijszetting van een project rekening houdend met de risico's, de vastgestelde eindtoeslag voor algemene bedrijfskosten, risicodekking en winst, de vooropgestelde uitvoeringsmethoden en uitvoeringstermijn, de werfinrichting,...

  • MAGAZIJNIER - HEFTRUCKBESTUURDER (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je komt terecht in een groeiend bedrijf, waar je ingezet wordt voor de algemene magazijnierstaken. Laden & lossen aan de hand van de heftruck, artikelen stockeren, verzamelen van in te laden materiaal... Een deel van het magazijn bevindt zich hierbij buiten.   In deze functie werk je optimaal samen met jouw collega's en ben je polyvalent inzetbaar. Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf binnen de bouwsector zijn wij op zoek naar een voltijds HEFTRUCKBESTUURDER.

  • HVAC-technieker regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een ervaren HVAC-technieker. Waaruit bestaat je takenpakket? Helpen bij de implementatie van preventieve onderhoudsprogramma's volgens een tijdschema die door de lijnmanager opgesteld werd om defecten en storingen te voorkomen. Bestellen van vervangmateriaal voor dringende interventies. Diverse reparaties uitvoeren om de goede werking van de installatie te verzekeren. Gedetailleerde rapporten opmaken de klanten informeren van de vooruitgangen de hiërarchische lijn op de hoogte brengen van eventuele aanpassingen aan de installatie of aan de planning om de communicatie te verbeteren. Dagelijks rapporteren aan de leidinggevende en aan de service desk. Oog hebben voor commerciële opportuniteiten bij de klanten en deze doorgeven aan de leidinggevende zodat de objectieven van de organisatie kunnen bereikt worden. De veiligheidsregels respecteren en de hiërarchische lijn verwittigen in geval van gevaarlijke situaties.

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Bonheiden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren ! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Huishoudhulp Boechout 10u/week (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een jong gastgezin wonende te Boechout zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 10u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Jobstudent(e) kelner te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    Onze groep is voor residentie Ten Eeckhoute op zoek naar een enthousiaste jobstudent kelner die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Je houdt de cafetaria open en bedient de klanten. Je ruimt de tafels af en reinigt de cafetaria. Je bereidt alles voor, je doet de afwas.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Docent Frans (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van THE LINEN HOUSE ONLINE in sociale netwerken
Look for responds of THE LINEN HOUSE ONLINE in social networks

Lees alle opmerkingen voor THE LINEN HOUSE ONLINE. Laat een reactie achter voor THE LINEN HOUSE ONLINE. THE LINEN HOUSE ONLINE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for THE LINEN HOUSE ONLINE. Leave a respond for THE LINEN HOUSE ONLINE. THE LINEN HOUSE ONLINE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie THE LINEN HOUSE ONLINE op de google maps. Adres en contacten THE LINEN HOUSE ONLINE
Location of THE LINEN HOUSE ONLINE on the google maps. Address and contacts of THE LINEN HOUSE ONLINE

Andere gerelateerde bedrijven als come THE LINEN HOUSE ONLINE THE LINEN HOUSE ONLINE: VANESCOTE | PWA NIEUWPOORT | MAURICE AWOUTERS | H. DE KERPEL | Neyens M

Other related companies as THE LINEN HOUSE ONLINE: VANESCOTE | PWA NIEUWPOORT | MAURICE AWOUTERS | H. DE KERPEL | Neyens M

THE LINEN HOUSE ONLINE is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is THE LINEN HOUSE ONLINE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07226501464. Het bedrijf THE LINEN HOUSE ONLINE bevindt zich op het adres: 10 RUE BODENBROECK, BRUSSELS, BRU 1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 330,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 798,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in THE LINEN HOUSE ONLINE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van THE LINEN HOUSE ONLINE is Bosbouw, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van THE LINEN HOUSE ONLINE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van THE LINEN HOUSE ONLINE, openstaande posities, locatie van THE LINEN HOUSE ONLINE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

THE LINEN HOUSE ONLINE is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is THE LINEN HOUSE ONLINE, company assigned to the tax number BE07226501464. The company THE LINEN HOUSE ONLINE is located at the address: 10 RUE BODENBROECK, BRUSSELS, BRU 1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 330,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 798,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in THE LINEN HOUSE ONLINE were not found.
The main activity of THE LINEN HOUSE ONLINE is Forestry, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of THE LINEN HOUSE ONLINE is not available. You also can look at reviews of THE LINEN HOUSE ONLINE, open positions, location of THE LINEN HOUSE ONLINE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over THE LINEN HOUSE ONLINE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf THE LINEN HOUSE ONLINE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about THE LINEN HOUSE ONLINE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company THE LINEN HOUSE ONLINE, employees, financial statistics.