EPB

Contactgegevens EPB: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EPB: address, phone, fax, email, website, opening hours

EPB

Regio (region): Wellen, België

Adres (address): 14, Bodemstraat 3830 Wellen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-11-35-06-70 32-11-35-06-70

Fax (fax): 32-11-37-80-78 32-11-37-80-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EPB: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EPB"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EPB"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EPB, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EPB. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EPB, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EPB. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EPB
Products information EPB

BTW identificatienummer (tax): BE04643341064
Ondernemingsnummer: 9083740234
Hoofdstad (capital): 492,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 475,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in EPB zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Plastics - packaging

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EPB
(Get full report from official database of BE for EPB)

Aanvulling soorten activiteiten voor EPB
Addition kinds of activities for EPB

3842. Chirurgische apparaten en benodigdheden | Surgical appliances and supplies
5734. Computer en software winkels | Computer and software stores
20610200. Vloeibare rietsuikerproducten, behalve raffinage | Liquid cane sugar products, except refining
22959906. Vernissen van textiel | Varnishing of textiles
39999903. Blokken, hoed | Blocks, hat
59490200. Naaien en naaldwerk | Sewing and needlework

Werken bij EPB: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EPB: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EPB. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EPB. Looking for open vacancies in other companies

 • Installateur zonnepanelen | elektricien | voltijds (HERENTHOUT)

  Regio: HERENTHOUT

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Herenthout, actief in residentiële elektriciteit en de installatie van zonnepanelen, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde installateur. Je takenpakket omvat: installeren van zonnepanelen op hellende en platte daken. zelfstandig zekeringkasten aansluiten en nakijken. opmaken van elektrische schema's. foutopsporing. Je werkt voltijds in een 38-urenweek. Je vertrekt rond 6 a 7 uur 's ochtens vanuit Herenthout naar de werf. Deze liggen doorgaans in de regio Antwerpen, Kempen en Vlaams-Brabant.

 • Stockbeheerder labomaterialen (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant gelegen in Geel zijn we op zoek naar een Stockbeheerder van labomaterialen. Het takenpakket is driedelig: je staat in voor logistieke activiteiten, labo ondersteunende taken en administratie. Heb jij interesse in de farmaceutische sector? Heb je graag beweging in jouw job en zoek je een voltijdse job (optie vast)? Misschien kan jij dan binnenkort opstarten bij onze klant. Als Stockbeheerder sta je in voor volgende taken: Beheer van de voorraadkasten en stockrooms Ontvangen, uitpakken en verdelen van inkomende goederen Plaatsen en opvolgen van bestellingen Interne en externe communicatie m.b.t. de bestellingen Labo ondersteunende taken : afvoer van afval, opvolgen gasflessen,… Up to date houden van de datafile Opvolgen van KPI’s …

 • SPOORBOUWER & BESTUURDER WERFMACHINES (BOOISCHOT)

  Regio: BOOISCHOT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor het aanleggen onderhoud en herstellen van spoorlijnen zal je handenarbeid verrichten en gebruik maken van de daarvoor aangewezen werfmachines zoals: minigraver graafmachine kraan-wegvoertuig hydraulische spoorkraan ... U deinst er niet voor terug om ook klein onderhoud aan de machines te doen. Ervaring als grondwerker en met de hydraulische kraan is een MUST!

 • HUISHOUDHULP Noorderwijk - Direct VAST contract én maaltijdcheques (NOORDERWIJK)

  Regio: NOORDERWIJK

  Bedrijf: 't GERIEF

  Type: Dienstenchequebaan

  Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt. Dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend. Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Noorderwijk. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

 • Huishoudhulp (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: LOTUS CLEAN

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zoeken een huishoudhulp waar mensen op kunnen vertrouwen.

 • JOBSTUDENTEN INPAK deeltijds/voltijds (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf in Oostakker, zijn we op zoek naar jobstudenten die vanaf maandag 24/9 deeltijds of voltijds beschikbaar zijn om te werken als inpakker. Je werkt in dagploeg en bent fysiek 100% in orde. Je kan nog werken onder het statuut van JOBSTUDENT.

 • Nespresso Coffee Advisor te Schoten (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: Xtra Interim & Select

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar studenten of niet studenten die willen werken als Coffee Advisor. Ben jij een Nespresso-fan? Dan doen termen als ‘Lungo’ en ‘Ristretto’ zeker een belletje rinkelen. Met jouw basis productkennis geef je advies en raadt je doelgericht producten aan. Je deinst niet terug voor een demontratie of een degustatie.

 • STUDENT Kelner (20u/week) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Camping Campina / BVBA Dageraad 16

  Type: Studentenjob

  In onze brasserie, gelegen op de Dageraadplaats, zijn wij op zoek naar een positief en enthousiast persoon om ons team te versterken. Je neemt de bestellingen op, je staat in voor het serveren van de gerechten en dranken. Je ruimt de tafels af en dekt ze in. Je zorgt voor de bediening zowel aan de bar, in de zaal als op het terras.

 • Logistiek medewerker - Centrale sterilisatie afdeling (100%) (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: UZ LEUVEN

  Type: Vaste Job

  Situering In UZ Leuven bundelen dagelijks meer dan 9000 gedreven medewerkers hun expertise om kwalitatieve patiëntenzorg aan te bieden. Momenteel willen we deze groep versterken met een logistiek medewerker binnen de Centrale Sterilisatie Afdeling. Als logistiek medewerker word je tewerkgesteld op onze Centrale Sterilisatie-Afdeling (CSA). Samen met je collega's sta je in voor een kwalitatieve uitvoering van het sterilisatieproces van een groot gamma van medische en chirurgische materialen. De dienst werkt zowel ondersteunend voor de operatiezalen als voor andere medisch-technische afdelingen en raadplegingen. Wat je functie inhoudt Je zorgt voor de reiniging en desinfectie van gebruikte medische hulpmiddelen (machinaal of manueel). Je staat in voor het controleren, samenstellen en inpakken van de medische materialen en van chirurgische instrumentensets ter voorbereiding van de sterilisatie. Je stelt materiaalkarren samen voor het operatiekwartier en materiaalsets voor ambulante ingrepen. Je werkt volgens de procedures van de aanwezige sterilisatiemethoden. Je registreert op een nauwkeurige wijze de verschillende stappen in het sterilisatieproces. Je voert proces- en kwaliteitscontroles uit voor de verschillende sterilisatiemethoden. Je behandelt bestellingen voor medische verbruiksgoederen vanuit het operatiekwartier of voor andere diensten. Je specialiseert je in materialenkennis van één of meerdere chirurgische of andere klinische diensten. Je werkt actief mee aan het optimaliseren en verbeteren van de aanwezige processen.

 • Schilder - behanger (KEERBERGEN)

  Regio: KEERBERGEN

  Bedrijf: KP DECO

  Type: Vaste Job

  Binnen onze kleine onderneming zijn we opzoek naar een extra collega schilder-behanger. Na een inloopperiode krijg je de camionette ter beschikking en kan je rechtstreeks naar de werf verplaatsen. Tijdens de inloopperiode kom je eerst iedere ochtend naar Keerbergen. Je werkt iedere dag van 7u30 tot 16u00, afhankelijk van de opdracht kan van deze richturen afgeweken worden. Als schilder / behanger sta je in voor volgende taken: De ruimte klaar maken om de verf- en behangwerken uit te voeren. De te bekleden ondergrond klaarmaken en plamuur, grondverf, ... aanbrengen. De verf klaarmaken. De muurbekleding voorbereiden en lijmen. ...

 • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: BERT BEUSEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

 • Studiebegeleider rechten (Gent) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: METODIKA GENT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Op individuele basis studiebegeleiding geven voor rechtsvakken (algemeen recht, staatsrecht, verbintenissenrecht, mensenrechten, publiekrecht, privaatrecht, economisch recht, enz.) aan studenten uit 1e, 2e, soms 3e bachelor Rechten of Rechtspraktijk. De studenten kunnen zowel inhoudelijke problemen hebben als problemen met studiemethode en -planning.

Zoek naar antwoorden van EPB in sociale netwerken
Look for responds of EPB in social networks

Lees alle opmerkingen voor EPB. Laat een reactie achter voor EPB. EPB bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EPB. Leave a respond for EPB. EPB on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EPB op de google maps. Adres en contacten EPB
Location of EPB on the google maps. Address and contacts of EPB

Andere gerelateerde bedrijven als come EPB EPB: PICCOLO | Rita Schoonheidsinstituut | Oase Portes Souples | Bond Moyson-Oost-Vlaanderen | Dufrasnes J

Other related companies as EPB: PICCOLO | Rita Schoonheidsinstituut | Oase Portes Souples | Bond Moyson-Oost-Vlaanderen | Dufrasnes J

EPB is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Wellen, België. De volledige naam van het bedrijf is EPB, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04643341064. Het bedrijf EPB bevindt zich op het adres: 14, Bodemstraat 3830 Wellen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 492,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 475,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Plastics - packaging. Producten gemaakt in EPB zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EPB is Educatieve diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EPB is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EPB, openstaande posities, locatie van EPB op de kaart.

EPB is a company, that was registered 2003 in Wellen region, Belgium. Full name of company is EPB, company assigned to the tax number BE04643341064. The company EPB is located at the address: 14, Bodemstraat 3830 Wellen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 492,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 475,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Plastics - packaging. Products created in EPB were not found.
The main activity of EPB is Educational Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of EPB is not available. You also can look at reviews of EPB, open positions, location of EPB on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EPB, Wellen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EPB, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EPB, Wellen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EPB, employees, financial statistics.