Testcentrum De Lille NV

Contactgegevens Testcentrum De Lille NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Testcentrum De Lille NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Testcentrum De Lille NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hulstsestraat 2, Lendelede, B 8860 BE, België

Telefoon (phone): 32-56-711818 32-56-711818

Fax (fax): 32-53-705650 32-53-705650

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Testcentrum De Lille NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Testcentrum De Lille NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Testcentrum De Lille NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Testcentrum De Lille NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Testcentrum De Lille NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Testcentrum De Lille NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Testcentrum De Lille NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Testcentrum De Lille NV
Products information Testcentrum De Lille NV

BTW identificatienummer (tax): BE09695129394
Ondernemingsnummer: 9900299072
Hoofdstad (capital): 764,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 353,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in Testcentrum De Lille NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Testcentrum De Lille NV
(Get full report from official database of BE for Testcentrum De Lille NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Testcentrum De Lille NV
Addition kinds of activities for Testcentrum De Lille NV

072299. Gewas oogst, nec | Crop harvesting, nec
252100. Houten kantoormeubilair | Wood office furniture
17919907. Precast betonconstructie of panelen, plaatsing van | Precast concrete structural framing or panels, placing of
28690000. Industriële organische chemicaliën, nec | Industrial organic chemicals, nec
33150202. Nagels, staal: draad of snij | Nails, steel: wire or cut
34420000. Metalen deuren, sash, en trim | Metal doors, sash, and trim
50780302. Inrichtingen, gekoeld | Fixtures, refrigerated
52110505. Stenen | Paving stones
56990200. Kostuums en pruiken | Costumes and wigs

Werken bij Testcentrum De Lille NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Testcentrum De Lille NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Testcentrum De Lille NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Testcentrum De Lille NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper/ Projectmanager (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant die een gevestigde waarde heeft in de keukensector zijn we op zoek naar zelfstandige verkopers. Je staat in voor het ontvangen van de klanten in de showroom en een verkoop te realiseren. Je staat in voor opmetingen bij klanten thuis alsook het opmaken van een technisch plan. Als alles opgemaakt is geef je deze in via een intern programma. Uiteraard worden hiervoor opleidingen voorzien. Je werkt ook met targets en dat houdt in dat er een hoge verwachting is en je met deze druk om kan.

  • CNC Operator (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt ervaring met CNC operator ? Je kijkt uit naar een voltijdse job in dag, regio Oostende? Dan ben jij de persoon die wij zoeken om het team van dit groeiend familiebedrijf te versterken! Als cnc operator sta je in voor het plooien en snijden van metaal, alsook het instellen van de cnc machine. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het realiseren van metaalwerken op maat, metalen trappen en balustrades. Als cnc machinebediener werk je op zowel klein-als grootschalige projecten.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Gillis-Bij-Dendermonde–kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE)

    Regio: SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student Weekendverkoper (M/V) | Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant gelegen te Sint-Niklaas zijn wij opzoek naar een enthousiaste en klantgerichte student om tijdens de weekends te werken als verkoper. Deze staat in voor de begeleiding en het verstrekken van advies in de showroom.

  • Jobstudent hulp slagersatelier (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een nieuwe studentenjob? Kun je werken op zaterdagen in regio Kortemark? Werk je graag met vlees? Dan ben jij de jobstudent slagershulp die wij zoeken! Als jobstudent slagershulp sta je in voor volgende zaken: Verpakken van vlees Maken van hamburgers, brochetten, blinde vinken... Je hebt hierbij oog voor hygiëne.

  • Productiearbeider - student (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    In de drukkerij zal je deel uitmaken van het productieteam verantwoordelijk voor de afwerking of rotatie. Concreet sta je in voor het opleggen, drukken, afwerken van kranten / magazines. Tijdens de productie voer je nauwkeurig je werk uit met oog op productiviteit. dynamisch en motiveer je collega's aan de machine wat het werken aangenaam maakt. Bij Roularta Media Group staat de mens centraal. Wil je naast je studies nog bijverdienen? Lees dan zeker verder!

  • CHAUFFEUR CE (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: GEDIMAT TANGHE

    Type: Vaste Job

    Je zal met de vrachtwagen bouwmaterialen en/of stortklaar beton leveren op diverse werven. Deze bouwmaterialen worden gelost d.m.v. een vrachtwagenkraan

  • International Sales Spaanse markten | W-Vl (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: STERKERAVEN

    Type: Vaste Job

    Nederlands, maar vooral Spaans en Engels zijn de talen die je moet kennen om succesvol binnen deze wereld van interieur(architectuur) te gedijen. Je hebt al een stevige rugzak vol opgedane internationale saleservaring. Frequent reizen vind je geen probleem. En voor de rest beantwoord je aan alle aspecten van onze Sterke Raaf.

  • Freelance docent 'HR-manager' campus Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • LEERKRACHTEN VOOR BIJLES EXCEL EN ACCESS REGIO AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ICREATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Aalst. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Aalst, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs. Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar een leerkracht EXCEL - ACCESS, iemand die praktische ervaring kan overbrengen bij jongeren. Ook moet je in staat zijn om eindwerken en oefeningen te begeleiden en bij te sturen. Onze leerkrachten werken op zelfstandige basis, doch via een heel eenvoudige en voordelige registratie bij een sociaal secretariaat.

  • Financieel adviseur( Hoofd - of bijberoep ) Regio Hasselt (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan. Toekomstgewijs kan u bij ons ook heel makkelijk doorgroeien en is er voor elke persoon wel een mooie carriëre weggelegd. Bij ons kan u starten in bijberoep en doorgroeien tot hoofdberoep.

  • iStorm - Project Manager (Expert in Cultural Shift) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    For a strategic cultural transformation with transversal impact, I'm looking for a trilingual (NL/FR/EN) Senior Project Manager (min. 10y. exp) specialized in leading and managing business implementation projects with: Strategic non-IT business transformation Setting up the required governance Managing teams as well as multiple and international stakeholders Description End-to-end Project Manager responsibility for a strategic cultural transformation (non-IT) International stakeholder management Team management & coordination Trilingual NL/FR/EN 10y experience as a PM minimum Proven experience in cultural shift Offer International corporate company located in Brussels. 12-month freelance contract.

Zoek naar antwoorden van Testcentrum De Lille NV in sociale netwerken
Look for responds of Testcentrum De Lille NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Testcentrum De Lille NV. Laat een reactie achter voor Testcentrum De Lille NV. Testcentrum De Lille NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Testcentrum De Lille NV. Leave a respond for Testcentrum De Lille NV. Testcentrum De Lille NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Testcentrum De Lille NV op de google maps. Adres en contacten Testcentrum De Lille NV
Location of Testcentrum De Lille NV on the google maps. Address and contacts of Testcentrum De Lille NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Testcentrum De Lille NV Testcentrum De Lille NV: GENTSE BADMINTONCLUB | ROOTES GROUP CAR REGISTER | LUC WILLEMS | GERMAIN TAELMAN | Janssens A BVBA

Other related companies as Testcentrum De Lille NV: GENTSE BADMINTONCLUB | ROOTES GROUP CAR REGISTER | LUC WILLEMS | GERMAIN TAELMAN | Janssens A BVBA

Testcentrum De Lille NV is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Testcentrum De Lille NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09695129394. Het bedrijf Testcentrum De Lille NV bevindt zich op het adres: Hulstsestraat 2, Lendelede, B 8860 BE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 764,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 353,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Testcentrum De Lille NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Testcentrum De Lille NV is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Testcentrum De Lille NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Testcentrum De Lille NV, openstaande posities, locatie van Testcentrum De Lille NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Testcentrum De Lille NV is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Testcentrum De Lille NV, company assigned to the tax number BE09695129394. The company Testcentrum De Lille NV is located at the address: Hulstsestraat 2, Lendelede, B 8860 BE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 764,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 353,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Testcentrum De Lille NV were not found.
The main activity of Testcentrum De Lille NV is Chemicals and Allied Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Testcentrum De Lille NV is not available. You also can look at reviews of Testcentrum De Lille NV, open positions, location of Testcentrum De Lille NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Testcentrum De Lille NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Testcentrum De Lille NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Testcentrum De Lille NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Testcentrum De Lille NV, employees, financial statistics.