TANGHE, ERWIN

Contactgegevens TANGHE, ERWIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TANGHE, ERWIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

TANGHE, ERWIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ooseghemstraat 53, BRUSSELS BE, België

Telefoon (phone): 32 0 24122266 123 123 1234 32 0 24122266 123 123 1234

Fax (fax): +32 (71) 600-90-86 +32 (71) 600-90-86

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TANGHE, ERWIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TANGHE, ERWIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TANGHE, ERWIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TANGHE, ERWIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TANGHE, ERWIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TANGHE, ERWIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TANGHE, ERWIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TANGHE, ERWIN
Products information TANGHE, ERWIN

BTW identificatienummer (tax): BE04013000488
Ondernemingsnummer: 4130279541
Hoofdstad (capital): 303,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 266,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in TANGHE, ERWIN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TANGHE, ERWIN
(Get full report from official database of BE for TANGHE, ERWIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor TANGHE, ERWIN
Addition kinds of activities for TANGHE, ERWIN

599904. Verrekijkers en telescopen | Binoculars and telescopes
21319901. Tabak kauwen | Chewing tobacco
32310406. Gehard glas: gemaakt van gekochte glas | Tempered glass: made from purchased glass
32910601. Doek, schuurmiddel: granaat, emery, aluminiumoxide gecoat | Cloth, abrasive: garnet, emery, aluminum oxide coated
34290302. Bagagedrager, auto top | Luggage racks, car top
36250105. Starter, elektrische motor | Starter, electric motor
39659901. Buckles en gesp delen | Buckles and buckle parts
50740206. Ovens, behalve elektrische en warme lucht | Furnaces, except electric and warm air

Werken bij TANGHE, ERWIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TANGHE, ERWIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TANGHE, ERWIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TANGHE, ERWIN. Looking for open vacancies in other companies

  • SALES ADVISOR (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als sales advisor: Behartig je de commerciële belangen van het bedrijf. Hiervoor houdt je contact met bestaande klanten distributeurs en leveranciers maar ga je ook actief op zoek naar nieuwe eindklanten. Adviseer je klanten bij de juiste keuze en samenstelling van hun aan te kopen materiaal. Sta je in voor alles van A-Z : Opmaak offerte Deze bezorgen aan jouw klanten Volg je je klanten zeer nauw op Sluit je de verkoop af. Dit alles gebeurt volgens de afgesproken voorwaarden en procedures die binnen het bedrijf van toepassing zijn. Ben je actief aanwezig op beurzen en legt er contacten met mogelijke prospecten. Behandel je het administratieve gedeelte op een correcte manier. Bewerk je de regio Oost- en West -Vlaanderen.

  • Poetshulp (m/v) Regio Westerlo - Olen - Geel - Herentals (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DCWB

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons kantoor te Westerlo zijn we op zoek naar een poetshulp in dienstenchequeverband. Je taken bestaan uit alledaagse schoomaak zoals: - stof afnemen, stofzuigen, dweilen, ramen wassen,... - wassen en strijken - occasioneel kan gevraagd worden te koken

  • Huishoudhulp 32u: directe opstart! (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: AMBY TORHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Jobstudent productiearbeider - inpakker (september) (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een kippenslachterij regio Buggenhout zoeken we gemotiveerde studenten die in september kunnen starten. Je taak houdt in dat je kipfilets inpakt aan de lopende band. Je bent nauwkeurig en zelfstandig, bovendien is hygiënisch omgaan met voedingswaren voor jou een topprioriteit. Je werkt voltijds in dagdienst van maandag tot en met vrijdag. Je bent minstens 3 weken beschikbaar. Doordat je met voeding in contact komt, werk je in een frisse omgeving. GEEN DIEPVRIES!

  • Klinkerlegger (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: Konvert Construct Bree

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gelegen in Maaseik is Konvert Construct op zoek naar een klinkerlegger met ervaring. Je takenpakket bestaat uit: - Aanleggen van opritten en grote terreinen - Grondwerken, bedding maken - Met de knikmops rijden

  • Jobstudent redder (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: T-INTERIM KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de veiligheid in het zwembad. Je herinnert de mensen aan de regels. Je bent bereidt om verantwoordelijkheid te nemen en in te grijpen wanneer nodig.

  • Jobstudent verkoop (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: T-INTERIM IEPER

    Type: Studentenjob

    Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat.  Je helpt mee bij het verwerken van leveringen. Je zorgt ervoor dat klanten geholpen worden en met een tevreden gevoel de winkel verlaten. Je helpt aan de paskamers en staat klanten te woord. Je rekent correct af aan de kassa. 

  • Bijlesgever statistiek (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor statistiek aan studenten van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Jobstudent Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: MS Mode

    Type: Studentenjob

    Looking for a challenge? Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Jobstudent Verkoop, die ervan houdt om de curvy lady te adviseren en ervoor te zorgen dat ze steeds straalt. Ben jij de perfect fit om ons team op regelmatige basis, tijdens het weekend of de vakanties, te vervolledigen? Als verkoopspecialist ben je de ambassadeur van het merk MS Mode en een inspirator voor onze curvy klant. Je bent specialist als het gaat om de perfect fit (perfecte pasvorm) en hebt vakkennis als het gaat om pasvorm en materiaal. Als geen ander weet jij onze klant te enthousiasmeren voor onze collectie. Bovendien ontvang jij de klant met een ‘welkom’ gevoel als zij de winkel binnen stapt. Als mode-expert voorzie je onze klant van vakkundig advies en help je hen met het samenstellen van een totale outfit. Je hebt een enthousiaste en gedreven personality waarmee je de klant voorziet van uitstekende service. Jij kan immers de shopervaring van onze curvy klant rechtstreeks beïnvloeden. Je werkt binnen een hecht verkoopteam en naast het adviseren van de klant, verricht je diverse commerciële activiteiten zoals het bedienen van de kassa en het voorbereiden en presenteren van de collectie door middel van visual merchandise (VM).

  • Student with knowledge of Valencian OR Basque (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of one of the following languages: Valencian or Basque. The job requires to do data quality checks in those languages. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that region. It is necessary for the job to capture local knowledge. You will correct and control phonetic writings.

  • TIG lasser (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: LAMMERTYN ROGER

    Type: Vaste Job

    In ons atelier sta je hoofdzakelijk in voor het TIG-lassen van zowel aluminium- als metaalconstructies. Deze taak kan eventueel gecombineerd worden met andere taken in het atelier (te bespreken in overleg met de werkgever).

  • Linux System Administrator (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: CHELONA BVBA

    Type: Vaste Job

    Als System Administrator ben je verantwoordelijk voor het beheren en onderhouden van diverse (Linux) systemen waar de gebruikers van onze klant dagelijks mee werken. Een belangrijke functie dus, want men rekent op jou voor 2e en 3e lijnsondersteuning bij problemen! Naast het onderhouden van de systemen ben je ook continu bezig met het vernieuwen en beveiligen van het netwerk en het bouwen van de virtuele omgeving. Ook het opstellen en updaten van documentatie en procedures binnen jouw vakgebied hoort erbij, net als het testen en oplossen van problemen op platform niveau. Je bent een echte kenner, dus jouw mening is belangrijk! Voorstellen van vernieuwingen of verbeteringen op systeem – en software integratievlak, om de bestaande werking steeds verder te kunnen optimaliseren, zijn dan ook meer dan welkom!

Zoek naar antwoorden van TANGHE, ERWIN in sociale netwerken
Look for responds of TANGHE, ERWIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor TANGHE, ERWIN. Laat een reactie achter voor TANGHE, ERWIN. TANGHE, ERWIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TANGHE, ERWIN. Leave a respond for TANGHE, ERWIN. TANGHE, ERWIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TANGHE, ERWIN op de google maps. Adres en contacten TANGHE, ERWIN
Location of TANGHE, ERWIN on the google maps. Address and contacts of TANGHE, ERWIN

Andere gerelateerde bedrijven als come TANGHE, ERWIN TANGHE, ERWIN: RENMANS | PآTISSERIE LUCY | SUPERMARKT 'T CENTRUM | HORION A FERRONNERIE | ANN DOBBELAERE

Other related companies as TANGHE, ERWIN: RENMANS | PآTISSERIE LUCY | SUPERMARKT 'T CENTRUM | HORION A FERRONNERIE | ANN DOBBELAERE

TANGHE, ERWIN is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TANGHE, ERWIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04013000488. Het bedrijf TANGHE, ERWIN bevindt zich op het adres: Ooseghemstraat 53, BRUSSELS BE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 303,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 266,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in TANGHE, ERWIN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TANGHE, ERWIN is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TANGHE, ERWIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TANGHE, ERWIN, openstaande posities, locatie van TANGHE, ERWIN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

TANGHE, ERWIN is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is TANGHE, ERWIN, company assigned to the tax number BE04013000488. The company TANGHE, ERWIN is located at the address: Ooseghemstraat 53, BRUSSELS BE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 303,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 266,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in TANGHE, ERWIN were not found.
The main activity of TANGHE, ERWIN is Primary Metal Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of TANGHE, ERWIN is not available. You also can look at reviews of TANGHE, ERWIN, open positions, location of TANGHE, ERWIN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over TANGHE, ERWIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TANGHE, ERWIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TANGHE, ERWIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TANGHE, ERWIN, employees, financial statistics.