Sumitomo Warehouse Europe

Contactgegevens Sumitomo Warehouse Europe: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sumitomo Warehouse Europe: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sumitomo Warehouse Europe

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Fotografielaan 37-39 / Wilrijk, 2610, België

Telefoon (phone): 3292441111 3292441111

Fax (fax): 3292226480 3292226480

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sumitomo Warehouse Europe: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sumitomo Warehouse Europe"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sumitomo Warehouse Europe"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sumitomo Warehouse Europe, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sumitomo Warehouse Europe. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sumitomo Warehouse Europe, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sumitomo Warehouse Europe. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sumitomo Warehouse Europe
Products information Sumitomo Warehouse Europe

BTW identificatienummer (tax): BE07863708496
Ondernemingsnummer: 4645538330
Hoofdstad (capital): 617,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 861,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in Sumitomo Warehouse Europe zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sumitomo Warehouse Europe
(Get full report from official database of BE for Sumitomo Warehouse Europe)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sumitomo Warehouse Europe
Addition kinds of activities for Sumitomo Warehouse Europe

174399. Terrazzo, tegel, marmer, mozaïekwerk, nec | Terrazzo, tile, marble, mosaic work, nec
319902. Lederen kledingstukken | Leather garments
355201. Machines en uitrusting voor het bereiden van vezel- en garenbereiding | Fiber and yarn preparation machinery and equipment
361301. Stroomonderbrekers | Power circuit breakers
12210200. Bitumineuze kolen en bruinkool laden en bereiden | Bituminous coal and lignite loading and preparation
50470000. Medische en ziekenhuisuitrusting | Medical and hospital equipment
50630212. Panelen van dit type | Panelboards
61110102. Federale hypothecaire hypotheek bedrijf | Federal home loan mortgage corporation

Werken bij Sumitomo Warehouse Europe: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sumitomo Warehouse Europe: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sumitomo Warehouse Europe. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sumitomo Warehouse Europe. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Representative in Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Customer Service Representative (M/V) voor een internationaal bedrijf. Het bedrijf is gelegen in de regio van Zaventem. Als Customer Service Representative heb je de volgende verantwoordelijkheden: - Je bent verantwoordelijk voor de verwerking en afhandeling van bestellingen. Indien nodig neem je contact op met de klanten en behandel je ook eventuele klachten; - Het verstrekken van informatie aan (potentiële) klanten; - Het adviseren van klanten over de materialen en toepassingen; - Opmaak van offertes en orderbevestigingen in samenwerking met externe sales collega's. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Filliaalverantwoordelijke (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Groot-Halle zoeken wij een filiaalverantwoordelijke (m/v). Wij zoeken iemand : Een beetje bossy is maar met zachte hand regeert Zich ergert aan wanorde in winkels Het verschil kent tussen een hamer en een beitel Een slechte sfeer van mijlenver ruikt De vrede wil bewaren Het beste uit mensen haalt Goedlachs en optimistisch is Kickt op verantwoordelijkheid Team spirit niet alleen van TV kent Gebrand is op verkoop en succes Originele acties bedenkt om nog meer winst te halen Klanten ook echt leuk vindt Zijn neus niet ophaalt voor wat papierwerk In het weekend liever komt werken dan thuis het gras afdoen

  • Junior PC-technicus (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: FORUM JOBS VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Forum Jobs zoekt een junior pc-technicus voor een project van 29 oktober tot midden januari 2019. Je zal voor een grote klant samen met een ervaren collega oude pc's vervangen door nieuwe pc's, en ze helemaal operationeel maken. Je installeert pc's. Je zorgt ervoor dat ze werkklaar zijn. Je installeert Win10 op elke pc. Je neemt de oude pc's mee.

  • Onderhoudstechnicus/storingstechnieker (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: t-interim Kortrijk

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het doel is dat u wordt ingezet als storingstechnieker.  Hier ga je bij machine defecten, de oorzaak van het defect gaan opsporen, analyseren en de oorzaak pragmatisch en verbeteringsgericht aanpakken.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES Aartselaar

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Enthousiaste Thuishulp regio Assebroek/Sint-Kruis (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp regio HEUSDEN ZOLDER - onmiddellijke opstart! (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Itzu

    Type: Dienstenchequebaan

    Onmiddellijke opstart : Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

  • Sales Promotor | Bose Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Bose is een wereldleider op vlak van audio-apparatuur. Al jaar en dag staan ze bekend voor hun sterke kwaliteit en innovativiteit.   Momenteel hebben ze een nieuw product op de markt: ‘Noise-Masking Sleepbuds’. Met deze kleine oordopjes kan je gemakkelijker inslapen en de nachtrust beter laten verlopen. Om dit product te promoten zijn we op zoek naar Sales Promotoren die in verschillende Media Markt winkels het product demonstreren en verkopen.   Je zal (potentiële) klanten uitleg geven over het nieuw, gelanceerd product en deze demonstreren bij grote retailers. Je bent hierbij hét vaste aanspreekpunt op de winkelvloer. Je wordt tijdens het weekend ingeschakeld en in je eigen regio.

  • Vertegenwoordiger / Verkoper (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: PRIBON

    Type: Studentenjob

    We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • Douane Declarant Import m/v (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Voor een klant in een randgemeente van Antwerpen zijn we opzoek naar een ervaren douane declarant. Je bent verantwoordelijk voor: - Het vervullen van de algemene importformaliteiten en bijhorende administratie teneinde een vlotte documenten- en goederenstroom voor de klant te garanderen. - De correcte opmaak en opvolging van de importopdrachten volgens de AEO-procedures. - De correcte archivering van de dossiers. - De zorgvuldige behandeling van importopdrachten.

  • HR medewerker met payroll ervaring (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een dynamisch bedrijf, actief in de bouwsector, zijn wij op zoek naar een HR medewerker met payroll ervaring. Dit ter uitbreiding van hun team:  Loonadministratie van PC 124 in samenwerking met het sociaal secretariaat  Je bent het aanspreekpunt voor vragen van de personeelsleden: Sociale wetgeving, salarisadministratie, verlof, afwezigheden Je volgt alles op betreffende dimona, contracten, aanvraag groeps en hospitalisatieverzekering, opvolging documenten, outsourcing.. Opleidingen opvolgen  Nieuwe werknemers verwelkomen Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • FLEXI AFWASSER (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: TRUCKSTOP 26BIS

    Type: Flexijob

    Je reinigt, onderhoudt en rangschikt de vaat, het keukengerei en de uitrustingen. Je sorteert de afwas volgens soort en spoelt de vaat alvorens deze in de vaatwasser te zetten. Je stort afval en etensresten in vuilnisbakken, sorteert leeggoed en schuurt potten en pannen. Je neemt het afgewassen vaatwerk uit de machine en plaatst het op de daartoe bestemde ruimte. Je rangschikt het bestek en je droogt serviesgoed af. Je onderhoudt tafels, buffet en keukeninstallaties, de vaatwasmachine en de spoelbakken.

Zoek naar antwoorden van Sumitomo Warehouse Europe in sociale netwerken
Look for responds of Sumitomo Warehouse Europe in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sumitomo Warehouse Europe. Laat een reactie achter voor Sumitomo Warehouse Europe. Sumitomo Warehouse Europe bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sumitomo Warehouse Europe. Leave a respond for Sumitomo Warehouse Europe. Sumitomo Warehouse Europe on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sumitomo Warehouse Europe op de google maps. Adres en contacten Sumitomo Warehouse Europe
Location of Sumitomo Warehouse Europe on the google maps. Address and contacts of Sumitomo Warehouse Europe

Andere gerelateerde bedrijven als come Sumitomo Warehouse Europe Sumitomo Warehouse Europe: PATRICK TIPS | G. ZIEGLER | MAISON LA FAVOLA SPOSA | KRISTOF MATTON | R DEBRAUWERE

Other related companies as Sumitomo Warehouse Europe: PATRICK TIPS | G. ZIEGLER | MAISON LA FAVOLA SPOSA | KRISTOF MATTON | R DEBRAUWERE

Sumitomo Warehouse Europe is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Sumitomo Warehouse Europe, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07863708496. Het bedrijf Sumitomo Warehouse Europe bevindt zich op het adres: Fotografielaan 37-39 / Wilrijk, 2610. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 617,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 861,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Sumitomo Warehouse Europe zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sumitomo Warehouse Europe is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sumitomo Warehouse Europe is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sumitomo Warehouse Europe, openstaande posities, locatie van Sumitomo Warehouse Europe op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Sumitomo Warehouse Europe is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Sumitomo Warehouse Europe, company assigned to the tax number BE07863708496. The company Sumitomo Warehouse Europe is located at the address: Fotografielaan 37-39 / Wilrijk, 2610. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 617,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 861,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Sumitomo Warehouse Europe were not found.
The main activity of Sumitomo Warehouse Europe is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Sumitomo Warehouse Europe is not available. You also can look at reviews of Sumitomo Warehouse Europe, open positions, location of Sumitomo Warehouse Europe on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sumitomo Warehouse Europe, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sumitomo Warehouse Europe, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sumitomo Warehouse Europe, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sumitomo Warehouse Europe, employees, financial statistics.