Stratemon Group

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • Stratemon Group
Private companiesBusiness Services • Stratemon Group

Contactgegevens Stratemon Group: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Stratemon Group: address, phone, fax, email, website, opening hours

Stratemon Group

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hotel d'Hanins, Coupure 1a, BRUGGE, W-Vl, België

Telefoon (phone): 32 50 675021 32 50 675021

Fax (fax): 32 50 675020 32 50 675020

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Stratemon Group: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Stratemon Group"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Stratemon Group"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Stratemon Group, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Stratemon Group. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Stratemon Group, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Stratemon Group. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Stratemon Group
Products information Stratemon Group

BTW identificatienummer (tax): BE06714813232
Ondernemingsnummer: 8068054199
Hoofdstad (capital): 865,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 468,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in Stratemon Group zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Stratemon Group
(Get full report from official database of BE for Stratemon Group)

Aanvulling soorten activiteiten voor Stratemon Group
Addition kinds of activities for Stratemon Group

4141. Lokale bus charter service | Local bus charter service
354102. Slijpen, polijsten, buffing, lapping en honing machines | Grinding, polishing, buffing, lapping, and honing machines
07830203. Chirurgie, sierstruik | Surgery services, ornamental bush
15420104. Restaurantbouw | Restaurant construction
28999913. Desalter kits, zeewater | Desalter kits, sea water
33169903. Blad, staal, koudgewalst, nv: van warmgewalst gekocht | Sheet, steel, cold-rolled, nec: from purchased hot-rolled
35520112. Kabel- en kabelmachines | Rope and cordage machines
39519905. Meter pennen | Meter pens

Werken bij Stratemon Group: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Stratemon Group: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Stratemon Group. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Stratemon Group. Looking for open vacancies in other companies

  • Kinderbegeleider Stad Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt in een buitenschoolse opvang waar je hoofdzakelijk een groep kinderen tussen 2,5 en 6 jaar verzorgt en begeleidt. Je doet dit tijdens de buitenschoolse momenten, nl. op schooldagen, woensdagnamiddagen, snipperdagen en schoolvakanties. In de vakantieperiodes vang je ook kinderen tot 8 of 12 jaar op. Wanneer er geen kinderen in de opvang zijn, sta je in voor klasondersteuning, bereid je met collega’s de vakantiewerking voor, doe je administratieve opdrachten, hou je in de namiddag toezicht bij slapende kleuters of ondersteun je een kinderdagverblijf of peutertuin. Je zorgt ervoor dat elk kind individueel en in groepsverband gestimuleerd wordt om te leren omgaan met andere kinderen, samen te spelen en te leven en zo te ontwikkelen tot een toekomstige burger. De Dienst Kinderopvang heeft meerdere functies zoals o.a. de economische, de pedagogische en de sociale functie. Je draagt hiertoe bij door je inzet, je leerbereidheid, je kennis en ervaring. Je werkt 30u24min per week (= 4/5), gespreid over 5 dagen. Je werkuren liggen meestal tussen 7u en 18u15. Sommige voorzieningen zijn open tot 18u45, 19u en 20u. Eén voorziening is ook open op zaterdag.

  • Verkoper bij Vanden Borre - regio Brussel (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Is de wereld van Multimedia/Sound/Vision jouw natuurlijke habitat? Dat komt goed uit, want we zoeken iemand die alles in huis heeft om deze producten te verkopen: kennis én passie. Jouw job: je ontvangt onze klanten en geeft hen persoonlijk advies bij het kiezen van het toestel dat perfect bij hen past. Want jij, als specialist, kent er alles over. Ook de services van Vanden Borre ken je en weet je op de juiste momenten aan te brengen. Een verkoper is bovenal ook een ambassadeur. Dat weet je als geen ander. Je doet er dus alles aan om het imago en het professionalisme van Vanden Borre te vertegenwoordigen. Zo heb je een directe impact op de tevredenheid en de trouw van onze klanten. Waar wij voor staan? Het Vertrouwen. Aan jou om deze filosofie toe te passen en te zorgen voor een uitstekende service en een maximum aan blije gezichten bij onze klanten!

  • ASSISTENT PLOEGCHEF PRODUCTIE VASTE NACHT 6467993 / 48 C (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend voedingsbedrijf, gevestigd te Nazareth, zijn we dringend op zoek naar een hulpploegchef productie. Ben je klaar om nieuwe stap te zetten in jouw carrière? Lees dan zeker deze vacature! Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van twee geautomatiseerde productielijnen. Takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor het opstarten van de lijn. Daarnaast sta je ook in voor het afregelen van de verschillende machines.Ombouw en reinigen van de verschillende lijnen behoort ook tot uw takenpakket. Aanvullen en afvoeren van verschillende grondstoffen met de heftruck zal ook tot uw takenpakket behoren. Als laatste ook het luik kwaliteitscontrole.

  • HUISHOUDHULP REGIO EEKLO (M/V) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning U strijkt het wasgoed U wast de ramen U doet de afwas en bergt de vaat op U doet de huishoudelijke inkopen U bereidt de maaltijden U voert kleine naaiwerken uit U bergt het materiaal en de producten op U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Werken als huishoudhulp Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Zomergem– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENT voor Black Friday bij BLECKMANN GROBBENDONK in de periode van 20/11/2018 tot 30/11/2018 (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Genk Interim

    Type: Studentenjob

    Voor Bleckmann in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat onder andere in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken, ... . verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

  • Jobstudent pizzaleveraar (m/v) - rijbewijs A of B is een must (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, gelegen te Gent en actief in het maken van lekkere pizza's, zijn we op zoek naar enthousiaste jobstudenten. Je staat in voor de levering van de pizza's bij de klanten, dit door middel van een brommer. Onze klant is elke dag open van 11u30 tem 22u30. Ben jij minstens 1 dag in het weekend beschikbaar? Hecht je ook veel belang aan enthousiasme, klantvriendelijkheid en een verzorgd voorkomen? Dan ben JIJ de kandidaat die wij zoeken! Werkuren bespreekbaar!

  • winkelmedewerker - student (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent word je ingeschakeld tijdens de week. Wanneer je werkt en hoeveel uren je zal werken, is afhankelijk van de planning van de winkel en natuurlijk van je eigen beschikbaarheid. Als jobstudent help je 's ochtends mee met het wegvullen van de binnengekomen vrachten (fysiek werk, hoog tempo) en tijdens de middagshiften sta je mee in voor het op orde houden van de winkel (rekken aanvullen, spiegelen, FIFO-vullen) en sta je het verkoopteam bij aan de kassa's op drukke momenten.

  • Jobstudent(e) voor schoonmaak kantoren (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: O.V.D. INVEST

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die instaan voor het poetsen van kantoren en sanitair tijdens de vakanties en/of tijdens het schooljaar.

  • C# Developer (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: CompuGroup Medical Belgium

    Type: Vaste Job

    CompuGroup Medical SE is één van de eHealth-wereldleiders, met vestigingen in 19 landen, klanten in 43 landen wereldwijd en 4.300 gemotiveerde medewerkers. Onze softwareproducten ondersteunen meer dan 400.000 artsen, kinesisten, tandartsen, ziekenhuizen, apotheken, paramedici en zorgnetwerken. Wij breiden uit… … en dus zijn wij op zoek naar nieuwe collega's die niet schrikken van een uitdaging. Help jij mee om onze innoverende software verder uit te breiden? Onze teams starten de dag met de koppen even bij elkaar te steken. Na de teammeeting heb je alles om aan de slag te gaan met jouw eigen functionele uitbreiding. Front-end, back-end en database zijn helemaal voor jou alleen. Onze teams bestaan uit echte teamplayers die werken volgens het SCRUM principe. Ben je Senior C# Developer? Dan analyseer je ook functionele en technische problemen. Corrigerende acties en technische aanpassingen worden voorgesteld, bijgestaan door alle development collega's. Kun je deze aanpassingen ook uitleggen in lekentaal? De klanten zijn je dankbaar!

  • FREELANCE STUDIECOACH RECHT (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons Re-Mind team heeft versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen & studiecoaching te kunnen invullen en dit op kantoor te Kortrijk. Heel specifiek zoeken wij momenteel iemand die boekhouden wil komen geven aan studenten van de derde graad middelbaar. Meer uren coachen kan uiteraard ook! Klinkt interessant? Dat is het zeker en vast!

Zoek naar antwoorden van Stratemon Group in sociale netwerken
Look for responds of Stratemon Group in social networks

Lees alle opmerkingen voor Stratemon Group. Laat een reactie achter voor Stratemon Group. Stratemon Group bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Stratemon Group. Leave a respond for Stratemon Group. Stratemon Group on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Stratemon Group op de google maps. Adres en contacten Stratemon Group
Location of Stratemon Group on the google maps. Address and contacts of Stratemon Group

Andere gerelateerde bedrijven als come Stratemon Group Stratemon Group: HAMILLIUS & PARTNERS | Maroplant | COIFFURE FRANCINE | Sterck D | MICHEL GENDEBIEN

Other related companies as Stratemon Group: HAMILLIUS & PARTNERS | Maroplant | COIFFURE FRANCINE | Sterck D | MICHEL GENDEBIEN

Stratemon Group is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Stratemon Group, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06714813232. Het bedrijf Stratemon Group bevindt zich op het adres: Hotel d'Hanins, Coupure 1a, BRUGGE, W-Vl. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 865,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 468,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Stratemon Group zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Stratemon Group is Bedrijfsdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Stratemon Group is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Stratemon Group, openstaande posities, locatie van Stratemon Group op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Stratemon Group is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Stratemon Group, company assigned to the tax number BE06714813232. The company Stratemon Group is located at the address: Hotel d'Hanins, Coupure 1a, BRUGGE, W-Vl. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 865,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 468,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Stratemon Group were not found.
The main activity of Stratemon Group is Business Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Stratemon Group is not available. You also can look at reviews of Stratemon Group, open positions, location of Stratemon Group on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Stratemon Group, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Stratemon Group, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Stratemon Group, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Stratemon Group, employees, financial statistics.