SPRL MARION WOLFERS

Contactgegevens SPRL MARION WOLFERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SPRL MARION WOLFERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

SPRL MARION WOLFERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rond-Point Shuman, 9 BRUSSELS, BRABANT B-1040, België

Telefoon (phone): 3222309970 3222309970

Fax (fax): +32 (61) 303-86-59 +32 (61) 303-86-59

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SPRL MARION WOLFERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SPRL MARION WOLFERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SPRL MARION WOLFERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SPRL MARION WOLFERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SPRL MARION WOLFERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SPRL MARION WOLFERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SPRL MARION WOLFERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SPRL MARION WOLFERS
Products information SPRL MARION WOLFERS

BTW identificatienummer (tax): BE08770629882
Ondernemingsnummer: 8635223388
Hoofdstad (capital): 187,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 794,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in SPRL MARION WOLFERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SPRL MARION WOLFERS
(Get full report from official database of BE for SPRL MARION WOLFERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor SPRL MARION WOLFERS
Addition kinds of activities for SPRL MARION WOLFERS

20920102. Soepen, vis en zeevruchten: bevroren | Soups, fish and seafood: frozen
30690109. Waterflessen, rubber | Water bottles, rubber
57129900. Meubelwinkels, nec | Furniture stores, nec
72190103. Naaister | Seamstress
73891001. Telefoon antwoord service | Telephone answering service
89990903. Kernconsultant | Nuclear consultant

Werken bij SPRL MARION WOLFERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SPRL MARION WOLFERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SPRL MARION WOLFERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SPRL MARION WOLFERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Account manager (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Verkoop B2B prospecten voor zonnepanelen - Je bezoekt prospecten (afspraken en leads door accountmanagers energie/callcenter) - Je zal klanten opbellen referenties en doet ook koude prospectie. - Je volgt bezochte prospecten (nog niet afgesloten) verder op en - Klankbord voor en onderhouden van bestaande klantenrelaties/portefeuille. - Het uitwerken van technische offertes - Algemene administratieve taken

  • Administratieve hulp voor commerciële binnendienst (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Interim Boom

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in de regio van Antwerpen zijn we op zoek naar een administratieve werkkracht op de commerciële binnendienst; Onze klant is actief in automaten voor allerlei sectoren, o.a. voor de horeca. We zijn op zoek naar iemand die zal instaan voor het beantwoorden van telefonie van bestaande klanten met vragen over hun bestellingen. Verder help je het hele team verder met de nodige administratie. Ben jij een enthousiaste, gemotiveerde persoon die graag telefoneert? Heb je een goede kennis Nederlands en Frans? Ben je een organisatorisch talent en administratief nauwkeurig? Bel dan nu naar 03/458.74.90 of mail uw CV met motivatiebrief naar [email protected]

  • 2-talig HR Payroll Officer / Advisor - Regio Brussel en Brabant (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Brussel Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    “Als HR Payroll Officer ben ik dagelijks in de weer met cijfers en procedures maar ontvang ik ook vaak vragen van rechtstreekse collega’s en andere werknemers. Zo komt mijn passie voor cijfers tot uiting maar heb ik toch nog veel menselijk contact, waar het in een HR functie uiteindelijk allemaal om draait!” Kris, HR Payroll Officer Wil jij ook, net als Kris, jouw people skills matchen met precisiewerk? Dan hebben wij dé opportuniteit voor jou! Als Payroll Officer sta je in voor het beheer van verscheidene data, je zorgt ervoor dat alles tijdig ingepland staat en handelt sociale documenten af. Je beantwoordt vragen van de werknemers i.v.m. ziekte, zwangerschapsverlof, etc. Voor nieuwe werknemers bereid je het contract en de opstart voor. Je staat in voor het payroll proces van A tot Z.

  • poetshulp mobiele ploeg (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Domestic Services is gespecialiseerd in poetshulp via dienstencheques. Wij hebben kantoren in Oost- en West Vlaanderen . Wij zijn momenteel op zoek naar gemotiveerde en flexibele poetshulpen die graag willen werken ! Je wordt ingeschakeld in huishoudelijk taken zoals poetsen, strijken. U maakt deel uit van de mobiele ploeg, en een bedrijfswagen is beschikbaar.

  • Kamermeisje/Kamerjongen (student/e) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een hotel te Ieper die de nadruk legt op een persoonlijke ontvangst van de gasten, verrassende kamers en huiselijke sfeer, zijn we op zoek naar studenten/studentes die gedurende het weekend en/of op dinsdag vrij zijn om te werken als kamermeisje/jongen. Je staat in voor het schoonmaken van de kamers: stofzuigen, bedden opmaken, schoonmaken van badkamer etc; alsook het onderhoud van de gemeenschappelijke delen van het hotel zoals bar en ontbijtruimte.

  • Studenten productiemedewerker M/V (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Halle zoeken wij studenten M/V voor in de productie.

  • Jobstudent (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Spelhost dinerspellen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Mechelen studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Commercieel medewerker (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: Spring Professional

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een familiebedrijf in volle expansie en is internationale speler die optreedt als sales & marketing organisatie voor "fast moving" consumentenproducten. ( FMCG ) Functie : • U bent een sterke commerciële duizendpoot. U brengt alle activiteiten op gang met betrekking tot de orderverwerking en facturatie voor de toegewezen klanten en volgt deze nauwlettend op. • In samenwerking met uw collega's van sales & marketing en logistiek verzorgt U de voorbereiding van promotionele acties nauwlettend op. • U werkt nauw samen met de externe logistieke dienstverleners. • Tevens benut U maximaal de opportuniteiten bij de klanten om de interne verkoop extra te stimuleren. • Voor uw klanten fungeert U als rechtstreeks aanspreekpunt en vertrouwenspersoon. • U denkt klantgericht en weet klachten op een vlotte manier op te lossen. Uw doel is onze klanten tevreden stellen. Profiel : • U bent tweetalig N / F en beheerst het Eng. • U beschikt over een hoger diploma (min Bachelor) en kan terugblikken op een “ relevante” ervaring in Customer Service bij voorkeur binnen de distributie/ FMCG, retail of logistiek / transport. • Ervaring in orderverwerking en facturatie is een pluspunt. • U weet van aanpakken en werkt resultaatgericht. • U bent een teamplayer en commercieel ingesteld. • U springt vlot om met MS office ( Word, Excel ) Ervaring met relevante Customer service pakketten zijn een pluspunt. Aanbod Wenst u deel uit te maken van een dynamisch team binnen een onderneming in expansie en bent u op zoek naar een echte uitdaging? Herkent u zich in bovenstaand profiel? Dan bent u de witte raaf naar wie wij op zoek zijn! Aarzel niet langer en stuur onmiddelijk uw CV naar [email protected]

  • Schoolverlatende of ervaren industrieel elektricien (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als elektricien ben je verantwoordelijk voor: - Installatie in scholen, kantoren, waterzuiveringen alsook op industriële werven in de Antwerpse haven. Je zal op verschillende plaatsen tewerkgesteld worden. - Boren, slijpen en kappen behoren tot de dagdagelijkse taken Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf, gelegen in hartje Antwerpen, is specialist in het ontwerp, studie en uitvoering van: - Bordenbouw zowel tertiar, industrie en automatisatie - Volledige laagspanningsinstallaties - Verlichtingsinstallaties - Onderhoud en reparaties - Glasvezelbekabeling

  • Service Technieker (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: CLAYTON OF BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Heb je zin om zelfstandig te werken in een tof team van service techniekers die elkaar steeds helpen? Kijk je uit naar een uitdagende technische job? Dan is deze functie vast iets voor jou. Als service technieker ben je de ambassadeur van Clayton voor onze klanten. Na je opleidingsperiode kan je van thuis uit vertrekken om onderhoud en herstellingen te doen bij nationale en internationale klanten.

  • Freelance CRM Manager (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: DAFRA PHARMA INTERNATIONAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als CRM Manager ben je verantwoordelijk voor de organisatie en uitbouw van CRM binnen Dafra Pharma: - Sales teams engageren om CRM-tools maximaal te gebruiken - Opstellen en uitvoeren actieplan om technische obstakels in de toekomst weg te werken - Functionaliteiten van CRM optimaliseren - Service providers en platformen analyseren en optimaliseren - ICT infrastructuur en bijhorende processen vastleggen in functie van digitale marketing campagnes en andere communicatienoden - Je rapporteert aan de Strategic Advisor en Commercieel Directeur.

Zoek naar antwoorden van SPRL MARION WOLFERS in sociale netwerken
Look for responds of SPRL MARION WOLFERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor SPRL MARION WOLFERS. Laat een reactie achter voor SPRL MARION WOLFERS. SPRL MARION WOLFERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SPRL MARION WOLFERS. Leave a respond for SPRL MARION WOLFERS. SPRL MARION WOLFERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SPRL MARION WOLFERS op de google maps. Adres en contacten SPRL MARION WOLFERS
Location of SPRL MARION WOLFERS on the google maps. Address and contacts of SPRL MARION WOLFERS

Andere gerelateerde bedrijven als come SPRL MARION WOLFERS SPRL MARION WOLFERS: ATELIER DU BUCHON | HERMESSE R | ICI PARIS XL | Van Tieghem COM V | GENGOUX, FRANCIS

Other related companies as SPRL MARION WOLFERS: ATELIER DU BUCHON | HERMESSE R | ICI PARIS XL | Van Tieghem COM V | GENGOUX, FRANCIS

SPRL MARION WOLFERS is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SPRL MARION WOLFERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08770629882. Het bedrijf SPRL MARION WOLFERS bevindt zich op het adres: Rond-Point Shuman, 9 BRUSSELS, BRABANT B-1040. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 187,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 794,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in SPRL MARION WOLFERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SPRL MARION WOLFERS is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SPRL MARION WOLFERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SPRL MARION WOLFERS, openstaande posities, locatie van SPRL MARION WOLFERS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SPRL MARION WOLFERS is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is SPRL MARION WOLFERS, company assigned to the tax number BE08770629882. The company SPRL MARION WOLFERS is located at the address: Rond-Point Shuman, 9 BRUSSELS, BRABANT B-1040. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 187,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 794,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in SPRL MARION WOLFERS were not found.
The main activity of SPRL MARION WOLFERS is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SPRL MARION WOLFERS is not available. You also can look at reviews of SPRL MARION WOLFERS, open positions, location of SPRL MARION WOLFERS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SPRL MARION WOLFERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SPRL MARION WOLFERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SPRL MARION WOLFERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SPRL MARION WOLFERS, employees, financial statistics.