SPECTOR PHOTO GROUP

Contactgegevens SPECTOR PHOTO GROUP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SPECTOR PHOTO GROUP: address, phone, fax, email, website, opening hours

SPECTOR PHOTO GROUP

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kwatrechtsteenweg 160, WETTEREN, O-VL 9230, België

Telefoon (phone): 3293659837 3293659837

Fax (fax): +32 (86) 297-43-92 +32 (86) 297-43-92

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SPECTOR PHOTO GROUP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SPECTOR PHOTO GROUP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SPECTOR PHOTO GROUP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SPECTOR PHOTO GROUP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SPECTOR PHOTO GROUP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SPECTOR PHOTO GROUP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SPECTOR PHOTO GROUP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SPECTOR PHOTO GROUP
Products information SPECTOR PHOTO GROUP

BTW identificatienummer (tax): BE05188537597
Ondernemingsnummer: 4172027587
Hoofdstad (capital): 723,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 893,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in SPECTOR PHOTO GROUP zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SPECTOR PHOTO GROUP
(Get full report from official database of BE for SPECTOR PHOTO GROUP)

Aanvulling soorten activiteiten voor SPECTOR PHOTO GROUP
Addition kinds of activities for SPECTOR PHOTO GROUP

349599. Wireveren, nec | Wire springs, nec
01820101. Spruitjes, gekweekt onder dekking | Bean sprouts, grown under cover
07230208. Rijstdroogdiensten | Rice drying services
59460000. Camera en fotografische voorraad winkels | Camera and photographic supply stores
95319900. Huisvestingsprogramma's, NIET | Housing programs, nec

Werken bij SPECTOR PHOTO GROUP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SPECTOR PHOTO GROUP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SPECTOR PHOTO GROUP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SPECTOR PHOTO GROUP. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende - Overheid - tot januari (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is op zoek naar een administratief bediende voor een project tot januari. Onze klant is actief in de openbare sector en is gelegen in Antwerpen. Ze zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer. De verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: Je plaatst bestellingen en volgt de ontvangsten op Je verzorgt de facturatie Je luistert naar de noden van de klanten en werkt voorstellen uit voor materialen Je staat in contact met leveranciers Je beheert de mobiele vloot Je verzorgt de nodige documenten Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Lasser/ monteur (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze firma in Opglabbeek, gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van aluminium en inoxconstructies voor de bouw, industrie en openbare werken, zijn wij op zoek naar een metaalbewerker/lasser aluminiumconstructies. Je hebt ervaring in de metaalsector (knippen, ponsen, walsen, zagen, lassen) Je kan halfautomaat lassen met aluminium. Kennis TIG lassen aluminium is een pluspunt) Je kan planlezen.

  • Vliegende verko(o)p(st)er FULLTIME - regio Waregem/Kortrijk (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote winkelketen gepsecialiseerd in bloemen en planten zijn wij op zoek naar flexibel ingestelde verko(o)p(st)ers. Dit voor de regio Waregem/Kortrijk. Voor deze functie sta je in voor het verkopen en verzorgen van bloemen en planten. Je bent commercieel ingesteld en enige ervaring in deze sector is een must. Je bent in het bezit van een eigen wagen en rijbewijs want het kan gebeuren dat je soms verandert van winkel.

  • HUISHOUDHULP REGIO IEPER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: GREENHOUSE IEPER

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Ieper zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Adecco Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen en allerlei huishoudelijke taken bij mensen thuis? Ben je vriendelijk, hulpvaardig, kan je zelfstandig werken? Dan ben JIJ de poetshulp die wij zoeken! Adecco Home Services is gespecialiseerd in het aanbieden van kwalitatieve huishoudhulp via het systeem van dienstencheques. Op ons kantoor word je individueel opgevolgd en ondersteund door een vast contactpersoon.

  • Poetshulp met dienstencheques Lier/Koningshooikt (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: LIERS CENTRUM VOOR GEZINSZORG

    Type: Dienstenchequebaan

    Gaan poetsen en /of strijken bij mensen thuis in de regio Lier en Koningshooikt.

  • Inspecteur voertuigen – local (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: VAB

    Type: Vaste Job

    MVI maakt deel uit van Macadam en is actief in Europa met vestigingen in België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland en Spanje, en heeft daarnaast reguliere activiteiten uitgebouwd in Luxemburg en Portugal. Vandaag wordt de laatste hand gelegd aan een opstart via lokale partnerships in Letland, Litouwen, Italië en in Noorwegen, waarna Oostenrijk en de andere Scandinavische landen zullen volgen. Van de meer dan 450.000 inspecties die Macadam jaarlijks uitvoert worden er 140.000 gerealiseerd in de Benelux en 240.000 in Frankrijk. Dit maakt Macadam marktleider op het vlak van inspecties van voertuigen en ondersteuning van het remarketingproces in opdracht van leasemaatschappijen, fleet owners en autofabrikanten. Ter uitbreiding van ons team op onze locatie in Vilvoorde zijn we op zoek naar een Inspecteur Voertuigen. Heb jij affiniteit met auto’s en werk je graag in een omgeving waar je de mooiste modellen voorbij ziet komen? Heb je scherpe ogen en ontgaat jou niets? Kom dan bij ons werken en ontwikkel je tot een Inspecteur Voertuigen. Als Inspecteur Voertuigen beoordeel je leaseauto’s en/of huurauto’s, waarvan het contract is afgelopen, op de aanwezigheid van schades en het ontbreken van accessoires. Het inspecteren vindt plaats op de locatie van de leasemaatschappij/verhuurmaatschappij of partner. Je registreert op je tablet, met de MVI inspectiesoftware, de acceptabele en de niet-acceptabele schades, je neemt digitale foto’s van het voertuig en de eventuele schade(s) en koppelt calculatiebedragen aan de schade-evenementen. Met deze gegevens maak je een volledig elektronisch rapport welke ingevoerd wordt op het Macadam IT platform. Op dit platform zijn onze klanten eveneens aangesloten.

  • Tuinier met ervaring (KERKHOVE)

    Regio: KERKHOVE

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de aanleg van tuinen. Je werkt met verschillende kranen om de verschillende projecten te realiseren. Je ondersteunt de zaakvoerder bij allerlei technische taken (verlichting,...)

  • Commercieel intern bediende - Credit advisor (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: FSD GROUP

    Type: Vaste Job

    Commercieel intern bediende - Credit advisor Geldlenen.be - FSD group, wij zijn tussenpersoon in persoonlijke leningen en verzekering. We zijn actief in België en Luxemburg. Onze partners zijn Elantis (Belfius), Record bank, Alpha Credit (BNPParibas), Afi-Esca, NN, .... Wij zijn op zoek naar een commercieel adviseur Taken: Het behandelen van nieuwe kredietaanvragen. Een vertrouwensrelatie opbouwen met de klanten. Het analyseren en indienen van dossiers. Het beheren en opvolgen van de lopende dossiers. Het beheren van de inkomende en uitgaande telefoongesprekken. Het behouden van onze goede professionele relatie met de banken. Profiel: U hebt een commerciële instelling om een dossier te analyseren. U hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel U bent stressbestendig U bent flexibel en houdt van uitdagingen. U bent Nederlandstalig en hebt kennis van het Frans. Ervaring in het behandelen van kredieten bij een bankinstelling of bij een kredietmakelaar is een troef

  • Psycholoog kinderen (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: THERAPIECENTRUM ZANDHOVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    U geeft therapie aan kinderen en jongeren en hun context. Het gaat om individuele begeleidingen, ouderbegeleiding, ondersteuning van anderen die betrokken zijn, zoals bijvoorbeeld de klasleerkracht. Belangrijke klachten waarvoor bij ons een hulpvraag wordt gesteld zijn emotionele problemen, verwerkingsproblemen (rouw, echtscheiding), ADHD, ASS, psychosomatische klachten, slaapproblemen, problemen in de sociale vaardigheden… Een expertise in hoogbegaafdheid is een meerwaarde. Er is in de praktijk mogelijkheid tot het geven van groepstrainingen.

  • Gelegenheidswerknemers of flexijob m/v (LINTER)

    Regio: LINTER

    Bedrijf: 'T SPIJKER

    Type: Werfreserve

    Voor ons feestzalencomplex Hof ten Steen te Linter zijn wij op zoek naar mensen die graag in het weekend iets willen bijverdienen als extra of in het kader van de flexijob. Het gaat voornamelijk om bediening in de zaal en/of taken in de keuken.

  • KEUKENHULP WEEKEND (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: RESTAURANT 't OVERHAMME

    Type: Flexijob

    Je helpt mee in de keuken onder toezich van de chef. Je staat voornamelijk aan de desserts / patisserie. Je werkt ieder weekend op zaterdag van 19u tot 23u en op zondag van 12u tot 17u.

Zoek naar antwoorden van SPECTOR PHOTO GROUP in sociale netwerken
Look for responds of SPECTOR PHOTO GROUP in social networks

Lees alle opmerkingen voor SPECTOR PHOTO GROUP. Laat een reactie achter voor SPECTOR PHOTO GROUP. SPECTOR PHOTO GROUP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SPECTOR PHOTO GROUP. Leave a respond for SPECTOR PHOTO GROUP. SPECTOR PHOTO GROUP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SPECTOR PHOTO GROUP op de google maps. Adres en contacten SPECTOR PHOTO GROUP
Location of SPECTOR PHOTO GROUP on the google maps. Address and contacts of SPECTOR PHOTO GROUP

Andere gerelateerde bedrijven als come SPECTOR PHOTO GROUP SPECTOR PHOTO GROUP: LELARGE FLEURS | Vermoote Patrick | SIMONIS JOSS & CO | Aquinter | M. MOLLET

Other related companies as SPECTOR PHOTO GROUP: LELARGE FLEURS | Vermoote Patrick | SIMONIS JOSS & CO | Aquinter | M. MOLLET

SPECTOR PHOTO GROUP is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SPECTOR PHOTO GROUP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05188537597. Het bedrijf SPECTOR PHOTO GROUP bevindt zich op het adres: Kwatrechtsteenweg 160, WETTEREN, O-VL 9230. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 723,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 893,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in SPECTOR PHOTO GROUP zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SPECTOR PHOTO GROUP is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SPECTOR PHOTO GROUP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SPECTOR PHOTO GROUP, openstaande posities, locatie van SPECTOR PHOTO GROUP op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SPECTOR PHOTO GROUP is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is SPECTOR PHOTO GROUP, company assigned to the tax number BE05188537597. The company SPECTOR PHOTO GROUP is located at the address: Kwatrechtsteenweg 160, WETTEREN, O-VL 9230. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 723,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 893,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in SPECTOR PHOTO GROUP were not found.
The main activity of SPECTOR PHOTO GROUP is Justice, Public Order and Safety, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SPECTOR PHOTO GROUP is not available. You also can look at reviews of SPECTOR PHOTO GROUP, open positions, location of SPECTOR PHOTO GROUP on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SPECTOR PHOTO GROUP, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SPECTOR PHOTO GROUP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SPECTOR PHOTO GROUP, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SPECTOR PHOTO GROUP, employees, financial statistics.