Spark Multimedia @rt bvba

Contactgegevens Spark Multimedia @rt bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Spark Multimedia @rt bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

Spark Multimedia @rt bvba

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Jules Draeyerstraat 9, Wilrijk, Antwerp 2610, België

Telefoon (phone): 03/289.50.60 (+32-03/289.50.60) 03/289.50.60 (+32-03/289.50.60)

Fax (fax): +32 (57) 537-91-73 +32 (57) 537-91-73

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Spark Multimedia @rt bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Spark Multimedia @rt bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Spark Multimedia @rt bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Spark Multimedia @rt bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Spark Multimedia @rt bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Spark Multimedia @rt bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Spark Multimedia @rt bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Spark Multimedia @rt bvba
Products information Spark Multimedia @rt bvba

BTW identificatienummer (tax): BE08527832031
Ondernemingsnummer: 2393890380
Hoofdstad (capital): 281,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 351,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in Spark Multimedia @rt bvba zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Spark Multimedia @rt bvba
(Get full report from official database of BE for Spark Multimedia @rt bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor Spark Multimedia @rt bvba
Addition kinds of activities for Spark Multimedia @rt bvba

208401. wijnen | Wines
229601. Snoer en stof voor het versterken van rubberen banden | Cord and fabric for reinforcing rubber tires
22580202. Stofafwerking, kettingbrei | Fabric finishing, warp knit
22960300. Koord en stof voor het versterken van brandstofcellen | Cord and fabric for reinforcing fuel cells
39310122. Strijkers, piano | Strings, piano
84220100. Aquaria en zoologische tuinen | Aquariums and zoological gardens

Werken bij Spark Multimedia @rt bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Spark Multimedia @rt bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Spark Multimedia @rt bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Spark Multimedia @rt bvba. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper huishoudproducten (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als verkoper van huishoudproducten staat u altijd klaar om te luisteren naar de klant. U geeft advies en speelt zo goed mogelijk in op hun wensen. Ook wordt er verwacht dat u zorgt voor een mooie presentatie van de afdeling.

  • Customer Support in Drogenbos (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: OFFICE TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Customer Support in Drogenbos. Onze klant is gelegen in Drogenbos en dringend op zoek naar een Customer Support (M/V) met reeds 3 jaar ervaring in de transportsector. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Customer Support (M/V) zijn: Je staat in voor het nagaan van de kwaliteit van de gedane afhalingen en verzindingen op basis van lijsten die aan Dispatching worden overgemaakt; Je voert de controle uit op de juistheid van de gegevens over de zending in het systeem, de incodering, de afsluiting van de ritten, etc.; Je rapporteert deze gegevens aan Dispatching en aan de Transport & Operations Manager; Je beantwoordt permanent vragen van de centrale Customer Service; Je verwerkt requests en geweigerde Transport Units; Je staat in voor de handmatige registratie van pakketgegevens; Je biedt hulp aan de kassa indien nodig. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Commercieel Medewerker Binnendienst (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gevestigd in Waregem zijn we op zoek naar een Commercieel medewerker (m/v):  Je adviseert en stimuleert extra verkopen (up en cross selling)  Je geeft orders in en volgt deze op Je doet actief prospectie  Je geeft de klant de juiste uitleg en helpt hen bij zijn beslissing 

  • Chauffeur C of CE - afzetcontainers (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zet afzetcontainers af of pikt die op met de vaste vrachtwagen of met een vrachtwagen en aanhangwagen. Je vertrekt steeds vanuit het depot en rijdt in een straal van 30 km in de regio. Je start tussen 5u en 7u 's morgens en presteert zo'n 10 tot 12u/dag. Als je even niet moet rijden, dan help je mee in het magazijn. Vanaf september is een nieuwe vrachtwagen voorzien, maar als je wil kan je onmiddellijk starten. Loon volgens PC schoonmaak (hoog startloon!) Optie vast

  • Huishoudhulp (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: t-interim Waregem

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken als huishoudhulp: • Je kan zelfstandig werken • Je hebt verantwoordelijkheidszin • Je bent flexibel en klantvriendelijk • Eigen vervoer(wagen - bromfiets) is een must/pluspunt Bedrijfsprofiel: Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp regio Beernem - voltijds / deeltijds (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Beernem zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten.

  • Huishoudhulp Drongen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques Deinze

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Strijken Boodschappen doen Strijken Je wordt tewerkgesteld in regio: Melle, Merelbeke, Deinze, Nazareth, De Pinte, Destelbergen, Heusden en/of drongen; volgens jouw voorkeur en vervoersmogelijkheden.

  • Bijverdienste : productiearbeider voedingsector (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Plukon Food Group

    Type: Studentenjob

    Zoek jij een job op een makkelijk te bereiken locatie met een goede verloning? Kan je je niet de hele week vrijmaken maar zoek je toch een job met werkzekerheid? Dan is onze vacature voor een bijverdienste als productiemedewerker in het voedingsbedrijf Plukon Maasmechelen zeker iets voor jou. Tijdens het werk zorg jij samen met je collega's voor een vlotte werking van de inpaklijn. Je houdt je bezig met kip te versnijden tot de juiste porties. Achteraf verpak je het product en zorg je voor het juiste etiket. Aangezien je met verse producten werkt, is je werkomgeving gekoeld. Zo blijven de hoogste hygiënestandaarden gewaarborgd. Jij krijgt uiteraard aangepaste warme kleding. Je pauze kan je doorbrengen in de refter, waar je allerlei snacks en dranken aan democratische prijzen kan aankopen. Er wordt gewerkt met een ochtend-en middagpost, zo heb jij nog de tijd overdag voor je hobby of gezin. Dankzij de aanwezigheid van een Randstadkantoor op het terrein van Plukon ben je ook gegarandeerd van een goede opvolging van je tewerkstelling! Via onze online applicatie geef jij je beschikbare dagen door, zo blijf je de baas over je eigen agenda. Wij zorgen ervoor dat je ingepland wordt en hier tijdig van wordt verwittigd.

  • Jobstudent schoonmaak te Turnhout (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: CARE

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we altijd gemotiveerde jobstudenten voor een leuke job in de schoonmaak tijdens de de zomervakantie.

  • Lesgever Engels in naschoolse opvang (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Dagdagelijks komen kinderen in contact met Engels, liedjes op de radio, een spel dat ze spelen en zoveel meer. De bedoeling is dat je kinderen een eerste kennismaking geeft met Engels, ze hebben op school nog geen Engels gehad maar willen al eens proeven van de taal op een leuke en actieve manier. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven schooldagen tussen 16.00 en 17.00 aan kinderen tussen 8 en 12 in Deurne en Antwerpen. Je werkt aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en leert zo de kinderen op een leuke manier het engels aan. Er is een lesprogramma voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

  • DRINGEND! Junior IT’ers met interesse in Software Testing (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: CTG Belgium

    Type: Vaste Job

    CTG België, een IT-consultancy bedrijf en de marktleider in Software Testing, is op zoek naar enthousiaste en gedreven Young Potentials die van Software Testing hun beroep willen maken. Daarom organiseren we opnieuw een intensieve opleiding tot Test Engineer. Nooit gedacht dat software testing een écht beroep is en dat er doorgroeimogelijkheden bestaan? Wij bieden je een interactieve training rond Gestructureerd Testen, Test Methodologie, Test Management en Test Design Technieken. In ons opleidingstraject laten we je verder kennis maken met HP ALM: Test Management Software. Na deze opleiding zal je je CTG-Testing collega's vervoegen in boeiende en uitdagende testprojecten in Vlaanderen, Brussel en Waals-Brabant. Als Test Engineer bij CTG kom je in aanraking met verschillende domeinen bij ICT en speel je een sleutelrol binnen het development proces. Tijdens de projecten bij onze klanten sta je in voor de diverse software tests, waaronder het testen van web services, mobile apps, ERP pakketten, het automatiseren van performantie- en regressietesten. Afhankelijk van je ambities en competenties krijg je de kans om door te groeien.

  • Flexi Keukenmedewerker - Pizza Hut Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van Spark Multimedia @rt bvba in sociale netwerken
Look for responds of Spark Multimedia @rt bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor Spark Multimedia @rt bvba. Laat een reactie achter voor Spark Multimedia @rt bvba. Spark Multimedia @rt bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Spark Multimedia @rt bvba. Leave a respond for Spark Multimedia @rt bvba. Spark Multimedia @rt bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Spark Multimedia @rt bvba op de google maps. Adres en contacten Spark Multimedia @rt bvba
Location of Spark Multimedia @rt bvba on the google maps. Address and contacts of Spark Multimedia @rt bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come Spark Multimedia @rt bvba Spark Multimedia @rt bvba: THIEBAUT CINDY | ERIC LAVENS | UMAY REIZEN | Frisofer NV | LE ROI DU MATELAS

Other related companies as Spark Multimedia @rt bvba: THIEBAUT CINDY | ERIC LAVENS | UMAY REIZEN | Frisofer NV | LE ROI DU MATELAS

Spark Multimedia @rt bvba is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Spark Multimedia @rt bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08527832031. Het bedrijf Spark Multimedia @rt bvba bevindt zich op het adres: Jules Draeyerstraat 9, Wilrijk, Antwerp 2610. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 281,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 351,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Spark Multimedia @rt bvba zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Spark Multimedia @rt bvba is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Spark Multimedia @rt bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Spark Multimedia @rt bvba, openstaande posities, locatie van Spark Multimedia @rt bvba op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Spark Multimedia @rt bvba is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Spark Multimedia @rt bvba, company assigned to the tax number BE08527832031. The company Spark Multimedia @rt bvba is located at the address: Jules Draeyerstraat 9, Wilrijk, Antwerp 2610. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 281,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 351,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Spark Multimedia @rt bvba were not found.
The main activity of Spark Multimedia @rt bvba is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Spark Multimedia @rt bvba is not available. You also can look at reviews of Spark Multimedia @rt bvba, open positions, location of Spark Multimedia @rt bvba on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Spark Multimedia @rt bvba, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Spark Multimedia @rt bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Spark Multimedia @rt bvba, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Spark Multimedia @rt bvba, employees, financial statistics.