Solvay Healthcare Ltd.

Contactgegevens Solvay Healthcare Ltd.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Solvay Healthcare Ltd.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Solvay Healthcare Ltd.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Solvay S.A.,Rue du, prince Albert, 33 Bruxelles, B-1050 BE Brussels, B-1050, België

Telefoon (phone): 32 2 509 7034 32 2 509 7034

Fax (fax): 32 2 509 7240 32 2 509 7240

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Solvay Healthcare Ltd.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Solvay Healthcare Ltd."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Solvay Healthcare Ltd."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Solvay Healthcare Ltd., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Solvay Healthcare Ltd.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Solvay Healthcare Ltd., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Solvay Healthcare Ltd.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Solvay Healthcare Ltd.
Products information Solvay Healthcare Ltd.

BTW identificatienummer (tax): BE07434417724
Ondernemingsnummer: 1154357910
Hoofdstad (capital): 530,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 380,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in Solvay Healthcare Ltd. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Solvay Healthcare Ltd.
(Get full report from official database of BE for Solvay Healthcare Ltd.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Solvay Healthcare Ltd.
Addition kinds of activities for Solvay Healthcare Ltd.

20480108. Pluimveevoeders | Poultry feeds
22739905. Smyrna tapijten en tapijten, machine geweven | Smyrna carpets and rugs, machine woven
32290106. Servies, glas of glaskeramiek | Tableware, glass or glass ceramic
36290203. Condensers, vast of variabel | Condensers, fixed or variable
37430104. Verwarmingstoestellen, voor spoorwegen | Heating units, for railroad cars
50330202. Isolatie, thermisch | Insulation, thermal
52610205. Bovenste bodem | Top soil
76990400. Afvalverwerking | Waste cleaning services
87420201. Compensatie- en voordelenplanningskonsultant | Compensation and benefits planning consultant

Werken bij Solvay Healthcare Ltd.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Solvay Healthcare Ltd.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Solvay Healthcare Ltd.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Solvay Healthcare Ltd.. Looking for open vacancies in other companies

  • Meewerkende projectleider/ werkvoorbereider (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Go4Jobs Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is dringend op zoek naar een meewerkende projectleider/  werkvoorbereider Je wordt de rechterhand van de operationele manager. Een team van +/- 30 personen aansturen. Uitschrijven van werkorders Techniekers opvolgen Administratief sterk zijn Werk verdelen onder de beschikbare techniekers Opvolgen van de planning LMRA Werken in DAGDIENST

  • heftruckchauffeur 2ploegen - Hooglede (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalverwerkend bedrijf regio Hooglede zijn we op zoek naar een heftruckbestuurder/zijlader U werkt vnl buiten op de koer. Stockeren wat productie gemaakt heeft. Laden en lossen vrachtwagens. De profielen hebben dan al een eindbehandeling gehad. Dus mogen niet beschadigd worden. U dient dus veilig te rijden. U moet zeker ook technisch inzicht hebben: waar profielen nemen met de heftruck zodat ze niet vallen?

  • Operator chemie - Dagwerk - € 15/ uur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als operator zal u instaan voor het sturen en beheren van een tankpark. Verschillende vrachtwagens komen hun chemische liquiden hier 'afhalen'. Als chemisch operator heeft u een gevarieerd takenpakket: - U neemt staalnames van de producten. - Het blenden van chemische producten. - U zorgt voor een vlotte, georganiseerde planning van het tankpark. - Gezond redeneren en meedenken in het proces - ... Als operator start u in dagploeg. Dit in het kader van een uitgebreide opleiding. Na ongeveer een jaar gaat u over in 2 ploegen. Een uitdagende job in een stabiele werkomgeving. Buitenwerk schrikt u niet af. Bovendien bent u er zich bewust van dat Oliën soms iets minder proper werk met zich kan meebrengen. Interesse? solliciteren kan door uw CV op te sturen naar [email protected] Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler gespecialiseerd in het bewerken, verwerken, stockeren van allerhande producten voor de chemische industrie.   In België is onze klant gevestigd in de Antwerpse en Gentse haven.  

  • Flexijob of student voor 15/10! Barmedewerker van 18u-21u (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een flexijob in een café in Waasmunster? Je staat in voor de bediening van de klanten. Voor vanavond zoeken wij een barmedewerker tussen 18u en 21u !

  • Student - handlanger bouw (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Studentenjob

    Voor een bouwbedrijf in Zele zoeken wij een jobstudent om appartementen te poetsen. Ideaal is een team van min. 2 studenten die gezamenlijk periodiek beschikbaar zijn. (Bv wekelijks 1 dag , maakt niet uit welke dag). Vervoer kan de firma eventueel voorzien. Takenpakket: ofwel appartementen , hier of daar , te gaan kuisen ofwel ander kuiswerk ( voertuigen , machines, .. )

  • jobstudent of flexijob (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: HARMONIZE

    Type: Studentenjob

    hulp of begeleiding bij de afslanktoestellen, bestellingen verwerken, lokaal op orde houden, klanten ontvangen

  • Verpleegkundige te Dilbeek (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Armonea

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de verpleegkundige verzorging van onze bewoners: bloedafnames, inspuitingen, wondzorg,… Je staat in heel nauw contact met onze bewoners en speelt een sleutelrol in hun beleving in het woonzorgcentrum. Onze groep is voor woonzorgcentrum Quietas te Dilbeek op zoek naar een enthousiaste verpleegkundige die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Je bent een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, liefdevolle zorg en begrip centraal staan Je durft je verplaatsen in de leefwereld van onze bewoners en wil bijdragen tot een waardevol en gelukkig verblijf in ons woon- en zorgcentrum Je zal instaan voor de verpleegkundige verzorging van onze bewoners: klaarzetten van medicatie, inspuitingen, bloednames, wondzorg …

  • Winkelmanager in opleiding Colruyt regio Brussel Noord-West (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Een job bij jou in de buurt! In een van onze volgende winkels: Sint-Pieters-Woluwe, Oudergem, Evere, Schaarbeek, Roodebeek en Kraainem. Zelf je Colruyt-filaal runnen? Als winkelmanager in opleiding leer je alle kneepjes van het vak: van stockbeheer over winkelinrichting tot de coaching van je teammedewerkers. Een gouden kans voor een energiek organisatietalent met een hart voor retail. Je taken en de werking van jouw winkel? Die leer je tijdens je opleidingstraject kennen. De eerste maanden verken je de structuur van de winkel en maak je kennis met het takenpakket van een bediende-verkoper. Het is immers belangrijk dat je de functie van bediende-verkoper goed begrijpt als coach. Stap voor stap krijg je meer verantwoordelijkheden als winkelmanager en neem je de zaken in handen. Zo ontwikkel je inzicht in de winkel en leer je de organisatie ervan volledig kennen. Je opleidingstraject duurt maximum 2 jaar, op maat van je talenten en capaciteiten. Erna groei je door naar de functie van winkelmanager en mag je aan de slag in je eigen winkel. Daar coach je een team van ongeveer 35 tot 60 medewerkers. Je team bestaat uit een brede waaier aan profielen, van rayonverantwoordelijken en bediende-verkopers tot eerste verkopers. Jij helpt en motiveert hen om hun taken zo goed mogelijk te vervullen. Als gerant neem je onderstaande taken op: - Een team coachen. Je bent er voor je team, staat open voor hun mening en houdt rekening met hun feedback. Je vervangers zorgen voor de organisatie op de werkvloer en staan samen met jou in voor de dagelijkse coaching van de medewerkers. Jij begeleidt hen waar nodig en creëert zo een aangenaam werkkader, zodat iedereen zich goed voelt. - Doelstellingen bepalen en realiseren. Je zet de beschikbare middelen optimaal in. Zo behaal je je doelstellingen op vlak van zakencijfer en loonkost. Daarnaast stel je de werking van je winkel kritisch in vraag. Je neemt zowel intern als extern initiatieven in het kader van de langetermijnstrategie. - De dienstverlening optimaliseren. Ook op commercieel vlak ben jij de verantwoordelijke. Je hebt aandacht voor klantvriendelijkheid en veiligheid en draagt die houding uit naar je team. Zo kunnen zij de klanten op een klantgerichte en commerciële manier verder helpen. Tijdens je opleiding werk je in een Colruyt-winkel volgens een variabel uurrooster.

  • Projectingenieur Automatisatie / DCS Programmeur (PCS7) regio Antwerpen (vast of freelance) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    P4P zoekt voor een klant een Projectingenieur Automatisatie / DCS Programmeur (PCS7) in de regio Antwerpen. FUNCTIEBESCHRIJVING: Als Projectingenieur Automatisatie / DCS Programmeur (PCS7) kom je terecht in een consultant rol. In eerste instantie zal je worden ingezet bij een klant gelegen in Antwerpen en actief in de chemische sector. Je zal verantwoordelijk zijn voor de upgrade van een PCS7 systeem. Je gaat versie 6 omzetten naar versie 8 en werkt daarvoor samen met de huidige programmeur. Jouw takenpakket als Projectingenieur Automatisatie / DCS Programmeur (PCS7): Uitvoeren van nauwkeurige technische analyses Het schrijven van software in PCS7 Het opstellen en uitvoeren van testen De indienstname van de software

  • Vivid Resourcing - Lead Java Developer (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    I am working directly with a client based in Bruges who is looking for a lead Java developer for a 12-month freelance contract with extensions.     Role To take a leading role in the development of a new application You will be expected to collaborate with architects and technical analysts You will be asked to help with coaching more Junior developer when necessary   Requirements  Several years' experience working as a Java developer Experience with SpringBoot and Hibernate Experience working with architects and analysts would be beneficial Good knowledge of Angular framework is desirable - version 5 if possible Knowledge of Web Services (SOAP/Rest) is desirable Dutch is mandatory English would be a bonus   Details   Location: Bruges   Duration: 12 Months+ Start Date: ASAP     If you wish to be considered for the position available, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below.

  • Vlotte flexi verkoopmedewerker kledij met ervaring (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Flexijob

    Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u en je geeft je beschikbaarheden door Bedrijfsprofiel: Voor een groeiende kledingwinkel die verschillende filialen heeft binnen Vlaanderen, zijn we op zoek naar flexi verkoopmedewerkers.  Ze verkopen er trendy en mooie kledij, schoenen en accessoires.

  • Keukenhulp (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: J & M CATERING SERVICES

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar gedreven en dynamische personen die graag af en toe een handje komen toesteken in onze keuken. Als één van de grotere cateraars in België hebben we tijdens onze piekperiodes nood aan extra hulp in zowel de koude als warme keuken. Hier gebeuren de voorbereidingen van zowel warme als koude gerechten die daarna op event verder afgewerkt en geserveerd worden. Het takenpakket kan dus variëren van het smeren van allerlei broodjes tot het voorbereiden van koude hapjes tot soep en sauzen maken. Wekelijks mailen we naar onze pool van extra's de keukenplanning door, waarop je jezelf dan kan inplannen naar keuze. Je kan dus zelf kiezen wanneer en hoe vaak je komt werken!

Zoek naar antwoorden van Solvay Healthcare Ltd. in sociale netwerken
Look for responds of Solvay Healthcare Ltd. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Solvay Healthcare Ltd.. Laat een reactie achter voor Solvay Healthcare Ltd.. Solvay Healthcare Ltd. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Solvay Healthcare Ltd.. Leave a respond for Solvay Healthcare Ltd.. Solvay Healthcare Ltd. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Solvay Healthcare Ltd. op de google maps. Adres en contacten Solvay Healthcare Ltd.
Location of Solvay Healthcare Ltd. on the google maps. Address and contacts of Solvay Healthcare Ltd.

Andere gerelateerde bedrijven als come Solvay Healthcare Ltd. Solvay Healthcare Ltd.: Straetman E | Zakenkantoor Van Riel BVBA | RENT-A-PLANT | De Backer & Peckelbeen | Pypen C

Other related companies as Solvay Healthcare Ltd.: Straetman E | Zakenkantoor Van Riel BVBA | RENT-A-PLANT | De Backer & Peckelbeen | Pypen C

Solvay Healthcare Ltd. is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Solvay Healthcare Ltd., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07434417724. Het bedrijf Solvay Healthcare Ltd. bevindt zich op het adres: Solvay S.A.,Rue du, prince Albert, 33 Bruxelles, B-1050 BE Brussels, B-1050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 530,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 380,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Solvay Healthcare Ltd. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Solvay Healthcare Ltd. is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Solvay Healthcare Ltd. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Solvay Healthcare Ltd., openstaande posities, locatie van Solvay Healthcare Ltd. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Solvay Healthcare Ltd. is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Solvay Healthcare Ltd., company assigned to the tax number BE07434417724. The company Solvay Healthcare Ltd. is located at the address: Solvay S.A.,Rue du, prince Albert, 33 Bruxelles, B-1050 BE Brussels, B-1050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 530,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 380,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Solvay Healthcare Ltd. were not found.
The main activity of Solvay Healthcare Ltd. is Justice, Public Order and Safety, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Solvay Healthcare Ltd. is not available. You also can look at reviews of Solvay Healthcare Ltd., open positions, location of Solvay Healthcare Ltd. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Solvay Healthcare Ltd., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Solvay Healthcare Ltd., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Solvay Healthcare Ltd., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Solvay Healthcare Ltd., employees, financial statistics.