SOCS

Contactgegevens SOCS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SOCS: address, phone, fax, email, website, opening hours

SOCS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ezaart 38, Mol, - 2400, België

Telefoon (phone): 3214322322 3214320300 3214322322 3214320300

Fax (fax): +32 (4) 337-84-47 +32 (4) 337-84-47

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SOCS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SOCS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SOCS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SOCS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SOCS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SOCS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SOCS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SOCS
Products information SOCS

BTW identificatienummer (tax): BE07018035888
Ondernemingsnummer: 1568542480
Hoofdstad (capital): 915,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 426,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in SOCS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SOCS
(Get full report from official database of BE for SOCS)

Aanvulling soorten activiteiten voor SOCS
Addition kinds of activities for SOCS

3262. Vitreous China tafel en keukengerei | Vitreous china table and kitchenware
07210301. Ziektebeheersdiensten bezorgen | Crop disease control services
28449905. Toilet preparaten | Toilet preparations
42129910. Mail carrier, contract | Mail carriers, contract
56999904. Formele kleding | Formal wear

Werken bij SOCS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SOCS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SOCS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SOCS. Looking for open vacancies in other companies

  • CNC - plooien, laser (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP HAVEN & LOGISTICS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Storingen aan een machine opmerken en aanpassingen doorvoeren Preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren De productie opstarten en bewaken (preproductie, serieproductie, ...) Gegevens voor productie- en kwaliteitsopvolging registreren (storingen, interventies, ...) De verschillende bewerkingsfases en de afstelwaarden (tolerantie, positie, oppervlaktestaat, ...) van het stuk en het gereedschap bepalen De geproduceerde stukken controleren

  • Elektricien - regio Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een elektricien voor een elektriciteitsbedrijf regio Oostkamp. Je doet aansluitingen op werven regio Brugge. Je hebt sterke interesse in elektriciteitswerken.

  • Poetshulp Dilbeek/Ternat (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • HUISHOUDHULP Zelzate (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: DE MANGELAAR (ZELZATE)

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat poetsen bij particulieren in regio Zelzate.

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Jobstudent Lasser (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Studentenjob

    Jouw takenpakket bestaat uit: - het aflassen (half-automaat) van kleine en grote materialen (zeer divers)

  • ENTHOUSIASTE STUDENT: ENKELE DAGEN IN DE WEEK (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Studentenjob

    Onze klant zet een grote flyer actie op poten en daarvoor hebben we een enthousiaste sociale persoon nodig!   

  • keukenmedewerkers (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Familie- en vrijetijdscenter Den Bruul

    Type: Vaste Job

    Als medewerker maak je deel uit van het team van de brochetterie. Je krijgt een interne opleiding, zodat je na een periode zelfstandig de brochetterie kan opstarten. Verder kan je ook klanten bedienen aan het loket ( frituurgerechten). Ook hiervoor krijg je de nodige opleidingen. Je staat ook mee in om de keuken op orde te houden samen met je collega's.

  • Projectleider elektrische installaties (m/v) (PLOEGSTEERT)

    Regio: PLOEGSTEERT

    Bedrijf: CERATEC ELECTROTECHNICS

    Type: Vaste Job

    Voor de afdeling Elektrische installaties in Ploegsteert, Olsene en Doornik Je ontwerpt, berekent en begroot elektrotechnische installaties. Je verzorgt en bewaakt de noodzakelijke planningen, het kostenbudget en de werfopvolging. Je adviseert en overlegt met klanten, en onderhoudt contact met leveranciers, onderaannemers en de werkvloer.

  • Dispatcher, Zwijndrecht (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Recrewtment Maritime

    Type: Vaste Job

    Heb je interesse in autotechnieken? Deed je alreeds ervaring op als Dispatcher? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een innovatieve mobiliteitsorganisatie zijn wij op zoek naar een Dispatcher met tewerkstelling in Zwijndrecht. Wat mag je in deze functie verwachten? Je bepaalt de prioriteit van inkomende aanvragen en maakt aan de hand hiervan een planning op van uit te voeren en reeds gekende opdrachten Je onderneemt actie met de info die voorhanden is, rekening houdend met verschillende parameters zoals interventietijd, urgentie, kost, type voertuig, ... Je onderhoudt een nauw contact met andere afdelingen die nodige informatie kunnen aanleveren Je zorgt er voor dat het dispatchinggebeuren ook administratief correct wordt afgehandeld Je bespreekt eventuele problemen met de hoofd dispatching in een spontaan en open overleg

  • Mechanisch tekenaar (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VIND! Engineering Roeselare

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor zowel het aanpassen van bestaande ontwikkelingen (die je doorkrijgt van de afdeling te Nederland en Polen) alsook voor het volledig van nul ontwikkelen en tekenen van een de machine. Dit betreft voornamelijk het mechanisch, pneumatisch en hydraulisch gedeelte van de machine, alsook bijv. de elektrische sensoren ed. op de tekening plaatsen. (Elektrische schema's zullen niet getekend moeten worden) Je wordt intern begeleid door een ervaren collega die er reeds een 6tal jaar werkt.

  • Kok (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: SAILLART

    Type: Werfreserve

    Je hebt een passie voor lekker eten en drinken en je maakt het je gasten graag naar de zin. Herken je jezelf hierin ? Dan heeft Saillart Catering vast een baan naar jou smaak. Saillart verzorgt catering voor diverse opdrachtgevers: van grote events tot bedrijven. U staat in voor de Mise & Place catering. U staat in voor de toezicht van hygiëne, orde en netheid in de keuken. U staat in voor het opvolgen van alle vooropgestelde normen. U bent verantwoordelijk voor het bereiden, serveren en afwerken van maaltijden op locatie.

Zoek naar antwoorden van SOCS in sociale netwerken
Look for responds of SOCS in social networks

Lees alle opmerkingen voor SOCS. Laat een reactie achter voor SOCS. SOCS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SOCS. Leave a respond for SOCS. SOCS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SOCS op de google maps. Adres en contacten SOCS
Location of SOCS on the google maps. Address and contacts of SOCS

Andere gerelateerde bedrijven als come SOCS SOCS: FLDELVI TEXTILES NV | RONNY DE POORTER | FILIP GRUYAERT | BENOIT HERBIET | EVERAERT, PATRICK

Other related companies as SOCS: FLDELVI TEXTILES NV | RONNY DE POORTER | FILIP GRUYAERT | BENOIT HERBIET | EVERAERT, PATRICK

SOCS is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SOCS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07018035888. Het bedrijf SOCS bevindt zich op het adres: Ezaart 38, Mol, - 2400. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 915,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 426,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in SOCS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SOCS is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SOCS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SOCS, openstaande posities, locatie van SOCS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SOCS is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is SOCS, company assigned to the tax number BE07018035888. The company SOCS is located at the address: Ezaart 38, Mol, - 2400. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 915,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 426,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in SOCS were not found.
The main activity of SOCS is Services, Not Elsewhere Classified, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SOCS is not available. You also can look at reviews of SOCS, open positions, location of SOCS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SOCS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SOCS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SOCS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SOCS, employees, financial statistics.