SNOECK, PIERRE

Contactgegevens SNOECK, PIERRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SNOECK, PIERRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

SNOECK, PIERRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Breeschoot 37, DEINZE, OLV 9800, België

Telefoon (phone): 93868021 (+32-93868021) 93868021 (+32-93868021)

Fax (fax): 123 123 1234 (+32-123 123 1234) 123 123 1234 (+32-123 123 1234)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SNOECK, PIERRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SNOECK, PIERRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SNOECK, PIERRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SNOECK, PIERRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SNOECK, PIERRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SNOECK, PIERRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SNOECK, PIERRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SNOECK, PIERRE
Products information SNOECK, PIERRE

BTW identificatienummer (tax): BE04800994873
Ondernemingsnummer: 5459899902
Hoofdstad (capital): 441,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 326,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in SNOECK, PIERRE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SNOECK, PIERRE
(Get full report from official database of BE for SNOECK, PIERRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor SNOECK, PIERRE
Addition kinds of activities for SNOECK, PIERRE

092199. Vissuikerijen en conserven, nec | Fish hatcheries and preserves, nec
396503. Fasteners | Fasteners
27590104. Aandelen certificaten: afdrukken, NSK | Stock certificates: printing, nsk
32119901. Antiekglas | Antique glass
37110409. Street flushers, assemblage van | Street flushers, assembly of
38299901. Anamometers | Anamometers

Werken bij SNOECK, PIERRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SNOECK, PIERRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SNOECK, PIERRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SNOECK, PIERRE. Looking for open vacancies in other companies

  • DRINGEND: MAGAZIJNMEDEWERKERS-ORDERPICKERS DIE OP OPROEPBASIS WILLEN WERKEN - REGIO GEEL (EINDHOUT)

    Regio: EINDHOUT

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze logistieke klant in Geel en Eindhout zijn wij dringend op zoek naar gemotiveerde magazijnmedewerkers die via oproepbasis willen werken. Het is een vrij drukke periode, dus er is een grote kans dat je vaker wordt ingepland. Je kan werken in een 2 ploegensysteem.

  • Horecamedewerker café te Ingelmunster (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal werken als cafémedewerker in een zaak te Ingelmunster. De uren zijn van 14 uur tot +/- 17 uur.

  • Klantendienstmedewerker supermarktketen, Diegem, fulltime (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als customer sercive medewerker zal je zowel telefonisch als schriftelijk vragen en bemerkingen behandelen van de klanten. Dit doe je telkens op een klantvriendelijke en professionele manier. Voor onze klant gelegen vlakbij het station in Diegem, zoeken we gemotiveerde klantendienstmedewerkers. Met vestigingen over de hele wereld (Frankrijk, Marokko, Algerije, Roemenië, Zuid-Afrika en sinds kort in België, Nederland) is dit een groeiend bedrijf met veel internationale projecten. Voor het ogenblik zoeken we een customer service agent voor een populaire supermarktketen.

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE met affiniteit in de bouwsector (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant groothandel parket en binnendeuren gelegen regio Roeselare zoeken wij een administratief bediende om de afdeling te versterken: Je stelt deurenlijsten op a.d.h.v. een plan Je geeft bestellingen door Je stelt de voorbereiding op voor de werf en de opvolging Je maakt offertes en facturen op

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Poppel (POPPEL)

    Regio: POPPEL

    Bedrijf: POETSHULP & WERK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Poetshulp & Werk verricht je bij de klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken, maar uiteraard mag jij zelf ook aangeven wat je het liefst doet. Je wordt begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kan. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en op welke dagen wel of niet. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan !

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Ieper - Vlamertinge - Elverdinge - Dikkebus - Zillebeke (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Gemotiveerde Huishoudhulpen dienstencheques - Regio Peer en Hechtel-Eksel bij ouderen (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Webdeveloper (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: D&D distribution

    Type: Vaste Job

    Verdere ontwikkeling en uitbouw van… Uniek en innovatief webshop platform met B2B webshop + 100-tal B2C webshops gericht naar eindklanten, inclusief modules zoals een PC Configurator, supply selector, backend module, …  Server Configurator waarmee onze resellers een server systeem kunnen samenstellen, bestellen en nadien beheren Online platform voor IT verdelers met ticketing, beheer van documentatie, verkoop van recurring careplan-abonnementen, etc Koppelingen met ons cloud platform (zodat men vanaf de webshops cloudoplossingen zoals Office 365, Azure, … kan bestellen)  Koppelingen met ons ERP pakket en de ERP software van onze resellers

  • Storingstechnieker - 2 ploegen (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Voor hun productieplant te Edegem is onze klant op zoek naar een maintenance technician. VOORNAAMSTE TAKEN: Als onderhoudstechnieker ben je samen met jouw collega’s binnen het team van Machine Maintenance verantwoordelijk voor het onderhoud van het geautomatiseerd machinepark en de installaties. Je zorgt op een zelfstandige en efficiënte manier voor het preventief en curatief onderhoud op vlak van elektriciteit, mechanica en sturingen (PLC/CNC). Daarnaast ben je ook betrokken bij verbeteringen en wijzigingen aan het machinepark. Je analyseert terugkerende problemen en werkt verbetervoorstellen uit. In nauwe samenwerking met de verschillende productieafdelingen zorg je ervoor dat de machines en installaties optimaal beschikbaar zijn voor productie.

  • Verantwoordelijke Planning Verhuurpark (M/V) (WERCHTER)

    Regio: WERCHTER

    Bedrijf: THE POWERSHOP

    Type: Vaste Job

    . Korte termijn inplannen van materiaal (generatoren, lichtmasten, airco, heaters, …) in nauw overleg met de verhuurafdeling . Middellange termijn: inplannen van projecten, in beeld brengen van eventuele tekorten aan materialen en oplossingen zoeken samen met verhuurafdeling . Lange termijn : inventariseren van evolutie op meerdere jaren evenals materiaalbehoeften en nodige investeringen . Beheren van inhuur materiaal en tijdig plaatsen van reserveringen enbestellingen met het oog op economische rentabiliteit . Zeer nauwe samenwerking met de Transport Manager en Crewplanner op gebied van planning en crew : jullie werken als een team en zijn ook back up voor elkaar. . om de twee weken bent U buiten de werkuren on call (afwisselend met de Transport Manager)

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • DEELTIJDS BEGELEID(ST)ERS KINDEROPVANG PETER PAN (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG

    Type: Werfreserve

    Als begeleid(st)er sta je in voor de opvang van kinderen tussen 2,5 jaar en 12 jaar voor en na de schooluren, schoolvrije dagen en vakanties. Je zorgt samen met je collega’s voor een gevarieerd spelprogramma en spelmogelijkheden en zorgt voor de praktische organisatie van dagelijkse opvang (zoals afnemen aanwezigheden, boodschappen, …)

Zoek naar antwoorden van SNOECK, PIERRE in sociale netwerken
Look for responds of SNOECK, PIERRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor SNOECK, PIERRE. Laat een reactie achter voor SNOECK, PIERRE. SNOECK, PIERRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SNOECK, PIERRE. Leave a respond for SNOECK, PIERRE. SNOECK, PIERRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SNOECK, PIERRE op de google maps. Adres en contacten SNOECK, PIERRE
Location of SNOECK, PIERRE on the google maps. Address and contacts of SNOECK, PIERRE

Andere gerelateerde bedrijven als come SNOECK, PIERRE SNOECK, PIERRE: CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | HALLOT M | Bruno G | GALERIE ECHANCRURE | DOISE D

Other related companies as SNOECK, PIERRE: CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | HALLOT M | Bruno G | GALERIE ECHANCRURE | DOISE D

SNOECK, PIERRE is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SNOECK, PIERRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04800994873. Het bedrijf SNOECK, PIERRE bevindt zich op het adres: Breeschoot 37, DEINZE, OLV 9800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 441,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 326,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in SNOECK, PIERRE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SNOECK, PIERRE is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SNOECK, PIERRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SNOECK, PIERRE, openstaande posities, locatie van SNOECK, PIERRE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SNOECK, PIERRE is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is SNOECK, PIERRE, company assigned to the tax number BE04800994873. The company SNOECK, PIERRE is located at the address: Breeschoot 37, DEINZE, OLV 9800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 441,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 326,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in SNOECK, PIERRE were not found.
The main activity of SNOECK, PIERRE is Primary Metal Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SNOECK, PIERRE is not available. You also can look at reviews of SNOECK, PIERRE, open positions, location of SNOECK, PIERRE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SNOECK, PIERRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SNOECK, PIERRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SNOECK, PIERRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SNOECK, PIERRE, employees, financial statistics.