Smash

Contactgegevens Smash: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Smash: address, phone, fax, email, website, opening hours

Smash

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Langestraat 27, KAMPENHOUT, 1910 BE, België

Telefoon (phone): 32 16 65 60 40 32 16 65 60 40

Fax (fax): 32 16 65 75 04 32 16 65 75 04

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Smash: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Smash"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Smash"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Smash, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Smash. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Smash, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Smash. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Smash
Products information Smash

BTW identificatienummer (tax): BE04823242187
Ondernemingsnummer: 5105316162
Hoofdstad (capital): 183,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 654,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in Smash zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Smash
(Get full report from official database of BE for Smash)

Aanvulling soorten activiteiten voor Smash
Addition kinds of activities for Smash

509401. Edelstenen en metalen | Precious stones and metals
22310301. Biljartdoeken | Billiard cloths
27590602. Letterpress afdrukken | Letterpress printing
35890203. Vuil vuil eenheden, industrieel | Dirt sweeping units, industrial
57199905. Huishoudelijke artikelen, nec | Housewares, nec

Werken bij Smash: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Smash: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Smash. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Smash. Looking for open vacancies in other companies

  • heftruckchauffeur 2ploegen - Hooglede (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalverwerkend bedrijf regio Hooglede zijn we op zoek naar een heftruckbestuurder/zijlader U werkt vnl buiten op de koer. Stockeren wat productie gemaakt heeft. Laden en lossen vrachtwagens. De profielen hebben dan al een eindbehandeling gehad. Dus mogen niet beschadigd worden. U dient dus veilig te rijden. U moet zeker ook technisch inzicht hebben: waar profielen nemen met de heftruck zodat ze niet vallen?

  • Winkelbediende Dreamland regio Zottegem (Lede, Denerleeuw, Ninove en Zottegem) (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je de brug tussen kinderen en ouders. Het ene moment droom je mee over ridders en prinsessen, het andere moment adviseer je ouders over hun productkeuze. Je bent geboeid en gebeten door het DreamLand-aanbod en volgt trends op de voet. Verder bestaat je gevarieerde takenpakket uit rekken aanvullen en het winkelbeeld aantrekkelijk maken. En je bent betrokken bij de manier van werken in de winkel. Zie je bijvoorbeeld dat een bepaalde werkwijze efficiënter kan, dan neem je zelf het initiatief om die te verbeteren.

  • Stikker/Stoffeerder te Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Stikker/stoffeerder te Boom ben je dagelijks bezig met het produceren van meubels en zien jouw dagelijkse taken er als volgt uit: Je stoffeert stoelen aan de hand van een stoffeermachine. Je knipt de stoffen met de nodige mallen en patronen. Je stikt en lijmt de stoffen op een zorgvuldige manier. Je levert nauwkeurig en kwalitatief werk. Je rolt de stoffen uit en je tekent de juiste maten af.

  • Plaatbewerker/afleveraar BE (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Lommel zijn we op zoek naar een plaatbewerker die tevens zal instaan voor het afleveren van materialen op de werf/bij de klant.  Als plaatbewerker sta je in voor;  knippen, slijpen, cnc-ponsen van materialen in staal, voorgelakt staal, rvs en aluminium (na uitleg / instructies) Buigen / plooien van dun plaatwerk (dak / gevelmateriaal) Verpakken van productenAls afleveraar sta je in voor; het zorgvuldig afleveren van materialen

  • Transportplanner (m-v) (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal productiebedrijf in Wielsbeke zijn wij op zoek naar een transportplanner. Je bent verantwoordelijk voor het plannen en organiseren van het transport ifv de bestelde goederen. Je wijst verschillende vrachten toe aan de transporteurs Je houdt alle betrokken partijen op de hoogte (customer service, magazijn, transporteurs,...) Op administratief vlak ben je verantwoordelijk voor oorsprongscertificaten, klassement, transportdocumenten,.... Voor klanten ben je de eerste contactpersoon en beantwoord je hun vragen over ladingen en leveringen Retourtransporten boek je in en volg je nauwkeurig op, zowel op communicatief als op administratief vlak. Wekelijks spring je een halve dag bij in het portiersteam voor het ontvangen en het helpen van de chauffeurs met hun vrachten, het wegwijs maken op de site, het verlaten van de site,...

  • Huishoudhulp 32u: directe opstart! (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: AMBY TORHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Student verkoop WEEKENDS - VAKANTIES (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Brugge zijn we steeds op zoek naar jobstudenten (M/V) die tijdens de weekends en verloven kunnen werken. Functie: - Verkoop winkel - Kassawerk (sporadisch) - Plooien kledij + net houden winkel - Opruimen pashokjes

  • TALENT MANAGER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf in de regio van Ieper gaan wij op zoek naar een talent manager. Jij zal: - instaan voor de ontwikkeling van de competenties van de medewerkers en werkt een beleid uit hierover. - behoefteanalyses uitvoeren rond opleidingen. - loopbaanpaden uitstippelen. - de interne doorgroei van medewerkers stimuleren. - rapporteren aan de HR manager.

  • Kwaliteitsverantwoordelijke (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Na een korte introductie zal je enerzijds instaan voor de administratieve follow-up (procedures, wetgeving, klantencommunicatie) en anderzijds voor de praktische aansturing op de werkvloer (instructies, opleiding, kwaliteitscontrole). Daarnaast zal je instaan voor de begeleiding van audits door de overheid en de klanten. Tevens fungeer je als woordvoerder voor het bedrijf. Je rapporteert rechtstreeks aan de familiale directie.

  • Chauffeur CE (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: DEVOOGHT LOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Transport met betonmixer of kipper. Tewerkstelling te Gent - Zeehaven.

  • Verantwoordelijke Pijler Tewerkstelling van de Pool Opleiding Werk (SINT-JOOST-TEN-NODE)

    Regio: SINT-JOOST-TEN-NODE

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Vaste Job

    Werkomgeving : De Polen Opleiding-Werk (POW), zijn het resultaat van een publiek-private samenwerking. Hiermee worden alle opleidings- en tewerkstellingsspelers, waaronder Actiris, Bruxelles Formation, VDAB en de sectoren, verenigd op één plaats. Dit om een volledige waaier aan tools aan te bieden. Doel? Opleidingsmiddelen, -infrastructuur en -materiaal voor werkzoekenden én werknemers bundelen. Naast opleidingen, zullen de POW's zich toeleggen op de erkenning van competenties, het promoten van beroepen, begeleiden en recruteren. Verantwoordelijkheden: Beheer van de organisatie van zijn pijler - Verspreiding van de informatie die nodig is voor de goede werking van zijn pijler - Beheer van de individuele ontwikkeling van de rechtstreekse medewerkers van zijn pijler. Creatie van een goed beeld van zijn pijler - Uitwerking van jaarlijkse activiteitenverslagen en/of studieverslagen. Vertegenwoordiging van Actiris binnen zijn pool en van zijn pool bij externe diensten en partners. Het standpunt van Actiris binnen het directiecomité van de vzw verzekeren en de rol van ambassadeur van de pool opnemen. Bevordering en opvolging van de samenwerkingsverbanden en de complementariteit tussen de andere pijlers/POW's, de dienst Select en de andere diensten van Actiris en de partners - Ontwikkeling en invoering van een operationele strategie voor de verwezenlijking van de doelstellingen van zijn pijler. Activiteiten / taken: Deelnemen aan het Directiecomité van de POW - De werkstromen organiseren en de rollen verdelen - Gedelegeerde projecten beheren en verslag uitbrengen over behaalde resultaten - Nieuwe medewerkers aanwerven en integreren - De vaardigheden van zijn medewerkers ontwikkelen en hen motiveren - Instaan voor de goede werking van de medewerkers - Functie-, tussentijdse en evaluatiegesprekken voeren - De werking van het team optimaliseren - Teamgeest creëren en acties invoeren om deze teamgeest te behouden. De kwaliteit van de dienstverlening aan de werkgevers en werkzoekenden waarborgen - Een netwerk oprichten en de samenwerking met de partners vergemakkelijken - Een proactieve band tot stand brengen tussen de actoren van de pijlers en de externe partners - De samenwerking vergemakkelijken en handhaven met de interne diensten van Actiris die over dezelfde dienstverlening beschikken: dienst Select, agentschappen enz.

  • Zelfstandige psycholo(o)g(e) (SINT-JOB-IN-'T-GOOR)

    Regio: SINT-JOB-IN-'T-GOOR

    Bedrijf: LYSSENS-DANNEBOOM & VAN TILBORGH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een huisartsenpraktijk met 8 huisartsen en een multidisciplinair team met verschillende gezondheidsmedewerkers. Om dit team te versterken zijn wij op zoek naar een psycholo(o)g(e) op zelfstandige basis. Enige ervaring is een pluspunt .

Zoek naar antwoorden van Smash in sociale netwerken
Look for responds of Smash in social networks

Lees alle opmerkingen voor Smash. Laat een reactie achter voor Smash. Smash bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Smash. Leave a respond for Smash. Smash on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Smash op de google maps. Adres en contacten Smash
Location of Smash on the google maps. Address and contacts of Smash

Andere gerelateerde bedrijven als come Smash Smash: FLTAMINCO NV | JOHAN LAMBRECHT | KEULEN A. | PIERRE DESPONTIN | Laseb Industries

Other related companies as Smash: FLTAMINCO NV | JOHAN LAMBRECHT | KEULEN A. | PIERRE DESPONTIN | Laseb Industries

Smash is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Smash, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04823242187. Het bedrijf Smash bevindt zich op het adres: Langestraat 27, KAMPENHOUT, 1910 BE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 183,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 654,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Smash zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Smash is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Smash is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Smash, openstaande posities, locatie van Smash op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Smash is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Smash, company assigned to the tax number BE04823242187. The company Smash is located at the address: Langestraat 27, KAMPENHOUT, 1910 BE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 183,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 654,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Smash were not found.
The main activity of Smash is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Smash is not available. You also can look at reviews of Smash, open positions, location of Smash on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Smash, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Smash, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Smash, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Smash, employees, financial statistics.