Smash

Contactgegevens Smash: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Smash: address, phone, fax, email, website, opening hours

Smash

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Langestraat 27, KAMPENHOUT, 1910 BE, België

Telefoon (phone): 32 16 65 60 40 32 16 65 60 40

Fax (fax): 32 16 65 75 04 32 16 65 75 04

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Smash: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Smash"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Smash"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Smash, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Smash. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Smash, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Smash. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Smash
Products information Smash

BTW identificatienummer (tax): BE09382568359
Ondernemingsnummer: 2659759521
Hoofdstad (capital): 545,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 593,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in Smash zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Smash
(Get full report from official database of BE for Smash)

Aanvulling soorten activiteiten voor Smash
Addition kinds of activities for Smash

651203. Woningoperatie, auditoria en theaters | Property operation, auditoriums and theaters
01720000. druiven | Grapes
29990101. Coke (niet van raffinaderijen), aardolie | Coke (not from refineries), petroleum
42120103. Live pluimveebedrijven | Live poultry haulage
44990401. Scheepvaart schepen voor schroot | Marine wrecking ships for scrap
75349903. Banden reparatie winkel | Tire repair shop
78120103. Educatieve film productie, televisie | Educational motion picture production, television

Werken bij Smash: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Smash: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Smash. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Smash. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudsmedewerker (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: T-INTERIM IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als poetshulp sta je in voor een kwalitetieve schoonmaak binnen het trransportbedrijf. Je onderhoudt de bedrijfsgebouden. Jouw taken zijn de volgende: afstoffen van kasten en bureaus, poetsen van de verschillende ruimtes, planten water geven, vuilzakken leegmaken, koffie maken, afwassen,...

  • HR Consultants m/v (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Job Talent is de laatste jaren explosief gegroeid, daarom zijn wij op zoek naar een even dynamische HR Consultant. Wil jij mee jouw schouders onder ons bedrijf zetten en zo Job Talent naar een hoger niveau tillen? Actief op zoek gaan naar de perfecte match tussen kandidaat en klant is één van je belangrijkste taken. Eerst leg je hen telefonisch op de rooster, om hen daarna op een verkennend gesprek uit te nodigen. Zit er iemand met de juiste capaciteiten voor je neus, dan is het aan jou om ook de klant te overtuigen van zijn of haar kwaliteiten. Zo word je een cruciale schakel in het HR-proces van de klant! Je bent een administratieve duizendpoot die ervoor zorgt dat taken zoals contractopmaak, sociale documenten, inschrijvingen, loonsverwerking, ... tip top in orde zijn! Oftewel: variatie en communicatie zijn de keywords in deze functie!

  • Technisch commercieel medewerker binnendienst (m/v) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op dit moment opzoek naar een technisch – commercieel medewerker binnendienst. Na interne opleiding kan hij/zij de klant onthalen en nodige informatie verschaffen over prijzen, producten en / of diensten, leveringstermijnen en eventuele naverkoopdiensten. Is verantwoordelijk voor het beheer van de kassa en ontvangst klanten aan de balie, alsook balieverkoop ruwbouw- en bestratingsmaterialen. Verzekert een goede communicatie en samenwerking met de collega’s en leveranciers . Vormt zich permanent bij teneinde de nodige technische deskundigheid te vergaren noodzakelijk voor de uitoefening van deze functie. Is verantwoordelijk voor de balie, interne administratie, offertes, prijsaanvragen leveranciers

  • Servicetechnieker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: T-INTERIM HASSELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als servicetechnieker: Verzorg je de interventies van onze industriële en commerciële koeltechnische systemen (ventilatie, airconditioning,…) Kom je steeds terecht bij onze klanten actief in diverse sectoren (hotels, winkelketens, bedrijven, …) Sta je in voor de opstart van onze nieuw geplaatste installaties. Je meet en regelt deze zodat ze steeds de juiste temperaturen kunnen verzekeren. Voer je herstellingen uit en los je storingen op. Hiervoor kan je ook steeds terugvallen op de kennis van collega’s of de knowhow uit onze eigen database. Doe je onderhoud aan de airco’s en ventilatiesystemen. Licht je de functionaliteiten van de installatie toe aan onze klanten. Bedrijfsprofiel: De klant richt zich op klimatisatie van een eenvoudige airco tot een volledig geïntegreerd klimaatbeheersingssysteem met koeling, verwarming en luchtzuivering. Zij bieden hun klanten een totaaloplossing voor de installatie van een klimaatsysteem in combinatie met elektriciteitswerken, sanitair en verlichting.

  • Enthousiaste Thuishulp regio Sijsele/Oedelem (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan eveneens in combinatie met regio Geel indien vervoer geen probleem is.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoevenen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOEVENEN)

    Regio: HOEVENEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Diest – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • JOBSTUDENTEN/WINKELMEDEWERKERS (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DELI GENT

    Type: Studentenjob

    Je werkt als winkelmedewerker in de Panos Langemunt Gent en staat in voor het bedienen van klanten en bemannen van de kassa. Je zorgt voor een uitstekende service en bent zeer klantvriendelijk. Je helpt bij de dagelijkse schoonmaak van de winkel.

  • PLOEGBAZEN - MEESTERGASTEN (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je coördineert jouw ploeg en ondersteunt hen op technisch vlak Je stelt de werkverdeling op en zorgt voor de correcte uitvoering er van Je stuurt een team van lassers, pijpfitters, monteurs… aan op de werven bij onze klanten. Je staat in voor de werkverdeling en het goed verloop van de opdrachten. Je bent een motiverende coach, geeft duidelijke instructies, voert de werken mee uit, helpt problemen op te lossen en controleert de kwaliteit van de uitgevoerde werken. Je verzamelt werkvergunningen, stelt instructies op en communiceert deze aan de werfverantwoordelijke Je formuleert voorstellen ter verbetering van de dienst Je staat in voor het dagelijks toezicht van de veiligheid op de werven. Je geeft toolboxmeetings, controleert of iedereen zijn persoonlijke beschermingsmiddelen draagt, je voert werkplekinspecties uit.

  • Technisch Receptionist (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: HERMANS

    Type: Vaste Job

    De mobiliteitsmakelaar is een snelgroeiend bedrijf dat binnen de Kempen een mobiliteitsaanbod uitbouwt dat aansluit bij de noden van onze klanten vandaag èn morgen. Hiervoor bieden we de producten en bijhorende diensten aan van de verschillende merken van de Volkswagen groep (VW, Audi, Seat, Skoda) waarbij we willen uitgroeien tot een referentiearea in België. Momenteel verwelkomen wij in onze groep Garage Hermans (Herentals), Autobedrijf Deckx-Team (Turnhout) en Verellen (Geel). Door de eigenheid van de verschillende vestigingen te behouden, verzekeren we ons ervan dat de klant centraal blijft staan in de werking. Daarnaast investeren wij permanent in het aanbod van innovatieve aanvullende mobiliteitsoplossingen die antwoorden bieden op de veranderingen en uitdagingen van de sector. Wij zijn op zoek naar een technisch receptionist of beter klantenadviseur naverkoop. Plaats van tewerkstelling: Garage Hermans (Herentals) of Autobedrijf Deckx-Team (Turnhout) Verantwoordelijkheden: Je maakt een afspraak met de klant en volgt zijn/haar dossier op tot en met de aflevering van het voertuig. Je begeleidt en adviseert klanten tijdens uit te voeren onderhouds- en herstellingswerkzaamheden Je vertaalt de wensen en problematiek van de klant m.b.t. het voertuig naar de werkplaats toe Je coördineert de dagelijkse planning van de werkplaats Je factureert de werken aan de klant en licht hem/ haar in over de uitgevoerde herstellingen. Je rapporteert naar de naverkoop verantwoordelijke.

  • Projectleider Elektromechanica (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Ben jij in het bezit van een masterdiploma Elektromechanica? Spreek jij vlot je talen (NL - FR - ENG)? Beschik jij bovendien over leidinggevende capaciteiten? Dan is dit een mooie kans!  Voor een sterke speler op vlak van ontwerp, constructie en onderhoud van technische installaties kijkt VIO uit naar een Projectleider Elektromechanica. Als Projectleider krijg je volgende taken toevertrouwd: Coördinatie van projecten: van voorbereiding tot bestellingen plaatsen, de uitvoering en de nazorg Je ondersteunt bij de offerteopmaak  Toezicht op veiligheid en goede verloop volgens planning Bijdrage tot een fijne bedrijfscultuur waar veiligheid, kwaliteit, samenwerking en flexibiliteit centraal staan

Zoek naar antwoorden van Smash in sociale netwerken
Look for responds of Smash in social networks

Lees alle opmerkingen voor Smash. Laat een reactie achter voor Smash. Smash bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Smash. Leave a respond for Smash. Smash on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Smash op de google maps. Adres en contacten Smash
Location of Smash on the google maps. Address and contacts of Smash

Andere gerelateerde bedrijven als come Smash Smash: URBAIN VERHEYE | EDDY LAUREYS | PRESS-EX-PRESS | MUSTAPHA AYDIN | S. COVENT

Other related companies as Smash: URBAIN VERHEYE | EDDY LAUREYS | PRESS-EX-PRESS | MUSTAPHA AYDIN | S. COVENT

Smash is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Smash, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09382568359. Het bedrijf Smash bevindt zich op het adres: Langestraat 27, KAMPENHOUT, 1910 BE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 545,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 593,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Smash zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Smash is Diverse reparatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Smash is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Smash, openstaande posities, locatie van Smash op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Smash is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Smash, company assigned to the tax number BE09382568359. The company Smash is located at the address: Langestraat 27, KAMPENHOUT, 1910 BE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 545,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 593,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Smash were not found.
The main activity of Smash is Miscellaneous Repair Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Smash is not available. You also can look at reviews of Smash, open positions, location of Smash on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Smash, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Smash, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Smash, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Smash, employees, financial statistics.