Informatique et Gestion SC

Particuliere bedrijvenNiet-classificeerbare vestigingen • Informatique et Gestion SC
Private companiesNonclassifiable Establishments • Informatique et Gestion SC

Contactgegevens Informatique et Gestion SC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Informatique et Gestion SC: address, phone, fax, email, website, opening hours

Informatique et Gestion SC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de l'Etoile 6; 7140; Morlanwelz (Morlanwelz-Mariemont), België

Telefoon (phone): 064 46 04 45 (+32-064 46 04 45) 064 46 04 45 (+32-064 46 04 45)

Fax (fax): +32 (14) 996-43-88 +32 (14) 996-43-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Informatique et Gestion SC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Informatique et Gestion SC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Informatique et Gestion SC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Informatique et Gestion SC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Informatique et Gestion SC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Informatique et Gestion SC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Informatique et Gestion SC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Informatique et Gestion SC
Products information Informatique et Gestion SC

BTW identificatienummer (tax): BE01182373046
Ondernemingsnummer: 4690032958
Hoofdstad (capital): 923,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 402,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in Informatique et Gestion SC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bookkeepers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Informatique et Gestion SC
(Get full report from official database of BE for Informatique et Gestion SC)

Aanvulling soorten activiteiten voor Informatique et Gestion SC
Addition kinds of activities for Informatique et Gestion SC

357899. Berekenings- en boekhoudapparatuur, niet inbegrepen | Calculating and accounting equipment, nec
364799. Vehicular verlichtingsapparatuur, nec | Vehicular lighting equipment, nec
395202. Apparatuur van kunstenaars | Artists' equipment
30110205. Industriële banden, pneumatische | Industrial tires, pneumatic
30619904. Olie- en gasveldmachines rubberen goederen (mechanisch) | Oil and gas field machinery rubber goods (mechanical)
36250205. Relais, voor elektronisch gebruik | Relays, for electronic use
37310207. Transportschepen, troep: bouw en reparatie | Transport vessels, troop: building and repairing
50440202. Brownprinting apparatuur | Brownprinting equipment

Werken bij Informatique et Gestion SC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Informatique et Gestion SC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Informatique et Gestion SC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Informatique et Gestion SC. Looking for open vacancies in other companies

  • Carrosserie medewerker, omgeving Aarschot (GELRODE)

    Regio: GELRODE

    Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage in de omgeving van Aarschot zijn we op zoek naar een ervaren carrosserie medewerker. Het gaat om een voltijdse functie van maandag tot vrijdag.

  • Huishoudhulp M/V regio Torhout PT OF FT (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: PICO BELLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u proper en net en is schoonmaken echt jouw ding? Dan ben jij de geknipte kandidaat waarnaar wij op zoek zijn! In het kader van de dienstencheques gaat u poetsen bij mensen thuis. Het gaat hier om de wekelijkse schoonmaak zoals stof afnemen, stofzuigen, dweilen, bedden opmaken, ramen lappen... U wordt tewerkgesteld bij verschillende mensen in uw regio. Het aantal uren is bespreekbaar: van deeltijds tot voltijds. Wij zijn dan wel niet het grootste dienstenchequebedrijf in de regio, maar wij verkiezen liever een persoonlijke en kwalitatieve aanpak, zowel voor onze klanten als voor onze werknemers! Bent u reeds actief in de dienstenchequesector, maar bent u op zoek naar betere werkvoorwaarden? Ook dan bent u steeds welkom bij ons voor een vrijblijvend gesprek. Discretie verzekerd!

  • Exclusieve Home manager te Eeklo 15u/week (M/V) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een gastgezin wonende te Eeklo zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 15u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met een ander gastgezin in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete, betrouwbare en enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. Je werkt 15u/week bij dit gezin, bij voorkeur 3 dagen van 5u. Uw planning is sowieso bespreekbaar met uw gezin. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Student Medewerker Cafetaria (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Studentenjob

    Voor een horecazaak in Maldegem zijn wij op zoek naar een student om te werken in het weekend Taken: Je staat in voor de bediening van de klanten; Je noteert de bestelling; Je staat in voor de afruiming van de tafel; Je rekent af aan de kassa; Je helpt mee in de keuken bij de afwas Je zorgt voor algemeen onderhoud

  • Jobstudent - marketing/communicatie (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Heusden-Zolder zijn we momenteel op zoek naar een gedreven én gepassioneerde jobstudent met kennis van communicatie, marketing en social media. Kan jij jezelf, naast je studies, ongeveer 1 à 2 dagen per week vrij maken om nog een centje bij te verdienen? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gevestigde waarde binnen de productie van tegels en klinkers.

  • Studenten bediening - Kortrijk - november (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant gaan wij op zoek naar studenten die zullen meehelpen met de bediening aan hun beursstand. Wat zal je doen: Tappen van (non)alcoholische dranken Glazen afwassen Zorgen dat de stand proper blijft Lege glazen ophalen ... Wanneer gaat deze beurs door? 25, 26 & 27 november Waar? Kortrijk We zoeken per dag 3 studenten als volgt: Uurrooster 1: 8u30 – 15u (1 student) Uurrooster 2: 15u- 22u (2 studenten) Kan jij één of meerdere dagen werken? Bel of mail ons!

  • Samensteller-lasser regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: NEA JOBS

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf te Lummen zijn we op zoek naar een samensteller-lasser. Je kunt planlezen en hebt ervaring in het halfautomaatlassen van hoofdzakelijk staalonderdelen. Het is een pluspunt als je kunt Tig-lassen. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband.

  • Textielmedewerker tufter/tuftster 2 ploegen (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: BALTA GROUP - DIVISIE ITC

    Type: Vaste Job

    Je gaat aan de slag bij Balta: producent van kamerbreed designtapijt. Afdeling tuft: Het bevoorraden en bedienen van één of meerdere industriële tuftmachines voor de productie van textielvloerbekleding volgens de veiligheidsvoorschriften en de productievereisten (kwaliteit, termijnen, ...), controleren van het uitzicht van de textielvloerbekleding en de productiegegevens teneinde een kwaliteitsvol textielvloerbekleding af te leveren. Belangrijke taken: programmeren van machines ahv snelheid, motief, ... bobijnen en tuftdoek installeren op machine draadafwijkingen detecteren en oplossen tuftdoek loskoppelen nodige opvolging voorzien

  • Assistant Storemanager - Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Vaste Job

    Je steekt graag de handen uit de mouwen, zoekt een actieve job en durft je verantwoordelijkheid nemen. Dan is een job als assistant store manager bij Lidl een echte uitdaging! Met je team sta je in voor het dagelijks winkelbeheer. Samen met je store manager ben je verantwoordelijk voor je winkel. Taken: Help elke klant vriendelijk en met de glimlach verder. Motiveer je team door je eigen enthousiasme. Spring in aan de kassa wanneer het te druk wordt. Waak samen met je team over de versheid van de producten. Vul mee de rekken aan wanneer er producten ontbreken. Sta mee in voor het voorraadbeheer: voer bestellingen uit en volg op. Waak over de orde en winkelpresentatie in je supermarkt. Monitor en begeleid je team. Werk samen met je manager de werkverdeling uit en voer controle. Geef je team feedback over hun prestaties. Stuur bij waar nodig.

  • Therapeut (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • Taaltrainer Frans regio Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: EUROSPEAK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Eurospeak zoekt een enthousiaste en gedreven taaltrainer Frans om les te geven aan particulieren en professionals in en rond Gent.

  • Flexi zaalmedewerker - Pizza Hut Burcht (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal

Zoek naar antwoorden van Informatique et Gestion SC in sociale netwerken
Look for responds of Informatique et Gestion SC in social networks

Lees alle opmerkingen voor Informatique et Gestion SC. Laat een reactie achter voor Informatique et Gestion SC. Informatique et Gestion SC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Informatique et Gestion SC. Leave a respond for Informatique et Gestion SC. Informatique et Gestion SC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Informatique et Gestion SC op de google maps. Adres en contacten Informatique et Gestion SC
Location of Informatique et Gestion SC on the google maps. Address and contacts of Informatique et Gestion SC

Andere gerelateerde bedrijven als come Informatique et Gestion SC Informatique et Gestion SC: PADDY ROSE | DEN DUIKER | BUBAO | 'T ZONNETJE | BIPASS

Other related companies as Informatique et Gestion SC: PADDY ROSE | DEN DUIKER | BUBAO | 'T ZONNETJE | BIPASS

Informatique et Gestion SC is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Informatique et Gestion SC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01182373046. Het bedrijf Informatique et Gestion SC bevindt zich op het adres: Rue de l'Etoile 6; 7140; Morlanwelz (Morlanwelz-Mariemont). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 923,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 402,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Bookkeepers. Producten gemaakt in Informatique et Gestion SC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Informatique et Gestion SC is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Informatique et Gestion SC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Informatique et Gestion SC, openstaande posities, locatie van Informatique et Gestion SC op de kaart.

Informatique et Gestion SC is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Informatique et Gestion SC, company assigned to the tax number BE01182373046. The company Informatique et Gestion SC is located at the address: Rue de l'Etoile 6; 7140; Morlanwelz (Morlanwelz-Mariemont). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 923,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 402,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Bookkeepers. Products created in Informatique et Gestion SC were not found.
The main activity of Informatique et Gestion SC is Nonclassifiable Establishments, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Informatique et Gestion SC is not available. You also can look at reviews of Informatique et Gestion SC, open positions, location of Informatique et Gestion SC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Informatique et Gestion SC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Informatique et Gestion SC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Informatique et Gestion SC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Informatique et Gestion SC, employees, financial statistics.