sfere

Contactgegevens sfere: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data sfere: address, phone, fax, email, website, opening hours

sfere

Regio (region): N\A, België

Adres (address): av lambeau, 13, brussels, 1200, België

Telefoon (phone): 32 2 7324719 32 2 7324933 32 2 7324719 32 2 7324933

Fax (fax): +32 (4) 586-50-39 +32 (4) 586-50-39

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) sfere: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "sfere"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "sfere"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van sfere, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen sfere. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of sfere, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees sfere. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti sfere
Products information sfere

BTW identificatienummer (tax): BE03781188964
Ondernemingsnummer: 2936065673
Hoofdstad (capital): 914,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 391,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in sfere zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor sfere
(Get full report from official database of BE for sfere)

Aanvulling soorten activiteiten voor sfere
Addition kinds of activities for sfere

2026. Vloeistofmelk | Fluid milk
5713. Vloerbedekking winkels | Floor covering stores
9221. Politiebescherming | Police protection
354799. Molenmachines | Rolling mill machinery, nec
25310402. Stadion zitplaatsen | Stadium seating
36410210. Strobotrons | Strobotrons
48130201. Internet-connectiviteitsdiensten | Internet connectivity services
79480204. Horse race track operatie | Horse race track operation

Werken bij sfere: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in sfere: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor sfere. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for sfere. Looking for open vacancies in other companies

  • Kapstokchauffeur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als kapstockchauffeur ben je de spil bij onze klant, een overslagbedrijf in de Antwerpse haven. Wat moet je doen? - Afnemen of opzetten van containers; - Containernummers intikken op een scherm in de vorklift; - Containers op een truck zetten; - Het uitzoeken / vrijzetten van bepaalde containers op verzoek van de klanten; - Dagelijkse controles van de vorklift : oliepeil / bandendruk e.d.

  • HULPMONTEUR PIPING (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als hulp pijpfitter werk je onder leiding van een hoofd lasser/pijpfitter. Je assisteert de hoofd pijpfitter in de vlotte organisatie en montage van buisleidingen bij onze klanten in de meest diverse sectoren. Je monteert buisleidingen en staat in voor het lassen van constructies op werven. Je houdt tevens toezicht op het onderhoud en het correct gebruik van materieel en uitrusting.

  • Huishoudhulp regio Neerpelt (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

  • Enthousiaste Thuishulp / Huishoudhulp regio Sint-Niklaas / Belsele / Sinaai (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Vlierzele-20 uur/week bij 1 gezin -Solliciteer via SMS!!! (VLIERZELE)

    Regio: VLIERZELE

    Bedrijf: EASY LIFE AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ellen is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen

  • Huishoudhulp (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: OPERUIMD AFDELING ALKEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Om ons antennepunt in Alken op een professionele manier te ondersteunen zijn we op zoek naar bijkomende huishoudhulpen. Je staat hoofdzakelijk in voor het poetsen bij onze klanten. Eventueel kan er ook gevraagd worden om te strijken.

  • Studierelevante bijbaan logistiek - Wielsbeke - min 1 dag per week (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je masterstudent en gebeten door logistiek en supply chain? Wil je graag ervaring opdoen gedurende 1 of meerdere dagen per week? Description of a challenging study relevant student job (incl. estimated duration) Depending on when the SRBB can start one of the below projects will be handled -Build a re-usable template so we know what the drops will be in our finished product range based on the geo information and floor product life (60h) -Improving our forecast quality based on above mentioned template (40h) -WH layout optimalisation (100h) -WH picking costs : split-up between the different S&OP groups (40h)

  • Studenten gezocht Hema Ronse (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Hema Ronse is op zoek naar mature studenten die beschikbaar zijn tijdens de week alsook tijdens week-ends en schoolvakanties.

  • Verkoopmedewerker Bon'Ap Herent 30 uur (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Een verkoopmedewerker bij Bon'Ap is verantwoordelijk voor volgende taken: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,… Je bedient klanten aan het broodjesmeubel. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en versheid. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Werfleider Bouwprojecten (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Virtus Select

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor: - een professionele ondersteuning aan de projectleider - een goed contact met de projectleider, collega's, leveranciers, onderaannemers en klant - de planning en de organisatie op de werf (werven) in West -en Oost Vlaanderen - het aansturen van jouw team - bijwonen van werkvergaderingen - beheer administratieve documenten Je rapporteert aan de projectleider.

  • Werkplaatsverantwoordelijke (voor onze vestiging in BEVEREN/KRUIBEKE) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: VAN HOVE GARAGES NV

    Type: Vaste Job

    - Je voert onderhoud en herstellingen uit aan bestel- en vrachtwagens - Je geeft leiding aan de werkplaats: werk verdelen, herstellingen opvolgen, controle na reparatie,... - Je werkt nauw samen met receptie en magazijn om klanten snelle en correcte service te geven - Je staat in contact met de technische dienst van Renault Trucks

  • Halian - .NET Developer Full Stack (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een .NET Developer voor onze klant De duur van de missie is één jaar geleden Merelbeke.     Vind de informatie hieronder  Je staat in voor het ontwikkelen en aanpassen van webapplicaties en desktopapplicaties, dit zowel binnen project-, onderhoud- als incidentwerking.  Je zal deel uitmaken van een DevFactory of een Applicaties Team, deze teams werken op een Agile manier.   Je zal multifunctioneel ingeschakeld worden op front- en backend ontwikkelingen over de gehele portfolio van applicaties.   Maar vooral binnen .NET ontwikkelingen die plaatsvinden binnen het team van "Applicaties Asset Manangement" waarbij je zal in geschakeld worden in de ontwikkeling van de applicatie die instaat voor het beheer van openbare verlichting en onze bovengrondse assets.   Taken Je schrijft, test (unit tests) en documenteert je ontwikkelingen.  Je hebt ervaring met het designen van software, waarbij je ervaring hebt met het implementeren van design patterns  Je houdt hierbij rekening met ontwikkelingsrichtlijnen en de interne IT-standaarden. Je werkt aan het technisch ontwerp en het ontwikkelen van de oplossing. Je bent in staat om problemen om te zetten in concrete oplossingen. Je werkt actief aan de kennisborging en kennisoverdracht naar je collega's. Je werkt nauw samen met de collega's binnen het ontwikkelteam en alle betrokkenen. Je communiceert met de verschillende betrokken partijen waaronder de service desk, projectleiders, infrastructuurbeheerder, en de hiërarchie. Je ondersteunt collega ontwikkelaars bij het ontwikkelen en het zoeken naar een optimale oplossing. Je werkt mee aan de inschatting en planning van de ontwikkelactiviteiten.    Profiel Je hebt een sterk analytische geest en beschikt over didactische kwaliteiten Doorgedreven kennis van de gebruikte technologieën en tools (aangetoond in de CV van de voorgestelde kandidaat): Uitgebreide en diepgaande kennis van de VB.NET en C#.NET ontwikkelingsomgevingen. ASP.NET 4.5 & MVC 5 ervaring gebruik makend van C# WCF HTML5, JavaScript, JQuery, CSS Sass en Less Doorgedreven kennis Unit testing is een must ! Database servers MS SQL Server 2008-2012, Oracle 11 Visual Studio 2015 en Team Foundation Server 2015 Toad / SQL Server Management Studio Coded UI Testing  CSS JavaScript - Bootstrap  Ervaring: Je hebt ervaring als developer in dezelfde technische omgeving. Je hebt ervaring met ASP.NET, C#. Je hebt ervaring binnen een procesgestuurde organisatie op basis van de ITIL proceswerking. Je hebt ervaring met projectwerking en methodologieën, voornamelijk Agile (Kanban & Scrum) werking. Je hebt ervaring in het bouwen van asset management Vaardigheden: Je beschikt over een sterk analytisch en probleemoplossend vermogen. Je gaat grondig en zeer nauwkeurig tewerk. Je hebt een grote verantwoordelijkheidszin en kan zelfstandig werken. Perfecte mondelinge en schriftelijke kennis van het Nederlands   Vaardigheden geselecteerd  Vaardigheid   -   Gevraagd   -   Type antwoord Implementatie en werken met designpatterns Medior (5,00 jaar) Aantoonbare ervaring met de agileprincipes Medior... ...

Zoek naar antwoorden van sfere in sociale netwerken
Look for responds of sfere in social networks

Lees alle opmerkingen voor sfere. Laat een reactie achter voor sfere. sfere bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for sfere. Leave a respond for sfere. sfere on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie sfere op de google maps. Adres en contacten sfere
Location of sfere on the google maps. Address and contacts of sfere

Andere gerelateerde bedrijven als come sfere sfere: ERNA GOOSSENS | ANDRE LAGAE | Com-Ad Services BVBA | X Land SPRL | LEONA VERBEURGT

Other related companies as sfere: ERNA GOOSSENS | ANDRE LAGAE | Com-Ad Services BVBA | X Land SPRL | LEONA VERBEURGT

sfere is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is sfere, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03781188964. Het bedrijf sfere bevindt zich op het adres: av lambeau, 13, brussels, 1200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 914,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 391,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in sfere zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van sfere is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van sfere is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van sfere, openstaande posities, locatie van sfere op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

sfere is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is sfere, company assigned to the tax number BE03781188964. The company sfere is located at the address: av lambeau, 13, brussels, 1200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 914,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 391,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in sfere were not found.
The main activity of sfere is Primary Metal Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of sfere is not available. You also can look at reviews of sfere, open positions, location of sfere on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over sfere, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf sfere, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about sfere, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company sfere, employees, financial statistics.