Sapex

Contactgegevens Sapex: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sapex: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sapex

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 109 avenue Henri Jaspar Brussels, 1060, België

Telefoon (phone): 3225376810 3225376810

Fax (fax): +32 (58) 355-75-50 +32 (58) 355-75-50

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sapex: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sapex"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sapex"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sapex, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sapex. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sapex, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sapex. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sapex
Products information Sapex

BTW identificatienummer (tax): BE06949096679
Ondernemingsnummer: 5222869873
Hoofdstad (capital): 325,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 291,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in Sapex zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sapex
(Get full report from official database of BE for Sapex)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sapex
Addition kinds of activities for Sapex

0161. Groenten en meloenen | Vegetables and melons
331207. Plaat, vel en strook, behalve gecoate producten | Plate, sheet and strip, except coated products
22820105. Weven garen, gooien en draaien | Weaving yarn, throwing and twisting
28790109. Rotenonconcentraten en preparaten | Rotenone concentrates and preparations
34230201. Loodguns of gereedschap, hand: elektrisch | Soldering guns or tools, hand: electric
50510101. Baalbanden, draad | Bale ties, wire

Werken bij Sapex: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sapex: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sapex. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sapex. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnbediende (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot voedingsbedrijf zijn wij op zoek naar een magazijn/logistiek bediende. - Je bezit bepaalde magazijnervaring - Je hebt idealiter kennis van Navision of goede kennis van verschillende ERP pakketten. - Je ondersteunt en bent gemotiveerd. Takenpakket: - opvolging binnen ERP pakket (navision) - ontvangst van chauffeurs - taken verdelen aan de magazijniers - administratieve controles - steekproef controles in het magazijn - Kwalitatieve en kwantitatieve controles van in- en uitgaande goederen Zie jij jezelf in deze functie? Solliciteer dan snel online of spring eens binnen in ons Konvert kantoor te Lier.

  • Handlanger bouw M/V (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf met jarenlang ervaring in het plaatsen van klinkers, natuursteen en houten terrassen zijn wij op zoek naar een handlanger. Dit voornamelijk voor de aanleg van terrassen en opritten. Als handlanger start je als rechterhand van de plaatser. Je zal zo snel mogelijk genieten van een opleiding zodat je volledig zelfstandig opritten en terrassen kan plaatsen. Ben je op zoek naar een job optie vast op lange termijn, contacteer dan zo snel mogelijk Actief Eeklo op het nummer 09 218 93 90 of via mail naar [email protected]

  • Magazijnier DAG regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Aalter, gespecialiseerd in Koeltechnieken, zijn wij op zoek naar een magaijnier. Je komt terecht in een klein magazijn zonder heftruck. Je werktmet een elektrische stapelaar. Het werk bestaat er uit om dagelijkse binnenkomende leveringen te ordenen en het magazijn proper te houden.Daarnaast zal je ook materialen klaarzetten voor de montageploegen. Eenvoudige werkvoorbereiding en andere klusjes binnen het bedrijf komen ook aan bod. Af en toe gebeurt het wel dat je moet op verplaatsing voor een levering.

  • VOLTIJDS VERKOOPSTER BAKKERIJ (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: Forum Jobs Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een gekende bakkerij in de regio Lede zijn wij op zoek naar een verkoper/verkoopster met een eerste ervaring in de verkoop. Een greep uit jouw takenpakket: Het bedienen van klanten in de winkel. Het afrekenen van boodschappen. Opnemen en klaarzetten van bestellingen. ...

  • Jobstudent bouwmarkt zaterdag en/of zondag (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar een tweetal jobstudenten voor weekendversterking in de doe-het-zelf winkel. Je verricht voornamelijk kassawerk. Je kan werken elke zaterdag van 9 tot 18u en/of op zondag van 9u tot 12u.

  • Verhuizer: studentenjob (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: COPPENS VERHUIZINGEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze verhuisfirma uit Boutersem zijn we op zoek naar een gemotiveerde verhuizer. Als verhuizer bij onze firma sta je samen met je collega's in om particuliere en of bedrijfsverhuizingen tot in de puntjes te verzorgen. Je bent gemotiveerd, klantvriendelijk, discreet en beschikt over een goede lichamelijke conditie. Flexibiliteit in werkuren is belangrijk aangezien we moeten doorwerken tot de verhuis afgehandeld is. Je begint 's ochtends meestal tussen 06u00 en 08u00, het einduur varieert. Je werkt ook geregeld op zaterdag. Een zeer afwisselende job! Minimumleedtijd = 18 jaar.

  • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Burcht (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Monteur verwarming en hernieuwbare energie (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: QUINTENS

    Type: Vaste Job

    Installeren van moderne verwarmingssytemen, hoofdzakelijk in nieuwbouw. Plaatsen van zonnepanelen Regio Limburg en Oost-Brabant Zeer interessante werktijden

  • MANAGER Regio Antwerpen (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: QUICK BERCHEM

    Type: Vaste Job

    Je geeft leiding aan een 40-tal medewerkers. Als restaurantmanager ben je een gedreven gastheer of gastvrouw, met aantoonbare ervaring in het sturen en motiveren van een team. Je bent verantwoordelijk voor de gehele operationele uitvoering van het restaurant. Je bent voornamelijk op de werkvloer te vinden. Je doet voorstellen aan de bedrijfsleiding om verbeteringen en veranderingen aan te brengen in het werkgebied. Je werkt mee in de dagelijkese uitvoering. Meer nog : - Je draagt verantwoordelijkheid voor de realisatie van de doelstellingen op vlak van service, kwaliteit en omzet - Je draagt er zorg voor dat alle restauratiemiddelen, zoals het personeel, de producten, de voorraden en de apparatuur op het juiste niveau zijn. - Je werft aan en staat in voor de vorming van medewerkers. - Je kan zowel ingeschakeld worden in onze filialen gelegen in Kontich, Lier, Berchem en Borsbeek. Wij garanderen 1 weekend op 2 vrij, wat uitzonderlijk is in de horeca. Buiten de wettelijke jaarlijkse verlofdagen krijgt u 10 dagen extra recup-dagen erboven op.

  • Senior Accountant - Groeiend Fiduciair Kantoor (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674945-inline.html?cid=Partner_VDAB Senior Accountant - Groeiend Fiduciair Kantoor LEDR Executive Solutions is op zoek naar een sterk financieel profiel die ervaring heeft in de fiduciaire sector. Heb jij ervaring als senior-manager of zelfs al als kantoorverantwoordelijke? Dan kan dit de geknipte opportuniteit zijn voor jou! Onze klant heeft een gevestigde waarde in Limburg met grote en KMO-klanten. Zij bieden op maat gemaakte oplossingen en staan bekend om hun uitstekende service. Door hun groei zijn zij op zoek naar een nieuwe Manager die op termijn partner kan worden. Senior Accountant: Uw taken: U (bege)leidt en ondersteund uw team met het leveren van de juiste service naar de klant toe. Deze bestaat momenteel uit accounting en tax profielen, maar kan ook uitgebreid worden naar audit. Voor een aantal grote dossiers staat u zelf in voor het contact met de klant U bent hoofdverantwoordelijke en aanspreekpunt voor het ganse personeelsteam U hebt de financiële en HR-eindverantwoordelijkheid en rapporteert naar de aandeelhouders U zit maandelijks samen met de andere vennoten en ondersteunt hun waar nodig (strategische beslissingen, klant gerelateerde zaken,...)

  • Logopedist(e) (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: DECAT SOFIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een zelfstandig logopedist voor onze groepspraktijk. Je werkt met kinderen en volwassenen met spraak-, stem-, articulatie-, leer-, en taalstoornissen. Je staat in voor de testing van de zorgbehoevende cliënten, het opstellen van een behandelingsplan en het uitvoeren van de behandeling. Dit zowel in de praktijk, op school als op huisbezoek.

  • Interim Zorgkundige MERELBEKE (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor een woonzorgcentrum in Merelbeke zijn we op regelmatige basis op zoek naar zorgkundigen die graag willen bijwerken. Je bepaalt zelf of en wanneer je werkt.

Zoek naar antwoorden van Sapex in sociale netwerken
Look for responds of Sapex in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sapex. Laat een reactie achter voor Sapex. Sapex bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sapex. Leave a respond for Sapex. Sapex on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sapex op de google maps. Adres en contacten Sapex
Location of Sapex on the google maps. Address and contacts of Sapex

Andere gerelateerde bedrijven als come Sapex Sapex: Van Hoeymissen Marianne | Bouwglas Van Velthem BVBA | ARCHIDIMIC | Paradiso | JEAN GEYSEN

Other related companies as Sapex: Van Hoeymissen Marianne | Bouwglas Van Velthem BVBA | ARCHIDIMIC | Paradiso | JEAN GEYSEN

Sapex is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Sapex, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06949096679. Het bedrijf Sapex bevindt zich op het adres: 109 avenue Henri Jaspar Brussels, 1060. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 325,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 291,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Sapex zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sapex is Diverse reparatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sapex is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sapex, openstaande posities, locatie van Sapex op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Sapex is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Sapex, company assigned to the tax number BE06949096679. The company Sapex is located at the address: 109 avenue Henri Jaspar Brussels, 1060. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 325,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 291,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Sapex were not found.
The main activity of Sapex is Miscellaneous Repair Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Sapex is not available. You also can look at reviews of Sapex, open positions, location of Sapex on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sapex, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sapex, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sapex, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sapex, employees, financial statistics.