SAIT Airtime Services

Contactgegevens SAIT Airtime Services: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SAIT Airtime Services: address, phone, fax, email, website, opening hours

SAIT Airtime Services

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ruisbroeksesteenweg 66 Brussels, 1180, België

Telefoon (phone): 3223705402 3223705402

Fax (fax): +32 (53) 153-89-80 +32 (53) 153-89-80

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SAIT Airtime Services: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SAIT Airtime Services"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SAIT Airtime Services"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SAIT Airtime Services, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SAIT Airtime Services. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SAIT Airtime Services, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SAIT Airtime Services. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SAIT Airtime Services
Products information SAIT Airtime Services

BTW identificatienummer (tax): BE02337860107
Ondernemingsnummer: 2495788574
Hoofdstad (capital): 266,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 654,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in SAIT Airtime Services zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SAIT Airtime Services
(Get full report from official database of BE for SAIT Airtime Services)

Aanvulling soorten activiteiten voor SAIT Airtime Services
Addition kinds of activities for SAIT Airtime Services

3069. Gemaakte rubberen producten, niet inbegrepen | Fabricated rubber products, nec
241103. Houten logs | Wooden logs
275207. Tag, ticket en planning printen: lithografisch | Tag, ticket, and schedule printing: lithographic
314999. Schoeisel, met uitzondering van rubber, nec, nec | Footwear, except rubber, nec, nec
25190204. Rattan meubels: opgevuld of gewoon | Rattan furniture: padded or plain
37140602. Stuurbekrachtiging, motorvoertuig | Power steering equipment, motor vehicle
37310203. Offshore supply boten, bouw en reparatie | Offshore supply boats, building and repairing
38260304. Osmometers | Osmometers

Werken bij SAIT Airtime Services: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SAIT Airtime Services: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SAIT Airtime Services. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SAIT Airtime Services. Looking for open vacancies in other companies

  • Bom van een job zoekt handige Harry/Hariette (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de persoon die door de familie aangesproken wordt om kleine herstellingen uit te voeren ? Weet jij je weg wel te vinden in de draadpuzzel van elektriciteit/ mechanica ? Of heb je er affiniteit mee (door bvb thuis klusjes op te klaren)? JA? Dan zijn wij op zoek naar jou voor een leuke uitdaging aan te gaan waarbij je als technisch goochelaar een volledig product op maat assembleert voor onze klant. Van bekabeling tot sensoren en rasters implementeren; het behoort allemaal tot jou verantwoordelijkheid.

  • LAGO zoekt | Redder subtropisch zwemparadijs! (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vergeet de hagelwitte stranden op Aruba en de Zeedijk in Blankenberge, LAGO Beveren is dé place to be als je van zwemmen houdt. Met hun spannende wildwaterbaan, verwarmd buitenbad, verzorgd wellnesscomlex en veilige peuterbaden biedt dit zwemparadijs voor ieder wat wils! De veiligheid van de bezoekers staat ten allen tijde centraal. Hiervoor investeerde LAGO Beveren in een drenkelingendetectiesysteem, ter ondersteuning van hun team redders. Door hun succesformule kan LAGO nu enkele nieuwe redders gebruiken. Altijd al willen weten hoe het voelt een redder in nood te zijn? Haal de held in jou naar boven en laat deze unieke kans niet liggen!

  • Meestergast ovenafdeling vaste nacht (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je stuurt en coacht en assisteert daarbij een ploeg van een 20-tal medewerkers in de hoogtechnologische productieafdeling. Je zorgt voor verdere opleiding van je teamleden door kennisoverdracht - en captatie. Je ziet toe op de werkzaamheden van de logistieke afdeling en spreekt de technische ploeg aan in geval van storingen. je overlegt met collega's en leidinggevenden om duurzame oplossingen te vinden. Je hebt geregeld contact met de productie- en personeelsplanner en rapporteert aan de manager productie. Je hebt een voorbeeldfunctie , draagt de waarden van de firma hoog in het vaandel en leeft de veiligheid-, kwaliteits- en milieuvoorschriften steeds strikt na.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Stekene – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Medewerkers poetsdienst dienstencheques (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: OCMW DESSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Als medewerker poetsdienst dienstencheques (m/v/x) sta je in voor het onderhoud en de regelmatige schoonmaak van de normaal gebruikte woonruimte van de cliënt. Je draagt bij tot het in stand houden van een zo optimaal mogelijk gezinsleven of je bent de ondersteuning voor de bejaarde(n)/zorgbehoevende(n) opdat deze zolang mogelijk zelfstandig zou(den) kunnen wonen.

  • Jobstudent herfstvakantie Oysho Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Oysho

    Type: Studentenjob

    Jobomschrijving Als jobstudent vervul je de rol van sales assistant en help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Bijlesgever elektriciteit (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor elektriciteit aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Technisch ontwerper trekhaken (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Talentus Waregem

    Type: Vaste Job

    Onze klant ontwikkelt jaarlijks een 55 à 65- tal nieuwe trekhaken en hiervoor zijn ze op zoek naar een medewerker voor hun ontwerpbureau: Je staat in voor de prototypebouw van nieuwe trekhaken  Via FEA analyse voer je een simulatieberekening uit Nieuwe trekhaken dienen ook getest te worden, ook dit maakt onderdeel uit van jouw takenpakket Na de opmaak van de trekhaak, zorg je voor het voorbereidend werk voor de productie op de werkvloer; het stappenplan voor het ontwerp wordt uitgewerkt voor de productie van de trekhaken Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een KMO actief in de automotive sector, zijn we op zoek naar een Technisch Ontwerper Trekhaken.

  • Kinesiste (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Gentis - Business / Functioneel Analist (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Our client is a leading consultancy company operating throughout the globe. Een greep uit jouw dagelijkse taken.. Je voornaamste opdracht is het analyseren en modelleren van datastromen en integraties tussen het nieuwe te implementeren beheer-systeem en diverse externe systemen. In deze analyses breng je de complexe materie terug naar een niveau dat toelaat dat deze snel begrepen kunnen worden door verschillende doelgroepen, zowel ICT als business De huidige systemen worden vervangen en dit moet geïntegreerd worden met de systemen van de klant. Je zult samenwerken met de architecten- de business requirements vertalen in functionele specificaties (use cases) en integratie requirements. De analist moet zich comfortabel voelen bij het leiden van meetings en de deelnemers tot een consensus kunnen brengen. Documenteren van de business requirements Definieren van functionele specificaties Jouw profiel.. Je bent sterk communicatief en in staat om met technische en business mensen samen te werken Je hebt kennis van UML methodologie Je hebt kennis van systemen zoals CRM, order management, facturatie, etc. Je bent stressbestendig, gestructureerd, analytisch en flexibel Je bent Nederlandstalig met een zéér goede kennis van het Engels Je bent een teamspeler die ook zelfstandig kan werken Je hebt uitstekende probleem oplossende skills Location: omgeving Brussel Duurtijd: 6+ maanden

  • FLEXIJOB - Educatieve medewerker (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: KIJKBOERDERIJ DE PIERLAPONT

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het verzorgen van workshops voor kleuters en lagere schoolkinderen. De inhoud van de workshops is al uitgeschreven en alle materiaal is voorzien. Je zet zelfstandig het materiaal voor de workshops klaar. Je bezorgt de kinderen een fantastische workshop. Dat houdt in dat je je inleeft in de leefwereld van de kinderen en hun fantasie. Je houdt de groep samen en je hebt oog voor groepsmanagement. Je begeleidt zelfstandig een workshop zoals brood bakken, piraat, prinses en ridder, heks, galliër, cowboys en indianen, cupcakes bakken en versieren, pizza bakken, vogelhuisjes timmeren, toer boer... Je bent in staat om de groep rustig te houden bij de ponyritjes. Je begeleidt de groep op de huifkartocht. Achteraf ruim je alle materiaal van de workshop netjes op.

Zoek naar antwoorden van SAIT Airtime Services in sociale netwerken
Look for responds of SAIT Airtime Services in social networks

Lees alle opmerkingen voor SAIT Airtime Services. Laat een reactie achter voor SAIT Airtime Services. SAIT Airtime Services bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SAIT Airtime Services. Leave a respond for SAIT Airtime Services. SAIT Airtime Services on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SAIT Airtime Services op de google maps. Adres en contacten SAIT Airtime Services
Location of SAIT Airtime Services on the google maps. Address and contacts of SAIT Airtime Services

Andere gerelateerde bedrijven als come SAIT Airtime Services SAIT Airtime Services: BRANTANO | DEGREEF | RONNY VAN DE ROSTYNE | VERHAEGHE TEXTIEL BVBA | HUIS PASSIE

Other related companies as SAIT Airtime Services: BRANTANO | DEGREEF | RONNY VAN DE ROSTYNE | VERHAEGHE TEXTIEL BVBA | HUIS PASSIE

SAIT Airtime Services is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SAIT Airtime Services, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02337860107. Het bedrijf SAIT Airtime Services bevindt zich op het adres: Ruisbroeksesteenweg 66 Brussels, 1180. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 266,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 654,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in SAIT Airtime Services zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SAIT Airtime Services is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SAIT Airtime Services is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SAIT Airtime Services, openstaande posities, locatie van SAIT Airtime Services op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SAIT Airtime Services is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is SAIT Airtime Services, company assigned to the tax number BE02337860107. The company SAIT Airtime Services is located at the address: Ruisbroeksesteenweg 66 Brussels, 1180. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 266,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 654,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in SAIT Airtime Services were not found.
The main activity of SAIT Airtime Services is Wholesale Trade - Durable Goods, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SAIT Airtime Services is not available. You also can look at reviews of SAIT Airtime Services, open positions, location of SAIT Airtime Services on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SAIT Airtime Services, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SAIT Airtime Services, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SAIT Airtime Services, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SAIT Airtime Services, employees, financial statistics.