Rony's Taxi's BVBA

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • Rony's Taxi's BVBA
Private companiesHealth Services • Rony's Taxi's BVBA

Contactgegevens Rony's Taxi's BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Rony's Taxi's BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Rony's Taxi's BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sint-Obrechtstraat 11, Brugge, 8000, België

Telefoon (phone): 32.52.344344 32.52.344344

Fax (fax): 32.50.338413 32.50.338413

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Rony's Taxi's BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Rony's Taxi's BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Rony's Taxi's BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Rony's Taxi's BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Rony's Taxi's BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Rony's Taxi's BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Rony's Taxi's BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Rony's Taxi's BVBA
Products information Rony's Taxi's BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08807434082
Ondernemingsnummer: 3493072509
Hoofdstad (capital): 749,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 812,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in Rony's Taxi's BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Rony's Taxi's BVBA
(Get full report from official database of BE for Rony's Taxi's BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Rony's Taxi's BVBA
Addition kinds of activities for Rony's Taxi's BVBA

203304. Groenten en plantaardige producten, in blikjes, potten, enz. | Vegetables and vegetable products, in cans, jars, etc.
23919901. Cottage sets (gordijnen), gemaakt van aangekochte materialen | Cottage sets (curtains), made from purchased materials
39310119. Pijpen, orgaan | Pipes, organ
39490202. Manden (creels), vis en aas | Baskets (creels), fish and bait
63249900. Ziekenhuis- en medische dienstplannen, nec | Hospital and medical service plans, nec

Werken bij Rony's Taxi's BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Rony's Taxi's BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Rony's Taxi's BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Rony's Taxi's BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Handlanger Sanitair/CV (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een goede klant in de regio Hasselt zijn wij op zoek naar een handlanger met kennis van Sanitair/CV. Dit gaat over het leggen van buizen tot het verrichten van meer technische herstellingen.

  • Winkelmedewerker (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als winkelmedewerker sta je voornamelijk in voor: - het uitpakken van goederen - het helpen bij het inladen van de auto's van klanten - bestellingen klaarzetten - klanten helpen waar nodig

  • CARROSSIER (AALBEKE)

    Regio: AALBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een behoorlijke kennis van het Frans je komt namelijk in een voornamelijk Franstalig team terecht. Je beschikt over een geldig rijbewijs B. Je hebt een opleiding Automechanica genoten en hebt reeds een praktijkervaring in de carrosserie opgedaan. Of je bent gelijkgesteld door ervaring in de carrosserie. Je hebt een passie voor wagens. Je zorgt voor perfect ingevulde werkfiches. Ervaring met spuiten is een voordeel geen vereiste.

  • Meewerkend Projectmanager (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Konvert Office Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant, regio Arendonk, zoeken wij een Projectmanager. Jouw takenpakket: - Hands on mentaliteit - Administratieve op zich willen nemen. 4u/dag voorzien voor administratief werk: werkorders, planning controleren, … en overige 4u ter opvolging van de techniekers - Je zal de rechterhand van de technisch verantwoordelijke worden - Je hebt 10 jaar ervaring op de werkvloer. Je kan techniekers aansturen die daar reeds 10-20 jaren werken - LMRA (Last Minute Risico Analyse) opmaken + werkvergunningen uitschrijven - Je kan goed met mensen omgaan en krijgt ook respect van je werknemers - Je wil werken in dagdienst Wordt jij helemaal enthousiast bij het lezen van deze vacature ? Contacteer dan meteen [email protected] of bel ons op het nummer 014/22.23.74

  • DRINGEND:Exclusieve Home Manager ( M/V) in Afsnee voor 20u/week (AFSNEE)

    Regio: AFSNEE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve Home Manager. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden, schoonmaken,koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een Home Manager (m/v) voor 20u/week voor een gastgezin wonende in Afsnee.U komt terecht in een gastgezin waar u zal schoonmaken,strijken, naaien en huishoudelijke taken vervullen. Je mag boodschappen doen, koken. Je neemt initiatief, bent stipt, hebt oog voor detail, je wil dit uitgebreid takenpakket uitvoeren, dan ben jij de geschikte Home Manager die we zoeken. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Polyvalent verkoopsmedewerker (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor een traiteurzaak/supermarkt in Sint-Martens-Latem is Tempo-Team op zoek naar een verkoopsmedewerker. Als medewerker sta je in voor verschillende taken in de winkel: afbakken van brood, maken van belegde broodjes, aanvullen en op orde houden in de winkel en afrekenen aan de kassa. Ben je van nature klantgericht en gemotiveerd om in een traiteurzaak te werken, dan is deze job iets voor jou! Je werkt ofwel fulltime in een flexibel uurrooster. De winkel is open van maandag tot zondag. Openingsuren liggen tussen 06u30 en 22u30.

  • Jobstudent Panos Rail Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Panos Rail Herentals

    Type: Studentenjob

    Als student werk je mee in de Panos uitbating in het station van Herentals. Je helpt mee met het afbakken van onze producten. Je steekt de handen uit de mouwen, bedient de klanten, rekent af en vult producten aan. Je zorgt voor een uitstekende service en bent service en bent klantvriendelijk. Je werkt op zaterdag.

  • 3e bachelor- of masterstudent Elektromechanica in Essen gezocht (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je ondersteunt 2 à 3 dagen per week het team werkvoorbereiding van het bedrijf, dat gelegen is in Essen. Je zal vooral technische dossiers in orde brengen, via Access en Excel, QA/QC documentatie verzamelen en opslaan en bestellingen doen van materialen onder begeleiding van de werkvoorbereider.

  • Chauffeur CE GA ADR pendelritten (VAC140B) (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Pendelchauffeur CE gezocht die zelf kan/wil laden en lossen. Dagritten tussen de depots en de verwerkers. Als chauffeur sta je in voor het ophalen van gevaarlijk afval op de verschillende sites van onze klant. Je dag begint tussen 05.00 en 06.00 uur en je werkt ca. 10 tot 12 uur per dag. Je laadt zelf of je wordt door de klant dmv een heftruck geladen. Je lost op de verwerking te Beerse, Luik of in het buitenland. Jij draagt zorg voor de administratie van de goederen en het leeggoed. Laden en lossen van de palletgoederen gebeurt met een transpallet. Je rijdt met een combinatie trekker-oplegger. Voor deze functie heb je ADR I (colli) nodig. Opleiding gebeurt ‘on the job’ Je gaat mee met een peterchauffeur die jou de kneepjes van het vak leert. Interesse, bel dan.

  • Gepassioneerde controller! (m/v) (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een bloeiend en sterk groeiend bedrijf actief in de ontwikkeling en productie van verven,zijn wij op zoek een enthousiaste en gedreven controller om hun leuk team te komen versterken! Jouw takenpakket bestaat oa. uit: - Taken ten behoeve van de maand- en jaarafsluiting: · Controle kosten · Boeken van voorzieningen · Boeken van over te dragen kosten · Inboeken/controle van payroll · Vaste activa - Opstellen van maandelijkse rapporten voor US - Opstellen van budgetten - Cost Accounting/opvolging voorraad - Opstellen/nakijken van maandelijkse reconciliaties ivm diverse interne controles

  • Onderhoudsmechanicien mét kennis lassen (schoolverlaters ook welkom) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor: Herstellaswerk (inox - halfautomaat en TIG) Onderhoud installaties (pompen, lagers, reductoren, transportbanden, centrifuges, aflsuiters, leidingen …) Kleine electriciteitswerken (attest BA4 – BA5) Kleine constructies maken en plaatsen: draaien, frezen, plooien, boren, slijpen,... Bedoeling is om binnen 2 jaar door te groeien naar de functie van hoofdtechnieker. Bedrijfsprofiel: Onze klant is marktleider in België, Luxemburg en Frankrijk voor het inzamelen van gebruikte frituurolie. 

  • Java Developer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verliefd op Java maar ook verliefd op je partner? Combineer het beide bij onze klant in het Gentse! Flexibiliteit en innovatie zijn belangrijke waarden voor hen. Geen schrik dus, u kan tijdig uw kind oppikken van school en steeds gezellig uit eten met de partner!     Bedrijf   Het bedrijf ontwikkelt zowel back-end als front-end (Web) applicaties. Momenteel zijn ze op zoek naar een Freelance Fullstack Java Developer om hun team te versterken. Initieel zou dit voor 5 maand zijn maar bij een goede beoordeling mag u zich aan een voorstel tot extensie verwachten.     Functiebeschrijving   Er zijn meerdere projecten dus eenieders rol is afhankelijk van zijn of haar kennis. De voornaamste staan hieronder maar individueel krijg je nog specifieke taken toegewezen.  Je werkt op het project van analyse tot acceptatiefase. De codes review je en je zorgt dat ze makkelijk te testen zijn. Je communiceert goed met het volledige team. Nieuwe Javaversies verken je en leer je. Je kijkt waar verbetering mogelijk is en neemt initiatief. En de hoofdtaak is natuurlijk Ontwikkelen in Java.   Profiel Minstens 4 jaar ervaring in Java. Vlot Nederlands en Engels is geen probleem. Goede kennis van: JSF, JPA, HTML en JavaScript Je bent onmiddellijk beschikbaar   Aanbod Regio Gent, vlot bereikbaar! Een aantrekkelijke dagelijkse verloning. Een jong gemotiveerd team die veel sfeer creëert op de werkvloer. Ruimte voor initiatief en persoonlijke inbreng.   Natuurlijk wil je meer weten hé? Stuur een mail met jouw C.V. via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van Rony's Taxi's BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Rony's Taxi's BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Rony's Taxi's BVBA. Laat een reactie achter voor Rony's Taxi's BVBA. Rony's Taxi's BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Rony's Taxi's BVBA. Leave a respond for Rony's Taxi's BVBA. Rony's Taxi's BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Rony's Taxi's BVBA op de google maps. Adres en contacten Rony's Taxi's BVBA
Location of Rony's Taxi's BVBA on the google maps. Address and contacts of Rony's Taxi's BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Rony's Taxi's BVBA Rony's Taxi's BVBA: Loos Electriciteitswerken | Prévost A | Atelier des Cr茅ations (L') | Neon Royal B.V.B.A. | Dane-Elec S.A.

Other related companies as Rony's Taxi's BVBA: Loos Electriciteitswerken | Prévost A | Atelier des Cr茅ations (L') | Neon Royal B.V.B.A. | Dane-Elec S.A.

Rony's Taxi's BVBA is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Rony's Taxi's BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08807434082. Het bedrijf Rony's Taxi's BVBA bevindt zich op het adres: Sint-Obrechtstraat 11, Brugge, 8000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 749,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 812,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Rony's Taxi's BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Rony's Taxi's BVBA is Gezondheidszorg, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Rony's Taxi's BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Rony's Taxi's BVBA, openstaande posities, locatie van Rony's Taxi's BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Rony's Taxi's BVBA is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Rony's Taxi's BVBA, company assigned to the tax number BE08807434082. The company Rony's Taxi's BVBA is located at the address: Sint-Obrechtstraat 11, Brugge, 8000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 749,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 812,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Rony's Taxi's BVBA were not found.
The main activity of Rony's Taxi's BVBA is Health Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Rony's Taxi's BVBA is not available. You also can look at reviews of Rony's Taxi's BVBA, open positions, location of Rony's Taxi's BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Rony's Taxi's BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Rony's Taxi's BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Rony's Taxi's BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Rony's Taxi's BVBA, employees, financial statistics.