Robert Voorhamme

Contactgegevens Robert Voorhamme: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Robert Voorhamme: address, phone, fax, email, website, opening hours

Robert Voorhamme

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Haringrodestraat, 19, Antwerpen, Anwerpen 2100, België

Telefoon (phone): 32 3 289 04 08 32 3 289 04 08

Fax (fax): 32 3 270 09 56 32 3 270 09 56

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Robert Voorhamme: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Robert Voorhamme"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Robert Voorhamme"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Robert Voorhamme, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Robert Voorhamme. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Robert Voorhamme, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Robert Voorhamme. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Robert Voorhamme
Products information Robert Voorhamme

BTW identificatienummer (tax): BE03351074218
Ondernemingsnummer: 3791351318
Hoofdstad (capital): 202,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 729,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in Robert Voorhamme zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Robert Voorhamme
(Get full report from official database of BE for Robert Voorhamme)

Aanvulling soorten activiteiten voor Robert Voorhamme
Addition kinds of activities for Robert Voorhamme

354702. Secundaire walserij apparatuur | Secondary rolling mill equipment
23950304. Kant, uitgebrand: voor de handel | Lace, burnt-out: for the trade
31310501. Box tenen, leer | Box toes, leather
35679915. Verbrandingsovens, thermisch, rook en katalytisch | Incinerators, thermal, fume & catalytic
39440101. Auto's, kinderen, pedaal aangedreven | Automobiles, children's, pedal driven
42139906. Huishoudelijke goederen vervoer | Household goods transport

Werken bij Robert Voorhamme: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Robert Voorhamme: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Robert Voorhamme. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Robert Voorhamme. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief bediende sta je in voor de administratieve ondersteuning van inkomende en uitgaande vrachten (de te laden en/of lossen goederen van de klant). Je stelt de zendingen samen en bereid deze voor in SAP. Je bent verantwoordelijk voor de opmaak van de juiste documenten en geeft deze mee met de transporteur. Je verzorgt de rapportering aan de klant, opvolging van de goederenstroom en hebt regelmatig contacten met klant en interne magazijniers. Je werkt in dagshift en rapporteert aan de Team Leader.

  • Administratief bankbediende implementatie (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief bankbediende implementatie ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je beheert de centrale mailbox met de vragen van de klanten Je vormt de link tussen de klant en de dienst contractopmaak Je analyseert de aanvragen van de klanten en volgt deze correct op Je bent het aanspreekpunt voor interne en externe klanten

  • ALUMINIUMBEWERKER ATELIER (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze vacature als Aluminiumbewerker herken je jezelf in dit profiel: je hebt een opleiding schrijnwerk achter de rug of hebt ervaring je bezit een rijbewijs B en hebt eigen vervoer je bent leergierig en flexibel je bent gemotiveerd en kan zelfstandig werken

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Waasmunster – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: TEMPO-TEAM DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Zin in een job met flexibele uren en afwisselende taken? Met een aantrekkelijk loon en heel wat voordelen? Ga dan aan de slag als huishoudhulp via Tempo-Team. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Aalst (Aalst, Hofstade, ...) Je staat in voor het huishouden bij verschillende gezinnen. Wat zijn je mogelijk taken? - Onderhoud van de keuken, leefruimtes en slaapkamers - Stoffen en stofzuigen - Dweilen en sanitair onderhoud - Wassen en strijken Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en helpt je bij al jouw vragen.

  • Student verkoop (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Studentenjob

    Onze klant biedt je een variabele job waarbij je zowel aan de kassa als in de winkel werkt. Samen met je collega's sta je in voor een mooie en overzichtelijke winkel waarin de klant aangenaam kan winkelen. Wij doen ook een beroep op je verantwoordelijkheidsgevoel. Je krijgt namelijk met geld te maken. Je kan goed met een kassasysteem werken en hebt snel oog op rekken die bijgevuld moeten worden. Verder jou je de winkel netjes en ordelijk.

  • Student magazijnier op maandag (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Studentenjob

    Onze klant, gelegen in Mechelen-Noord en gespecialiseerd in brandbeveiliging, heeft een webshop waarvoor de bestellingen moeten klaargezet worden. Wanneer klanten brandblussers, haspels, rookmelders,... bestellen ben jij de persoon die deze gaat klaarzetten. Wat moet je juist doen? Je werkt in het magazijn en laadt mee de vrachtwagens uit. Je helpt ook de bestellingen mee klaar te zetten. Verder vragen ze ook om op tijd en stond gegevens in excel te updaten. De bestellingen moeten immers opgevolgd worden hé.

  • JOBSTUDENT / EXTRA catering (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: Sunparks De Haan

    Type: Studentenjob

    Beste student, Ben jij 16 jaar of ouder en nog op zoek naar een leuke, interessante en veelzijdige job? Dan ben je bij Sunparks De Haan het juiste adres! Wij zijn namelijk op zoek naar jobstudenten voor de weekends, vakanties of tijdens de week voor zowel de brasserie, ons hamburgerrestaurant als voor de keuken

  • Jobstudent (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Diëtist (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: GEZONDHEIDSPRAKTIJK ZOTTEGEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wil jij Gezondheidspraktijktijk Zottegem graag aanvullen en versterken? We zijn een multidisciplinair team van gezondheidszorgberoepen. Neem zeker een kijkje op onze website www.gezondheidspraktijkzottegem.com We zijn op zoek naar een gemotiveerde diëtiste die ons team op zelfstandige basis kan versterken, en dit voor een aantal uur per week (dit kunnen we samen bepalen). We mikken op een spoedige indiensttreding. We denken aan iemand die de individuele begeleiding van eigen cliënten en cliënten van andere disciplines uit de praktijk opneemt. Het geven van groepslessen zou een meerwaarde zijn. De doelgroep van onze praktijk is zeer divers, ervaring met een brede leeftijdsdoelgroep is een pluspunt (volwassenen en kinderen). Voor vragen met betrekking tot de functie kan steeds telefonisch contact genomen worden.

  • Keukenhulp - flexijob (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BODEGA LORENAS

    Type: Flexijob

    Je takenpakket bestaat uit: borden opmaken; mise-en-place; kroketten en frieten bakken; eten opwarmen.

Zoek naar antwoorden van Robert Voorhamme in sociale netwerken
Look for responds of Robert Voorhamme in social networks

Lees alle opmerkingen voor Robert Voorhamme. Laat een reactie achter voor Robert Voorhamme. Robert Voorhamme bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Robert Voorhamme. Leave a respond for Robert Voorhamme. Robert Voorhamme on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Robert Voorhamme op de google maps. Adres en contacten Robert Voorhamme
Location of Robert Voorhamme on the google maps. Address and contacts of Robert Voorhamme

Andere gerelateerde bedrijven als come Robert Voorhamme Robert Voorhamme: BBL | ENRIQUE DOMINGUEZ GRANJA | KANTOOR RAMMANT | F. CEULEMANS | O.G.C.

Other related companies as Robert Voorhamme: BBL | ENRIQUE DOMINGUEZ GRANJA | KANTOOR RAMMANT | F. CEULEMANS | O.G.C.

Robert Voorhamme is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Robert Voorhamme, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03351074218. Het bedrijf Robert Voorhamme bevindt zich op het adres: Haringrodestraat, 19, Antwerpen, Anwerpen 2100. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 202,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 729,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Robert Voorhamme zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Robert Voorhamme is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Robert Voorhamme is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Robert Voorhamme, openstaande posities, locatie van Robert Voorhamme op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Robert Voorhamme is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Robert Voorhamme, company assigned to the tax number BE03351074218. The company Robert Voorhamme is located at the address: Haringrodestraat, 19, Antwerpen, Anwerpen 2100. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 202,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 729,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Robert Voorhamme were not found.
The main activity of Robert Voorhamme is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Robert Voorhamme is not available. You also can look at reviews of Robert Voorhamme, open positions, location of Robert Voorhamme on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Robert Voorhamme, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Robert Voorhamme, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Robert Voorhamme, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Robert Voorhamme, employees, financial statistics.