qwentes

Contactgegevens qwentes: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data qwentes: address, phone, fax, email, website, opening hours

qwentes

Regio (region): N\A, België

Adres (address): rue du Marteau, 81, Brussels, B 1000, België

Telefoon (phone): 32.2.2850500 32.2.2850500

Fax (fax): 32.2.2801924 32.2.2801924

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) qwentes: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "qwentes"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "qwentes"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van qwentes, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen qwentes. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of qwentes, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees qwentes. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti qwentes
Products information qwentes

BTW identificatienummer (tax): BE05711761474
Ondernemingsnummer: 7166076660
Hoofdstad (capital): 821,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 177,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in qwentes zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor qwentes
(Get full report from official database of BE for qwentes)

Aanvulling soorten activiteiten voor qwentes
Addition kinds of activities for qwentes

228203. Natuurlijke en dierlijke vezelgarens: draaien, wikkelen, spoelen | Natural and animal fiber yarns: twisting, winding, spooling
14110303. Trap Rock, Dimension-Quarrying | Trap rock, dimension-quarrying
22110409. Velours | Velours
28229901. Acrylrubber, polyacrylaat | Acrylic rubbers, polyacrylate
38250213. Instrument relais, alle typen | Instrument relays, all types
38610113. Röntgenfilm | X-ray film

Werken bij qwentes: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in qwentes: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor qwentes. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for qwentes. Looking for open vacancies in other companies

  • Keukenmedewerker (m/v) | Voltijds | Duffel (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als keukenmedewerker ben jij dé man of vrouw die ervoor zorgt dat er elke dag opnieuw verse en lekkere maaltijden klaar staan. Je komt terecht in een team waarbij je ondersteuning biedt voor de bereidingen van koude maaltijden en de bedeling hiervan (presentatie, samenstelling, afwerking, ...). De keuken op orde houden is ook één van jouw taken, waar je collega's je heel dankbaar voor zijn. Je zorgt voor een hygiënische bewaring van de voedingsmiddelen. Tijdens en na de shift sta je ook in voor de opruim en/of afwas. Nadien zet je alles netjes op z'n plaats, klaar voor een nieuwe dag.

  • Broodbakker te Lanaken (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gloednieuw filiaal van een bakkerij te Lanaken-Veldwezelt zijn we dringend op zoek naar een Bakker. Je werkt van 4u00 tot 12u00 dat voor een 5 of 6 dagen in de week. Afhangelijk van de drukte.

  • GL Accountant te Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Op zoek naar een GL Accountant functie? Heb je interesse in de zorgsector? Solliciteer dan snel. Bedrijfsomschrijving Een bedrijf actief binnen de zorgsector, gelegen te Mechelen is op zoek naar een GL accountant om het team van 2 personen te vervolledigen. Onze klant is een KMO in volle groei. De werkplek is gevestigd in de omgeving van Mechelen en vlot bereikbaar met de wagen. Omschrijving Je boekt de facturen en onkostennota's en voert er de nodige controles op Voorbereiden van betalingen in Isabel Je doet de BTW-aangifte en ondersteunt bij de maandelijkse en jaarlijkse afsluitingen Je volgt de balansrekeningen op Je stuurt medewerkers aan en voorziet opleiding voor nieuwe werknemers

  • Conventioneel/CNC draaier/frezer (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant: Het machinepark omvat kleine en grote conventionele en CNC-draaibanken, een kotterbank, carroussel draaibank (dia. 4 meter) en CNC-bedfreesmachine.

  • Huishoudhulpen regio Beernem/Oedelem! Uurrooster op maat! (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor klanten in de regio Beernem! Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken van de woning.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Deurne – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student M/V (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijfsrestaurant van een grote winkel te Vichte zijn wij op zoek naar een student M/V op vrijdag OVERDAG. Als student zal je ingeschakeld worden voor verschillende taken, zoals bediening en afwas.

  • Software Engineer (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Ieper zijn wij op zoek naar een software engineer. U wordt betrokken bij verschillende aspecten van software ontwikkeling zoals het ontwikkelen van nieuwe tools, het onderhouden van de bestaande software, ed. U werkt mee aan projecten in house en bij de klant. U test en documenteert de ontwikkelde software. U wordt betrokken bij het ontwikkelen van software voor zowel desktop als HMI toepassingen, tools binnen een 3D omgeving, automatisatie en optimalisatieprocesssen.

  • Calculator - Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ALTEZ

    Type: Vaste Job

    Je vormt met een verkoper, projectvoorbereider en projectleider een team. Je bestudeert met de verkoper of met de bouwheer de plannen en eventueel de lastenboeken en maakt op basis daarvan de offerte op. Je neemt contact op met leveranciers en onderaannemers voor prijsaanvragen en volgt deze nauwgezet op. Je leert werken met ons eigen calculatiesysteem. Je staat geregeld in voor het maken van ontwerptekeningen. Na een ruime opleidingsperiode en door je sterke interesse in de bouwsector ben je in staat om, na analyse en interpretatie van de bouwtechnische eigenschappen, een concurrentiële prijsberekening op te maken.

  • Beauty consulent(e) bijberoep/hoofdberoep - O. Vlaanderen - Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: VB-CARS & LIFESTYLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, relatiegeschenken aan bedrijven, beurzen, social media marketing, voor ieder wat wils en op maat! We zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleiding en begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carrièreladder. Iedereen krijgt de kans te promoveren, mits het volgen van de opleidingen. Je helpt je klanten om grote besparingen te doen en zorgt u ervoor dat hun huid er stralend uitziet. Dankzij jou zullen je klanten het juiste advies krijgen. Ook mogelijk om van thuis uit te werken. Uw succes is ons doel Belangrijk is dat je zélf bepaalt in welke regio je werkt, interesse in een andere regio? Contaacteer ons!

  • Medische pedicure (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Diëtist Tina Simons

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk In Balans te Overijse is op zoek naar een medische pedicure. Er is reeds een groot klantenbestand over te nemen. Neem een kijke op onze website www.inbalansoverijse.be

  • Agent de radioprotection allround (Regio Huy)

    Regio: Regio Huy

    Bedrijf: ECS

    Type: Werfreserve

    En tant qu’agent de radioprotection allround, vous êtes responsable de la réalisation de contrôles radiologiques sur des sites nucléaires en Belgique. Votre motivation, savoir-faire et communication ouverte vous permettent d’être engagé auprès de tous nos clients. Vous rejoignez une équipe jeune et stable. Vous servez d’exemple pour tout ce qui est de la sécurité et de la sûreté nucléaire ; vos tâches sont entre autres les suivantes : Réalisation de mesures de radiation et d’activité ; Rapportage quotidien des tâches réalisées / anomalies / propositions d’amélioration etc. ; Suivi de travaux comportant des risques radioactifs ; Détermination d’équipements de protection individuelle des opérateurs ; …

Zoek naar antwoorden van qwentes in sociale netwerken
Look for responds of qwentes in social networks

Lees alle opmerkingen voor qwentes. Laat een reactie achter voor qwentes. qwentes bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for qwentes. Leave a respond for qwentes. qwentes on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie qwentes op de google maps. Adres en contacten qwentes
Location of qwentes on the google maps. Address and contacts of qwentes

Andere gerelateerde bedrijven als come qwentes qwentes: NOOYENS G | MATCH | Amry Verzekeringen | CHATS-PACHAS | Ciseaux Courtois (Aux)

Other related companies as qwentes: NOOYENS G | MATCH | Amry Verzekeringen | CHATS-PACHAS | Ciseaux Courtois (Aux)

qwentes is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is qwentes, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05711761474. Het bedrijf qwentes bevindt zich op het adres: rue du Marteau, 81, Brussels, B 1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 821,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 177,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in qwentes zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van qwentes is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van qwentes is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van qwentes, openstaande posities, locatie van qwentes op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

qwentes is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is qwentes, company assigned to the tax number BE05711761474. The company qwentes is located at the address: rue du Marteau, 81, Brussels, B 1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 821,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 177,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in qwentes were not found.
The main activity of qwentes is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of qwentes is not available. You also can look at reviews of qwentes, open positions, location of qwentes on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over qwentes, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf qwentes, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about qwentes, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company qwentes, employees, financial statistics.