QUESTIONPEOPLE

Contactgegevens QUESTIONPEOPLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data QUESTIONPEOPLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

QUESTIONPEOPLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Marcel Thiry, 65 box20, BRUSSELS, BELGIUM 1200, België

Telefoon (phone): 32 0 478 26 92 91 32 0 478 26 92 91

Fax (fax): 32 0 2 763 35 00 32 0 2 763 35 00

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) QUESTIONPEOPLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "QUESTIONPEOPLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "QUESTIONPEOPLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van QUESTIONPEOPLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen QUESTIONPEOPLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of QUESTIONPEOPLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees QUESTIONPEOPLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti QUESTIONPEOPLE
Products information QUESTIONPEOPLE

BTW identificatienummer (tax): BE09408111572
Ondernemingsnummer: 2919311523
Hoofdstad (capital): 982,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 851,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in QUESTIONPEOPLE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor QUESTIONPEOPLE
(Get full report from official database of BE for QUESTIONPEOPLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor QUESTIONPEOPLE
Addition kinds of activities for QUESTIONPEOPLE

8661. Religieuze organisaties | Religious organizations
08510101. Bosbeheerplannen, voorbereiding van | Forest management plans, preparation of
34440508. Wasserette, plaatmetaal | Laundry hampers, sheet metal
34960201. Ketting, gelast | Chain, welded
63510101. Werknemersbinding | Employee bonding
63519903. Aansprakelijkheidsverzekering | Liability insurance
72510102. Schoeisel, op maat gemaakt | Footwear, custom made

Werken bij QUESTIONPEOPLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in QUESTIONPEOPLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor QUESTIONPEOPLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for QUESTIONPEOPLE. Looking for open vacancies in other companies

  • Puntlasser | Dagdienst | Regio: Hamont-Achel (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalverwerkend bedrijf in Hamont-Achel zijn we op zoek naar een handlasser of puntlasser voor de bediening van de puntlasmachine.

  • Onderhoudstechnieker (dagwerk) (OORDEGEM)

    Regio: OORDEGEM

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekend bedrijf in Oordegem dat zich specialiseerd in het onderhoud van verschillende machines zijn wij op zoek naar een extra werkkracht. Je gaat samen op de baan met een collega voor het onderhoud van de machines bij klanten. Je zal instaan voor o.a.: Preventieve of correctieve onderhoudsinterventies bepalen volgens de aard van de werkzaamheden (inwerkingstelling, productiewijziging, ...) of de onderhoudshistoriek De werking van materiaal, instrumentengegevens (druk, debiet, temperatuur, ...) en kritieke punten (slijtage, smering, ...) controleren Het preventieve onderhoud van de mechanische uitrustingen uitvoeren (schoonmaken, smeren, bijstellen, aandraaien, ...) Defecte mechanische stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen (tandwieldrijfwerk, lagers, kettingwielen, ...) Technische ondersteuning verlenen Mechanische stukken en onderdelen lassen

  • PRODUCTIEMEDEWERKER/STER INPAKAFDELING 2PL. (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als inpakker/ster sta je in voor het inpakken van kartonnen doosjes voor de voedingsindustrie. Je staat ook in voor het uitrapen van overgebleven restjes karton alsook het correct aantal doosjes verzamelen en toekleven + etiketteren

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Burst (BURST)

    Regio: BURST

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Nespresso demonstrateur - tijdelijke job (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je gepassioneerd door de smaak, geur en origine van koffie? Nespresso is op zoek naar enthousiaste en verfijnde Coffee Ambassadors ter versterking van hun winkels. Als ware Nespresso-fan heb je alvast een goed beeld van het assortiment. Termen als 'Lungo' en 'Ristretto' doen dus zeker een belletje rinkelen. Die productkennis helpt jou om jouw klanten bij te staan met een excellente service. Je geeft deskundig advies, raadt doelgericht producten aan en helpt de Nespresso Club Members verder met hun meest prangende vragen. Natuurlijk deins je ook niet terug voor een demonstratie of een degustatie. Ook qua uitstraling weet je perfect wat Nespresso van je verwacht. Je combineert moeiteloos jouw ontoombare enthousiasme met de nodige klasse. Jij bent immers hét gezicht van Nespresso in jouw winkel! Je kan werken op volgende data: 19, 20 en 21/11 - 12 en 14/12 - 18,19, 20/12 en 26 en 27/12

  • Verkoper student boetiek, regio Maasmechelen (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Maasmechelen Village zijn wij op zoek naar een student voor in het weekend, zowel voor zaterdag als voor zondag.

  • LESGEVER ZWEMMEN (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks zwemmen aan het lager onderwijs (start 17 oktober tem 22 december 2018) in Waregem zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen gaan telkens door op woensdag van 13:00-16:00. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Logistieke humoristische medewerker (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: THE STREET FOOD COMPANY

    Type: Vaste Job

    Je bent rammend sterk, fitness heb je niet nodig want hier doe je al het loop en hefwerk. Je bent handiger met een transpallet en het inladen van camionetten dan de meeste van je vrienden – zijn wij tenslotte ook. Je haat slordige mensen en hebt veel gevoel voor humor. Bent een detail fucker. Je bent ontzettend flexibel en staat stevig met twee benen op de grond. Je hoeft niet per se ervaring te hebben in een soortgelijke functie, maar je moet dit heel graag willen. Je bent leergierig en hebt de wil om vooruit te gaan. Je hebt default een glimlach op je gezicht – wij doen ook alles voor een glimlach. We kunnen het goed met elkaar vinden.

  • ERVAREN MEUBELMAKER VOOR ATELIER (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: WINDELS TOTAALINRICHTING

    Type: Vaste Job

    Je voert alle werken uit in verband met interieurinrichting en binnenschrijnwerk: meubels en deuren maken. Je werkt uitsluitend in het atelier.

  • Coach Leren programmeren met Scratch voor kinderen - Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Flexijob

    Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Je geeft in een vaste school begeleiding in de naschoolse opvang aan een groep van maximum 12 kinderen gedurende ongeveer 20 weken (niet tijdens de schoolvakanties). Er staat een klaslokaal en computers ter beschikking. Deze lessen gaan door na schooltijd rond 16:00 uur op verschillende scholen in Antwerpen, Deurne, Borgerhout...

  • zaalmedewerker (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: DE LAMME GOEDZAK

    Type: Flexijob

    Serveren van drank en gerechten in restaurant

  • kelner (m/v): flexi, extra, student(e) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EETHUIS KARL

    Type: Flexijob

    kelner (m/v): flexi, extra, student(e) voor vrijdagavond en zaterdagavond

Zoek naar antwoorden van QUESTIONPEOPLE in sociale netwerken
Look for responds of QUESTIONPEOPLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor QUESTIONPEOPLE. Laat een reactie achter voor QUESTIONPEOPLE. QUESTIONPEOPLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for QUESTIONPEOPLE. Leave a respond for QUESTIONPEOPLE. QUESTIONPEOPLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie QUESTIONPEOPLE op de google maps. Adres en contacten QUESTIONPEOPLE
Location of QUESTIONPEOPLE on the google maps. Address and contacts of QUESTIONPEOPLE

Andere gerelateerde bedrijven als come QUESTIONPEOPLE QUESTIONPEOPLE: Norma | Sterpin R | J.C. LEERNES | C. KREDIET | Z.F. MOTORS NV

Other related companies as QUESTIONPEOPLE: Norma | Sterpin R | J.C. LEERNES | C. KREDIET | Z.F. MOTORS NV

QUESTIONPEOPLE is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is QUESTIONPEOPLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09408111572. Het bedrijf QUESTIONPEOPLE bevindt zich op het adres: Avenue Marcel Thiry, 65 box20, BRUSSELS, BELGIUM 1200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 982,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 851,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in QUESTIONPEOPLE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van QUESTIONPEOPLE is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van QUESTIONPEOPLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van QUESTIONPEOPLE, openstaande posities, locatie van QUESTIONPEOPLE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

QUESTIONPEOPLE is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is QUESTIONPEOPLE, company assigned to the tax number BE09408111572. The company QUESTIONPEOPLE is located at the address: Avenue Marcel Thiry, 65 box20, BRUSSELS, BELGIUM 1200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 982,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 851,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in QUESTIONPEOPLE were not found.
The main activity of QUESTIONPEOPLE is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of QUESTIONPEOPLE is not available. You also can look at reviews of QUESTIONPEOPLE, open positions, location of QUESTIONPEOPLE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over QUESTIONPEOPLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf QUESTIONPEOPLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about QUESTIONPEOPLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company QUESTIONPEOPLE, employees, financial statistics.