Pimpurniaux Freres sa

Contactgegevens Pimpurniaux Freres sa: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Pimpurniaux Freres sa: address, phone, fax, email, website, opening hours

Pimpurniaux Freres sa

Regio (region): N\A, België

Adres (address): rue du Berlaimont - Zoning de Martinrou, Fleurus, B-6220, België

Telefoon (phone): 32 71 81 51 21 32 71 81 51 21

Fax (fax): 32 71 81 76 56 32 71 81 76 56

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Pimpurniaux Freres sa: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Pimpurniaux Freres sa"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Pimpurniaux Freres sa"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Pimpurniaux Freres sa, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Pimpurniaux Freres sa. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Pimpurniaux Freres sa, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Pimpurniaux Freres sa. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Pimpurniaux Freres sa
Products information Pimpurniaux Freres sa

BTW identificatienummer (tax): BE02957763671
Ondernemingsnummer: 8504486083
Hoofdstad (capital): 953,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 284,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in Pimpurniaux Freres sa zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Pimpurniaux Freres sa
(Get full report from official database of BE for Pimpurniaux Freres sa)

Aanvulling soorten activiteiten voor Pimpurniaux Freres sa
Addition kinds of activities for Pimpurniaux Freres sa

7349. Onderhoudswerkzaamheden, nv | Building maintenance services, nec
251406. Metaal gazon en tuinmeubilair | Metal lawn and garden furniture
20510202. Cakes, bakkerij: behalve bevroren | Cakes, bakery: except frozen
20929904. Vis, vers: bereid | Fish, fresh: prepared
20990500. Saus, Sous, dressing, en dip mixen | Sauce, gravy, dressing, and dip mixes
27599910. Halftonen: gegraveerd | Halftones: engraved
32719910. Blokken, beton: stralingsbestendig | Blocks, concrete: radiation-proof
33560300. Magnesium | Magnesium
50940104. Edele metalen | Precious metals
61110100. Federale hypothecaire kredietinstellingen | Federal mortgage credit agencies

Werken bij Pimpurniaux Freres sa: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Pimpurniaux Freres sa: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Pimpurniaux Freres sa. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Pimpurniaux Freres sa. Looking for open vacancies in other companies

  • medewerker boomkwekerij (SERSKAMP)

    Regio: SERSKAMP

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant actief in de tuinbouw zijn we op zoek naar een tijdelijke medewerker. Je helpt mee in de boomkwekerij: planten en rooien van jonge bomen, klaarmaken van bestellingen, laden en lossen,...

  • Orderpicker DHL (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO ON SITE DHL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor DHL te Bornem zijn we op zoek orderpickers. Je zal voltijds werken in een afwisselend vroege/late ploeg (6u-14u, 14u-22u) of daguren (8u-16u30) of een vaste nacht (22u-6u) Taken: Orderpicking via orderpickbrief of voice-pick systeem; Met elektrische traspalet dozen of zakken ophalen op de vermelde locaties in de loods; Overstapelen van dozen/zakken van de ene pallet op de andere; Manueel lossen van vrachtwagens; Gepickte producten controleren, scannen en herinpakken; Controle/tellen van aantallen en producten op pallets.

  • Chauffeur Rijbewijs C/E (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekende klant in Antwerpen zijn we opzoek naar 2 chauffeurs met rijbewijs C of CE. Je gaat aan de slag bij stadsreiniging Je bestuurt voertuigen zoals vrachtwagens, huisvuilwagens en kraanwagens. Je werkt samen met enkele collega’s om afval op te halen, vuil te verwijderen, materiaal te vervoeren … Indien nodig veeg je zelf mee, laad je materiaal in of uit, voer je herstellingen uit of voer je andere taken uit. Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van de collega’s met wie je samenwerkt. Je vult de weegbonnen, autovoerderkaart en controlelijsten van het voertuig in. Ook het onderhoud en de goede werking van de voertuigen en materialen waarmee je werkt, maken deel uit van je opdracht als chauffeur. Verder help je mee tijdens sneeuw-en ijzelacties.  

  • Magazijnier (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Orderpicker in een koud magazijn (8°). U werkt lijsten met bestellingen af en zet ze klaar voor de vrachtwagenchauffeurs. U helpt klanten bij het inladen van materiaal. Indien u beschikt over een rijbewijs B of C is dit een pluspunt. U werkt van dinsdag t.e.m. zaterdag (8u30-12u en 13u-17u30)

  • VERANTWOORDELIJKE INDUSTRIËLE REINIGING ELEKTRISCHE EN MECHANISCHE KENNIS (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    · Je staat in voor een goede operationele opvolging van het productieproces van de recyclage    van zand, slib en verontreinigde gronden. · Je streeft naar een continue verbetering van het productieproces · Je hebt grote aandacht voor de kwaliteit van de eindproducten zoals gewassen zand en    slibfractie. · Je coördineert en stuurt je personeel · Je stuurt de technieker aan bij het preventief en curatief onderhoud van de installaties in de                grondreiniging en waterzuivering (zowel elektrisch als mechanisch). Je zorgt dat door goed      onderhoud machines operationeel blijven. De eindverantwoordelijkheid van de mechanische      en elektronische aspecten vallen onder uw bevoegdheid. · Je rapporteert aan afdelingshoofd GRC en directie

  • Dakwerker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Izegem zijn we op zoek naar een dakwerker  Je staat in voor de combinatie van hellende en platte daken Zinkwerken komen ook aan bod Je komt terecht in een team van 3 a 6 personen Werven liggen voornamelijk in West-Vlaanderen, aan de kust en sporadisch in Oost-Vlaanderen

  • Servicetechnieker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: T-INTERIM HASSELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als servicetechnieker: Verzorg je de interventies van onze industriële en commerciële koeltechnische systemen (ventilatie, airconditioning,…) Kom je steeds terecht bij onze klanten actief in diverse sectoren (hotels, winkelketens, bedrijven, …) Sta je in voor de opstart van onze nieuw geplaatste installaties. Je meet en regelt deze zodat ze steeds de juiste temperaturen kunnen verzekeren. Voer je herstellingen uit en los je storingen op. Hiervoor kan je ook steeds terugvallen op de kennis van collega’s of de knowhow uit onze eigen database. Doe je onderhoud aan de airco’s en ventilatiesystemen. Licht je de functionaliteiten van de installatie toe aan onze klanten. Bedrijfsprofiel: De klant richt zich op klimatisatie van een eenvoudige airco tot een volledig geïntegreerd klimaatbeheersingssysteem met koeling, verwarming en luchtzuivering. Zij bieden hun klanten een totaaloplossing voor de installatie van een klimaatsysteem in combinatie met elektriciteitswerken, sanitair en verlichting.

  • Student schoonmaak gezocht (m/v) 4.5 uur per week te Tielt (West-Vlaanderen) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: CARE

    Type: Studentenjob

    CARE EXPERT CLEANING zoekt… Student schoonmaak (M/V/X) 4.5 uur per week te Tielt (West-Vlaanderen) Functieomschrijving Voor de schoonmaakwerkzaamheden bij onze klant in Tielt is Care Expert Cleaning op zoek naar een gemotiveerde deeltijdse student schoonmaak. Je bent verantwoordelijk voor het reinigen en desinfecteren van de cleanroom. Dit doe je volgens de regels eigen aan een GMP-omgeving. Je volgt deze geldende regels en procedures op vlak van veiligheid en kwaliteit strikt op. Je werkt met de nodige beschermkledij. Je vult planningsdocumenten in en meldt afwijkingen. We zoeken een student die van 07.00 uur tot 09.30 uur en van 10.00 uur tot 12.00 uur kan werken op zaterdag. De opstart wordt zo snel mogelijk voorzien.

  • Wij zoeken een expert in CCTV - ALARM - TOEGANGSCONTROLE - BRANDDETECTIE (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Onze klant ontwikkelt en integreert complete oplossingen voor het technisch beheer van gebouwen, waarin zowel de veiligheidsaspecten (CCTV, toegangscontrole,…) als de operationele aspecten (verlichting, energiebeheer, HVAC,…) geïntegreerd zijn. Het doet dit voor uiteenlopende sectoren zoals institutionele gebouwen, stations, communicatie knooppunten. Onze operationele kantoren zijn gevestigd in Zaventem. Wij zijn op zoek naar een technicus (m/v) gespecialiseerd in bijzondere bouwtechnieken voor de installatie, indienststelling, onderhoud en depannage van regel- en controleapparatuur voor (in volgorde van belangrijkheid): • toegangscontrole • bewakingscamera's (CCTV) • alarm • branddetectie UW MISSIE: • installatie van kasten en toestellen + plaatsen van kabels • ingebruikname en herstelling • aansluitingen van kasten en dozen • installatie van software die verbonden is met de geïnstalleerde systemen • organisatie en planning van het werk op de verschillende werven • contact met de klanten en coördinatie met de verschillende betrokkenen

  • GL Accountant bij onze klant Xeikon (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: TriFinance Belgium

    Type: Vaste Job

    In deze functie ben je verantwoordelijk voor: De algemene boekhouding van meerdere entiteiten. De dagdagelijkse boekhouding. Boeken van inkomende facturen. Beheren vast activa. Payroll. Voorbereiding van betalingen. BTW-aangiftes. De maandelijkse afsluiting en het controleren van intercompany reconciliaties. De opvolging en rapportering van R&D uitgaven, alsook voor de General Ledgers van de ondernemingen. Je bereidt de statutaire jaarrekening voor en stelt gerelateerde statistieken op.

  • enthousiaste kelner (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BRASSERIE PLAISANCES

    Type: Vaste Job

    Brasserie Plaisances is een gezellige brasserie vlakbij de Brusselpoort in Mechelen, net buiten het centrum van Mechelen. Langs de waterkant kan je er volop genieten van een verfrissend drankje en enkele lekkere, klassieke maaltijden. Puur genieten! Voor de versterking van onze ploeg zijn wij op zoek naar een kelner/barhulp die instaat voor een vlotte en vriendelijke bediening van onze klanten. Daarnaast sta je ook in voor de bediening achter onze bar.

  • Docent Frans (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van Pimpurniaux Freres sa in sociale netwerken
Look for responds of Pimpurniaux Freres sa in social networks

Lees alle opmerkingen voor Pimpurniaux Freres sa. Laat een reactie achter voor Pimpurniaux Freres sa. Pimpurniaux Freres sa bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Pimpurniaux Freres sa. Leave a respond for Pimpurniaux Freres sa. Pimpurniaux Freres sa on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Pimpurniaux Freres sa op de google maps. Adres en contacten Pimpurniaux Freres sa
Location of Pimpurniaux Freres sa on the google maps. Address and contacts of Pimpurniaux Freres sa

Andere gerelateerde bedrijven als come Pimpurniaux Freres sa Pimpurniaux Freres sa: S.O.R.B. MACQUOY | Opleiding tot verzorgende | Casa | H.C. RELAX | RETRAVAILLER asbl

Other related companies as Pimpurniaux Freres sa: S.O.R.B. MACQUOY | Opleiding tot verzorgende | Casa | H.C. RELAX | RETRAVAILLER asbl

Pimpurniaux Freres sa is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Pimpurniaux Freres sa, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02957763671. Het bedrijf Pimpurniaux Freres sa bevindt zich op het adres: rue du Berlaimont - Zoning de Martinrou, Fleurus, B-6220. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 953,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 284,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Pimpurniaux Freres sa zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Pimpurniaux Freres sa is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Pimpurniaux Freres sa is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Pimpurniaux Freres sa, openstaande posities, locatie van Pimpurniaux Freres sa op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Pimpurniaux Freres sa is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Pimpurniaux Freres sa, company assigned to the tax number BE02957763671. The company Pimpurniaux Freres sa is located at the address: rue du Berlaimont - Zoning de Martinrou, Fleurus, B-6220. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 953,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 284,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Pimpurniaux Freres sa were not found.
The main activity of Pimpurniaux Freres sa is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Pimpurniaux Freres sa is not available. You also can look at reviews of Pimpurniaux Freres sa, open positions, location of Pimpurniaux Freres sa on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Pimpurniaux Freres sa, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Pimpurniaux Freres sa, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Pimpurniaux Freres sa, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Pimpurniaux Freres sa, employees, financial statistics.