PIETER BEKAERT

Contactgegevens PIETER BEKAERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PIETER BEKAERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

PIETER BEKAERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLOEGSTRAAT 7, GENK, 3600, België

Telefoon (phone): 32/477/639665 32/477/639665

Fax (fax): +32 (13) 779-56-47 +32 (13) 779-56-47

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PIETER BEKAERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PIETER BEKAERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PIETER BEKAERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PIETER BEKAERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PIETER BEKAERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PIETER BEKAERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PIETER BEKAERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PIETER BEKAERT
Products information PIETER BEKAERT

BTW identificatienummer (tax): BE05263244628
Ondernemingsnummer: 6092437744
Hoofdstad (capital): 279,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 105,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in PIETER BEKAERT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PIETER BEKAERT
(Get full report from official database of BE for PIETER BEKAERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor PIETER BEKAERT
Addition kinds of activities for PIETER BEKAERT

331301. Mangaanlegeringen | Manganese alloys
22110501. Bombazine, katoen | Bombazine, cotton
34440201. Cowls of scoops, lucht (schip ventilatoren): plaatwerk | Cowls or scoops, air (ship ventilators): sheet metal
34690000. Metalen stempels, niet | Metal stampings, nec
34990402. Cadeauartikelen, koperen goederen | Giftware, copper goods
38610111. Fotografisch gevoelige goederen, niet inbegrepen | Photographic sensitized goods, nec
51479902. Vleesmakelaars | Meat brokers
91990400. Overheid, niveau van overheid | General government, level of government

Werken bij PIETER BEKAERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PIETER BEKAERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PIETER BEKAERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PIETER BEKAERT. Looking for open vacancies in other companies

  • Handlanger (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de job als stoelmonteur zoeken we handige harry's voor 2 soorten werk: 1) je bent de persoon die instaat voor de bekleding van de busstoelen. Je staat hierbij aan de machine die de bestikte stof over de stoel trekt met jouw hulp. De Stof wordt binnenstebuiten over de stoel getrokken en jij duwt hierbij mee de stoel tegen de machine. Daarna kijk je of de stoel deftig bekleed en is en indien nodig trek je deze verder goed met alle voorzichtigheid. Je werkt bij deze job boven de schouders. 2) Je bent de persoon die instaat voor de montage van de beklede stoelen (per 2) op de frames die later in de bus worden gemonteerd door een collega. Wanneer je de stoelen op hun frame geplaatst hebt, voorzie je deze indien nodig ook van de nodige pompjes e.d. die ervoor zorgen dat de stoelen versteld kunnen worden (meer achteruit zitten, vooruit, beenondersteuning,...). Dit is fysiek zwaar werk daar je in staat moet zijn de stoelen op hun frame te krijgen. Uiteraard zijn er collega's die je daarbij kunnen helpen! Ben jij een handige harry en schrikt fysiek zwaarder werk je niet af? Dan ben jij misschien wel de kandidaat die morgen meebouwt aan onze bussen!

  • Autotechnieker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: GO4JOBS MELSELE VG.2050/U.

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als automecanicien, behoren volgende zaken tot jouw takenpakket: - Elektrische en mechanische herstellingen - Na intensieve en grondige opleiding: stellen van diagnoses - Rapporteren aan de werkplaatsleider - Informeren van jouw klanten

  • Mechanisch monteur m/v (OPHASSELT)

    Regio: OPHASSELT

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de mechanische montage van onze machines en de transportbanden. Daarnaast sluit je ook motoren aan, laad je de software voor de PLC sturingen in of zorg je voor onderhoud van de machines. Naast mechanische ervaring, is kennis van elektriciteit een belangrijk pluspunt en ervaring in de machinebouw een meerwaarde Je werkt de zaken graag af en bent trots op de kwaliteit van jouw werk.

  • Onderhoudstechnieker elektrische verwarming (ERPS-KWERPS)

    Regio: ERPS-KWERPS

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een onderhoudstechnieker die zal instaan voor het onderhouden, herstellen en vervangen van de bestaande elektrische en warmtepompen verwarmings- en verluchtingsinstallaties in gans België. Een aangename werksfeer maken van uw werkomgeving een prettige werkplek.

  • SERVICE TECHNIEKER (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het herstellen van de betaande weegsystemen bij de klant. -voorbereiden van geplande interventies (waar mogelijk) -juist bepalen van de oorzaak van het probleem -herstelling uitvoeren en zorgen dat de installatie terug operationeel is -indien dit niet lukt, in overleg met de klant volgende stappen afspreken -rapport maken van de interventie Als er geen interventies zijn, help je als technieker mee met de realisaties van nieuwe projecten in het atelier. -elektrische bordenbouw -montage en testing Aandachtspunten: -interventies op weegbruggen gebeuren vaak buiten en in de kelder van de installatie -als technieker wordt je verondersteld mee te draaien in een systeem van permanentie tijdens het week-end (1 op 4)

  • Jobstudent (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Bornem

    Type: Studentenjob

    Actief Bornem is momenteel op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om te poetsen bij mensen thuis Word jij gelukkig als je een proper huis kan nalaten? Voel jij je in jouw nopjes met een dweil en een vod in jouw handen? 2x ja? Laat dan snel van je horen!

  • COMMERCIEEL MEDEWERK(ST)ER (Regio Menen-Wevelgem)

    Regio: Regio Menen-Wevelgem

    Bedrijf: VERDONCK PERSONEELSMANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    Na een grondige introductie zal je mee instaan: - dagelijkse klantencommunicatie via mail, tel, chat, … - informatie- en adviesverlening - orderverwerking - toevoegen van nieuwe producten - beheer van de online productpresentaties: teksten, foto’s, …

  • Developers (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: WE FIX-IT

    Type: Vaste Job

    Als developer (IT consultant) bij WE FIX-IT, heb je een passie voor jouw job en zeker en vast voor IT. Je vindt het belangrijk om jezelf bij te scholen voor jouw job. Je bent ambitieus en werkt hard om doelen te realiseren en je ben enthousiast over de projecten waaraan je werkt. Door te werken bij WE FIX-IT zal je een persoonlijke groei ervaren. Jouw toekomst bij het bedrijf hangt af van wat je wilt bereiken in jouw carrière. In samenspraak met het management kan WE FIX-IT jou sturen in de richting dat jij wilt gaan. Als Developer: · zal je werken voor klanten in België en/of Europa; · ga je uitdagingen aan die jouw richting uitkomen; · vertegenwoordig je WE FIX-IT bij haar klanten; · leer je veel nieuwe mensen kennen en vind je het niet moeilijk om hier mee om te gaan; · begrijp je de noden van de klant en los je gemotiveerd eventuele problemen op.

  • Dossierbeheerder (M/V) (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: LANNOO-HANSSENS BEDRIJFSADVIES

    Type: Vaste Job

    Dossierbeheer van A tot Y, met mogelijkheid door te groeien tot volledig dossierbeheer met klantenbesprekingen en fiscale controles. De taken bestaan uit het voeren van boekhouding, het vervullen van de fiscale verplichtingen voor klanten inclusief fiscaal advies, de opmaak van balans en jaarrekening, tussentijdse resultaten, het uitwerken van financiële plannen.

  • Huisartsenpraktijk Den Biezerd is op zoek naar een logopedist(e) (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: SOTHO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij breiden ons praktijkgebouw uit, daarom zijn we op zoek naar enthousiaste en gedreven medici met specialisatie en paramedici ( kinesitherapeuten, osteopaten, (diabetes)verpleegkundigen, diëtisten, therapeuten / coaching, logopedisten, podologen / medische voetverzorging, … ) om onze multidisciplinaire praktijk te Niel mee uit te bouwen.

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Asse)

    Regio: Regio Asse

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • Professionele autoschoner (v/m) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: CLEAN POWER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een grote autogroep zijn we op zoek naar een professionele autoschoner. Job U zorgt voor de voorbereiding en reiniging van het voertuig om het onberispelijk te maken vooraleer het aan de klant wordt overhandigd. U kunt zich verplaatsen in Brussel en omgeving (uitzonderlijk ook in de regio Namen).

Zoek naar antwoorden van PIETER BEKAERT in sociale netwerken
Look for responds of PIETER BEKAERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor PIETER BEKAERT. Laat een reactie achter voor PIETER BEKAERT. PIETER BEKAERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PIETER BEKAERT. Leave a respond for PIETER BEKAERT. PIETER BEKAERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PIETER BEKAERT op de google maps. Adres en contacten PIETER BEKAERT
Location of PIETER BEKAERT on the google maps. Address and contacts of PIETER BEKAERT

Andere gerelateerde bedrijven als come PIETER BEKAERT PIETER BEKAERT: Hermes Consultancy NV | SAINT-HUBERT | SHURGARD SELF-STORAGE | VAN WASSENHOVE & ZN | DRUKKERIJ SIMONS

Other related companies as PIETER BEKAERT: Hermes Consultancy NV | SAINT-HUBERT | SHURGARD SELF-STORAGE | VAN WASSENHOVE & ZN | DRUKKERIJ SIMONS

PIETER BEKAERT is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PIETER BEKAERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05263244628. Het bedrijf PIETER BEKAERT bevindt zich op het adres: PLOEGSTRAAT 7, GENK, 3600. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 279,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 105,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in PIETER BEKAERT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PIETER BEKAERT is Diverse reparatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PIETER BEKAERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PIETER BEKAERT, openstaande posities, locatie van PIETER BEKAERT op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PIETER BEKAERT is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is PIETER BEKAERT, company assigned to the tax number BE05263244628. The company PIETER BEKAERT is located at the address: PLOEGSTRAAT 7, GENK, 3600. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 279,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 105,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in PIETER BEKAERT were not found.
The main activity of PIETER BEKAERT is Miscellaneous Repair Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of PIETER BEKAERT is not available. You also can look at reviews of PIETER BEKAERT, open positions, location of PIETER BEKAERT on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PIETER BEKAERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PIETER BEKAERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PIETER BEKAERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PIETER BEKAERT, employees, financial statistics.