Pierre Dandoy

Contactgegevens Pierre Dandoy: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Pierre Dandoy: address, phone, fax, email, website, opening hours

Pierre Dandoy

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BP 14 (bureau 5), Bruxelles, 1030, België

Telefoon (phone): 0032 2 245 62 12 (+32-0032 2 245 62 12) 0032 2 245 62 12 (+32-0032 2 245 62 12)

Fax (fax): +32 (3) 625-24-60 +32 (3) 625-24-60

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Pierre Dandoy: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Pierre Dandoy"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Pierre Dandoy"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Pierre Dandoy, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Pierre Dandoy. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Pierre Dandoy, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Pierre Dandoy. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Pierre Dandoy
Products information Pierre Dandoy

BTW identificatienummer (tax): BE06392089843
Ondernemingsnummer: 9433929443
Hoofdstad (capital): 753,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 124,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in Pierre Dandoy zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Pierre Dandoy
(Get full report from official database of BE for Pierre Dandoy)

Aanvulling soorten activiteiten voor Pierre Dandoy
Addition kinds of activities for Pierre Dandoy

9621. Regeling, administratie van het vervoer | Regulation, administration of transportation
602299. Staat commerciële banken, nec | State commercial banks, nec
50829903. Voorladers | Front end loaders
51999903. Aas, vissen | Bait, fishing
73520000. Verhuur van medische apparatuur | Medical equipment rental

Werken bij Pierre Dandoy: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Pierre Dandoy: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Pierre Dandoy. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Pierre Dandoy. Looking for open vacancies in other companies

  • Bijverdienste: Klaarzetter/magazijnier (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een warm grootbakkerij regio Gent zoeken wij een kandidaat die een bijverdienste zoekt. Je bent verantwoordelijk voor het klaarzetten en afleveren van de producten in de verschillende winkels van de centrale.

  • Productiemedewerkers gezocht te Groot-Bijgaarden (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: Start People Aalst LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij ervaring als productiemedewerker, schrikt zwaar werk jou niet af en ga je steeds precies en nauwkeurig te werk, dan zijn wij opzoek naar iemand zoals jou. Voor onze klanten gelegen in de regio van Aalst zoeken wij regelmatig bekwame productiearbeiders Taken: je staat in voor het laden en lossen van goederen stappelen van goederen goederen op zijn plaats zetten bijdragen tot algemene hygiëne en orde op de werkvloer

  • Onderhoudstechnicus/ mechanieker (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een maalderij gelegen te Merksem zijn wij op zoek naar een voltijdse kandidaat. Bij storingen wordt er van je verwacht dat je meteen reageert en het probleem gaat oplossen. Daarnaast voer je geregeld een controle uit op de productieapperatuur. Je bent gekend met onderhoudswerken op een geautomatiseerd proces. Je lost de problemen op volgens de veiligheids- en kwaliteitsprocedures en je behandelt de bijhorende administratie. Je probeert buiten het herstellen en het controleren van het materiaal ook het materiaal te optimaliseren om wederkerende storingen te elimineren. Je maakt deel uit van een renovatieproject. Je hebt de nodige ervaring of een toepasselijk diploma. Kennis hebben van pneumatica of PLC is een pluspunt. Je bent verantwoordelijk,een initiatiefnemer en hebt oog voor detail. Je bent bereid om in twee ploegen te werken.

  • Flexijob verkoper in tankstation Sint-Niklaas / Kemzeke / Lokeren / Gent (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar mensen die graag als flexi willen werken in een tankstation. Je staat in voor het beleggen van broodjes, kassawerk en de rekken aan te vullen in de winkel. Er zijn 4 verschillende vestigingen : Sint-Niklaas, Kemzeke, Lokeren en Gent. Je bent bereid om in minstens 2 vestigingen in te springen waar nodig. Je plant zelf je werktijden in! Je krijgt een planning wanneer ze mensen nodig hebben en jij kijkt wanneer het voor jou past. Je bent wel op regelmatige basis beschikbaar. Dit wil zeggen één keer per week of per twee weken. Er kan gewerkt worden in de week en in het weekend. Zowel overdag als 's avonds als 's nachts (enkel vestiging in Lokeren) Interesse ? Bel 03 778 71 66 of mail naar [email protected]!

  • Hotelreceptionist (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als hotelreceptionist sta je in voor de volgende taken: Check-in en check-out van de klanten. Uitleg geven over het hotel en de bezienswaardigheden. Algemene administratie boekingen opvolgen facturatie... Telefonie en mailverkeer behandelen.

  • HUISHOUDHULP TIELT-WINGE (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Steek je graag de handen uit de mouwen en schrikken huishoudelijke taken zoals poetsen, strijken of koken je niet af? Dan is een job als huishoudhulp misschien iets voor jou? Je werkt in eigen regio en je kan zelf je werkuren bepalen. Bovendien heb je een vast loon, berekend volgens de wettelijke barema.

  • Poetshulp Zemst (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Tekenaar Maritieme Infrastructuur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Ben je een bouwkundig tekenaar met affiniteit voor bouwkundige werken? Werk je graag mee aan uiteenlopende projecten? Ben je bereid om te werken in de kantoren in Gent en Oostende? Neem dan snel met ons contact op! Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de CAD-tekeningen van de projecten binnen de afdeling waterbouwkunde. Je werkt oa mee aan plannen mbt kaaimuren, sluizen, havenuitbreiding, aanlegsteigers, masterplanning, funderingen voor offshore windturbines, dijken, bruggen, tunnels, bescherming tegen overstromingen, ... Je assisteert de projectingenieurs in de dimensionering van maritieme infrastructuur rekening houdend met alle actuele normen, voorschriften, praktijkcodes en interne richtlijnen. Je blijft up-to-date betreffende nieuwe technieken en ontwikkelingen in jouw discipline.

  • CHAUFFEUR CE (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: JOYE

    Type: Vaste Job

    Chauffeur CE voor België, Frankrijk en Nederland - Laden en lossen van de vrachtwagen met elektrische transpalet en heftruck - nazicht van goederen - documenten invullen voor vracht en retours - CMR - bereid om mee te willen werken in het magazijn of bij andere onderhoudstaken - arbeider allerhande

  • Junior .NET developer (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: NOVADO

    Type: Vaste Job

    Passie voor IT en UI? Get hooked!

  • HR coördinator (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Om de sterke groei te ondersteunen zoeken wij een HR coördinator voor onze hoofdzetel in Kortrijk. Jouw takenpaket? - Enerzijds ben je verantwoordelijk voor de personeelsadministratie voor de diverse vestigingen. Je werkt nauw samen met ons sociaal secretariaat. Daarnaast sta je in voor de rapportering van de aan het personeelsbeleid verbonden KPI’s en het onderhouden van de contacten met onze parters in recrutering en selectie. - Anderzijds ben je de ondersteunende kracht in het verder optimaliseren van het personeelsbeleid : het opzetten van aanwervingsprocedures, onthaal en integratie, interne en externe HR communicatie, coördinatie van evolutiegesprekken. Je werkt hierbij zeer nauw samen met de HR Manager.

  • Ambulancier (M/V) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: AMB Het Vlaamse Kruis vzw

    Type: Werfreserve

    U wordt tewerkgesteld in Leuvense grootste ambulancedienst, waar je als: -Chauffeur/begeleider vervoer doet van zieken en gewonden bij het transport van niet dringend ziekenvervoer -Dringend ziekenvervoer doet in het kader van het hulpcentrum 112 Leuven (indien in bezit geldige 112 badge). -Onderhoud doet van voertuigen, lokalen, materiaal, ed. -Bijstand verleent in het kader van ramp en noodsituaties.

Zoek naar antwoorden van Pierre Dandoy in sociale netwerken
Look for responds of Pierre Dandoy in social networks

Lees alle opmerkingen voor Pierre Dandoy. Laat een reactie achter voor Pierre Dandoy. Pierre Dandoy bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Pierre Dandoy. Leave a respond for Pierre Dandoy. Pierre Dandoy on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Pierre Dandoy op de google maps. Adres en contacten Pierre Dandoy
Location of Pierre Dandoy on the google maps. Address and contacts of Pierre Dandoy

Andere gerelateerde bedrijven als come Pierre Dandoy Pierre Dandoy: Kistemann | FORTIS | S.M.L. | Efficient Trendy Tourism | ISABELLE SCHMITZ

Other related companies as Pierre Dandoy: Kistemann | FORTIS | S.M.L. | Efficient Trendy Tourism | ISABELLE SCHMITZ

Pierre Dandoy is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Pierre Dandoy, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06392089843. Het bedrijf Pierre Dandoy bevindt zich op het adres: BP 14 (bureau 5), Bruxelles, 1030. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 753,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 124,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Pierre Dandoy zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Pierre Dandoy is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Pierre Dandoy is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Pierre Dandoy, openstaande posities, locatie van Pierre Dandoy op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Pierre Dandoy is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Pierre Dandoy, company assigned to the tax number BE06392089843. The company Pierre Dandoy is located at the address: BP 14 (bureau 5), Bruxelles, 1030. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 753,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 124,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Pierre Dandoy were not found.
The main activity of Pierre Dandoy is Insurance Carriers, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Pierre Dandoy is not available. You also can look at reviews of Pierre Dandoy, open positions, location of Pierre Dandoy on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Pierre Dandoy, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Pierre Dandoy, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Pierre Dandoy, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Pierre Dandoy, employees, financial statistics.