PH LIquid Belgium n.v.

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • PH LIquid Belgium n.v.
Private companiesPaper and Allied Products • PH LIquid Belgium n.v.

Contactgegevens PH LIquid Belgium n.v.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PH LIquid Belgium n.v.: address, phone, fax, email, website, opening hours

PH LIquid Belgium n.v.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oude Brugseweg 2, Knesselare, 9910, België

Telefoon (phone): 32 9 375 07 80 32 9 375 07 80

Fax (fax): 32 9 375 08 80 32 9 375 08 80

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PH LIquid Belgium n.v.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PH LIquid Belgium n.v."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PH LIquid Belgium n.v."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PH LIquid Belgium n.v., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PH LIquid Belgium n.v.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PH LIquid Belgium n.v., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PH LIquid Belgium n.v.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PH LIquid Belgium n.v.
Products information PH LIquid Belgium n.v.

BTW identificatienummer (tax): BE05326965332
Ondernemingsnummer: 2965728759
Hoofdstad (capital): 218,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 352,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in PH LIquid Belgium n.v. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PH LIquid Belgium n.v.
(Get full report from official database of BE for PH LIquid Belgium n.v.)

Aanvulling soorten activiteiten voor PH LIquid Belgium n.v.
Addition kinds of activities for PH LIquid Belgium n.v.

2816. Anorganische pigmenten | Inorganic pigments
20130100. Bereide rundvleesproducten, uit gekocht rundvlees | Prepared beef products, from purchased beef
31310505. Afwerkingen (leer), schoen | Trimmings (leather), shoe
39530104. Nummerstempels, hand: rubber of metaal | Numbering stamps, hand: rubber or metal
70110306. Ymca / ymha hotel | Ymca/ymha hotel

Werken bij PH LIquid Belgium n.v.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PH LIquid Belgium n.v.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PH LIquid Belgium n.v.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PH LIquid Belgium n.v.. Looking for open vacancies in other companies

  • Fruitarbeider (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het sorteren van appelen en peren. Je dient de appelen en peren met bepaalde gebreken er tussenuit te halen. Je kan ook op de inpakafdeling terechtkomen waar je zal instaan voor het verpakken van het fruit en het stapelen van de fruitkisten.

  • Productiemedewerker (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adient te Assenede zoekt jou! Als toeleverancier voor de automotive sector assembleert Adient in opdracht van diverse grote automerken kwaliteitsvolle zetels . Werk mee aan de opbouw van de voor-en achterbanken & meld je aan bij AGO Jobs & HR te Gent. Neem contact op via [email protected] of bel 09/2334920.

  • Technisch Bediende (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant gelegen te Kinrooi, regio Bree is opzoek naar een technische bediende.  Je zal instaan voor het verwerken, uitwerken en bestellen van binnendeuren.  Je helpt ook met de calculatie indien nodig. 

  • Dakwerker - Platte Daken (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Balen zijn wij dringend op zoek naar een dakwerker voor de platte daken. Je plaatst en brandt roofing. Je plaatst isolatiematerialen.

  • werfleider (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werfleider ben je dagelijks op de bouwplaats om de werken van de onderaannemers te coördineren en te optimaliseren. Je maakt een werkplanning op en doet hier een strikte opvolging van. Je organiseert de werf op een praktische wijze zodat de werken efficiënt verlopen. Je controleert de lastenboeken. Je voert controle uit op de check-in at work. Je bent het aanspreekpunt voor de bouwheer. Je controleert de vorderingsstaten. Het uitvoeren van een eindcontrole.

  • Huishoudhulpen - Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Dringend gezocht - gemotiveerde huishoudhulp Het Poetsbureau staat gekend omwille van het uitstekende loon, leuke sfeer en correcte behandeling als werknemer en persoon. Voordelen die het Poetsbureau extra biedt aan haar werknemers (ten opzichte van andere dienstenchequebedrijven): stipte loonsbetaling, volledige inspraak van de huishoudhulp in eigen uurrrooster, leuke gezinnen om bij te gaan poetsen, aangename, ervaren kantoorverantwoordelijken en consulenten waar je met al je vragen en opmerkingen bij terecht kan, enz. Onze focus is, een uitzonderlijk kwalitatief personeelsbeleid en beheer aanbieden, waarin de werknemer centraal staat. We behandelen onze poetsdames met het grootste respect want zij zijn onze sterkste troef!

  • Jobstudent tuinmedewerker Beernem (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in de regio Beernem zoekt Konvert een student om tijdens het schooljaar mee te werken met het onderhoud van een tuin. Dit gaat van gras afrijden & werken met de bosmaaier tot de kettingzaag. Veel houtwerk. Snoeivaardig zijn is een pluspunt.

  • junior developers (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Brain²

    Type: Vaste Job

    Als ontwikkelaar bij Brain² kan je deel uitmaken van ons intern product development team of ingeschakeld worden bij één van de vele uitdagende projecten bij één van onze internationale klanten. Je hebt interesse in bedrijfsprocessen en integratie en automatisatie van productieketens. Je vertegenwoordigt onze expertise en deskundigheid met je praktijkgerichte mentaliteit Met oog voor detail en een uitmuntende technische knowhow zie je ieder probleem als een nieuwe uitdaging. Je beschikt over een uitgesproken analytische geest. Je durft out-of the box te denken en je kan zelfstandig werken aan nieuwe uitbreidingen. Je kan eigen analyses maken en op termijn zelfstandig projecten beheren. Je bent een bachelor of master informatica of gelijkwaardig door ervaring. Je bent een ontwikkelaar met zin om zich verder te verdiepen in Java of .Net ontwikkeling. Je kan zelfstandig werken aan projecten in overleg en samenwerking met de Lead Developers om de ontwikkeling helemaal af te stemmen op de behoeften.

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

  • Commercieel medewerker slaapcomfort (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: INSPIRATIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    U begeleid de klanten en informeert hen over de verschillen in kwaliteit over slaapcomfort en het belang van het maken van juiste keuzes. U verleent advies op basis van hun behoeften en begeleid hen zo naar de juiste aankoop Weekendwerk (zaterdag-zondag) schrikt u niet af. U komt terecht in een dynamisch team van zelfstandige ondernemers die elkaar adviseren en helpen tot het realiseren van persoonlijke doelen. U ziet dit als een voltijdse uitdaging of een activiteit in bijberoep ( in bijberoep is een minimum maandelijkse bijverdienste van €3000,- zeker haalbaar )

  • Preventieadviseur Freelance (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als preventieadviseur bij Logi-Technic maak je deel uit van de gemeenschappelijke interne dienst van The House of HR. Door het inplannen van regelmatige overlegmomenten, zorgen we voor nieuwe inzichten en een verruiming van de functie. Je coördineert de veiligheid tussen verschillende belanghebbenden: de medewerker, de klant, Logi-Technic en onze interne preventiedienst. Als preventieadviseur verleen je advies over de veiligheid op de werf van de klant. Je plant werfbezoeken en vergaderingen zelf in, maakt verslagen op en zorgt voor een goede opvolging van de dossiers. Je onderhoudt contacten met de verschillende betrokken partijen en optimaliseert het interne veiligheidsbeleid. Je werkt mee aan een gedragen veiligheidssfeer en gaat creatief om met de veiligheidsaspecten zodat het credo: “safety first” telkens op een originele manier tot bij de medewerkers, hiërarchische lijn en klanten komt. Je hebt een goede kennis van veiligheids-en gezondheidsplannen, risicoanalyses, checklijsten, keuringen, toolboxen, werkplekinspecties,… Je begeleidt onze klanten en medewerkers in de meest ruime zin qua veiligheid tijdens hun dagelijkse activiteit.

  • VERKOPER / VERKOOPSTER SLAGERIJ (Flexi) (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: KEURSLAGERIJ NIJNS

    Type: Flexijob

    Voor onze moderne, ambachtelijke keurslagerij zijn we op zoek naar een verkoper. Je hebt volgende taken: Bedienen van onze klanten; Kassawerk; Aanvullen van toonbank. ...

Zoek naar antwoorden van PH LIquid Belgium n.v. in sociale netwerken
Look for responds of PH LIquid Belgium n.v. in social networks

Lees alle opmerkingen voor PH LIquid Belgium n.v.. Laat een reactie achter voor PH LIquid Belgium n.v.. PH LIquid Belgium n.v. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PH LIquid Belgium n.v.. Leave a respond for PH LIquid Belgium n.v.. PH LIquid Belgium n.v. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PH LIquid Belgium n.v. op de google maps. Adres en contacten PH LIquid Belgium n.v.
Location of PH LIquid Belgium n.v. on the google maps. Address and contacts of PH LIquid Belgium n.v.

Andere gerelateerde bedrijven als come PH LIquid Belgium n.v. PH LIquid Belgium n.v.: Verschooten M | Maquet Bernard | Leleux A | Verstappen K | CHANTAL VAN DEN BERGHE

Other related companies as PH LIquid Belgium n.v.: Verschooten M | Maquet Bernard | Leleux A | Verstappen K | CHANTAL VAN DEN BERGHE

PH LIquid Belgium n.v. is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PH LIquid Belgium n.v., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05326965332. Het bedrijf PH LIquid Belgium n.v. bevindt zich op het adres: Oude Brugseweg 2, Knesselare, 9910. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 218,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 352,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in PH LIquid Belgium n.v. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PH LIquid Belgium n.v. is Papier en geallieerde producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PH LIquid Belgium n.v. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PH LIquid Belgium n.v., openstaande posities, locatie van PH LIquid Belgium n.v. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PH LIquid Belgium n.v. is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is PH LIquid Belgium n.v., company assigned to the tax number BE05326965332. The company PH LIquid Belgium n.v. is located at the address: Oude Brugseweg 2, Knesselare, 9910. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 218,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 352,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in PH LIquid Belgium n.v. were not found.
The main activity of PH LIquid Belgium n.v. is Paper and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PH LIquid Belgium n.v. is not available. You also can look at reviews of PH LIquid Belgium n.v., open positions, location of PH LIquid Belgium n.v. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PH LIquid Belgium n.v., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PH LIquid Belgium n.v., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PH LIquid Belgium n.v., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PH LIquid Belgium n.v., employees, financial statistics.