PCS Knokke NV

Contactgegevens PCS Knokke NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PCS Knokke NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

PCS Knokke NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Gemeenteplein 2 Knokke, BE-8300, België

Telefoon (phone): 3250624070 3250624070

Fax (fax): 3250615321 3250615321

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PCS Knokke NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PCS Knokke NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PCS Knokke NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PCS Knokke NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PCS Knokke NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PCS Knokke NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PCS Knokke NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PCS Knokke NV
Products information PCS Knokke NV

BTW identificatienummer (tax): BE02643554687
Ondernemingsnummer: 9956878662
Hoofdstad (capital): 387,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 560,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in PCS Knokke NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PCS Knokke NV
(Get full report from official database of BE for PCS Knokke NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor PCS Knokke NV
Addition kinds of activities for PCS Knokke NV

149903. Gips- en calcietwinning | Gypsum and calcite mining
201102. Varkensproducten, van varkens geslacht ter plaatse | Pork products, from pork slaughtered on site
24110101. Hanteer bouten, hout: gekapt | Handle bolts, wood: hewn
35560400. Drankmachines | Beverage machinery
38240208. Predetermining counters | Predetermining counters
50840304. Zaagmolen machines en uitrusting | Sawmill machinery and equipment
51439905. Ijs en ijsjes | Ice cream and ices
79220101. Agent of manager voor entertainers | Agent or manager for entertainers

Werken bij PCS Knokke NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PCS Knokke NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PCS Knokke NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PCS Knokke NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een leuk familiebedrijf zijn we op zoek naar gedreven en positief ingestelde collega\\\'s die willen werken in de logistieke omgeving. Taken: - Je gaat aan de slag als orderpicker in het magazijn. - Met behulp van de scanner verzamel je onderdelen voor onze klant. - Je zorgt ervoor dat elk onderdeel wordt voorzien van een label en geplaatst wordt op de juiste plaats. - Alles moet gecontroleerd worden op kwantiteit en kwaliteit. - Werkruimte netjes houden is ook een belangrijke taak.

  • Medewerker laadkaai in vaste middapost (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Konvert Interim Genk

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Genk zijn we op zoek naar een medewerker op de laadkaar. Dit is een functie in vaste middagpost. Je voert vooral handenarbeid uit, maar soms werk je ook met de stapelaar. De gepickte goederen op de juiste plaats (op de laadkaai) zetten. Ben jij de kandidaat die we zoeken? Stuur snel je cv naar [email protected]

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - voltijds - regio Wondelgem (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent verkoop (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: Agilitas Houthalen

    Type: Studentenjob

    Je zal de binnengekomen vrachten in de winkelrekken leggen Je staat in voor de orde en netheid van de winkel Je zal ook regelmatig ingeschakeld worden aan de kassa

  • JOBSTUDENT ZORG M/V (weekendwerker) (STROMBEEK-BEVER)

    Regio: STROMBEEK-BEVER

    Bedrijf: WZC IRIS

    Type: Studentenjob

    De woonzorgcentra van Orelia zijn een warme, zonnige thuishaven. We bieden er onze bewoners en hun familie gouden jaren. Het is een plek waar iedereen, met respect voor ieders persoonlijkheid, een zinvolle oude dag kan beleven. Menselijkheid en vriendschap vormen daarvoor de basis. Orelia staat garant voor een kwalitatieve zorg, om deze verder uit te bouwen zijn wij op zoek naar een super gemotiveerde zorgstudent. Als gedreven student heb je een hart voor ouderen. Je job is heel divers. Samen met je collega’s sta je in voor de verzorging van de bewoners en bied je praktische hulp wanneer het hen wat moeilijker gaat. Je herkent de noden van de bewoner, hebt aandacht voor de omgeving en signaleert zijn/haar evolutie. Je doet er alles aan opdat onze bewoners zich thuis voelen, altijd met respect voor ieders eigenheid, behoeften en privacy. Duur en aantal uren in overleg af te spreken.

  • Student Boekhoudkundig Medewerker - regio Brugge (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Dit voor een klein en familiaal boekhoudkantoor regio Brugge. Als Student Boekhoudkundig Medewerker heb je volgende taken: inboeken en controleren van aankoop- en verkoopfacturen; uitvoeren van de betalingen; algemene administratieve taken (telefonie, mailbox beheren, voorbereide journaalposten inboeken,…). Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • GEMOTIVEERDE KEUKENMEDEWERKER M/V (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AUB-SVP

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor hulp in de keuken. Taken en verantwoordelijkheden: Voorbereidend werk in de keuken. Snijden van groenten, voorbereiding van sauzen, nagerechten, enz.. Keukenactiviteiten uitvoeren in functie van de instructies die door de keukenchef doorgegeven worden. Zelfstandig kunnen werken wanneer de keukenchef afwezig is. Toepassen van de regels betreffende veiligheid en hygiëne.

  • Teamleader logistiek Collect&Go Zaventem (nachtploeg) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: COLLECT DC ZAVENTEM

    Type: Vaste Job

    De medewerkers van Collect&Go leveren bestellingen tijdig en correct af. We zoeken een teamleader logistiek om de ontvangst van artikelen, het beheer van de voorraad en de levering aan onze klanten in goede banen te leiden, elke dag opnieuw. Dat gebeurt efficiënt en met oog voor deadlines. Coaching is je op het lijf geschreven. Als rasechte people manager voel je wat er leeft bij de magazijniers. Je geeft richting aan je medewerkers, motiveert hen om vooropgestelde doelen te bereiken en stimuleert hen in hun persoonlijke en vaktechnische ontwikkeling. Zo creëer je een werkkader waarin je medewerkers plezier beleven aan hun job. Maar je kijkt ook verder dan dat. Je kan goed plannen en organiseren, zodat elke shiftwissel vlot verloopt. Zowel bij de opstart als de afsluiting van de nachtshift is telkens een teamleader aanwezig om zeker te zijn dat de doelstellingen behaald worden en dat de dagelijkse processen vlot en veilig verlopen. Je optimaliseert bestaande processen en workflows en begeleidt veranderingsprocessen om de uiteindelijke dienstverlening voor de klant nog te verbeteren. Je komt terecht in een team van teamleaders. Je werkt in Zaventem in één van de distributiecentra van Collect&Go.

  • Technisch en commercieel medewerk(st)er - product specialist e-commerce (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Mazouttanks Bollaert

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben je iemand die zelfstandig kan werken, met naast je commerciële vaardigheden ook voldoende technisch inzicht? Ben je vlot aan de telefoon in zowel Nederlands als Frans? Heb je MS office vlot onder de knie? Dan is deze job echt iets voor jou! Hoofdtaken: Opmaken offertes in 2 landstalen (NL + FR) Telefonisch contact in beide landstalen Technische ondersteuning via telefoon Interesse in de IT-wereld om de IT-medewerkers te ondersteunen bij de uitwerking en het onderhoud van de websites is een pluspunt. Webshopklanten op weg helpen doorheen onze webshops via telefoon · Opmaken offertes / technische fiches in 2 landstalen (NL + FR) : Voor een groot deel gaat dit over standaardwerk. Naarmate je meer ervaring hebt opgebouwd en wat meer productkennis hebt, kan dit al wat technischer worden. · Telefonisch contact in beide landstalen: Het is een must dat je beide landstalen goed beheerst. Meer dan 50% van onze klanten zijn Franstalig. · Technische ondersteuning via telefoon: algemene technische bagage en inzicht volstaat. Specifieke zaken leer je wel stapsgewijs. · Assisteren bij inhoudelijke opmaak nieuwe websites (bv. http://www.tankkopen.be/ www.mazouttank.be/fr/prix-citerne-a-mazout).: Schrijven van korte, duidelijke teksten die to the point zijn. Actieve webshops Bollaert: https://www.tankkopen.be/ https://www.tankkopen.nl/ https://www.cuve-ibc.be/ https://www.cuve.be/ https://www.cuve-shop.fr/

  • Logopedist(e) (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: DE BABBELHUT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, flexibele en gedreven logopediste om onze groepspraktijk - De Babbelhut - te versterken. Je werkt voornamelijk met kinderen en jongeren met spraak-, taal- of leerstoornissen. Ook patiënten met neurologische problemen worden bij ons behandeld.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio DESSELGEM/MARKEGEM (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Freelance Typescript developer - lange termijn (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bedrijfsinformatie Dit bedrijf te Oost-Vlaanderen is actief binnen de E-commerce. Zij spelen in op huidige trends op de markt en een groot deel van hun verkoop bestaat uit voorwerpen die hun klanten zelf een personal touch geven. Zij zijn actief in 15 landen en marktleider in België. Jobinhoud Je zal je sterk toeleggen op een specifiek tool, die je optimaliseert en uitbreidt met nieuwe functionaliteiten. Je staat in voor ontwikkeling van de client-side aan de hand van Typescript. Je neemt initiatief en geeft voorstellen naar nieuwe technologieën. Je kan functionele vragen omzetten in technische oplossingen.

Zoek naar antwoorden van PCS Knokke NV in sociale netwerken
Look for responds of PCS Knokke NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor PCS Knokke NV. Laat een reactie achter voor PCS Knokke NV. PCS Knokke NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PCS Knokke NV. Leave a respond for PCS Knokke NV. PCS Knokke NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PCS Knokke NV op de google maps. Adres en contacten PCS Knokke NV
Location of PCS Knokke NV on the google maps. Address and contacts of PCS Knokke NV

Andere gerelateerde bedrijven als come PCS Knokke NV PCS Knokke NV: ENTREPRISE G?N?RALE CONSTRUCTION A. FRAN?OIS | Vrij Buiten Kanotochten | CORNILLIE | MARC DECUYPERE | Park ('t)

Other related companies as PCS Knokke NV: ENTREPRISE G?N?RALE CONSTRUCTION A. FRAN?OIS | Vrij Buiten Kanotochten | CORNILLIE | MARC DECUYPERE | Park ('t)

PCS Knokke NV is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PCS Knokke NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02643554687. Het bedrijf PCS Knokke NV bevindt zich op het adres: Gemeenteplein 2 Knokke, BE-8300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 387,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 560,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in PCS Knokke NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PCS Knokke NV is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PCS Knokke NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PCS Knokke NV, openstaande posities, locatie van PCS Knokke NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PCS Knokke NV is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is PCS Knokke NV, company assigned to the tax number BE02643554687. The company PCS Knokke NV is located at the address: Gemeenteplein 2 Knokke, BE-8300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 387,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 560,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in PCS Knokke NV were not found.
The main activity of PCS Knokke NV is Nonclassifiable Establishments, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of PCS Knokke NV is not available. You also can look at reviews of PCS Knokke NV, open positions, location of PCS Knokke NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PCS Knokke NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PCS Knokke NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PCS Knokke NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PCS Knokke NV, employees, financial statistics.