CORNILLIE

Contactgegevens CORNILLIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CORNILLIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CORNILLIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TINNENPOTSTRAAT 28; 8870; IZEGEM, België

Telefoon (phone): 51302291 (+32-51302291) 51302291 (+32-51302291)

Fax (fax): +32 (50) 837-38-79 +32 (50) 837-38-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CORNILLIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CORNILLIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CORNILLIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CORNILLIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CORNILLIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CORNILLIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CORNILLIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CORNILLIE
Products information CORNILLIE

BTW identificatienummer (tax): BE01830566406
Ondernemingsnummer: 5470062255
Hoofdstad (capital): 827,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 231,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Activit茅s: Carreleurs.. Produits: Feux Ouverts.. Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction.

Product categorie (product category): Magasins sp茅cialis茅s. Mat茅riaux de construction Rev锚tements pour sols and murs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CORNILLIE
(Get full report from official database of BE for CORNILLIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CORNILLIE
Addition kinds of activities for CORNILLIE

17999929. Teken installatie en onderhoud | Sign installation and maintenance
37280112. Pontoons, vliegtuigen | Pontoons, aircraft
38430203. Tandlegeringen voor amalgamen | Dental alloys for amalgams
50630208. Ground fault interrupters | Ground fault interrupters
50940303. horloge dozen | Watchcases
59410102. Vissers en andere elektronische visserijapparatuur | Fish finders and other electronic fishing equipment
63319902. Autoverzekering | Automobile insurance

Werken bij CORNILLIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CORNILLIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CORNILLIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CORNILLIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Machinebouwer (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Hoogstraten is Randstad op zoek naar een machinebouwer. Je bent voornamelijk bezig met het compleet opbouwen van diverse transportsystemen, bestaande uit buffer-, weeg-, afduw-, ontstapel-,stapel- en verpakkingsinstallaties. De job behelst voornamelijk het mechanisch monteren van frames, platen, assen, lagers, riemen, banden, kettingen, tandwielen en dit volgens duidelijke 3D-tekeningen met een exploded view. Het gaat om zeer afwisselend werk (seriegrootte van 1 a 5 stuks), met een zeer diverse productenpakket. Het kwaliteitsniveau en afwerkingsgraad van de producten ligt zeer hoog.

  • MAGAZIJNMEDEWERKER (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Kontich gespecialiseerd in planten, bloemen en benodigdheden zijn we op zoek naar gemotiveerde magazijnmedewerkers. Taken: Inkomende goederen nakijken en wegzetten in het magazijn. Bestellingen verzendklaar maken. Labelen van goederen. Algemeen magazijnwerk.

  • Huishoudhulp regio Galmaarden Herne Gooik (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: CLEAN & STEAM

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Galmaarden, Herne, Gooik, zijn wij op zoek naar betrouwbare, gemotiveerde huishoudhulpen voor onmiddelijke indiensttreding. Werk je graag zelfstanding, ben je gemotiveerd en schrikt de taak als huishoudhulp je niet af, dan ben jij de persoon die wij zoeken. Voltijds of deeltijds? Dit kan je volledig zelf kiezen. Jij bepaalt het aantal uren en dagen dat je wekelijks zal werken Bij Clean & Steam krijg je een vast uurrooster met je vaste klanten waar je wekelijks over de vloer komt.

  • Jobstudent arbeider zaterdag M/V (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Overpelt, zoeken wij een jobstudent die op zaterdag kan werken van 9u - 17u. Je zal worden ingezet voor het opruimen en borstelen van de productiehal, schuur- en slijpwerk.  

  • Jobstudenten horeca (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Bedrijf Deze brasserie gelegen aan de dijk van Nieuwpoort is al 19 jaar stevig op koers en heeft al heel wat zeeën doorvaren! Deze zaak blaast eenvoud, klassiek en traditie uit dankzij haar levend verse producten en volledig gerenoveerd interieur. Daarnaast beschikt deze brasserie over een uitgebreide kaart vol Belgische klassiekers, verse salades, pasta's en gerechten uit de wereldkeuken. Om de mensen een bord kwaliteit voor te kunnen schotelen, vraagt het team nog naar jobstudenten voor de zaal. Je zorgt ervoor dat deze heerlijke gerechten op de juiste tafel belanden, en dat de afgelikte borden tijdig worden afgeruimd. De complimenten krijg je er gratis bij!

  • Verkoper/Verkoopster Schoenenwinkel, Dendermonde (periode november/december) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een schoenenwinkel in regio Dendermonde zijn wij nog op zoek naar een extra medewerker om versterking te bieden tijdens de periode november/december. Je werkt van 22 november tot en met 28 december (35u/week). Tot jouw taken behoren: op orde houden van de stock, aanvullen, klanten helpen, kassa werk.

  • STUDENTENJOB VERPLEGING * VERZORGING (SCHELDEWINDEKE)

    Regio: SCHELDEWINDEKE

    Bedrijf: WZC DE ZILVERLINDE

    Type: Studentenjob

    Algemene verzorging van onze bewoners in het Woon Zorg Centrum .

  • Jobstudent winkels (m/v) Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Studentenjob

    Sta elke klant vriendelijk te woord. Zorg mee voor een nette winkel. Bedien klanten vlot en vriendelijk aan de kassa. Vul de winkelrekken aan. Rangschik de producten netjes. Vervang minder verse producten. Je ziet er samen met je collega’s op toe dat jouw Lidl-Winkel er altijd tip-top uitziet. Een klant kan met elke vraag bij jou terecht. Zo stimuleer je elke dag de verkoop in onze winkels.

  • Serveur banquet (LUIK)

    Regio: LUIK

    Bedrijf: ADECCO WAVRE

    Type: Studentenjob

    Recherchons 1 étudiant pour travailler comme serveur banquet mission le mardi 11 septembre de 11h30 à 14h30 Lieu de la mission Wavre

  • Onderhoudstechnieker automatisatie (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: Personeelsadviesbureau Goelen

    Type: Vaste Job

    Maes Hoogwerkers in Pulle groeide de afgelopen 40 jaar uit tot een gespecialiseerd en stabiel bedrijf dat hoogwerkers op vrachtwagen, spinhoogwerkers, mobiele torenkranen en autolaadkranen mét chauffeur verhuurt. Met ons uitgebreid wagenpark van meer dan 50 unieke machines en een sterk team van 70 medewerkers, bieden we een toegevoegde waarde bij de uitvoering van uitdagende hoogtewerken. U werkt niet aan de vrachtwagen, maar aan de hoogwerker die op de vrachtwagen is gemonteerd. Deze machines zijn staaltjes van toptechniek die tot 103 meter hoogte reiken. Op onze website kan je een overzicht vinden van onze hoogwerkers en hun mogelijkheden. Het is jouw uitdaging om de werking van deze machines volledig te leren kennen. Vooral de samenwerking tussen de software, de automatische sturingen en de hydraulische componenten is een ingenieus systeem dat zorgt voor veiligheid maar ook voor uitzonderlijke prestaties. Jammer genoeg loopt er soms iets mis, en dan rekenen wij op jouw analyse- en oplossingsvermogen om de oorzaak van de storing en een oplossing te kunnen vinden. Je krijgt natuurlijk trainingen van onze leveranciers en je kan rekenen op de steun van een ervaren collega. Soms doen we zelf volledige revisies van onze machines en dan neem jij de sturingen, de elektronica en de software voor jouw rekening. Variatie en uitdaging genoeg dus!

  • Projectcoördinator drinkwaterprojecten - Domeindiensten (Brugge) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: FARYS

    Type: Vaste Job

    Als senior projectcoördinator ‘Projecten’ sta je in voor de coördinatie en realisatie van opdrachten en projecten inzake het beheer en aanleg van het drinkwaternetwerk. Je coördineert de verschillende werven, fungeert als contactpersoon van de projecten en stuurt waar nodig bij. Instaan voor de voorbereiding en planning van opdrachten en projecten Analyseren van het probleem en omzetten in een project, inclusief timing Opmaak raming van het materiaal, aantal werkuren,… Organisatie van werfvergaderingen, maken van duidelijke afspraken met (onder-)aannemers en coördinatie met andere nutsmaatschappijen Optreden als contactpersoon voor de klant Instaan voor het opvolgen, bijsturen en afronden van de projecten Bewaken van het project, naar kwaliteit, timing en budget Oplossen van vragen en problemen die ontstaan in het project Toezicht en dagelijkse opvolging van de werf Evaluatie van het geleverde werk aan de hand van de gemaakte afspraken Afronden van de projectadministratie en controle van de facturen Rapporteren aan het diensthoofd om een adequate leiding, ontwikkeling en verbetering van de interne werkmethodes en –procedures te garanderen Rapporteren over geleverde prestaties en gebeurtenissen en instaan voor een vlotte informatiedoorstroming Gebreken detecteren, melden en verhelpen

  • INSPECTEUR AUTOKEURING HOBOKEN (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: AUTOVEILIGHEID - BTC HOBOKEN

    Type: Vaste Job

    Voor het keuringstation in Hoboken zijn we nog steeds op zoek naar enthousiaste medewerkers voor de keuring van motorvoertuigen en aanhangwagens. Bekijk ook onze website: www.autoveiligheid.be

Zoek naar antwoorden van CORNILLIE in sociale netwerken
Look for responds of CORNILLIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CORNILLIE. Laat een reactie achter voor CORNILLIE. CORNILLIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CORNILLIE. Leave a respond for CORNILLIE. CORNILLIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CORNILLIE op de google maps. Adres en contacten CORNILLIE
Location of CORNILLIE on the google maps. Address and contacts of CORNILLIE

Andere gerelateerde bedrijven als come CORNILLIE CORNILLIE: CAISSE PRIVةE BANQUE | PIERRE ARIAS | Van Aerschot D | YVAN VAN MOEN | JEAN-PIERRE MALJERS

Other related companies as CORNILLIE: CAISSE PRIVةE BANQUE | PIERRE ARIAS | Van Aerschot D | YVAN VAN MOEN | JEAN-PIERRE MALJERS

CORNILLIE is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CORNILLIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01830566406. Het bedrijf CORNILLIE bevindt zich op het adres: TINNENPOTSTRAAT 28; 8870; IZEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 827,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 231,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Magasins sp茅cialis茅s. Mat茅riaux de construction Rev锚tements pour sols and murs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Carreleurs.. Produits: Feux Ouverts.. Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction..
De hoofdactiviteit van CORNILLIE is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CORNILLIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CORNILLIE, openstaande posities, locatie van CORNILLIE op de kaart.

CORNILLIE is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is CORNILLIE, company assigned to the tax number BE01830566406. The company CORNILLIE is located at the address: TINNENPOTSTRAAT 28; 8870; IZEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 827,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 231,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Magasins sp茅cialis茅s. Mat茅riaux de construction Rev锚tements pour sols and murs. List of products are Activit茅s: Carreleurs.. Produits: Feux Ouverts.. Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction..
The main activity of CORNILLIE is Nonclassifiable Establishments, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CORNILLIE is not available. You also can look at reviews of CORNILLIE, open positions, location of CORNILLIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CORNILLIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CORNILLIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CORNILLIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CORNILLIE, employees, financial statistics.