Organisatiebureau Piet Roelen

Contactgegevens Organisatiebureau Piet Roelen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Organisatiebureau Piet Roelen: address, phone, fax, email, website, opening hours

Organisatiebureau Piet Roelen

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hoogbraak 6, Baarle Hertog, Eur 2387, België

Telefoon (phone): 32 14 69 99 11 32 14 69 99 11

Fax (fax): 32 14 69 99 11 32 14 69 99 11

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Organisatiebureau Piet Roelen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Organisatiebureau Piet Roelen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Organisatiebureau Piet Roelen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Organisatiebureau Piet Roelen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Organisatiebureau Piet Roelen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Organisatiebureau Piet Roelen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Organisatiebureau Piet Roelen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Organisatiebureau Piet Roelen
Products information Organisatiebureau Piet Roelen

BTW identificatienummer (tax): BE04770507812
Ondernemingsnummer: 4279144287
Hoofdstad (capital): 761,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 173,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in Organisatiebureau Piet Roelen zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Organisatiebureau Piet Roelen
(Get full report from official database of BE for Organisatiebureau Piet Roelen)

Aanvulling soorten activiteiten voor Organisatiebureau Piet Roelen
Addition kinds of activities for Organisatiebureau Piet Roelen

2013. Worstjes en andere bereid vlees | Sausages and other prepared meats
267599. Afgesneden papier en karton, niet inbegrepen | Die-cut paper and board, nec
912101. Wetgevende instanties, nationaal | Legislative bodies, national
22629903. Afwerking van zijden breed geweven stof | Silk broadwoven fabric finishing
39310507. Heads, drum | Heads, drum
50630211. Lugs en connectors, elektrisch | Lugs and connectors, electrical
73899949. Tape snijden | Tape slitting

Werken bij Organisatiebureau Piet Roelen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Organisatiebureau Piet Roelen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Organisatiebureau Piet Roelen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Organisatiebureau Piet Roelen. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker (M/V) (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportbedrijf in Oostkamp zijn wij op zoek naar een logistiek talent: - Je werkt in een diepvriesomgeving - Je rijdt hoofdzakelijk met een reachtruck maar ook met transpalet - Laden en lossen van diepvriesproducten

  • Onderhoudsmecanicien Trailers (m/v) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Je staat in voor de diverse herstellingen aan trailers / containers binnen de werkplaats in Zeebrugge * Je voert ook onderhoud uit op de diverse voertuigen * Je werkt nauw samen met de collega's en teamverantwoordelijke * Naargelang je mogelijkheden kan je ook gevraagd worden om andere functies uit te voeren

  • Huishoudhulp in Oostakker-Gent (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • Student productiemedewerker (ma-vrij) (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Wijnegem zijn we op zoek naar een student die regelmatig enkele (halve of volledige) dagen per week beschikbaar is. Je staat mee in voor de dagelijkse productie waaronder het labelen/etiketteren en verpakken van de producten. Als je in het bezit bent van een rijbewijs, is dit een extra voordeel!

  • Verpleegkundige De Haan (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: ZORGGROEP ECLIPS WOON- en ZORGCENTRUM SINT-VINCENTIUS

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de dagelijkse zorg en verpleging, medicatietoediening, wondzorg, opvolgen zorgplan en /of revalidatieplan en de psychologische ondersteuning van de patiënt. Je registreert in het elektronisch zorgdossier. Je bepaalt en volgt de behoeften van onze patiënt in overleg met de collega’s.

  • fascia therapeut (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde fascia therapeut. Je werkt in een praktijkhuis met yoga instructeur, kinesist, voetreflexoloog,... Meer info op www.praktijkhuissen.be

  • Arts preventieve geneeskunde (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AG Insurance

    Type: Zelfstandige activiteit

    AG Insurance is de grootste verzekeringsmaatschappij in België. Wij verdelen onze producten via verschillende kanalen aan consumenten en bedrijven. Wij bieden het volledige gamma aan verzekeringsproducten aan: brand, auto, hospitalisatie, pensioensparen, groepsverzekering… AG Insurance stimuleert zijn klanten om te genieten van het leven, elke dag opnieuw. We zetten klanten aan om volop te leven en het leven te leiden dat ze echt willen: een gezin stichten, een huis kopen, reizen, nieuwe sporten ontdekken... Zonder zorgen, want wij steunen hen bij elk van die sleutelmomenten. Voor onze HR afdeling zijn we op zoek naar een arts preventieve geneeskunde (m/v) voor 1,5 dag per week. Je functie Je onderzoekt medewerkers en neemt desgevallend preventieve maatregelen effen ter voorkoming van ziekten en spoort eventueel vroegtijdig ziekten en afwijkingen op. Je draagt actief bij aan de preventie van ziekten en afwijkingen door patiënten te adviseren over voeding, beweging/lichamelijke oefening, hygiëne en algemene gezondheid. Je legt de bevindingen vast in een elektronisch medisch dossier en draagt zorg voor het bijhouden en registreren van medische patiëntgegevens. Je vraagt laboratoriumtests en vooraf door de werkgever bepaalde preventieve diagnostische tests aan en analyseert de resultaten. Je verleent medische en administratieve bijstand bij arbeidsongevallen Je doet dringende medische urgenties, indien niet kan worden gewacht tot een afspraak bij de huisarts. Je draagt mee bij aan het algemene welzijn van onze medewerkers.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Thuisverpleging Van Loy (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige thuiszorg zal je een ochtend- en of avondronde uitvoeren waarbij je de patiënten zal voorzien in de zorg die ze nodig hebben, zoals vb: bloednames, medicatiebeheer, wondzorg,... 

  • Professeur de japonais (Regio Nivelles)

    Regio: Regio Nivelles

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le CLL Centres de Langues, asbl créée par l'UCL il y a 30 ans, organise des formations pour entreprises, institutions publiques, adultes, enfants et adolescents. Le CLL enseigne 27 langues dans ses 4 centres et en entreprise. Il collabore avec plus de 500 formateurs diplômés.*******Tâches: Le CLL Centres de Langues (www.cll.be) recherche des formateurs en JAPONAIS Nous recherchons des collaborateurs freelance pour donner cours dans le centre CLL deLouvain-la-Neuve: Votre profil - Vous avez un niveau C2 en japonais; - vous possédez une expérience dans l'enseignement du japonais à un public d'adultes ; - vous disposez d'un niveau d'études supérieures ; - vous êtes un bon pédagogue, fiable, enthousiaste et communicatif.

  • RESERVE schoonmaak regio Ieper 2018 (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Ieper zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

  • Flexijob zaalmedewerker restaurant en feestzaal (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: DC RESTO

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de bediening van de klanten. Je verwelkomt de klanten, neemt bestellingen op, serveert en ruimt af. Je springt bij waar nodig. Bar en frigo aanvullen. Glazen wassen. Je spreekt zeer goed Nederlands. Weekendwerk en avondwerk schrikt je niet af. Je beschikt over een goede fysieke conditie. Eigen vervoer is noodzakelijk, tenzij je in de buurt woont

Zoek naar antwoorden van Organisatiebureau Piet Roelen in sociale netwerken
Look for responds of Organisatiebureau Piet Roelen in social networks

Lees alle opmerkingen voor Organisatiebureau Piet Roelen. Laat een reactie achter voor Organisatiebureau Piet Roelen. Organisatiebureau Piet Roelen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Organisatiebureau Piet Roelen. Leave a respond for Organisatiebureau Piet Roelen. Organisatiebureau Piet Roelen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Organisatiebureau Piet Roelen op de google maps. Adres en contacten Organisatiebureau Piet Roelen
Location of Organisatiebureau Piet Roelen on the google maps. Address and contacts of Organisatiebureau Piet Roelen

Andere gerelateerde bedrijven als come Organisatiebureau Piet Roelen Organisatiebureau Piet Roelen: FLCOLLUMBIEN NV | PASCAL TOPET | WANDELCLUB WIVIO GENT | GEORGES DE BAETS | Dinamo sa

Other related companies as Organisatiebureau Piet Roelen: FLCOLLUMBIEN NV | PASCAL TOPET | WANDELCLUB WIVIO GENT | GEORGES DE BAETS | Dinamo sa

Organisatiebureau Piet Roelen is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Organisatiebureau Piet Roelen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04770507812. Het bedrijf Organisatiebureau Piet Roelen bevindt zich op het adres: Hoogbraak 6, Baarle Hertog, Eur 2387. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 761,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 173,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Organisatiebureau Piet Roelen zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Organisatiebureau Piet Roelen is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Organisatiebureau Piet Roelen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Organisatiebureau Piet Roelen, openstaande posities, locatie van Organisatiebureau Piet Roelen op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Organisatiebureau Piet Roelen is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Organisatiebureau Piet Roelen, company assigned to the tax number BE04770507812. The company Organisatiebureau Piet Roelen is located at the address: Hoogbraak 6, Baarle Hertog, Eur 2387. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 761,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 173,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Organisatiebureau Piet Roelen were not found.
The main activity of Organisatiebureau Piet Roelen is Petroleum Refining and Related Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Organisatiebureau Piet Roelen is not available. You also can look at reviews of Organisatiebureau Piet Roelen, open positions, location of Organisatiebureau Piet Roelen on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Organisatiebureau Piet Roelen, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Organisatiebureau Piet Roelen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Organisatiebureau Piet Roelen, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Organisatiebureau Piet Roelen, employees, financial statistics.