onlinecheapflights.com

Contactgegevens onlinecheapflights.com: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data onlinecheapflights.com: address, phone, fax, email, website, opening hours

onlinecheapflights.com

Regio (region): N\A, België

Adres (address): postbus 254, Fyllingsdalen Antwerpen2000, België

Telefoon (phone): 325485877 325485877

Fax (fax): +32 (53) 456-28-11 +32 (53) 456-28-11

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) onlinecheapflights.com: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "onlinecheapflights.com"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "onlinecheapflights.com"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van onlinecheapflights.com, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen onlinecheapflights.com. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of onlinecheapflights.com, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees onlinecheapflights.com. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti onlinecheapflights.com
Products information onlinecheapflights.com

BTW identificatienummer (tax): BE07389373779
Ondernemingsnummer: 4761169433
Hoofdstad (capital): 930,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 537,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in onlinecheapflights.com zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor onlinecheapflights.com
(Get full report from official database of BE for onlinecheapflights.com)

Aanvulling soorten activiteiten voor onlinecheapflights.com
Addition kinds of activities for onlinecheapflights.com

6324. Ziekenhuis- en medische dienstplannen | Hospital and medical service plans
8042. Kantoren en klinieken van optometristen | Offices and clinics of optometrists
346599. Automotive stampings, nec | Automotive stampings, nec
14559905. Rubber klei mijnbouw | Rubber clay mining
17999940. Bouwbedrijf | Building board-up contractor
28190206. Hydrofluorzuur | Hydrofluoric acid
29520102. Dakcement: asfalt, vezel of plastic | Roof cement: asphalt, fibrous, or plastic
31110702. Roller leer | Roller leather
36340203. Voedselmixers, elektrisch: huishouden | Food mixers, electric: household
51690201. Acetyleen | Acetylene

Werken bij onlinecheapflights.com: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in onlinecheapflights.com: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor onlinecheapflights.com. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for onlinecheapflights.com. Looking for open vacancies in other companies

  • MEDEWERKER VERZENDING/EXPEDITIE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Inhouse Jebo Food

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bent u klaar om te werken in een groeiend voedingsbedrijf te Brugge? Dan zoeken wij uw talent! Een dynamisch voedingsbedrijf uit Brugge is op zoek naar gedreven expeditiemedewerkers. Het bedrijf maakt artisinale, rijke brood- en toastsalades in een industriële omgeving mét een kmo-spirit. Uw takenpakket: - Correct wegzetten van producten in de frigo. - Correct klaarzetten van de producten voor de bestellingen. - Afgewerkte producten in dozen plaatsen. - Dozen stapelen. - Paletten verplaatsen met een manueel transpallet.

  • Mecanicien vrachtwagens (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage te Lier zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven mecanicien voor vrachtwagens. Idealiter heb je ervaring met het merk Man.

  • Mecaniciens met rijbewijs C regio Beringen voor onmiddellijke opstart (M/V)! (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: TRIXXO JOBS HAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Beringen zijn wij dringend op zoek naar ervaren mecaniciens met rijbewijs C. *Je staat in voo rhet onderhoud en reparaties van de vloot *Rechtsstreekse communicatie met de verantwoordelijke van intern atelier *Maandelijks sta je één week in voor depannagedienst *Je hebt een hands - on mentaliteit *Je kan zelfstandig werken

  • Elektricien gebouwen Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De divisie Buildings binnen Engie Fabricom verzorgt de elektrische uitrusting van grote gebouwen en complexen zoals ziekenhuizen en rusthuizen, de kantoormarkt, musea, datacentra, winkelcentra, parkeergarages, logistieke sites, overheidsgebouwen, gevangenissen, zwembaden... Voor de afdeling regio Gent is ze op zoek naar een Elektricien die mee verantwoordelijk is voor onder andere volgende taken: Aansluiten van elektronische apparatuur en elektriciteitskasten; Kabels trekken; Slijpwerk; Meezoeken naar een totaaloplossing voor het uitrusten van sterkstroom- en zwakstroominstallaties.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Aarschot – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Izegem,combineren met andere gezinnen is zeker mogelijk! (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp regio Diest (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Diest Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Restaurantmedewerker - TOTAL Nazareth (richting Gent) (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een afwisselende job en weet je van aanpakken? Dan is een job als verkoper bij TOTAL misschien wel iets voor jou. Voor TOTAL Nazareth (E17 Kortrijk-Gent) zijn we op zoek naar een Lunch Garden medewerker. Je zorgt voor een vlotte en aangename bediening van de klanten in het buffetrestaurant. Daarnaast sta je in voor het maken van kleine gerechtjes en het proper houden van het restaurant. Het gaat om een Deeltijdse functie in een Weekend regime (+/- 15u per weekend)

  • Pijpfitter (GELEEN)

    Regio: GELEEN

    Bedrijf: INDUSTRIËLE DIENSTVERLENENDE BEDRIJVEN

    Type: Vaste Job

    Bent u een ervaren pijpfitter of studeert u zopas af in dit vakgebied? Wij komen graag met u in contact! Voor verschillende opdrachtgevers uit de regio Limburg (NL) zijn we direct opzoek naar pijpfitters en lassers. Als u over de juiste certificaten beschikt kunnen we u een mooie carriere aanbieden op zeer lange termijn.

  • Leerkracht NT2 (Om les te geven binnen een belangrijke instelling van de Belgische Staat) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL Language Centers is een onafhankelijk talencentrum, verbonden aan de UCL, Université Catholique de LLN. Wij onderwijzen zo'n 40 talen aan volwassenen uit diverse milieus. Wij hebben ook een uitgebreid Business Department en organiseren cursussen aan de Europese, federale en regionale instellingen. De lessen vinden zoals overdag als 's avonds plaats en zelfs op zaterdagvoormiddag. Regelmatig verzorgen wij interne opleidingen rond pedagogie, didactiek en samenwerken.*******Taken: CLL is op zoek naar leerkrachten NT2: Om les te geven binnen een belangrijke instelling van de Belgische Staat en aan een publiek nauw betrokken bij de Belgische politiek. Status : zelfstandig, voltijds of deeltijds Job omschrijving - U staat in voor de lessen Nederlands en begeleidt cursisten in kleine groepjes - U legt de nadruk op de professionele context - U begeleidt en motiveert de cursisten in hun leertraject - U baseert de lessen op gepersonaliseerde activiteiten en materiaal, en legt de focus op de mondelinge vaardigheden

  • Brainbridge - Medior or Senior Java Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description  Within the client there are multiple Agile teams. Some dedicated to single applications, others for multiple applications. This job description is meant for a person who will be able to join one of the Agile teams. These applications cover backend systems (WebServices) or user facing application (Spring MVC JavaScript + Twitterbootstrap + Oracle). You will be helping the team making the deadlines of these applications. It is END-2-END development, hence you have to work with all technologies described below. The perfect profile is a person who picks up tasks and makes sure he delivers what is asked. Who doesn't t take things for granted and is willing to challenge what is handed to him.    Technical skills  Core Accountabilities: Experience in Java (7+8) is mandatory Experience in Spring 3 & 4 (focus on data accessibility towards the database) is mandatory Experience in Maven is mandatory Experience in Hibernate is mandatory Experience in WebServices (WSDL, Rest+JSON/XML) is mandatory Experience of 5 year plus in all the above is mandatory.  Essential qualities: Experience in Agile Methodologies is very important Experience in Test Driven Development is very important Experience in working with multiple Terabytes of data is very important 5 years plus experience Team player Taking ownership Problem solving Good English language skills  Desirable qualities: Degree level or equivalent International transport / Postal industry/Telecom   Location: Brussels Job type: Development

  • seizoenarbeid (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: DELY MARC

    Type: Flexijob

    prei schonen en sorteren voor verkoop

Zoek naar antwoorden van onlinecheapflights.com in sociale netwerken
Look for responds of onlinecheapflights.com in social networks

Lees alle opmerkingen voor onlinecheapflights.com. Laat een reactie achter voor onlinecheapflights.com. onlinecheapflights.com bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for onlinecheapflights.com. Leave a respond for onlinecheapflights.com. onlinecheapflights.com on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie onlinecheapflights.com op de google maps. Adres en contacten onlinecheapflights.com
Location of onlinecheapflights.com on the google maps. Address and contacts of onlinecheapflights.com

Andere gerelateerde bedrijven als come onlinecheapflights.com onlinecheapflights.com: SHOPEX BELGIUM BVBA | ROPAILLES | Taxi-Test NV | CHRISSY TRANS | OKAY JEUGDINTERIEURS

Other related companies as onlinecheapflights.com: SHOPEX BELGIUM BVBA | ROPAILLES | Taxi-Test NV | CHRISSY TRANS | OKAY JEUGDINTERIEURS

onlinecheapflights.com is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is onlinecheapflights.com, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07389373779. Het bedrijf onlinecheapflights.com bevindt zich op het adres: postbus 254, Fyllingsdalen Antwerpen2000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 930,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 537,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in onlinecheapflights.com zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van onlinecheapflights.com is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van onlinecheapflights.com is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van onlinecheapflights.com, openstaande posities, locatie van onlinecheapflights.com op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

onlinecheapflights.com is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is onlinecheapflights.com, company assigned to the tax number BE07389373779. The company onlinecheapflights.com is located at the address: postbus 254, Fyllingsdalen Antwerpen2000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 930,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 537,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in onlinecheapflights.com were not found.
The main activity of onlinecheapflights.com is Administration of Human Resource Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of onlinecheapflights.com is not available. You also can look at reviews of onlinecheapflights.com, open positions, location of onlinecheapflights.com on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over onlinecheapflights.com, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf onlinecheapflights.com, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about onlinecheapflights.com, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company onlinecheapflights.com, employees, financial statistics.