o'neill, peter

Contactgegevens o'neill, peter: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data o'neill, peter: address, phone, fax, email, website, opening hours

o'neill, peter

Regio (region): N\A, België

Adres (address): madeliefjeslaan 9, brussels, belgium b3080, België

Telefoon (phone): 27672923 (+32-27672923) 27672923 (+32-27672923)

Fax (fax): +32 (53) 460-92-88 +32 (53) 460-92-88

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) o'neill, peter: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "o'neill, peter"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "o'neill, peter"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van o'neill, peter, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen o'neill, peter. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of o'neill, peter, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees o'neill, peter. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti o'neill, peter
Products information o'neill, peter

BTW identificatienummer (tax): BE07617614746
Ondernemingsnummer: 6790069580
Hoofdstad (capital): 916,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 489,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in o'neill, peter zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor o'neill, peter
(Get full report from official database of BE for o'neill, peter)

Aanvulling soorten activiteiten voor o'neill, peter
Addition kinds of activities for o'neill, peter

329204. Asbestvrije wrijvingsmaterialen | Asbestos friction materials
22990210. Polijstvelden | Polishing felts
23699911. Warm-up, jogging en zweetpakken: meisjes en kinderen | Warm-up, jogging, and sweat suits: girls' and children's
35680303. Aandrijfkettingen, fietsen of motorfietsen | Drive chains, bicycle or motorcycle
37110203. Vrachtwagens, ophalen, montage van | Trucks, pickup, assembly of
37289907. Zuurstofsystemen, vliegtuigen | Oxygen systems, aircraft
37990202. Electrocars, voor het vervoeren van golfers | Electrocars, for transporting golfers
51439906. Yoghurt | Yogurt
56219900. Vrouwenkleding winkels, nec | Women's clothing stores, nec

Werken bij o'neill, peter: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in o'neill, peter: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor o'neill, peter. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for o'neill, peter. Looking for open vacancies in other companies

  • Verantwoordelijke afdeling bazar (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in buurtdiscount en non-food distributie zijn we op zoek naar een verantwoordelijke voor de afdeling bazar. - Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten en zorgt voor een warm onthaal - Jouw oog voor detail maakt dat de winkel er ordelijk, uitnodigend en aantrekkelijk bij ligt voor de klant - Je zorgt voor de uitpak van leveringen en verwerkt de nieuwe stukken in de rekken - Bij bepaalde koopacties (Kerst, Halloween) doe je er alles aan om deze producten in de verf te zetten - Aan de kassa breng je iedere betaaltransactie tot een goed einde

  • Customer Service Medewerker (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en uitwerken van lastenboeken van A tot Z. Je volgt de aanbesteding nauwgezet op en je zorgt voor een punctuele en efficiënte afhandeling. Verder ondersteun je de vertegenwoordigers je zal hiervoor oa orders of offertes registreren van nieuwe artikelen en speciale bestellingen.

  • Monteur staalconstructies (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in Hamont is één van de belangrijkste Europese bedrijven op het gebied van hoogwaardige staalconstructies. Door hun enorme knowhow en het toepassen van de hoogste kwaliteitsstandaards zoeken onze ingenieurs iedere keer opnieuw de grenzen op van staal in internationale projecten. Hierdoor is CSM in staat om de meest ingewikkelde en technisch hoogstaande projecten in domeinen als hoogbouw, bruggen, pretparkattracties, architectonische en industriële constructies, tot een goed einde te brengen. Om al deze projecten mee tot een goed einde te brengen, zijn we momenteel op zoek naar een montagemedewerker/monteur.

  • Asfaltmedewerker (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekende firma in de wegenbouw zijn wij op zoek naar ervaren asfaltmedewerkers. Heb jij ervaring in asfaltteringswerken? Ben jij een geboren wegenwerker? Solliciteer dan nu! Je takenpakket als asfalteerder zal bestaan uit: Het leggen van asfalt zowel manueel als machinaal Afwerking van de asfalt Assisteren van de machinisten

  • Gezocht: meerdere bekisters: van helper tot 1e graad! (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op heden zijn wij op zoek naar meerdere bekisters: van handlangers/helpers tot 1e graad! Heb je interesse? Waag nu je kans en neem snel contact op

  • Huishoudhulp Oostende (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. JIJ KIEST je eigen uurrooster. JIJ KIEST waar in welke regio jij wil werken.

  • Monitor om kinderen te leren programmeren met Scratch (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob om kinderen de wondere wereld van programmeren te leren ontdekken? Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. De leren programmeren activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend leren programmeren en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • Machinebediener atelier (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: WYCOR

    Type: Vaste Job

    Als machinebediener bedien je twee hout- of plaatbewerkingsmachines. Je werkt in een rotatiesysteem van drie weken, waar je per week afwisselend werkt tussen de eerste machine, de tweede machine en een week in de afmontage. Je hebt voeling met massiefhout en/of plaatmateriaal, snijgereedschappen, aanvoersnelheden en afstelling van machines.

  • Credit Collector te Mechelen (ref. 1624) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: TRIPLE A SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Triple A Solutions ondersteunt bedrijven binnen de niche van Credit Control & Management. Daarin biedt zij verschillende oplossingen gaande van operationeel- en strategisch consultancy tot software- en outsourcing toepassingen. Onze opgeleide en ervaren Credit Professionals zijn direct inzetbaar op locatie van de klant, zowel voor personeels- als voor projectoplossingen. Maatwerk en opvolging door onze eigen Project Managers maken onze dienstverlening uniek en dragen bij tot een efficiënter debiteurenbeheer en de optimalisatie van de cashflow. Opgericht begin 2008 telt Triple A Solutions vandaag meer dan 100 medewerkers. Onze collega’s zijn allemaal actief binnen dezelfde niche: Credit Control & Management. Daar wij onze verdere groei structureel wensen te ondersteunen, zijn wij actief op zoek naar een: Onze klant is actief in de horecasector. Verantwoordelijk voor de realisatie van de betalingen van facturen, huren en kredieten via een commerciële oplossing. Verantwoordelijk voor directe onderhandeling van betalingsafspraken met de klant. Verantwoordelijk voor kredietlimieten, betalingstermijnen en geblokkeerde orderaanvragen. Administratieve verwerking van betalingen: Indirecte kortingen : Check en uitbetaling

  • Maintenance Engineer - Regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in Gent zijn wij op zoek naar een Maintenance Engineer. Doel van je functie: Enerzijds sta je in voor de opvolging van de chefs van de technische dienst en de techniekers, anderzijds sta je ook in voor het projectmatig verbeteren van de site. Kernwoorden: - Coachen, motiveren en opvolgen; - Organiseren, structureren en verbeteren; Je takenpakket: - Je bekijkt de structuur binnen de onderhoudsdienst en tracht deze zo maximaal mogelijk te optimaliseren. - Je staat dicht bij de elektriciens en de mechaniciens, volgt hen goed op en coacht hen waar nodig. - Je staat in voor de volledige opvolging van het budget van de technische dienst. - Je bent verantwoordelijk voor de technische aankoop en alle investeringen in het machinepark of in materialen. - Je volgt onderaannemers op. - Je werkt sommige projecten volledig uit en stuurt deze. - Je werkt technische en organisatorische verbetervoorstellen uit.

  • DOCENT FRANS (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BERLITZ LANGUAGE CENTERS BENELUX

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Frans te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

  • STAGAIR Webdesign (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Leercontract

    Wil jij een stage doen waarin je proeft van het echte leven? Droom je ervan als stagiair terecht te komen in een leuk team met collega’s waarvan je iets opsteekt? Bij Conversal kan je aan de slag als stagiair webdesign. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun online-activiteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency. Conversal helpt klanten echt vooruit. We bieden hen alle diensten die ze nodig hebben voor een sterke onlinestrategie: - Design: ontwerp van websites, webshops, huisstijl, … - Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,… - Marketing: SEO, SEA, social media marketing, … Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Vandaag bieden we graag een kans aan een stagiair webdesign. Wat doe jij? Je draait volop mee op onze ‘Projects’-afdeling. Uiteraard krijg je als stagiair de nodige leerkansen, maar we geven je ook eigen taken en projecten. Zo wordt jouw stage bij Conversal een echte meerwaarde in jouw ontwikkeling tot professioneel webdesigner. Als stagiair webdesign werk je mee aan de designs die wij voorleggen aan onze klanten. Onder verantwoordelijkheid van onze webdesigner pas je jouw kennis van courante webtechnieken toe op de designs. Daarbij hou je rekening met zowel de wensen van de klant als de vuistregels voor doeltreffend webdesign. Je komt terecht in een professionele omgeving. Werken met deadlines, eisen van klanten en interne afspraken maakt deel uit van jouw stage.

Zoek naar antwoorden van o'neill, peter in sociale netwerken
Look for responds of o'neill, peter in social networks

Lees alle opmerkingen voor o'neill, peter. Laat een reactie achter voor o'neill, peter. o'neill, peter bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for o'neill, peter. Leave a respond for o'neill, peter. o'neill, peter on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie o'neill, peter op de google maps. Adres en contacten o'neill, peter
Location of o'neill, peter on the google maps. Address and contacts of o'neill, peter

Andere gerelateerde bedrijven als come o'neill, peter o'neill, peter: WASSERIJ DE LENTE | BEATRICE BLOCKMANS | RAYMOND ROUFOSSE | Van den Broecke E | LONGCHAMP BENELUX SPRL

Other related companies as o'neill, peter: WASSERIJ DE LENTE | BEATRICE BLOCKMANS | RAYMOND ROUFOSSE | Van den Broecke E | LONGCHAMP BENELUX SPRL

o'neill, peter is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is o'neill, peter, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07617614746. Het bedrijf o'neill, peter bevindt zich op het adres: madeliefjeslaan 9, brussels, belgium b3080. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 916,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 489,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in o'neill, peter zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van o'neill, peter is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van o'neill, peter is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van o'neill, peter, openstaande posities, locatie van o'neill, peter op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

o'neill, peter is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is o'neill, peter, company assigned to the tax number BE07617614746. The company o'neill, peter is located at the address: madeliefjeslaan 9, brussels, belgium b3080. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 916,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 489,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in o'neill, peter were not found.
The main activity of o'neill, peter is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of o'neill, peter is not available. You also can look at reviews of o'neill, peter, open positions, location of o'neill, peter on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over o'neill, peter, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf o'neill, peter, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about o'neill, peter, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company o'neill, peter, employees, financial statistics.